- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.021
gözün aydin canim keseyi görmüssün.hayirli olsun bebisin.
canım nasılsın.ben dişlerle bogusuyorum gıremedım bayagıdır.bebegın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.daha once yamıstım ama gormedın sanırım.hayırlı ugurlu olsun canım.bızım apranaks nerelerde.onuda özledım
eline,emegine saglık.nasılsın canım bu arada
inşallah yaaa öyledir fasulye gibiyse kese erkek miş ama kızıda olan olmuş..bir araştırayım ben
4.5 gün önceydi canım 4martta kanda çıktı 28 şubatta idrar testinde hani hayalet gibi demiştimya hafif çıkmıştı canım kaç gün kaldı regline ..
iyiyim canim.bugün tabloyu yapcam demistim onu yaptim.organizasyona devam ediyorum.d.günü menülerini belirledim hazirliklara basliycam.bir taraftan sizi takip ediyorum
valla hayran kaldım gecen gönderdiklerini görünce gercekten marifet ister valla cok beceriklisin.kolay gelsin canım
gijnij geçmişe baktım şimdi yanlış hatırlamışım 3 martta tapmışım ilk idrar testini t hayalet 4 martta doktora gittim çıktı canım adetten 1 .2 gün önce yapın siz yine bence
kizlar topikte adrenalin oldu sizi heyecanla bekliyoruz.hadi insallah.
Bende yaklaşıktıkça heyecan yapıyorum. 4 gün kaldı
hadi az kaldı tutunmuştur bebişleriniz sizlere içime doğuyor yaaa inşallah... dua ediyorum sizler için Hayırlıysa hakkınızda diye tabii ki en önemlisi bence bu Allah hakkımızda neyi hayırlı görürse onu nasip etsin ...amiin.
kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba
rica ederim canim .yaptik bakalim hayirli olsun.
kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba
kızlar augmentin 1000 mg. antıbıyotık ıcıyorumdaa.ishal olmusum afedersınız.omu yaptı dersınız.mecburen ıcıyorum dişlerım cekılıdde.ıcmesemde olmayacak sanırım.ama ıshalde korkuttu benı ne yapsamki.
sasol canim benim.
o akıntı şekli tatlım...yumurtanın çok yakında çatlıyacağına işaret...daha yumoşun çatlamamış ...çatladığında hafif ağrı ve iç camaşırını ıslatan uzamayan sulu bir akıntın gelecek ...kendini takip et...denemenden sonra sulu uzamayan akıntıya kaç saat sonra gördün...o önemli...zaten spermler yumurtanın yanına gidinceye kadar 6, 7 saat geçiyor ve işte tam yum anı ...teoriye göre gelsin paşalar...dr.shettles tezi bu, kitabı var bende harfiyen her ayrıntıyı yazıyor ...beni bu kitab çok umutlandırmışdı....yum cat anından 10 saat öncesine kadar deneme yapın diyor çünkü,spermlerin yuma gideceği zamanıda baz alıyor canım...bu kitabı herkeze tavsiye ederim ...dün başka bir dr gittim...bana tesadüfen dr.shettlesin araştırmalarının doğruluğundan bahsetti...çok heveslendim subat ayın başında denemem olmuşdu...aynen kurallara uyara tek deneme ve hamilelik ...belkide erkekdi...sonra düşük oldu nedense dr bana erkek olma ihtimali yüksekdi dedi ,,,dr a göre düşüklerin çoğu erkeklermiş rahime tutunamama güçlüğü çekerlermiş...erkekler ana rahminde bile gücsüz ,,,kızlar güçlü çünkü onlar anne ler...yaşamda bile kadınlar erkeklerden daha çok yaşarlarmış...
Sağol canımCanım sen çok stres yaptın bu testlerden dolayı. Ondan oldu bence. Sen yinede denemeni yap çatlama anını iyi yakala. Bu arada çok çok geçmiş olsun
Olabilir bilmiyorum yada alemin dediği gibi strestengeçmiş olsun canım acaba hastalıkmı etkiliyor ki bende geçen ay hasta olmuştum ya ondan bozuldu galiba düzenim ilaç içiyormusun gerçi doktora sordum yumları etkilemez dedi bana ama ne zaman çatladı hiç bilmiyorum ve bu benim kafamı çok kurcalıyor ...
