Süper Anneler - 2011

canim benim aldigim yaglar kücücük siselerde zaten.ya hepsinden yarim sise koyup karistiriyorum bitince öteki yarilarini.ya da hepsinden birer sise koyup karistiriyorum.

Sanada gecmiş olsun arkadaşım zor bir hamilelik geçireceksin galiba Allah yardımcın olsun 16.haftalarda en geç geçer sabırli ol
yaa bir turlu sökülemedim ben yaaa 17. gun fitille korunmustuk cumartesi ksam leke geldi daha hep leke birsey yok napcam ben ya gelsin yada gelmesin
Bu ay deneme yapmışmıydın canım sen hamilemisin yoksa
duramazsin tabi eylülüm.hatta canli yayin yap daha heyecanli oluyo.testi yapmadan tes yapmaya gidiyorum de biz burda bekleyelim sonra testin fotosu sonra oleyyyy mutlu son olsun insallah.
Bencede test yaparken heber verin bizede heyecan olsun kııız
Benim ateşim düştü 36.4 oldu
Ateşe ben pek inanmıyorum benimde düşuktu hep
Denememi yapıyorsun bilmiyordum hadi hayırlısı

evet forevercim deneme yapıyorum,yaklaşık 1 senedir burda egem vardı,şimdi doğurdu oğlu oldu okuyorum geçmişi,bu kızcağız hep denemiş,her ay bekliyo heyecanla,sonraki sayfalara bakıyorum acaba hamiş mi diye,yok..yine değil....çok üzülmüştüm ona...1.5 seneyi buldu da geçti bile hamile kalması ama sabreden derviş muradına ermiş...oğluna gelin bakmaya bile başlamıştır
senin kesede oğlana benziyo ama hadi inşallah diyelim Allahım inşallah

aman kızlar yaaa,çok moralim bozuk çooookkkkk...erkek bebek diyeti diye diye vücut serbest beslenecek,strese girmeyecek diye diye 5 kilo aldım...şimdi sigarayı bırakınca 1 ayda tammm 7 kilo aldım vücudum tam rahatladı yani

72 kiloyu gördüm bugün tartıda,1 aydır hiç tartılmamıştım korkudan bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum

bence bugnun yap sonra yapma senın yum 12 gun fılan oluyor genellikle canım.denemelerde hayırlı uğurlu olsun
ne zaman yapıcan testi
yarın yaparım canım inş.benim luteal faz genllıkle 13 ama bazen 14 te oluyor o yüzden yarını beklemem iyi olacak..

takma kafanı kullandığın ılac yapıyor canım bırakmışsın nasılsa verırısın.bende 3-4 kılo aldım bu halımle kalmak istemzdim ama olsun oğlum gelsin nasılsa veririz....

gijnij 36.4 aynı saatteki ölçümün mü bacım ????
bazen düşmeler olabilir demişti kızlar genlliklede 9 günlerde düşüş oluyor ...sen yarında ölç canım

Hadi hayirlisi olsunnn canim
canim benim aldigim yaglar kücücük siselerde zaten.ya hepsinden yarim sise koyup karistiriyorum bitince öteki yarilarini.ya da hepsinden birer sise koyup karistiriyorum.
Allah razi olsun sultanimm sen catlamadin dimi?bide bunu gunde iki kere sabah aksam mi sikiyordun?
Kiz kiyamama bir senedir mo deniyosun hakkaten? Erkek icin deniyorsun dimi arkadasim?

Ayyyysormaben de 58 59 dan 66 yi gordu, bir aydir rahat beslenmekten napicam bilmiyorym doguma kadar pooffffpofffff... Amaa alerjilerim icin aydabir gorustugum beslenme uzmanim var onla konustum gecen ay, haftalik listelerle sadece bebegin ihtiyacina yonelik bir program yapariz 8-12 kiloyu gecmezsin en kotu dedi...ayyyy bebis gelsin de dogumdan sonra biraziemzirirken birazi diyet spor gider artik napalim

ya latif

ay cok iyiymiş valla beslenme uzmanı arkadaşın bende istiyorummmmmm

canim hamile kal dogur verirsin sonra kilolari hem yaz geliyo cabuk verirsin.hem de sigarayi da biraktin tertemiz kilo verirsen düzenli sekilde sonra almazsin.zaten cocuk dogunca kolay verirsin.

Allah razi olsun sultanimm sen catlamadin dimi?bide bunu gunde iki kere sabah aksam mi sikiyordun?

canim ben hamileliklerde 3 aydan sonra basladim hep sürmeye.catlamadim da aslina bakarsan pek de düzenli degilim bu krem, yag konularinda.ama her dustan sonra mutlaka sürerim birde baktim cildimi kuru hissettim hemen sürerim özellikle kilo alma hizlaninca.aslinda günlük düzenli sabahtan sürmek yeter bence eger cildin cok kuru degilse.

benimde karnımda bişi yok. o limon kadar memelere ne olmuşsa çatlamış.
bişiler sürmeliyim derhal.

Kimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza

Yasim 30 bir oglum var ilk denemmeyi bu ay yaptik olmadi son adet tarhim 15 mart kiz istyrm Allah hepinizin gonlune gore versin bu ay deniycgim insallah yine

bugun 12.gun canım..çıkabilir belki demii

Ben olsam evde test varken duramaz ama aslında iğne olduğu için bugün kanda sonuç verir ama sen gidemiyorum sağlık olsun eni sonu ögrenirsin

çok ama çok teşekkür ederim :)
yok canım. bu bebeğim de kız olacak. kızlar bereketli geliyor aileye. kısmetiyle gelsin hepimizinki inşallah.

Amin canım

Çürük olurmu topigin en parlak sağlıklı elmasısın
Kızlar kaynanam geldi o yüzden çok girmeyebilirim

Bu durumda sana Allah kolaylik versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…