- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.941
ben altı aydır ıkı düşük yasadım hamılelık fıkrınden sogudum artık ıyce
ben bunlardan pek anlamam canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah Allah en kısa zamanda bir evlat nasip eder doktorlar ne diyor durumunasiteye yenı katıldım.benım amh m 01<.yanı yumurta rezervım yok denecek kadar az.çok umutsuzum
ben altı aydır ıkı düşük yasadım hamılelık fıkrınden sogudum artık ıyce
Hanzade benimde 12. Gun bende bilemiyorum dun nette daha once okudugum biryer vardi orayi tekrar okudum kuran da gecen ayet erkek cocuk isteyenler icin sonra dedim acaba bunumu deneseydim diye ama kesin gun yok dini bir site kimi dogru yazmis boyle oglum oldu diye
Kizlar sarmisaği siz yeseniz birşey olmaz ancak erkeklerde sperm hizini yavaşlatiyomuş bu nedenle cinsiyeti etkiliyo
o zaman önce kabaca listeyi olusturalim eksikleri olanlar tamamlasin pazartesiye kadar.
isimler , yas , cocuk sayisi, sat, iliski günleri , deneme sayisi , bat, sonuc
hkubra03 33 , 2 kiz , 20 mayis , 31 mayisgece 01.00 , 1.deneme , ..... , kizini kucagina aldi.
guluzarela 27 , 1 kiz , 4 ekim , 17 ekim aksam ve 18 ekim 17.00 , 2.deneme , 1 kasim , hamile (kiz)
SchahSultan 35 , 2 kiz , 6 ekim , 19 ekim 09.00 ve 17.00 , 7.deneme , 2 kasim , hamile (kiz),
foreverhayat 32, 1 kiz, 4 subat ,17-18-19 subat ,2.denem,4 mart, hamile
tubaelif hamile
eylulungulu 30 , 1 kiz , beklemede
gijnij .... 3 kiz , 22 subat , 7 mart , 2.deneme , beklemede
defnem34
huzun_cicegi73
apranxx 34 , 2kiz
yalel
bejnubal
reyyaneha35, 1 kiz, 4 mart,....,3.deneme
lenarin , 14 mart
angel2858
bahar0606
(benim aklima gelenler)
Kızlar benim aklım şu geçenki yazdığım monitörde kaldı hani yumurtanın çatlayacağı gün ekranda yumurta resmi çıkıyomuş ya.öteki testlerdeki çizgileri yada gülenyüzü takip edip saat saymaktan daha iyi değilmi?hatta teravet de ondan kullanmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyo da olabilirim.
Merhaba senaserra,
Yeni hamileler var dilersen bi gozat gecmise,
COK COK COK GECMIS OLDUN ALLAHIM BIRDAHA yasatmasin...
Ysnlis anlamazsan dusuklerinin sebebi belli mi yani bir sebebe bagli mi yoksa nedensiz mi bende ilk evlendigimde bir dusuk yasadim ilk gebeligimdi sonra karikoca soguduk cocuk fikrnden 3 sene aradan sonra bu ay ilk kez korunmayi birakip deneme yaptik da bilincaltimda korkum var hala ufak ufak, tekrardan cok gecmis olsun
ya latif
Tekrardan gecmis olsuh canim benimmm Allah birdaha gostermesin....cnm benım çok saol ıkı kızım var yas 30 onlar buyudu bıdaha olsun dedık ama malesef olmadı ekımde hamıle oldugumu ogrendım kasımda kanama basladı ve düşük doktor sebeb yok olabılır dedı zaten erken dusuklerın yuzde dosanı genetık bozukluktan oluyormus,sonra ara vermedım aralıkta tekrara hamıle oldugumu ögrendım buseferde 6 haftalıkken kalbı durmus bekledım belkı atar dıye 8haftalık olana kadar ama olmadı kurtaj olmak zorunda kaldım ,patolojı sonucları temız genetık testler yaptık temız kanda pıhtılasma yok hersey normal hıç bı sorun yok ama olmadıhersey rabbımden öyle dıledı oyle oldu rabbım elımızdekılere uzun ömur versın ,kayınvaldem erkek cocuklar durmuyor heralde sende kımının öyle olur dedı doktora sordum oyle olan var ama senın ıcın bunu dıyemeyız dedı of ne bıleyım baya dolmusum ben yaz yaz bıtmıyor durayım bari,rabbım hepimizin gonlune gore versın.
