Süper Anneler - 2011

Hadi hayırlısı canım inşallah oğlum yoldadir

Geçmiş olsun doktor kontrolünde çatlama anını bulmaya çalışıyoruz canım
Eşim diyor gebelik testi alayımmı hayır gerek yok dedim. Neticede doğru cevap vermeyecek. Beklemekten başka çare yok

Eylül gijnij yapın artık şu testleri meraktan ölücez

O antıbıyotık kizimi da ishal yapıyo ilaçtandir canim

canım ınan bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama iğnenin etkisi ile pozitif çıkarsa diye korkuyorum ben

kizlar topikte adrenalin oldu sizi heyecanla bekliyoruz.hadi insallah.

canım 1 senedir deniyorsun inş bu ay olurda o kadar arastırmadan sonra saldım cayırada yapma bacım gerci gerek kalmayacak bu ay müjdeleri alıcaz

ayy kızlar allh razı olsun hepinizden rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü inş

ayy canım inşş verebiliriz hayırlı haber

benım bıldığım evde yapıaln testler regl zamanı gectıkten sonra bellı oluyo 4 haftalık olmadımı cıkmıyo evdekı testerde benım bıldığım cnm..yanlışta olabılırım ama ınşallah sonuc alabılırsınde tabı....

kitabın adını bana verebilirmisin hanzade123

Ayyyy hanzade canimmm benim tam 9 saat once deneme yaptik son deneme, bugun aksam 7 gibi cok az sulu akintimda oldu yine wcde kucukabdestimi yaptiktan sonra simdide az az her wcye girisimde var.
Ama benim daha erken yumlamis olmam laximdi, ne biliyimm INSALLAH DUN SABAH KI TUTMUSTUR CANIM YAAA MORALIM TAVAN YAPTI ALLAH RAZI OLSUN
canım niyet eden kişininmi okuması lazım ...yoksa dağıtabilirmi???
NIYET EDEN KISI BASLASIN ARADA TAMANLAYIN SON KALANIDA NIYET EDEN BITIRSIN? DAGUTMAYA GEREK YOK EGER KENDI OKUYABILECEKSE YANI ZAMANI YETRSE! YOKSA SEN ANNEN YARDIM EDEBILIR BI YUZ TANE SEN BI YUZ TANE BASKASI ONUN NIYETIYLE OKUYABILIR TABIKI.
rica ederim canim .yaptik bakalim hayirli olsun.
ELLEEERINE SAGLIK COK TESEKKURLER SULTANCIM SONRADA HAMIS HABERIMIZI YAZARIZ INSALLLAAAH
AAYYYY FOREVER RABBIM BILIR AMA BU TAM FASULYE GELIYOOOO PIPILI
Evet benimde cuma günü perşembe yAparım bende büyük ihtimal
AYYY HAYIRLI HABERINI ALIRIZ INSALLLAAAH GINIJCIMM

ben ekımde reglden 2 gun sonra gordum cızgıyı ama bellı olmaz tabı

EYLULCUM HABER VER MERAKLANDIRMA BIZI INSALLLAAHHH HAYIRLI MUJDENI ALIRIZ

ya latif

Sağol canım

Olabilir bilmiyorum yada alemin dediği gibi stresten

Öylemiymiş bilmiyordum rahatladım gercekten
Bu arada nihayet iyileştim

Cok sukur canimm oyle tabi yumurtaliklarimizdaki en saglikli yumurtayi seciyor bedenimiz ve Rabbimin hikmeti bu ergenlikten menapoza her ay devam ediyor

ya latif

kızzzz o kese ne öyle fasülye gibi senin oğlan yolda inşallah
Canim valla moral oluyorsunuz bana böyle dedikçe bugün mide bulantılarım başladı bir şey göresim gelmiyor şuan kızlar hepimiZin oğlanları olsa yaaa keşke bu 12 hafta nasıl geçecek bilmiyorum

rica ederim.insallah tabloya herkesin gönlündeki olur da onu eklemeye devam ederiz.

tabiyki canım inşanlahda...erkekde olsa kızda olsa en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları...bundan ötesi yok be kuzum...zaten 3 günlük dünya... anacığıma sorsan 75 yaşında sadece yaşadığı günü biliyo...işte bu yüzden ,,,sağlıklı bebelerimiz olsun yeter gerisi yalannnn....

Gunaydin :) sizi ihmal ettigimin farkindayim ama inanin coj zor toparlandim.nihayet dun antidepresani da kestim.ama kafam salak gibi.o da gecer umarim bir iki gune.dun gece ruyamda sigara ictigimi gordum nasil agliyorum pismanliktan.bir ayima yazik oldu diye :) sultancim iyi goruyorum seni ve cok seviniyorum.forever keseyi gormussun canim hayirli olsun darisi pipinin basina :) eylul ve gijnij meraktan olucem yapin artik su testleri.artik burdayim kizlar, dua eden butun arkadaslarimdan Allah razi olsun.benim icin inanilmaz zor bi donemdi.kurtuldum cok sukur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün duası toplanacak bi hatim vardı,bir cüz almıştım...onu okuyup geleyim ben.belki sizde gelirsiniz o zamana kadar.......

çok ama çok teşekkür ederim :)
yok canım. bu bebeğim de kız olacak. kızlar bereketli geliyor aileye. kısmetiyle gelsin hepimizinki inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…