- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.081
duramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 ekim 2013[/td]
[td]17 Ekim aksam ,18 Ekim 17.00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim 2013[/td]
[td]19 Ekim,09.00 ve 17.00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet :kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar0606[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]13 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olvido_ank[/td]
[td]29[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]16 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubaelif[/td]
[td]30[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]26 Ocak[/td]
[td]7 Subat[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foroverhayat[/td]
[td]32[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]17,18,19 Subat[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulungulu[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]17 Subat[/td]
[td]5 Mart aksam,6 Mart sabah[/td]
[td]8. deneme[/td]
[td]18-19 Mart[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gijnij[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]22 Subat[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bejnubal[/td]
[td]27[/td]
[td]...[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]10,13,16 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]28 Mart[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]35[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]11.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnem34[/td]
[td]inatla 27 yasinda[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Nisan´da deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade123[/td]
[td]38[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2858[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Maysi´ta deneme yapayak.[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
eksik ve yanlislari düzeltelim.
Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeye bilirim beni merak etmeyin
kız güzel haberi kaynananla birlikte mi vereceksin bize(
Kizlar tabloyu bende gordum sultisim ellerine saglik cok guzel olmusta benim deneme nisan ayinda o yuzden bilgi vermedim. Istersen yas ve cocuk bilgisini yaz. Yakinda 28 olacagim ama inatla banane ben 27 yasindayim1 kizim var deneme nisan ayinda olacak insallah
Canim benim sana ne kadar tesekkur etsem az allah senden razi olsun ve ne muradin varsa versin insallah. Bacim demekki benim ilk hamilelikte olusan popo bolgemdeki catlaklar icin hic bir ise yaramaz(( ben kizimda karnima niveanin mavi en yagli kremi varya ondan kullandim bir iki tane catlagim olsu suan gorunumleride hafif. Bazi yerlerde ikinci hamilelikte karnindan catlayanlarida okudum alayim bari bitanede karnim catlamasin popom zaten harita gibi (( o zaman ben bu yagdan ilk hamileligi olan arkadasima aldirayimda kullansin bari kizcagiz. Senin tarifide yazip vereyim biz catladik onlar catlamasin bacim cok sagol tekrar..
canım ben işte oluyorum ya gün içinde canlı yayın yapmak zor olabilir ama deneriz inş ve sonu güzel olur...
kızlar bu günlerde yaren i göremiyorum.haberi olan var mı
eylülüm sen benden cok yasayacaksin.2 gündür listede yaleli yazarken nerde bu hatun diye aklima takilmisti sorayim size diyodum.
bende ruh ikizin olmaya adayım yani...
tamamdir.tarih sirasina göre bilgileri tekrar girdim.defnem dedigin gibi yazdim
kolay gelsin canim.yinede gelismelerden haber ver bize.
amin canım Allah razı olsun,dualarım hepimiz için...her ne niyetle okuyorsan allah kabul etsin.
günaydınnn canım allah kabul etsin öncelikle hatminizi.
testi yarın yaparım herhalde canım yüreğim ağzımda inanki her an regl olacakmışım gibi geliyor.hatta akşam eşim test yapsana dedi testi alıp wc kadr gittim ama yapamadım korkudan
anammmm sen ne ara iyileştin de deneme yaptın da regl bekler oldunyaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
ne çürük elması be deli...elimizden geleni yaptık,gerisi Rabbimin takdiri...tabiki muhteşem olacaksın,3 kız anasısın cennetliksin var mı ötesi...tut ki bizlerin oğlu oldu,yöntem bizde işe yaradı ama bu dünya geçici,hangi yöntemle cenneti garantileyebiliriz ? önemli olan öbür taraf...günaydin apranxx im ruh ikizim.ihmal etme tabi ya ama kurtulduguna cok sevindim canim.bak ben iki hafta önce suskun ayrilmistim topikten ama dönüsüm muhtesem oldu.saka yapiyorum arkadaslar. ben cürük elmayim yöntemlerden size bir faydam olmaz ama baska konularda elimden geldigince yardima paylasmaya hazirim.
