Süper Anneler - 2011

ben altı aydır ıkı düşük yasadım hamılelık fıkrınden sogudum artık ıyce

Merhaba senaserra,
Yeni hamileler var dilersen bi gozat gecmise,
COK COK COK GECMIS OLDUN ALLAHIM BIRDAHA yasatmasin...
Ysnlis anlamazsan dusuklerinin sebebi belli mi yani bir sebebe bagli mi yoksa nedensiz mi bende ilk evlendigimde bir dusuk yasadim ilk gebeligimdi sonra karikoca soguduk cocuk fikrnden 3 sene aradan sonra bu ay ilk kez korunmayi birakip deneme yaptik da bilincaltimda korkum var hala ufak ufak, tekrardan cok gecmis olsun

ya latif

siteye yenı katıldım.benım amh m 01<.yanı yumurta rezervım yok denecek kadar az.çok umutsuzum
ben bunlardan pek anlamam canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah Allah en kısa zamanda bir evlat nasip eder doktorlar ne diyor durumuna
ben altı aydır ıkı düşük yasadım hamılelık fıkrınden sogudum artık ıyce

biraz dinlendir vücudunu öyle denersin yine geçmiş olsun tekrar ama vazgeçme bebeğin varmı başka

canım hangi ayetti acaba ???benim bilip okuduğum aliimranla,yusuf suresi idi....

38,3 kız,4 aylık düşük erkek.3 şubatta deneme ve kimyasalgebelik 26 şubatta düşük beklemedeyim.

Canimmm,

Yas 27
1 dusuk 6. Haftada
Sat 01.03.2014
Ilk deneme 10.03.2015 bence bu iliski tuttu
13.03.2014
hic cocuk yok

ya latif

cnm benım çok saol ıkı kızım var yas 30 onlar buyudu bıdaha olsun dedık ama malesef olmadı ekımde hamıle oldugumu ogrendım kasımda kanama basladı ve düşük doktor sebeb yok olabılır dedı zaten erken dusuklerın yuzde dosanı genetık bozukluktan oluyormus,sonra ara vermedım aralıkta tekrara hamıle oldugumu ögrendım buseferde 6 haftalıkken kalbı durmus bekledım belkı atar dıye 8haftalık olana kadar ama olmadı kurtaj olmak zorunda kaldım ,patolojı sonucları temız genetık testler yaptık temız kanda pıhtılasma yok hersey normal hıç bı sorun yok ama olmadıhersey rabbımden öyle dıledı oyle oldu rabbım elımızdekılere uzun ömur versın ,kayınvaldem erkek cocuklar durmuyor heralde sende kımının öyle olur dedı doktora sordum oyle olan var ama senın ıcın bunu dıyemeyız dedı of ne bıleyım baya dolmusum ben yaz yaz bıtmıyor durayım bari,rabbım hepimizin gonlune gore versın.

Tekrardan gecmis olsuh canim benimmm Allah birdaha gostermesin....

Kızlar iyi günler nasilsınız bugün burası çok sessiz nerelerdesiiz
Canij iyipazarlar, herkes aile ici yogunlukta bence.
Forevercim muthis gaz sancim var bide vajina ici hafif yanmam var normal mi sana oldu mu?
Buarada mantar fln yook zaten iliski oncesi alkali oomak icin funit icmistim. Senin yanmam yada gazin oldumu? Kabizlik var mi bilmiyirum da henuz gazim inanilmaz

ya latif

canım gecmıs olsun benımde 4 dusugum oldu hıbırsonuc cıkmadı kan pıhtılasmam olmamasına ragmen ıgne kullandım cok sukur 2 kızım var Rabbı hepımızın gonlune gore versın...

24 yaşaındayım ve bir yıllık evliyim.5yıldır lösemi tedavisi görüyorum,3yıl önce ilik nakli oldum.bir yıllık süreçte hiç korunmadık.zaten nakil sonrasında hiç adet görmedim ilaçla oluyorum.kadın doguma gıttım zor gözüküyor dedi.verilen ilaçların etkisiyle canlı yumurtalarım yok denecek kadar aza inmiş.amh testinde 01< cıktı.zaman zaman umutsuzluga kapılıyorum bu umutsuzlugun diğer rahatsızlıgımı tetiklemesınden korkuyorum doğrusu.Rabbim hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.yardımcı olabilecek arkadaslar manevi desteklerınızı beklıyorum selamet ve dua ile..

