Süper Anneler - 2011

duramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.

canım ben işte oluyorum ya gün içinde canlı yayın yapmak zor olabilir ama deneriz inş ve sonu güzel olur...

tamamdir.tarih sirasina göre bilgileri tekrar girdim. defnem dedigin gibi yazdim

Son düzenleme:

defnem bak bakalim tabloya dedigin gibi yazdim

canim rica ederim ne demek yardimci olmaya calistim.evet kimse catlamasin da meraktan catlayanlara da cözüm yok

her ne niyetle okuyorsan allah kabul etsin.
amin canım Allah razı olsun,dualarım hepimiz için...

amin eylülüm...kız sanada dua ettim aleve de...güzel haberler verin inşallah....
kız olma sakın regl megl..valla ağlarım,sizden sonra ben kalıcam hemen,öyle hissediyorum...

yaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
anammmm sen ne ara iyileştin de deneme yaptın da regl bekler oldun maşşallah maşşallah tü tü

ne çürük elması be deli...elimizden geleni yaptık,gerisi Rabbimin takdiri...tabiki muhteşem olacaksın,3 kız anasısın cennetliksin var mı ötesi...tut ki bizlerin oğlu oldu,yöntem bizde işe yaradı ama bu dünya geçici,hangi yöntemle cenneti garantileyebiliriz ? önemli olan öbür taraf...

Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeye bilirim beni merak etmeyin

ayyyy :120:inşallah bi sonraki gelişi oğluna altın takmaya gelirken olur

ayy hadi bakalım canım inşallah hep beraber hep beraber Allahım yine denemelerle dolup taşacak topik...

kızlar bu günlerde yaren i göremiyorum.haberi olan var mı
aynennnnnn,kaç gündür okuyorum ara ara ,diyorum bu kız nerde? acaba ben mi göremedim dedim ama herhalde kaçakmış

bende ruh ikizin olmaya adayım yani...
he he tam ben diycektim ruh üçüzü oluruz bizde :118: ahanda biz çılgın kızlar

bugün duası toplanacak bi hatim vardı,bir cüz almıştım...onu okuyup geleyim ben.belki sizde gelirsiniz o zamana kadar.......
Allah kabul etsin canimmm
Tubacim kizilay mafen suyunu dusuk tansiyona siddetle tavsiye ederim gecer insallaaah
yaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
Gurbet ablacim bi doktora sor sen yinede bide coret otu ye adacayi dene geli insalllaaah
Ayyyy SULTAAAAN kiz dundenberi ne guzel bilgiler verdin, ben ergenlikte ilk memelerim cikaeken catladimsimdi yok gibi, sobra boy atarken bi anda cok uzadim catladim belimde enibe uc sira anacagzim cok catlar patlar biz cok yatkiniz genetik, ama Allahtan catlaklar ten rengi cok belli olmuyo... Canim benim bu yaglarin olcusu var mi belli mi?
r ica ederim canim.insallah hamis haberlerini sonra cinsiyet sonra dogum haberlerini yazariz.devamsizliktan kalanlari cikaralim bu sefer tablodan gecen sefer yaptik ugrastik cogu arkadas gelip bilgi vermedi güncelleyemedik.
Ben burdayimmm e kotu 2 gun ugramasam yogunluktan 3. gun damlarim hemen

duramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.
Ahhahhhh
Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeye bilirim beni merak etmeyin
Canimmm takilma cok vucut isina rahat ol havalarin bile etkisi vardir mutlaka
Ayyyy defnemmm cok heyecanli hadi arkadasim Allahhh hayirli hayirli bekletmeden yolu acsin pipiliyi kucagina versin
ruh ücüzü oluruz artik

Ahhhahhh alemsiniz kizlar

ya latif

heee bu arada ben deneme turlarına başladım...6. gün ve 8. gün oldu...bugün 9. gündeyim şimdi diyorum ki yarın da olsa...bi daha beklerim yum gününü...eğer yine o akıntıyı görürsem bi denemede o gün yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…