Canij iyipazarlar, herkes aile ici yogunlukta bence.Kızlar iyi günler nasilsınız bugün burası çok sessiz nerelerdesiiz
cnm benım çok saol ıkı kızım var yas 30 onlar buyudu bıdaha olsun dedık ama malesef olmadı ekımde hamıle oldugumu ogrendım kasımda kanama basladı ve düşük doktor sebeb yok olabılır dedı zaten erken dusuklerın yuzde dosanı genetık bozukluktan oluyormus,sonra ara vermedım aralıkta tekrara hamıle oldugumu ögrendım buseferde 6 haftalıkken kalbı durmus bekledım belkı atar dıye 8haftalık olana kadar ama olmadı kurtaj olmak zorunda kaldım ,patolojı sonucları temız genetık testler yaptık temız kanda pıhtılasma yok hersey normal hıç bı sorun yok ama olmadıhersey rabbımden öyle dıledı oyle oldu rabbım elımızdekılere uzun ömur versın ,kayınvaldem erkek cocuklar durmuyor heralde sende kımının öyle olur dedı doktora sordum oyle olan var ama senın ıcın bunu dıyemeyız dedı of ne bıleyım baya dolmusum ben yaz yaz bıtmıyor durayım bari,rabbım hepimizin gonlune gore versın.
Ollleey ooolleyyy cansin bahar Amin amin Insallaaah
Merhabalar anne89 kendini tanit biraz istersen cocugun var mi tup bebek denemesi ysptin mi kac yildir evlisin , sorunun hakkinda da bilgi ver belki yardimci olabilecek arkadaslar vardir, inan sadece manevi destek ve moral bile mucizeler yaratiyor. Mucizelere inan , senden cok ama cok daha kotu durumda olan arkadasim iki yumurtsligi alindiktan sonra dobdurucuda kalan tum yum. tup bebek yapti hic tutmadi son kalsn yumurtasi ve son denemesi suan kollarinda bir yasinda bir melek. ALLAH ona bu sinavi verdi ama sonunda mukafatini da verdi. Hemde baska hic cocugu yok. Ilk ve son ama mucize...
ya latif
Kiz defnem yorumunu hic sevmedimsaka bir yana umuyorum ters olsun bilincalti oyunu olsun.sen hamileyken baska ruya gordunmu peki onlarda da kix cikti tek bumu ? Ben mesela ikinci kizimda surekli ikiz oglan goruydum
amaliyattan sonra ikinci reglimide oldum kizlar hadi bakalimmm bundan Sona hayirlisi
24 yaşaındayım ve bir yıllık evliyim.5yıldır lösemi tedavisi görüyorum,3yıl önce ilik nakli oldum.bir yıllık süreçte hiç korunmadık.zaten nakil sonrasında hiç adet görmedim ilaçla oluyorum.kadın doguma gıttım zor gözüküyor dedi.verilen ilaçların etkisiyle canlı yumurtalarım yok denecek kadar aza inmiş.amh testinde 01< cıktı.zaman zaman umutsuzluga kapılıyorum bu umutsuzlugun diğer rahatsızlıgımı tetiklemesınden korkuyorum doğrusu.Rabbim hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.yardımcı olabilecek arkadaslar manevi desteklerınızı beklıyorum selamet ve dua ile..
Kızlar iyi günler nasilsınız bugün burası çok sessiz nerelerdesiiz
bacım eğer moralini bozduysam kusuruma bakma. bilinçaltının bir oyunu olabilir. inşallah oğluşun yoldadır. kızıma hamileyken sadece solucanlı rüyayı gördüm oğluma hamileykende beyaz tulumlu kel kafalı bir bebek doğurmuşum beyaz şifon elbiseli 4 tane kadın vardı verin bebeğimi emzireyim diyordum vermiyorlardı bebeği göğe doğru götüdüler. 4 aylıkken düşük yaptım canım. benim rüyalarım bu şekilde çıkıyor yani :2:
amaliyattan sonra ikinci reglimide oldum kizlar hadi bakalimmm bundan Sona hayirlisi
KIZLAR ACIL DURUM SORUSU
Sabah son denemeyi yaptik, ve suan su dakikada uzayan yumurta aki geldi wcde yken. Simdi mi yumurtladim ben,? Bi daha deneme yapmama gerek var mi? Daha once dollenmemis mi yumurtam? Bilginiz var mi nooolur bir cevap deneme yapalim mi ki baska doktor en son pazar gunu yapin ve bir daha bu ay yapmayin korunun demisti. Yumurta dollenince uzayan akinti gelir mi yinede?
