Süper Anneler - 2011

Sağol bacım senin son durum ne oldu? Giyiyormusun doktora?

canım ben en son gitti doktora deneme yap demiştiya yapmadım.o gün iki ayrı doktora gitmiştim ikiside kist yok dedi dinlenme muhabbeti yaptı diger doktorda genelde 1 sag bi sol catlar ama seninde bi sorunun görünmüyor dedi klomene başlayalım bi dahaki ay dedi bende mayısa kadar erteledim deneme işini sag yumurtalık olayına takılmıs durumdayken bu stresten zaten hamile kalamam.hayırlısı bakalım dahada gitmedim ogünden sonra bakalım adetimi bekleyecegim bi daha kontrol amaclı giderim diye düşünüyorum aman burdaki doktorlar bi garip hiç acıklayıcı konusmuyorlar

güzel olmuş canım ellerine sağlık

Son düzenleme:

Canım madem mayısa kadar erteledin nisanda yine git bu sefer en azından yine hangi tarafta yum olmuş ona bak. Belki sağda olur mayısı beklemek zorunda kalmazsın bile. Çok takma kafana. Ben kendi doktoruma hamile olup olmadığımı arayacağım zaman senide sorucam.

kızlar doktora gittik keseyi gördük şükür kalp atışları henüz yok yarın 6 .haftaya gireceğim kalp atışları 6 bitince duyulur herhalde 10 gün sonra gel dedi ama 10 gün sabredemem cuma giderim belki yine bebek sağdaymış aslında ne sağda ne solda biraz ortada dedi şekli oval tam daire değil ölçüsü15.1mm 6 haftalıkla uyumlu bunu sata göre hesaplıyorlar bu kadar ..

merhaba kızlar,
RAY (RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ) sorunum var. ilk kızım 26 haftalık doğdu. yaşıyor beşyaşında.
şimdi hamileyim ikinci kızım olacak 10. haftadan doğuma kadar yatış. serklaj ameliyatı da oldum.
bu bebeğim erkek olsaydı tamam yeter diycektim. ama bi oğlum olsun istiyorum. sırf bu yüzden bir dokuz at daha yatabilirim.
şu doğum tarihinden hesaplamayı bana öğretin nolur.
birde başka yöntem var mı.

Hayırlı salih güzel uzun ömürlü bir erkek evlat olsun inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Sen şimdi hamilemisin? Bizi oku sürekli aklına takılan şeyleri sor böylelikle bulursun kendine bir yöntem.

maşallah canım önce pıtpıtları duyup sonrada sağlıkla kucağına alırsın inş...

Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Sen şimdi hamilemisin? Bizi oku sürekli aklına takılan şeyleri sor böylelikle bulursun kendine bir yöntem.
daha önce araştırmıştım. sağ yumurtalıktan oluyomuş. sağınıza yatın. hatta bilimsel olarak ta kanıtlanmış.
bende hemen sağıma donuyodum. bende duzensızlık te var. esım de de tembellik.
50 günde falan azcık regl oluyom. dr. testlerı de hormonlarda normal.
erken menepoza girerim bu gidişle. birde biliyim ki ona göre borç harç kredi ayarlıyım istiyorum.
bide huyum kurusun kafaya takınca takılıyorum işte :)

Canım öncelikle yumurta takibi yaptırman lazım bizim çoğumuz öyle yAptı yada test kullandı. Senin durumun biraz daha farklı olduğu için doktorda yaptırman daha iyi. Hani ne zaman yumurtan oluşuyor çünkü erkek bebek için yumurtanın tam çatladığı an önemli.

hmm bak bunu bilmiyodum. yumurtanın çatladığı an.
o zaman dr.la planlamalı. pofff hıc te sevmem dr. çok bilip çok yanılıyo çoğu. allah eksikliklerini vermesin.

canım gidicem bakalım nisandada aynı durumdaysa artık kısmet.cok sagol bacım ilgin için doktorların dedigi mantıklı gelmeyince takıyorum ister istemez.

hmm bak bunu bilmiyodum. yumurtanın çatladığı an.
o zaman dr.la planlamalı. pofff hıc te sevmem dr. çok bilip çok yanılıyo çoğu. allah eksikliklerini vermesin.
şimdi olayı şöyle özetleyelim. Y spermleri x lere göre daha hızlıdır ama daha çabuk ölürler. X ler ise daha yavaş ama daha uzun ömürlüdürler. Yumurtanın tam çatladığı an ilişki olursa erkek spermleri kız spermlerin geçip yumurtayı daha erken döller. Ama yumurta çatlamadan önce olursa erkek spermler gidip bakacak yum çatlamamış orada ölecekler kız spermleri gidip bu sefer dölleyecek. Biz burada herkes yumurta takibi ile deneme yaptı. Bunun için bu işi yapan bir doktor bulman lazım. Test yapanlarda çok ben anlamıyorum test kullanmak istersen kullanan arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…