Süper Anneler - 2011

günaydınnn canım allah kabul etsin öncelikle hatminizi.
testi yarın yaparım herhalde canım yüreğim ağzımda inanki her an regl olacakmışım gibi geliyor.hatta akşam eşim test yapsana dedi testi alıp wc kadr gittim ama yapamadım korkudan

Son düzenleme:
Gunaydin herkese cok gecmisi okuyamadim forewer hayirli olsun kesen yeni gelen ark selam sizlerede ben kac gundur acildeyim surekli kusuyorum bas agrisi bas donmesi tansiyon 8 5 hep dusuk nasil gececek bu gunler bilmiyorum suan bile midem cok kotu.herkese ko l ay gelsin grsrz.

test yapar yapmaz burdayım merak etmeyin canım ben size haber vermeden duramam ki :))

geçmiş olsun.tansiyonun dengede durması için dr günlük 1 şişe maden suyu önermişti denersen işine yarayabilir canım.

sagol canim tabloya ekliycem birazdan bilgilerini.sende canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu.

yaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin

canim weleda bir marka bu markanin genelde ürünleri organik, bitkisel.banada ilk hamileligimde ebe önermisti ama ben kullanmadim.
schwangerschafts hamilelik , plegeöl vücut yagi demek.dur bi bakayim iceriginde ne varmis.Weleda Gebelik Vücut Yağı cildin kurumasını, kuruyana kadar gebelik sırasında fiziksel değişikliklere egilimli kisilerde cildi korur. gebeligin basindan itibaren dogumdan üc ay sonrasina kadar düzenli olarak masaj seklinde yapilirsa karin,uyluk,kalca ve gögüs catlaklarini önler diyo .icinde badem yağı, E vitamini ,buğday tohumu yağı ,jojoba yaği varmis.. cilde yumuşak, kadifemsi bir his veriyomus .canim bu catlak önlemek icin ,olmus catlaklari düzeltecegini zannetmiyorum öyle bir iddiada bulunmamislar.zaten önceden olan catlaklara hicbirseyin caresi oldugunu duymadim.
bana gelince ben kullanmadim.cünkü ben tam tersi türkiyeden yag getirdimbütün hamileliklerimde kullandim ve catlamadim.birazda vücut yapisina göre degisiyo bu isler.ben mutlaka tr de lokman hekim dükkanina ugraririm.hamileliklerimde badem yagi,kakao yagi.kayisi cekirdegi yagi,susam yagi bu dördünü karistirip kullaniyorum.hani sacimizi su püskürterek islattigimiz aparat varya onun en kücük boyuna koyuyorum kullanmasi da kolay oluyo.

ELLEEERINE SAGLIK COK TESEKKURLER SULTANCIM SONRADA HAMIS HABERIMIZI YAZARIZ INSALLLAAAH

rica ederim canim.insallah hamis haberlerini sonra cinsiyet sonra dogum haberlerini yazariz.devamsizliktan kalanlari cikaralim bu sefer tablodan gecen sefer yaptik ugrastik cogu arkadas gelip bilgi vermedi güncelleyemedik.

günaydin apranxx im ruh ikizim.ihmal etme tabi ya ama kurtulduguna cok sevindim canim.bak ben iki hafta önce suskun ayrilmistim topikten ama dönüsüm muhtesem oldu. saka yapiyorum arkadaslar. ben cürük elmayim yöntemlerden size bir faydam olmaz ama baska konularda elimden geldigince yardima paylasmaya hazirim.

günaydin.gecmis olsun canim.inan bu dediklerin hic yabanci gelmiyo bana ama geciyo zorda olsa.örnek :ben

Canim benim sana ne kadar tesekkur etsem az allah senden razi olsun ve ne muradin varsa versin insallah. Bacim demekki benim ilk hamilelikte olusan popo bolgemdeki catlaklar icin hic bir ise yaramaz (( ben kizimda karnima niveanin mavi en yagli kremi varya ondan kullandim bir iki tane catlagim olsu suan gorunumleride hafif. Bazi yerlerde ikinci hamilelikte karnindan catlayanlarida okudum alayim bari bitanede karnim catlamasin popom zaten harita gibi (( o zaman ben bu yagdan ilk hamileligi olan arkadasima aldirayimda kullansin bari kizcagiz. Senin tarifide yazip vereyim biz catladik onlar catlamasin bacim cok sagol tekrar..

rica ederim canim.insallah hamis haberlerini sonra cinsiyet sonra dogum haberlerini yazariz.devamsizliktan kalanlari cikaralim bu sefer tablodan gecen sefer yaptik ugrastik cogu arkadas gelip bilgi vermedi güncelleyemedik.

Kizlar tabloyu bende gordum sultisim ellerine saglik cok guzel olmusta benim deneme nisan ayinda o yuzden bilgi vermedim. Istersen yas ve cocuk bilgisini yaz. Yakinda 28 olacagim ama inatla banane ben 27 yasindayim 1 kizim var deneme nisan ayinda olacak insallah

Kizlar cok heyecanliyim az once saglik ocagindan geldim surubumu yazdirdim ve aldim. 4 gundur fitilede basladim. 5 6 gun sonrada yum testine baslayacagim bu aydan not edip obur ay tedarikli olacagim. Cok heyecanliyim kizlar ya cok az kaldi nisana insallah hamile kalirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…