Süper Anneler - 2011

Benim yum tam çatladığı zamanda hiç ağrım olmadı benim ağrım sonraki gün çok şiddetli başladı ve şimdi bile hala arada kasık ağrısı oluyor. Yani tam çatladığını görmemiş olsam belki derdim ama demekki her ay her zaman ağrılar aynı zamanda olmuyor

Aminn insallahhh, ilginctir normalde akintisiz ama hep islak olan ben bu ay hep kuruydum hele ilk deneme gunu, heralde stresten. Sagol forevercimm insallah geliyordur bebisim bir on gun sonra ya kandan yada erken idrar testinden bakicam, hayirlisi

ya latif

ah canım inşallah öyledir yok kafayı yiyeceğim herhalde ben bende ilk defa bu ay bu kadar ağrı yaşadım demekki döllenirkende ağrı oluyor..senin ağrıların devam ediyor demek benimde devam etti arada geçti sonra yine özellikle göbek deliğimin az altında damar çekilmesi gibi birşeyler hissederdim 10 gün sonrada lekelerim geldi adet günüme kadar sonra geçti işte..... yokmu belirti falan sende canım....

inşaalah pozitifi görürsün ben bu hamileliğimde idrar testiyle evde kendim görmek istedim kızımdada hastanede öğrenmiştim ama bundada kısmet olmadı işte kanda yaptır çıksın hiç idrarla uğraşma bence bende hassaatan aldım ama çıkmamıştı idrarda..

Ayyy iyiki soyledin bende bi hevesle aldim dun, o zaman ayin 26.sinda direk kanda baktiririm garanti olur.

ya latif

Konuyla alakasi yok ama gunduz niyetine ruyamda ceyrek altin gordum hamile kadin gorurse kizi olacaj demekmis etkisinden kurtulamadim yatarkende Allahim beni su stresten kurtar bir isaret gonder diye dua etmistim butun gun disari attim kendimi aklima gelmesin diye nasil yorumlayim bi akil verin cok stres yapiyorum ondanmi gercekten bur isaretmi cikamadim icinden

Canim sen kiz bebek mi istiyordun? Ben ruyalarin tersine duzune cikar olayina inanmiyorum benim ruyalarim ruya tabirinde cikiyor. Kizima hamileyken bugdayin icinde solucanlar gormustum tabirde kiz evladi olacagina delalet eder demisti oylede oldu. Ruyalarin anlamina gore cikabilir bacim hakkinda hayirlisi olsun

Tubacim soyle dusun bilincaltinin etkisindesin, sen hergece Muhammed duasini oku, esinde okusun senin karnina, Allaha birak hayirlisini iste. Devamli stres altinda acava kiz mi diye dusundugun icin gunduz unconcious denilen alt beyninin oyununa gelmissin. Rahat ol arkadasim, sana ALLAH DE otesini birak kitabini tavsiye ederim buaralar cok iyi gelir inan bana

ya latif

Insallah canim ya tersine ciksin nolur.zaten dusunmemek icin cabaladikca aklima geliyor la havle diyorum cocuklarla ilgilenip unutmays calisiyorum.emeklerimizi bos cikarmasin Rabbim...

Kiz defnem yorumunu hic sevmedim saka bir yana umuyorum ters olsun bilincalti oyunu olsun.sen hamileyken baska ruya gordunmu peki onlarda da kix cikti tek bumu ? Ben mesela ikinci kizimda surekli ikiz oglan goruydum

Kiz defnem yorumunu hic sevmedim saka bir yana umuyorum ters olsun bilincalti oyunu olsun.sen hamileyken baska ruya gordunmu peki onlarda da kix cikti tek bumu ? Ben mesela ikinci kizimda surekli ikiz oglan goruydum

Bak gordun mu tam tersi oyle dusun beyninin senle oynamasina izin verme ben de ilk deneme gecesi ruyamda esimle kendimi birde port bebe icinde erkek oldugunu hissettigim bebegimizi denizde yururken gordum. Tamamen bilincalti cunku reglimin ilk gununden itibaren bu ay ilk denememizde olucak diye dusunup durdum halen de dusunuyorum aklima geldikce ezberimde olan dualari tesbihleri tejrar edip cikarmaya calisiyorum.
Biz 4 yildir hep korunduk, ilk gebeligimde de tamamen kaza oldu ama iceri bosalmadan. Evlendigimden beride ayni sekilde korunduk o sefer haric hic kaz omadi baska. Ama korunmayi birakinca sartlaniyosun iste oldu oldu mu beklermiyim tutar mi diye.
Akil oyunlari...

ya latif

Bacım çok bunlara takılma. Genel olarak bazı durumlar hariç kadınların duaları sahih sayılmaz. Altın değerlidir senin için şuan en değerli olan erkek çocuğu belkide Allah bunu işaret etmiştir.

Balla bacım şimdi bile ara ara ağrı oluyor. Onun için çok takma kafana

Tubaelif canım bilinç Altın'ın etkisiyle goruyorsundur iste bende sürekli düşündüğüm icin acaba ne kız mı erkekmi sürekli rüyalar bir gun kız bir gun erkek görmeler altınlar bilezikler aklına ne gelirse hepsini gördüm gormeyede devam ediyorum onun icin cok bunaldım sıkıldım senin gibi 6-7 haftalikken kafayı yeme noktasına geldim sagolsun esim kızdı ne olursa olsun dedi biraz beynimi rahtlattida kendime geldim hergün ağlıyodum.

Hepimizin Rabbim gönlüne göre nasip etsin biz ne yaparsak yapalım Allahın takdiri gerçekleşecek inşallah hayirlisyla gönlümüze göre nasip olur hepimizin

Agzina saglik arkadasim cok dogru soyledin ★☆★

ya latif

Sende sagol arkadasim Allahım sanada en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah
Ollleey ooolleyyy cansin bahar Amin amin Insallaaah
siteye yenı katıldım.benım amh m 01<.yanı yumurta rezervım yok denecek kadar az.çok umutsuzum
Merhabalar anne89 kendini tanit biraz istersen cocugun var mi tup bebek denemesi ysptin mi kac yildir evlisin , sorunun hakkinda da bilgi ver belki yardimci olabilecek arkadaslar vardir, inan sadece manevi destek ve moral bile mucizeler yaratiyor. Mucizelere inan , senden cok ama cok daha kotu durumda olan arkadasim iki yumurtsligi alindiktan sonra dobdurucuda kalan tum yum. tup bebek yapti hic tutmadi son kalsn yumurtasi ve son denemesi suan kollarinda bir yasinda bir melek. ALLAH ona bu sinavi verdi ama sonunda mukafatini da verdi. Hemde baska hic cocugu yok. Ilk ve son ama mucize...

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…