ya latif
çok gecmış olsun...ıyı düşün güzel dualar et yuce rabbım kısmet edecektır ınşallah...hcbırşeyden umıdını kesme herşeyın hayırlısını dıle ve doktora gıt en ıyılerıne gıdebılırsen gıt bol dua et...kardeşimde senın gıbı ılaçlarla adet oluyo ve en son aşılama oldu tutmadı perişan olduk ama yapçak bişey yok dua etmekten başşka...yuce rabbım ol derse olur ınşallah....kurban olduğum allahım sesımızı duysun öncelıkle anne olmak ısteyen tum kadınlara annelık duygusu yaşatsın sonra bacım ve sanada ınşallah..guzel haberlerını alırız ınşallah....24 yaşaındayım ve bir yıllık evliyim.5yıldır lösemi tedavisi görüyorum,3yıl önce ilik nakli oldum.bir yıllık süreçte hiç korunmadık.zaten nakil sonrasında hiç adet görmedim ilaçla oluyorum.kadın doguma gıttım zor gözüküyor dedi.verilen ilaçların etkisiyle canlı yumurtalarım yok denecek kadar aza inmiş.amh testinde 01< cıktı.zaman zaman umutsuzluga kapılıyorum bu umutsuzlugun diğer rahatsızlıgımı tetiklemesınden korkuyorum doğrusu.Rabbim hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.yardımcı olabilecek arkadaslar manevi desteklerınızı beklıyorum selamet ve dua ile..
hayırlısı olsun allah gönlune göre versın cnm...amaliyattan sonra ikinci reglimide oldum kizlar hadi bakalimmm bundan Sona hayirlisi
KIZLAR ACIL DURUM SORUSU
Sabah son denemeyi yaptik, ve suan su dakikada uzayan yumurta aki geldi wcde yken. Simdi mi yumurtladim ben,? Bi daha deneme yapmama gerek var mi? Daha once dollenmemis mi yumurtam? Bilginiz var mi nooolur bir cevap deneme yapalim mi ki baska doktor en son pazar gunu yapin ve bir daha bu ay yapmayin korunun demisti. Yumurta dollenince uzayan akinti gelir mi yinede?
ya latif
çok gecmış olsun...ıyı düşün güzel dualar et yuce rabbım kısmet edecektır ınşallah...hcbırşeyden umıdını kesme herşeyın hayırlısını dıle ve doktora gıt en ıyılerıne gıdebılırsen gıt bol dua et...kardeşimde senın gıbı ılaçlarla adet oluyo ve en son aşılama oldu tutmadı perişan olduk ama yapçak bişey yok dua etmekten başşka...yuce rabbım ol derse olur ınşallah....kurban olduğum allahım sesımızı duysun öncelıkle anne olmak ısteyen tum kadınlara annelık duygusu yaşatsın sonra bacım ve sanada ınşallah..guzel haberlerını alırız ınşallah....
hayırlısı olsun allah gönlune göre versın cnm...
cnm tecrubelı eller gelsın bı el atarlar...kımse yok herkes evdekılerle meşkul malum haftasonu...ıyı gecmıştır ınşallah kızların hafta sonları......
Insallah herkes guzel bir haftasonu gecirmistir hakkaten.
Ay uykum geldi artik kimsede yok cevap verecek bu gece deneme fln yok napalim en son bu sabah yapmistik.
Ama simdi arastirdim da arkadasim yumurta dollenincede az hafif bir yumurta aki kivaminda akinti oluyormus.
Zaten Rabbim kismet etmisse olur yoksa eger nasip oldugu vakti saati belli napalim...
Allahim kizkardesinede en kisa surede nasip etsin huzuncicegi birde aklibda olsuh bir daha tup yada asilama yaptiracagi zaman haber ver toplu dua okuyalim bende toplarim kizlarda yardin eder tutar insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?