- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.101
Ayyyy SULTAAAAN kiz dundenberi ne guzel bilgiler verdin, ben ergenlikte ilk memelerim cikaeken catladimsimdi yok gibi, sobra boy atarken bi anda cok uzadim catladim belimde enibe uc siraanacagzim cok catlar patlar biz cok yatkiniz genetik, ama Allahtan catlaklar ten rengi cok belli olmuyo... Canim benim bu yaglarin olcusu var mi belli mi?
Gunaydin :) sizi ihmal ettigimin farkindayim ama inanin coj zor toparlandim.nihayet dun antidepresani da kestim.ama kafam salak gibi.o da gecer umarim bir iki gune.dun gece ruyamda sigara ictigimi gordum nasil agliyorum pismanliktan.bir ayima yazik oldu diye :) sultancim iyi goruyorum seni ve cok seviniyorum.forever keseyi gormussun canim hayirli olsun darisi pipinin basina :) eylul ve gijnij meraktan olucem yapin artik su testleri.artik burdayim kizlar, dua eden butun arkadaslarimdan Allah razi olsun.benim icin inanilmaz zor bi donemdi.kurtuldum cok sukur.
Geçmiş olsun canım antideprasan ilaçlari kullanırken bebek denemesi yapmıyorsun değilmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanada gecmiş olsun arkadaşım zor bir hamilelik geçireceksin galiba Allah yardımcın olsun 16.haftalarda en geç geçer sabırli olGunaydin herkese cok gecmisi okuyamadim forewer hayirli olsun kesen yeni gelen ark selam sizlerede ben kac gundur acildeyim surekli kusuyorum bas agrisi bas donmesi tansiyon 8 5 hep dusuk nasil gececek bu gunler bilmiyorum suan bile midem cok kotu.herkese ko l ay gelsin grsrz.
Bu ay deneme yapmışmıydın canım sen hamilemisin yoksayaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
Bencede test yaparken heber verin bizede heyecan olsun kııızduramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.
Ateşe ben pek inanmıyorum benimde düşuktu hepBenim ateşim düştü 36.4 oldu
Denememi yapıyorsun bilmiyordum hadi hayırlısıheee bu arada ben deneme turlarına başladım...6. gün ve 8. gün oldu...bugün 9. gündeyimşimdi diyorum ki yarın da olsa...bi daha beklerim yum gününü...eğer yine o akıntıyı görürsem bi denemede o gün yaparım...
bu üc cilgindan hangisi benim?
hımmmmmmm :44: seç beğen alhepimiz çılgınız nasılsa
o zaman bu benim
bence bugnun yap sonra yapma senın yum 12 gun fılan oluyor genellikle canım.denemelerde hayırlı uğurlu olsunheee bu arada ben deneme turlarına başladım...6. gün ve 8. gün oldu...bugün 9. gündeyimşimdi diyorum ki yarın da olsa...bi daha beklerim yum gününü...eğer yine o akıntıyı görürsem bi denemede o gün yaparım...
yarın yaparım canım inş.benim luteal faz genllıkle 13 ama bazen 14 te oluyor o yüzden yarını beklemem iyi olacak..ne zaman yapıcan testi
aman kızlar yaaa,çok moralim bozuk çooookkkkk...erkek bebek diyeti diye diye vücut serbest beslenecek,strese girmeyecek diye diye 5 kilo aldım...şimdi sigarayı bırakınca 1 ayda tammm 7 kilo aldımvücudum tam rahatladı yani
72 kiloyu gördüm bugün tartıda,1 aydır hiç tartılmamıştım korkudanbu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum
Hadi hayirlisi olsunnn canimheee bu arada ben deneme turlarına başladım...6. gün ve 8. gün oldu...bugün 9. gündeyimşimdi diyorum ki yarın da olsa...bi daha beklerim yum gününü...eğer yine o akıntıyı görürsem bi denemede o gün yaparım...
Allah razi olsun sultanimm sen catlamadin dimi?bide bunu gunde iki kere sabah aksam mi sikiyordun?canim benim aldigim yaglar kücücük siselerde zaten.ya hepsinden yarim sise koyup karistiriyorum bitince öteki yarilarini.ya da hepsinden birer sise koyup karistiriyorum.
