- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.041
kızlar doktora gittik keseyi gördük şükür kalp atışları henüz yok yarın 6 .haftaya gireceğim kalp atışları 6 bitince duyulur herhalde 10 gün sonra gel dedi ama 10 gün sabredemem cuma giderim belki yine bebek sağdaymış aslında ne sağda ne solda biraz ortada dedi şekli oval tam daire değil ölçüsü15.1mm 6 haftalıkla uyumlu bunu sata göre hesaplıyorlar bu kadar ..
merhaba kızlar,
RAY (RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ) sorunum var. ilk kızım 26 haftalık doğdu. yaşıyor beşyaşında.
şimdi hamileyim ikinci kızım olacak 10. haftadan doğuma kadar yatış. serklaj ameliyatı da oldum.
bu bebeğim erkek olsaydı tamam yeter diycektim. ama bi oğlum olsun istiyorum. sırf bu yüzden bir dokuz at daha yatabilirim.
şu doğum tarihinden hesaplamayı bana öğretin nolur.
birde başka yöntem var mı.
Eşim diyor gebelik testi alayımmı hayır gerek yok dedim. Neticede doğru cevap vermeyecek. Beklemekten başka çare yok
kızlar augmentin 1000 mg. antıbıyotık ıcıyorumdaa.ishal olmusum afedersınız.omu yaptı dersınız.mecburen ıcıyorum dişlerım cekılıdde.ıcmesemde olmayacak sanırım.ama ıshalde korkuttu benı ne yapsamki.
Hadi hayırlısı canım inşallah oğlum yoldadir
Geçmiş olsun doktor kontrolünde çatlama anını bulmaya çalışıyoruz canım
Eylül gijnij yapın artık şu testleri meraktan ölücez
O antıbıyotık kizimi da ishal yapıyo ilaçtandir canim
hadi az kaldı tutunmuştur bebişleriniz sizlere içime doğuyor yaaa inşallah... dua ediyorum sizler için Hayırlıysa hakkınızda diye tabii ki en önemlisi bence bu Allah hakkımızda neyi hayırlı görürse onu nasip etsin ...amiin.
kizlar topikte adrenalin oldu sizi heyecanla bekliyoruz.hadi insallah.
canım 1 senedir deniyorsun inş bu ay olurda o kadar arastırmadan sonra saldım cayırada yapma bacım gerci gerek kalmayacak bu ay müjdeleri alıcaz
çok tşkler cok guzel anlatmışsın elıne sağlık....
ok haber verırım cnm tşkler....
hadi geçsin artık bugunler cok sabırsızlandım.....
yok kız daha dur daha var hayırlı haberlerınızı beklıyoruz....
maşallah....elıne sağlık....
maşalah....gelıyor paşan cnm....
canım ınan bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama iğnenin etkisi ile pozitif çıkarsa diye korkuyorum ben
Kaçıncı gün bugün sanırım senin 2 gün kaldı yarın sabah çıkar bence
bugun 12.gun canım..çıkabilir belki demii
kan testi yaptırcan değilmi....evdekı testlerde cıkmaz bence...
kan testine gidemem yarın canım ya..
çıkarmıkı aceba evde yapsan...
o akıntı şekli tatlım...yumurtanın çok yakında çatlıyacağına işaret...daha yumoşun çatlamamış ...çatladığında hafif ağrı ve iç camaşırını ıslatan uzamayan sulu bir akıntın gelecek ...kendini takip et...denemenden sonra sulu uzamayan akıntıya kaç saat sonra gördün...o önemli...zaten spermler yumurtanın yanına gidinceye kadar 6, 7 saat geçiyor ve işte tam yum anı ...teoriye göre gelsin paşalar...dr.shettles tezi bu, kitabı var bende harfiyen her ayrıntıyı yazıyor ...beni bu kitab çok umutlandırmışdı....yum cat anından 10 saat öncesine kadar deneme yapın diyor çünkü,spermlerin yuma gideceği zamanıda baz alıyor canım...bu kitabı herkeze tavsiye ederim ...dün başka bir dr gittim...bana tesadüfen dr.shettlesin araştırmalarının doğruluğundan bahsetti...çok heveslendim subat ayın başında denemem olmuşdu...aynen kurallara uyara tek deneme ve hamilelik ...belkide erkekdi...sonra düşük oldu nedense dr bana erkek olma ihtimali yüksekdi dedi ,,,dr a göre düşüklerin çoğu erkeklermiş rahime tutunamama güçlüğü çekerlermiş...erkekler ana rahminde bile gücsüz ,,,kızlar güçlü çünkü onlar anne ler...yaşamda bile kadınlar erkeklerden daha çok yaşarlarmış...
