Süper Anneler - 2011

heyecan artıyor her gecen gün....
inananın heyecanla bende bekliyorum
Valla bilmiyorumki eylül günler az kalınca insan daha bir heyecan yapıyor. Şimdiye kadar daha relakstım.
valla önce hamilelik haberinizi sonra ogluş haberinizi alırsınız inş bende heyecanla bekliyorum hayırlı haberler alırız inş

canım rahatlamısındır biraz daha demekki sagdanmış yumlar.sagsaglim kucagınada alırsın inş

canım gidicem bakalım nisandada aynı durumdaysa artık kısmet.cok sagol bacım ilgin için doktorların dedigi mantıklı gelmeyince takıyorum ister istemez.

Hayatımız hep birşeyleri takmakla geçiyor. Nasipten öteside olmuyor. Stres hastalıkları dahada çıkılmaz hale getiriyor onun için çok düşünmemeye çalış. Elbet bir yolu vardır

perşembe mi ayy cok uzun dermişim şaka canım yarınkı ateşimde düşmez inş o zmn beklerım senı düşerse zaten beklemenin anlamı yokk benim içinn
ayy cok heyecanlı yahuuu...........

Eşim diyor gebelik testi alayımmı hayır gerek yok dedim. Neticede doğru cevap vermeyecek. Beklemekten başka çare yok

kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba

Eklentiler

• $20140317_142140 (2).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Hayatımız hep birşeyleri takmakla geçiyor. Nasipten öteside olmuyor. Stres hastalıkları dahada çıkılmaz hale getiriyor onun için çok düşünmemeye çalış. Elbet bir yolu vardır

öyle canım o yüzden ara vereyim dedim taktıkca daha etkileniyorum.üzerine bide tayinciyiz onun stresi o yüzden mayısa kadar bekleyecegim dedim kısmet hersey rabbim hepimize nasip etsin inş .

Eşim diyor gebelik testi alayımmı hayır gerek yok dedim. Neticede doğru cevap vermeyecek. Beklemekten başka çare yok
ayy benım evde var deli gibi yapmamak için kendimi zor tutuyorum.10 günden sonra ıgnenın etkısı kalmazmış yapsak mı acaba testi
kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba
ayyy cok seker bir şey içinde görünen yok ama yınede cok güzel canım yyaa..rabbim bizede nasip etsin inş..
kese yorumunu bn tam bılmıyorum ama yuvarlak olunca kız degılse erkek dıye bılıyorum sadece ayrıntı yok yanı bende. ama inş erkek tir yavrun

öyle canım o yüzden ara vereyim dedim taktıkca daha etkileniyorum.üzerine bide tayinciyiz onun stresi o yüzden mayısa kadar bekleyecegim dedim kısmet hersey rabbim hepimize nasip etsin inş .

Evet herşey nasip. Benimde bu ay olmazsa ağustosa kadar ertelicem kafam kaldırmıyor artık.

Ben geçen seferkini adet olmam gereken gün yapmıştım ona rağmen bile çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bu sefer iğne ile hiç çıkmaz diye düşünüyorum.

Evet herşey nasip. Benimde bu ay olmazsa ağustosa kadar ertelicem kafam kaldırmıyor artık.

inş olucak canım senin bu ay rabbim nasip etsin tedbir bizden taktir allahtan.sen cok iyi zamanında yaptın denemeni tam catladıgı an inş oglusun gelir hayırlısıyla

inşallah yaaa öyledir fasulye gibiyse kese erkek miş ama kızıda olan olmuş..bir araştırayım ben
Kız hayırlı olsun. Sende kaçıncı gün idrarda test yaptınta silik çıktı

4.5 gün önceydi canım 4martta kanda çıktı 28 şubatta idrar testinde hani hayalet gibi demiştimya hafif çıkmıştı canım kaç gün kaldı regline ..

süper olmuş ellerine sağlık...oh be herkezi burdan takip edebiliriz...tablonun başındaki o iki tane kızı yerim ben...kız lar berekettir bakalım,tablo kız bebişlerle doluyomuş...

kızlar augmentin 1000 mg. antıbıyotık ıcıyorumdaa.ishal olmusum afedersınız.omu yaptı dersınız.mecburen ıcıyorum dişlerım cekılıdde.ıcmesemde olmayacak sanırım.ama ıshalde korkuttu benı ne yapsamki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…