- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.061
Gunaydin :) sizi ihmal ettigimin farkindayim ama inanin coj zor toparlandim.nihayet dun antidepresani da kestim.ama kafam salak gibi.o da gecer umarim bir iki gune.dun gece ruyamda sigara ictigimi gordum nasil agliyorum pismanliktan.bir ayima yazik oldu diye :) sultancim iyi goruyorum seni ve cok seviniyorum.forever keseyi gormussun canim hayirli olsun darisi pipinin basina :) eylul ve gijnij meraktan olucem yapin artik su testleri.artik burdayim kizlar, dua eden butun arkadaslarimdan Allah razi olsun.benim icin inanilmaz zor bi donemdi.kurtuldum cok sukur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy hanzade canimmm benim tam 9 saat once deneme yaptik son deneme, bugun aksam 7 gibi cok az sulu akintimda oldu yine wcde kucukabdestimi yaptiktan sonra simdide az az her wcye girisimde var.
Ama benim daha erken yumlamis olmam laximdi, ne biliyimm ınsallah dun sabah kı tutmusturcanım yaaa moralım tavan yaptı allah razı olsun
nıyet eden kısı baslasın arada tamanlayın son kalanıda nıyet eden bıtırsın? Dagutmaya gerek yok eger kendı okuyabılecekse yanı zamanı yetrse! Yoksa sen annen yardım edebılır bı yuz tane sen bı yuz tane baskası onun nıyetıyle okuyabılır tabıkı.
Elleeerıne saglık cok tesekkurler sultancım sonrada hamıs haberımızı yazarız ınsalllaaah
aayyyy forever rabbım bılır ama bu tam fasulye gelıyoooo pıpılı
ayyy hayırlı haberını alırız ınsalllaaah gınıjcımm
eylulcum haber ver meraklandırma bızı ınsalllaahhh hayırlı mujdenı alırız
ya latif
Gunaydin herkese cok gecmisi okuyamadim forewer hayirli olsun kesen yeni gelen ark selam sizlerede ben kac gundur acildeyim surekli kusuyorum bas agrisi bas donmesi tansiyon 8 5 hep dusuk nasil gececek bu gunler bilmiyorum suan bile midem cok kotu.herkese ko l ay gelsin grsrz.
Super annelerin becerikli hatunu Sultan benide listeye eklemissiniz bende bilgilerimi veriyim canım
Yas 31 sehir Ankara cocuk 3 kız deneme 13 ocakti
Sultan yavrunu hayırlıca kucağına al canım inşallah hayırlı evladın olur
yaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
Sultan bacım sen almanyadaydın değil mi? benim burada bir komşum var daha yeni hamile kaldı 3 aylık falan bebeği daha ilk bebeği çatlamamak için demet akalın bir yağ paylaşmış bulabilir miyim acaba vs dedi bende dedim benim internette almanyada oturan bir arkadaşım var ona sorayım bakayım o almanca biliyor işe yarıyor mu ne için bu yağ dedim. Weleda schwangerschafts Pflegeöl diye bir şey yazıyor netten araştırıp okuyup ne işe yaradığını söyleyebilir misin? benim doğumdan kalan çatlaklar için işe yararsa bende kullanayım diyorum bacım
maşallah....elıne sağlık....
.
benım bıldığım evde yapıaln testler regl zamanı gectıkten sonra bellı oluyo 4 haftalık olmadımı cıkmıyo evdekı testerde benım bıldığım cnm..yanlışta olabılırım ama ınşallah sonuc alabılırsınde tabı....
ELLEEERINE SAGLIK COK TESEKKURLER SULTANCIM SONRADA HAMIS HABERIMIZI YAZARIZ INSALLLAAAH
Gunaydin :) sizi ihmal ettigimin farkindayim ama inanin coj zor toparlandim.nihayet dun antidepresani da kestim.ama kafam salak gibi.o da gecer umarim bir iki gune.dun gece ruyamda sigara ictigimi gordum nasil agliyorum pismanliktan.bir ayima yazik oldu diye :) sultancim iyi goruyorum seni ve cok seviniyorum.forever keseyi gormussun canim hayirli olsun darisi pipinin basina :) eylul ve gijnij meraktan olucem yapin artik su testleri.artik burdayim kizlar, dua eden butun arkadaslarimdan Allah razi olsun.benim icin inanilmaz zor bi donemdi.kurtuldum cok sukur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin herkese cok gecmisi okuyamadim forewer hayirli olsun kesen yeni gelen ark selam sizlerede ben kac gundur acildeyim surekli kusuyorum bas agrisi bas donmesi tansiyon 8 5 hep dusuk nasil gececek bu gunler bilmiyorum suan bile midem cok kotu.herkese ko l ay gelsin grsrz.
test yapar yapmaz burdayım merak etmeyin canım ben size haber vermeden duramam ki :))
canim weleda bir marka bu markanin genelde ürünleri organik, bitkisel.banada ilk hamileligimde ebe önermisti ama ben kullanmadim.
schwangerschafts hamilelik , plegeöl vücut yagi demek.dur bi bakayim iceriginde ne varmis.Weleda Gebelik Vücut Yağı cildin kurumasını, kuruyana kadar gebelik sırasında fiziksel değişikliklere egilimli kisilerde cildi korur. gebeligin basindan itibaren dogumdan üc ay sonrasina kadar düzenli olarak masaj seklinde yapilirsa karin,uyluk,kalca ve gögüs catlaklarini önler diyo .icinde badem yağı, E vitamini ,buğday tohumu yağı ,jojoba yaği varmis.. cilde yumuşak, kadifemsi bir his veriyomus .canim bu catlak önlemek icin ,olmus catlaklari düzeltecegini zannetmiyorum öyle bir iddiada bulunmamislar.zaten önceden olan catlaklara hicbirseyin caresi oldugunu duymadim.
bana gelince ben kullanmadim.cünkü ben tam tersi türkiyeden yag getirdimbütün hamileliklerimde kullandim ve catlamadim.birazda vücut yapisina göre degisiyo bu isler.ben mutlaka tr de lokman hekim dükkanina ugraririm.hamileliklerimde badem yagi,kakao yagi.kayisi cekirdegi yagi,susam yagi bu dördünü karistirip kullaniyorum.hani sacimizi su püskürterek islattigimiz aparat varya onun en kücük boyuna koyuyorum kullanmasi da kolay oluyo.
rica ederim canim.insallah hamis haberlerini sonra cinsiyet sonra dogum haberlerini yazariz.devamsizliktan kalanlari cikaralim bu sefer tablodangecen sefer yaptik ugrastik cogu arkadas gelip bilgi vermedi güncelleyemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?