Kizlar cok heyecanliyim az once saglik ocagindan geldim surubumu yazdirdim ve aldim. 4 gundur fitilede basladim. 5 6 gun sonrada yum testine baslayacagim bu aydan not edip obur ay tedarikli olacagim. Cok heyecanliyim kizlar ya cok az kaldi nisana insallah hamile kalirim :)))
aynennnnnn,kaç gündür okuyorum ara ara ,diyorum bu kız nerde? acaba ben mi göremedim dedim ama herhalde kaçakmışkızlar bu günlerde yaren i göremiyorum.haberi olan var mı
he he tam ben diycektim ruh üçüzü oluruz bizde :118: ahanda biz çılgın kızlar
bende ruh ikizin olmaya adayım yani...
Allah kabul etsin canimmmbugün duası toplanacak bi hatim vardı,bir cüz almıştım...onu okuyup geleyim ben.belki sizde gelirsiniz o zamana kadar.......
Tubacim kizilay mafen suyunu dusuk tansiyona siddetle tavsiye ederim gecer insallaaahGunaydin herkese cok gecmisi okuyamadim forewer hayirli olsun kesen yeni gelen ark selam sizlerede ben kac gundur acildeyim surekli kusuyorum bas agrisi bas donmesi tansiyon 8 5 hep dusuk nasil gececek bu gunler bilmiyorum suan bile midem cok kotu.herkese ko l ay gelsin grsrz.
Gurbet ablacim bi doktora sor sen yinede bide coret otu ye adacayi dene geli insalllaaahyaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
Ayyyy SULTAAAAN kiz dundenberi ne guzel bilgiler verdin, ben ergenlikte ilk memelerim cikaeken catladimsimdi yok gibi, sobra boy atarken bi anda cok uzadim catladim belimde enibe uc siracanim weleda bir marka bu markanin genelde ürünleri organik, bitkisel.banada ilk hamileligimde ebe önermisti ama ben kullanmadim.
schwangerschafts hamilelik , plegeöl vücut yagi demek.dur bi bakayim iceriginde ne varmis.Weleda Gebelik Vücut Yağı cildin kurumasını, kuruyana kadar gebelik sırasında fiziksel değişikliklere egilimli kisilerde cildi korur. gebeligin basindan itibaren dogumdan üc ay sonrasina kadar düzenli olarak masaj seklinde yapilirsa karin,uyluk,kalca ve gögüs catlaklarini önler diyo .icinde badem yağı, E vitamini ,buğday tohumu yağı ,jojoba yaği varmis.. cilde yumuşak, kadifemsi bir his veriyomus .canim bu catlak önlemek icin ,olmus catlaklari düzeltecegini zannetmiyorum öyle bir iddiada bulunmamislar.zaten önceden olan catlaklara hicbirseyin caresi oldugunu duymadim.
bana gelince ben kullanmadim.cünkü ben tam tersi türkiyeden yag getirdimbütün hamileliklerimde kullandim ve catlamadim.birazda vücut yapisina göre degisiyo bu isler.ben mutlaka tr de lokman hekim dükkanina ugraririm.hamileliklerimde badem yagi,kakao yagi.kayisi cekirdegi yagi,susam yagi bu dördünü karistirip kullaniyorum.hani sacimizi su püskürterek islattigimiz aparat varya onun en kücük boyuna koyuyorum kullanmasi da kolay oluyo.
Ben burdayimmm e kotu 2 gun ugramasam yogunluktan 3. gun damlarim hemenr ica ederim canim.insallah hamis haberlerini sonra cinsiyet sonra dogum haberlerini yazariz.devamsizliktan kalanlari cikaralim bu sefer tablodangecen sefer yaptik ugrastik cogu arkadas gelip bilgi vermedi güncelleyemedik.
Ahhahhhhduramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.
Canimmm takilma cok vucut isina rahat olKızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeye bilirim beni merak etmeyin
Ayyyy defnemmm cok heyecanli hadi arkadasim Allahhh hayirli hayirli bekletmeden yolu acsin pipiliyi kucagina versinKizlar cok heyecanliyim az once saglik ocagindan geldim surubumu yazdirdim ve aldim. 4 gundur fitilede basladim. 5 6 gun sonrada yum testine baslayacagim bu aydan not edip obur ay tedarikli olacagim. Cok heyecanliyim kizlar ya cok az kaldi nisana insallah hamile kalirim :)))
ruh ücüzü oluruz artik
olur tabi
he he tam ben diycektim ruh üçüzü oluruz bizde :118: ahanda biz çılgın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?