Süper Anneler - 2011

gözün aydin canim keseyi görmüssün.hayirli olsun bebisin.

canım nasılsın.ben dişlerle bogusuyorum gıremedım bayagıdır.bebegın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.daha once yamıstım ama gormedın sanırım.hayırlı ugurlu olsun canım.bızım apranaks nerelerde.onuda özledım

canim iyiyim.tesekkür ederim.görmemis olabilirim canim kusura bakma.gecmis olsun sana.benim de bu hafta yirmilik disim cürüdü bu halimle cektiremem de narkozsuz cektirmek de istemem sabredecem dayanabildigim kadar.apranxx arada geliyo.sigarayi birakti.

gijnij geçmişe baktım şimdi yanlış hatırlamışım 3 martta tapmışım ilk idrar testini t hayalet 4 martta doktora gittim çıktı canım adetten 1 .2 gün önce yapın siz yine bence

iyiyim canim.bugün tabloyu yapcam demistim onu yaptim.organizasyona devam ediyorum.d.günü menülerini belirledim hazirliklara basliycam.bir taraftan sizi takip ediyorum

valla hayran kaldım gecen gönderdiklerini görünce gercekten marifet ister valla cok beceriklisin.kolay gelsin canım

Bende yaklaşıktıkça heyecan yapıyorum. 4 gün kaldı

hadi az kaldı tutunmuştur bebişleriniz sizlere içime doğuyor yaaa inşallah... dua ediyorum sizler için Hayırlıysa hakkınızda diye tabii ki en önemlisi bence bu Allah hakkımızda neyi hayırlı görürse onu nasip etsin ...amiin.

Aynen bacım hayırlı değilse isterse altın olsun neye yarar

Kizlar merhaba uzun zamadr giremyrm nete benide ekleyin listeye bu ay basarili olamadim kiz bebek istyrm bir oglum var 28 mart ovulsyn gunum ne zaman iliski olmali ne sıklikta olmali ve ovulasyn gununden ne kadar once iliski kesilmeli bu ay basqrili olamadim ovulasyondan sonra kiz olma ihtimali varmi catlayan yum lar sonralari ne oluyr bilmyrm yani adet olmaya yakin iliski olursa ihtimal nedir kiz anneleri deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim kib

augmentin mi canım o çok ağır bir antibiyotik benide ishal yapmıştı ben daha düşük dozdaki antibiyotikleri kullanmayı tercih ediyorum sağlıcakla kal

sasol canim benim.

Sultan bacım sen almanyadaydın değil mi? benim burada bir komşum var daha yeni hamile kaldı 3 aylık falan bebeği daha ilk bebeği çatlamamak için demet akalın bir yağ paylaşmış bulabilir miyim acaba vs dedi bende dedim benim internette almanyada oturan bir arkadaşım var ona sorayım bakayım o almanca biliyor işe yarıyor mu ne için bu yağ dedim. Weleda schwangerschafts Pflegeöl diye bir şey yazıyor netten araştırıp okuyup ne işe yaradığını söyleyebilir misin? benim doğumdan kalan çatlaklar için işe yararsa bende kullanayım diyorum bacım

Hanzadecim kuşum bana şu akıntı olayını tam açıklar mısın hangi akıntı türü yum çatlamadan önce hangi akıntı yum çatladıktan sonra gelir???

Canım sen çok stres yaptın bu testlerden dolayı. Ondan oldu bence. Sen yinede denemeni yap çatlama anını iyi yakala. Bu arada çok çok geçmiş olsun
Sağol canım
Olabilir bilmiyorum yada alemin dediği gibi stresten
Hic oyle dusunme arkadsim, gec catlayacak demekki bu ay icini ferah tut rahat ol her ay ymurtaliklarimiz yuzbinlerce yumurtadab en saglikli olani bulup hazirliyor

ya latif

Öylemiymiş bilmiyordum rahatladım gercekten
Bu arada nihayet iyileştim

çok tşkler cok guzel anlatmışsın elıne sağlık....
Eksigi kalirsa yetismezse o hafta sende ekleyebilirsin, hatta bana soyle bende okurum, isi biraktigimdan beri cook bos zamanim var her hafta tamamlamak onemli

ya latif
ok haber verırım cnm tşkler....
İki gündür bende bakıyorum kimse yok. Benim şafak 4 gün kaldı
hadi geçsin artık bugunler cok sabırsızlandım.....
günaydınnn
ateşini ölçtün mü bugun benımkı 36.6 dun 36.7 ydı düşüşe geçiyor benimki sanırım ayyy ((((((
yok kız daha dur daha var hayırlı haberlerınızı beklıyoruz....
maşallah.... elıne sağlık....

kızlar buda benim kesecik becerebildimmi yüklemeyi acaba
maşalah....gelıyor paşan cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…