Süper Anneler - 2011

çok tşk ederım bu düşüncen için allahta senın gönlune göre versın guzel haberlerını almak için bende dua edıcem cnm tşk ederım....kardeşime dua edersen cok mutlu olurum....

Ayy delimisin ne demek zevkle annemin teyzesinin gelini 3 asilama 4 tup denedi,tutmadi bir turlu. en son teyzeye bir mevlut hocasi demisti bir daha yaptirin ve bize haber vetin ogrenci kizlarim var onlarada soylerim topluca dua okuruz diye. Yemin ederim 500 fetih suresi diye niyet ettiler o hafta 1300 leri gecti, oyle cok kismet oldu ki bi tane okurum diyen 5 tane ben okudum ekle diyordu. Ve o ay tuttu bin sukur simdi tosuncuk bi oglu var 3 yasinda bide hamile 5 aylik KENDILIGINDEN kizi olucak. Allahim nasil kudretli nasil buyuk Amentubillah.
Seve seve okurum sizde 3 cuma saladan salaya 786 tane ayet el kursi okumasini soyleyin bacina niyet edip, bir dahaki denemesinden once mutlaka yapsin, hikmetine nail olur Allahin izniyle.
Canim arkadasim, insallah olur bu ay, Allah razi olsun cok sevinirim duanda yerim olursa.
Allahim senide mutlu etsin dilegini kabul etsin.

ya latif

cnm harıkasın cok tşkler bu bılgıler ıcın..her öğrendiğim şeyı ona msj atıp yolluyorum yap oku ye dıyerekten...ınşallah tutar bende rahat bır nefes alırım....peki cnm aynı gun içindemı okuncak ayetel kursi yoksa cumadan cumayamı yada ıkı sela arasımı....teyzenın kızı adına cok sevındım bızım gıbıler ıcın umut oluyolar ınankı...

Cuma dan cumaya SALA okunurken sessiz bi yerde dinlesin yalniz, sonra niyetini etsin ALLAHIM BIR BEBEGIM OLMASI ICIN NIYET ETTIM KABUL ET YARABBIM DESIN. Istedigi baska seyleride soylesin okusun. Sala bitince bir dahaki cuma salasina jadar 786 ayet el kursi okysun ne zaman mysait olyrsa. Bunu 3 cuma arka arkaya yapsin Allahimin izniyle sonrada tup yada asilama dener zaten. Ben 2 cuma okudum bir cuma m kaldi hemde regl bitimi ilk cuma yapmistim. Haftayada dinlicem sonraki cuma regl olyrum, olmazsamda hamileyimdir
Kizkarrdesinde insalllaaah faydasini gorur.
Ya soylemesi ayip ben iki sene once ev alabilmek icin yaptim bin sukur en guzel semtte dubleks ev aldik Allahin izniyle, yani niyet onemli Allahimda ol derse oluyor zaten.
Ama genelde derler kolay okunursa bu 3 cuma dualar isin cabuk oluyor,
Zor okunursa daha gec oluyor diye, benim ev icin okudugum hakkaten cok agirdi iki satirlik ayet dilimde sisiyodu okutana tamamlayana jadar.
Kardesin kolay okumaya baksin rahat kafayla sakin yerde okysun kakabalikta agirlik oluyo okurken.
Ay huzuncicegi INSALLLAAAH tez elden guzel haberi verirsin

ya latif

Eksigi kalirsa yetismezse o hafta sende ekleyebilirsin, hatta bana soyle bende okurum, isi biraktigimdan beri cook bos zamanim var her hafta tamamlamak onemli

ya latif

Günaydın hanımlar bu günde açılışı ben yapiyim bari 2 gündür kimsecikler yok burda

Deneme yapıp bekleyen arkadaslar yeni hamisler doğumuna gun sayanlar nasılsıniz

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum..

benjual deneme sonrası yum akına benzeyen akıntı gelebılıyor diye biliyorum..bunlar kalan spermlermıs sanırım..denemelerin hayırlı olsun tekrardan...

anne84 canım sanada cok cok geçmiş olsun.rabbim yavrunu cok bekletmeden göndersin inş.

Ayyy eylulummm agzindan bal damliyor insalllaaah arkadasimm
Günaydın hanımlar bu günde açılışı ben yapiyim bari 2 gündür kimsecikler yok burda

Deneme yapıp bekleyen arkadaslar yeni hamisler doğumuna gun sayanlar nasılsıniz

Gunaydinlar cok dukur iyiyiz dun stresten sabahladim bugun oglen odu anca uyandim baharcimmm sen nasilsin?

ya latif

İki gündür bende bakıyorum kimse yok. Benim şafak 4 gün kaldı
hayırlı haberleri verirsin inş canım
merhaba canım iyiym çok şükür....belirtim yok malesef...testi bilmiyorum ki ne zmn yapsam çarşamba yada perşembe günü olabilir....

valla sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyoruz hayırlısı olsun canım

o akıntı şekli tatlım...yumurtanın çok yakında çatlıyacağına işaret...daha yumoşun çatlamamış ...çatladığında hafif ağrı ve iç camaşırını ıslatan uzamayan sulu bir akıntın gelecek ...kendini takip et...denemenden sonra sulu uzamayan akıntıya kaç saat sonra gördün...o önemli...zaten spermler yumurtanın yanına gidinceye kadar 6, 7 saat geçiyor ve işte tam yum anı ...teoriye göre gelsin paşalar...dr.shettles tezi bu, kitabı var bende harfiyen her ayrıntıyı yazıyor ...beni bu kitab çok umutlandırmışdı....yum cat anından 10 saat öncesine kadar deneme yapın diyor çünkü,spermlerin yuma gideceği zamanıda baz alıyor canım...bu kitabı herkeze tavsiye ederim ...dün başka bir dr gittim...bana tesadüfen dr.shettlesin araştırmalarının doğruluğundan bahsetti...çok heveslendim subat ayın başında denemem olmuşdu...aynen kurallara uyara tek deneme ve hamilelik ...belkide erkekdi...sonra düşük oldu nedense dr bana erkek olma ihtimali yüksekdi dedi ,,,dr a göre düşüklerin çoğu erkeklermiş rahime tutunamama güçlüğü çekerlermiş...erkekler ana rahminde bile gücsüz ,,,kızlar güçlü çünkü onlar anne ler...yaşamda bile kadınlar erkeklerden daha çok yaşarlarmış...

Son düzenleme:
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 ekim 2013[/td]
[td]17 Ekim aksam ,18 Ekim 17.00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim 2013[/td]
[td]hamile cinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim 2013[/td]
[td]19 Ekim,09.00 ve 17.00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 Kasim 2013[/td]
[td]hamile cinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olvido_ank[/td]
[td]29[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]16 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubaelif[/td]
[td]30[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]26 Ocak[/td]
[td]7 Subat[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foroverhayat[/td]
[td]32[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]17,18,19 Subat[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulungulu[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]17 Subat[/td]
[td]5 Mart aksam,6 Mart sabah[/td]
[td]8.deneme[/td]
[td]18-19 Mart[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gijnij[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]22 Subat[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]2. deneme[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bejnubal[/td]
[td]27[/td]
[td]...[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]10,13,16 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]28 Mart[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]35[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]11.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnem34[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade123[/td]
[td]38[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar0606[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2858[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Maysi´ta deneme yapayak.[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
tabloyu yaptim.eksik ve yanlislari düzeltelim.

Son düzenleme:

canım niyet eden kişininmi okuması lazım ...yoksa dağıtabilirmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…