Kiz defnem yorumunu hic sevmedim saka bir yana umuyorum ters olsun bilincalti oyunu olsun.sen hamileyken baska ruya gordunmu peki onlarda da kix cikti tek bumu ? Ben mesela ikinci kizimda surekli ikiz oglan goruydum

bacım eğer moralini bozduysam kusuruma bakma. bilinçaltının bir oyunu olabilir. inşallah oğluşun yoldadır. kızıma hamileyken sadece solucanlı rüyayı gördüm oğluma hamileykende beyaz tulumlu kel kafalı bir bebek doğurmuşum beyaz şifon elbiseli 4 tane kadın vardı verin bebeğimi emzireyim diyordum vermiyorlardı bebeği göğe doğru götüdüler. 4 aylıkken düşük yaptım canım. benim rüyalarım bu şekilde çıkıyor yani :2:

amaliyattan sonra ikinci reglimide oldum kizlar hadi bakalimmm bundan Sona hayirlisi

Canim benim sen neler atlatmis neleri yenmissin, guclu kadinsin icini yuregini ferah tut. Ve zaman kaybetmeden tup bebek icin girisimlere basla, UMUTSUZLUK gibi negatif bur kelimeyi cikar lugatindan. Bu azminle sen bize destek olabilirsin inan, negatif tum kelimeleri unut. Pozitif dusun inan rek bir yumurtan dahi kalsa Rabbim onu sana BIR MUCIZE bebek olarak nasip eder buna inan nolur. Sana yardimci olabilecek bir tanidigim var google dan arat melinasmom diye, vaktin varsa oku hikayesini ve gor melegini. Burdanda ozelden de istedigin zaman sohbet edebiliriz dertlesebiliriz. Sen mukemmel ve guclu bir kadinsin bunu devamli kendine hatirlat

ya latif

KIZLAR ACIL DURUM SORUSU
Sabah son denemeyi yaptik, ve suan su dakikada uzayan yumurta aki geldi wcde yken. Simdi mi yumurtladim ben,? Bi daha deneme yapmama gerek var mi? Daha once dollenmemis mi yumurtam? Bilginiz var mi nooolur bir cevap deneme yapalim mi ki baska doktor en son pazar gunu yapin ve bir daha bu ay yapmayin korunun demisti. Yumurta dollenince uzayan akinti gelir mi yinede?

ya latif

Kızlar iyi günler nasilsınız bugün burası çok sessiz nerelerdesiiz

amaliyattan sonra ikinci reglimide oldum kizlar hadi bakalimmm bundan Sona hayirlisi

El yardim, yukarda yazdim kizlar bi cevap.
Ama bu akinti, ince seffaf yumurta aki kivaminda ama islak diilim yani normalde olan yumurtlama zamanim gibi diil bi garip ince upuzun sarkan bi akinti gibi ve kuru vajinam hatta yanma var dun geceden beri muthis....

ya latif

çok gecmış olsun...ıyı düşün güzel dualar et yuce rabbım kısmet edecektır ınşallah...hcbırşeyden umıdını kesme herşeyın hayırlısını dıle ve doktora gıt en ıyılerıne gıdebılırsen gıt bol dua et...kardeşimde senın gıbı ılaçlarla adet oluyo ve en son aşılama oldu tutmadı perişan olduk ama yapçak bişey yok dua etmekten başşka...yuce rabbım ol derse olur ınşallah....kurban olduğum allahım sesımızı duysun öncelıkle anne olmak ısteyen tum kadınlara annelık duygusu yaşatsın sonra bacım ve sanada ınşallah..guzel haberlerını alırız ınşallah....
hayırlısı olsun allah gönlune göre versın cnm...

cnm tecrubelı eller gelsın bı el atarlar...kımse yok herkes evdekılerle meşkul malum haftasonu...ıyı gecmıştır ınşallah kızların hafta sonları......

Insallah herkes guzel bir haftasonu gecirmistir hakkaten.

Ay uykum geldi artik kimsede yok cevap verecek bu gece deneme fln yok napalim en son bu sabah yapmistik.
Ama simdi arastirdim da arkadasim yumurta dollenincede az hafif bir yumurta aki kivaminda akinti oluyormus.
Zaten Rabbim kismet etmisse olur yoksa eger nasip oldugu vakti saati belli napalim...
Allahim kizkardesinede en kisa surede nasip etsin huzuncicegi birde aklibda olsuh bir daha tup yada asilama yaptiracagi zaman haber ver toplu dua okuyalim bende toplarim kizlarda yardin eder tutar insallaah

çok tşk ederım bu düşüncen için allahta senın gönlune göre versın guzel haberlerını almak için bende dua edıcem cnm tşk ederım....kardeşime dua edersen cok mutlu olurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…