Ayyyy hanzade canimmm benim tam 9 saat once deneme yaptik son deneme, bugun aksam 7 gibi cok az sulu akintimda oldu yine wcde kucukabdestimi yaptiktan sonra simdide az az her wcye girisimde var.o akıntı şekli tatlım...yumurtanın çok yakında çatlıyacağına işaret...daha yumoşun çatlamamış ...çatladığında hafif ağrı ve iç camaşırını ıslatan uzamayan sulu bir akıntın gelecek ...kendini takip et...denemenden sonra sulu uzamayan akıntıya kaç saat sonra gördün...o önemli...zaten spermler yumurtanın yanına gidinceye kadar 6, 7 saat geçiyor ve işte tam yum anı ...teoriye göre gelsin paşalar...dr.shettles tezi bu, kitabı var bende harfiyen her ayrıntıyı yazıyor ...beni bu kitab çok umutlandırmışdı....yum cat anından 10 saat öncesine kadar deneme yapın diyor çünkü,spermlerin yuma gideceği zamanıda baz alıyor canım...bu kitabı herkeze tavsiye ederim ...dün başka bir dr gittim...bana tesadüfen dr.shettlesin araştırmalarının doğruluğundan bahsetti...çok heveslendim subat ayın başında denemem olmuşdu...aynen kurallara uyara tek deneme ve hamilelik ...belkide erkekdi...sonra düşük oldu nedense dr bana erkek olma ihtimali yüksekdi dedi ,,,dr a göre düşüklerin çoğu erkeklermiş rahime tutunamama güçlüğü çekerlermiş...erkekler ana rahminde bile gücsüz ,,,kızlar güçlü çünkü onlar anne ler...yaşamda bile kadınlar erkeklerden daha çok yaşarlarmış...
NIYET EDEN KISI BASLASIN ARADA TAMANLAYIN SON KALANIDA NIYET EDEN BITIRSIN? DAGUTMAYA GEREK YOK EGER KENDI OKUYABILECEKSE YANI ZAMANI YETRSE! YOKSA SEN ANNEN YARDIM EDEBILIR BI YUZ TANE SEN BI YUZ TANE BASKASI ONUN NIYETIYLE OKUYABILIR TABIKI.canım niyet eden kişininmi okuması lazım ...yoksa dağıtabilirmi???
ELLEEERINE SAGLIK COK TESEKKURLER SULTANCIM SONRADA HAMIS HABERIMIZI YAZARIZ INSALLLAAAHrica ederim canim .yaptik bakalim hayirli olsun.
AAYYYY FOREVER RABBIM BILIR AMA BU TAM FASULYE GELIYOOOO PIPILIinşallah yaaa öyledir fasulye gibiyse kese erkek miş ama kızıda olan olmuş..bir araştırayım ben
4.5 gün önceydi canım 4martta kanda çıktı 28 şubatta idrar testinde hani hayalet gibi demiştimya hafif çıkmıştı canım kaç gün kaldı regline ..
AYYY HAYIRLI HABERINI ALIRIZ INSALLLAAAH GINIJCIMMEvet benimde cuma günü perşembe yAparım bende büyük ihtimal
ben ekımde reglden 2 gun sonra gordum cızgıyı ama bellı olmaz tabı
Sağol canım
Olabilir bilmiyorum yada alemin dediği gibi stresten
Öylemiymiş bilmiyordum rahatladım gercekten
Bu arada nihayet iyileştim
Canim valla moral oluyorsunuz bana böyle dedikçe bugün mide bulantılarım başladı bir şey göresim gelmiyor şuan kızlar hepimiZin oğlanları olsa yaaa keşke bu 12 hafta nasıl geçecek bilmiyorumkızzzz o kese ne öyle fasülye gibi senin oğlan yolda inşallah
Ayyyy hanzade canimmm benim tam 9 saat once deneme yaptik son deneme, bugun aksam 7 gibi cok az sulu akintimda oldu yine wcde kucukabdestimi yaptiktan sonra simdide az az her wcye girisimde var.
Ama benim daha erken yumlamis olmam laximdi, ne biliyimm INSALLAH DUN SABAH KI TUTMUSTURCANIM YAAA MORALIM TAVAN YAPTI ALLAH RAZI OLSUN
Tamam işte tatlim yumurtluyorsan denemede yapmışsin sorun yok bence
NIYET EDEN KISI BASLASIN ARADA TAMANLAYIN SON KALANIDA NIYET EDEN BITIRSIN? DAGUTMAYA GEREK YOK EGER KENDI OKUYABILECEKSE YANI ZAMANI YETRSE! YOKSA SEN ANNEN YARDIM EDEBILIR BI YUZ TANE SEN BI YUZ TANE BASKASI ONUN NIYETIYLE OKUYABILIR TABIKI.
AAYYYY FOREVER RABBIM BILIR AMA BU TAM FASULYE GELIYOOOO PIPILI
Anaaam kıZlar ümitleniyorum valla birde olmazsa hayal kırıklığı olacak bende yaa
AYYY HAYIRLI HABERINI ALIRIZ INSALLLAAAH GINIJCIMM
Geri sayım başladı canlara can geliyormu bence geliyooooor...
EYLULCUM HABER VER MERAKLANDIRMA BIZI INSALLLAAHHH HAYIRLI MUJDENI ALIRIZ
ya latif
rica ederim.insallah tabloya herkesin gönlündeki olur da onu eklemeye devam ederiz.
Hadi hayırlısı canım inşallah oğlum yoldadir
Geçmiş olsun doktor kontrolünde çatlama anını bulmaya çalışıyoruz canım
Eylül gijnij yapın artık şu testleri meraktan ölücez
O antıbıyotık kizimi da ishal yapıyo ilaçtandir canim
her ne niyetle okuyorsan allah kabul etsin.bugün duası toplanacak bi hatim vardı,bir cüz almıştım...onu okuyup geleyim ben.belki sizde gelirsiniz o zamana kadar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?