Kiz kiyamama bir senedir mo deniyosun hakkaten? Erkek icin deniyorsun dimi arkadasim?evet forevercim deneme yapıyorum,yaklaşık 1 senedirburda egem vardı,şimdi doğurdu oğlu oldu okuyorum geçmişi,bu kızcağız hep denemiş,her ay bekliyo heyecanla,sonraki sayfalara bakıyorum acaba hamiş mi diye,yok..yine değil....çok üzülmüştüm ona...1.5 seneyi buldu da geçti bile hamile kalması ama sabreden derviş muradına ermiş...oğluna gelin bakmaya bile başlamıştır
senin kesede oğlana benziyo ama hadi inşallah diyelim Allahım inşallah
aman kızlar yaaa,çok moralim bozuk çooookkkkk...erkek bebek diyeti diye diye vücut serbest beslenecek,strese girmeyecek diye diye 5 kilo aldım...şimdi sigarayı bırakınca 1 ayda tammm 7 kilo aldımvücudum tam rahatladı yani
72 kiloyu gördüm bugün tartıda,1 aydır hiç tartılmamıştım korkudanbu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum
Hadi hayirlisi olsunnn canim
Allah razi olsun sultanimm sen catlamadin dimi?bide bunu gunde iki kere sabah aksam mi sikiyordun?
Kiz kiyamama bir senedir mo deniyosun hakkaten? Erkek icin deniyorsun dimi arkadasim?
Ayyyysormaben de 58 59 dan 66 yi gordu, bir aydir rahat beslenmekten napicam bilmiyorym doguma kadar pooffffpofffff... Amaa alerjilerim icin aydabir gorustugum beslenme uzmanim var onla konustum gecen ay, haftalik listelerle sadece bebegin ihtiyacina yonelik bir program yapariz 8-12 kiloyu gecmezsin en kotu dedi...ayyyy bebis gelsin de dogumdan sonra biraziemzirirken birazi diyet spor gider artik napalim
ya latif
Allah razi olsun sultanimm sen catlamadin dimi?bide bunu gunde iki kere sabah aksam mi sikiyordun?
canim ben hamileliklerde 3 aydan sonra basladim hep sürmeye.catlamadim da aslina bakarsan pek de düzenli degilim bu krem, yag konularinda.ama her dustan sonra mutlaka sürerim birde baktim cildimi kuru hissettim hemen sürerim özellikle kilo alma hizlaninca.aslinda günlük düzenli sabahtan sürmek yeter bence eger cildin cok kuru degilse.
Kizlar merhaba uzun zamadr giremyrm nete benide ekleyin listeye bu ay basarili olamadim kiz bebek istyrm bir oglum var 28 mart ovulsyn gunum ne zaman iliski olmali ne sıklikta olmali ve ovulasyn gununden ne kadar once iliski kesilmeli bu ay basqrili olamadim ovulasyondan sonra kiz olma ihtimali varmi catlayan yum lar sonralari ne oluyr bilmyrm yani adet olmaya yakin iliski olursa ihtimal nedir kiz anneleri deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim kib
bugun 12.gun canım..çıkabilir belki demii
çok ama çok teşekkür ederim :)
yok canım. bu bebeğim de kız olacak. kızlar bereketli geliyor aileye. kısmetiyle gelsin hepimizinki inşallah.
günaydin apranxx im ruh ikizim.ihmal etme tabi ya ama kurtulduguna cok sevindim canim.bak ben iki hafta önce suskun ayrilmistim topikten ama dönüsüm muhtesem oldu.saka yapiyorum arkadaslar. ben cürük elmayim yöntemlerden size bir faydam olmaz ama baska konularda elimden geldigince yardima paylasmaya hazirim.
Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeyebilirim
Bu durumda sana Allah kolaylik versin diyorum
Kimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza
Ben olsam evde test varken duramaz ama aslında iğne olduğu için bugün kanda sonuç verir ama sen gidemiyorum sağlık olsun eni sonu ögrenirsin
Amin canım
Çürük olurmu topigin en parlak sağlıklı elmasısın
Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeyebilirim
Bu durumda sana Allah kolaylik versin diyorum
sabah işe gelmeden gitmem gerek sağlık ocağına ama yarın test yaparım inş kızlar.yalancı pozitiften korkuyorum iğne olduğu için o yüzden beklemedinm bu ay yoksa bende sabırsızımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?