Hic oyle dusunme arkadsim, gec catlayacak demekki bu ay icini ferah tut rahat ol her ay ymurtaliklarimiz yuzbinlerce yumurtadab en saglikli olani bulup hazirliyor
ya latif
çok tşkler cok guzel anlatmışsın elıne sağlık....Cuma dan cumaya SALA okunurken sessiz bi yerde dinlesin yalniz, sonra niyetini etsin ALLAHIM BIR BEBEGIM OLMASI ICIN NIYET ETTIM KABUL ET YARABBIM DESIN. Istedigi baska seyleride soylesin okusun. Sala bitince bir dahaki cuma salasina jadar 786 ayet el kursi okysun ne zaman mysait olyrsa. Bunu 3 cuma arka arkaya yapsin Allahimin izniyle sonrada tup yada asilama dener zaten. Ben 2 cuma okudum bir cuma m kaldi hemde regl bitimi ilk cuma yapmistim. Haftayada dinlicem sonraki cuma regl olyrum, olmazsamda hamileyimdir
Kizkarrdesinde insalllaaah faydasini gorur.
Ya soylemesi ayip ben iki sene once ev alabilmek icin yaptim bin sukur en guzel semtte dubleks ev aldik Allahin izniyle, yani niyet onemli Allahimda ol derse oluyor zaten.
Ama genelde derler kolay okunursa bu 3 cuma dualar isin cabuk oluyor,
Zor okunursa daha gec oluyor diye, benim ev icin okudugum hakkaten cok agirdi iki satirlik ayet dilimde sisiyodu okutana tamamlayana jadar.
Kardesin kolay okumaya baksin rahat kafayla sakin yerde okysun kakabalikta agirlik oluyo okurken.
Ay huzuncicegi INSALLLAAAH tez elden guzel haberi verirsin
ya latif
ok haber verırım cnm tşkler....Eksigi kalirsa yetismezse o hafta sende ekleyebilirsin, hatta bana soyle bende okurum, isi biraktigimdan beri cook bos zamanim varher hafta tamamlamak onemli
ya latif
hadi geçsin artık bugunler cok sabırsızlandım.....İki gündür bende bakıyorum kimse yok. Benim şafak 4 gün kaldı
yok kız daha dur daha var hayırlı haberlerınızı beklıyoruz....günaydınnn
ateşini ölçtün mü bugun benımkı 36.6 dun 36.7 ydı düşüşe geçiyor benimki sanırım ayyy((((((
maşallah....[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 ekim 2013[/td]
[td]17 Ekim aksam ,18 Ekim 17.00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim 2013[/td]
[td]19 Ekim,09.00 ve 17.00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olvido_ank[/td]
[td]29[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]16 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubaelif[/td]
[td]30[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]26 Ocak[/td]
[td]7 Subat[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foroverhayat[/td]
[td]32[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]17,18,19 Subat[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulungulu[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]17 Subat[/td]
[td]5 Mart aksam,6 Mart sabah[/td]
[td]8.deneme[/td]
[td]18-19 Mart[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gijnij[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]22 Subat[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]2. deneme[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bejnubal[/td]
[td]27[/td]
[td]...[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]10,13,16 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]28 Mart[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]35[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]11.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnem34[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade123[/td]
[td]38[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar0606[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2858[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Maysi´ta deneme yapayak.[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
tabloyu yaptim.eksik ve yanlislari düzeltelim.
kızlar doktora gittik keseyi gördük şükür kalp atışları henüz yok yarın 6 .haftaya gireceğim kalp atışları 6 bitince duyulur herhalde 10 gün sonra gel dedi ama 10 gün sabredemem cuma giderim belki yine bebek sağdaymış aslında ne sağda ne solda biraz ortada dedi şekli oval tam daire değil ölçüsü15.1mm 6 haftalıkla uyumlu bunu sata göre hesaplıyorlar bu kadar ..
maşalah....kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?