- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.121
Kimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza
aaa olur mu öyle şey sultanın gözünden kaçmıştır ekler senide
Soz veririm her hafta listelerimi burdan. Ama sizede tavsiye ederim kac arkadasim oyle yaptilar hem hamilelik hemde emzirme doneminde devam ettiler. Cok rahat normal dogumda yapabildiler cok kilo almadiklari icin. Ben zaten gidiyorum iki yildir ama diyet icin degil bazi eksik vitaminler serumlar takibi icin. En son gittigimde konustum hamile kaldigin anda ara beni duzenli haftalik takip uaoariz dedi. Bakalim insallllaaaaahcok kilo almam...ay cok iyiymiş valla beslenme uzmanı arkadaşın bende istiyorummmmmm
canim ben hamileliklerde 3 aydan sonra basladim hep sürmeye.catlamadim da aslina bakarsan pek de düzenli degilim bu krem, yag konularinda.ama her dustan sonra mutlaka sürerim birde baktim cildimi kuru hissettim hemen sürerim özellikle kilo alma hizlaninca.aslinda günlük düzenli sabahtan sürmek yeter bence eger cildin cok kuru degilse.
Hemen sultanin tarifibdeki yaglara basla canim insallah faydasi olur.benimde karnımda bişi yok. o limon kadar memelere ne olmuşsa çatlamış.
bişiler sürmeliyim derhal.
Kimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza
Askolsun merhaba tornadocum ayyyy insalllah gelir prensesin alirsin kucaginaYasim 30 bir oglum var ilk denemmeyi bu ay yaptik olmadi son adet tarhim 15 mart kiz istyrm Allah hepinizin gonlune gore versin bu ay deniycgim insallah yine
Ben olsam evde test varken duramaz ama aslında iğne olduğu için bugün kanda sonuç verir ama sen gidemiyorum sağlık olsun eni sonu ögrenirsin
Amin canım
Çürük olurmu topigin en parlak sağlıklı elmasısın
sabah işe gelmeden gitmem gerek sağlık ocağına ama yarın test yaparım inş kızlar.yalancı pozitiften korkuyorum iğne olduğu için o yüzden beklemedinm bu ay yoksa bende sabırsızımdır
Ayyy eylul benide heyecan basti okydum simdi bi ayetelkursi senin icin hayirli hayirli ogreniriz insalllaaah benimde adetime 10 gun kaldi sen mujdeyi verde banada motivasyon olsun
ya latif
ben de öyle dedim valla
Tesekkurler bende kiz bebek istyrm hayirlisiysa tabi onerilerinizi bekliyrm defnemmmm sendenozel cevap bekliyrm duy beni
Tesekkurler bende kiz bebek istyrm hayirlisiysa tabi onerilerinizi bekliyrm defnemmmm sendenozel cevap bekliyrm duy beni
Allah kabul etsin canimmm
Tubacim kizilay mafen suyunu dusuk tansiyona siddetle tavsiye ederim gecer insallaaah
Gurbet ablacim bi doktora sor sen yinede bide coret otu ye adacayi dene geli insalllaaah
Ayyyy SULTAAAAN kiz dundenberi ne guzel bilgiler verdin, ben ergenlikte ilk memelerim cikaeken catladimsimdi yok gibi, sobra boy atarken bi anda cok uzadim catladim belimde enibe uc siraanacagzim cok catlar patlar biz cok yatkiniz genetik, ama Allahtan catlaklar ten rengi cok belli olmuyo... Canim benim bu yaglarin olcusu var mi belli mi?
Ben burdayimmm e kotu 2 gun ugramasam yogunluktan 3. gun damlarim hemen
Ahhahhhh
Canimmm takilma cok vucut isina rahat olhavalarin bile etkisi vardir mutlaka
Ayyyy defnemmm cok heyecanli hadi arkadasim Allahhh hayirli hayirli bekletmeden yolu acsin pipiliyi kucagina versin
Ahhhahhh alemsiniz kizlar
ya latif
heee bu arada ben deneme turlarına başladım...6. gün ve 8. gün oldu...bugün 9. gündeyimşimdi diyorum ki yarın da olsa...bi daha beklerim yum gününü...eğer yine o akıntıyı görürsem bi denemede o gün yaparım...
kız deme öyleee neden yazmayalım,bizde kızlar çifter üçer maşallah...bu kadar kız anasını başka topikte bulamazsınKimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza
Soz veririm her hafta listelerimi burdan. Ama sizede tavsiye ederim kac arkadasim oyle yaptilar hem hamilelik hemde emzirme doneminde devam ettiler. Cok rahat normal dogumda yapabildiler cok kilo almadiklari icin. Ben zaten gidiyorum iki yildir ama diyet icin degil bazi eksik vitaminler serumlar takibi icin. En son gittigimde konustum hamile kaldigin anda ara beni duzenli haftalik takip uaoariz dedi. Bakalim insallllaaaaahcok kilo almam...
Yok cok cok kuru diil ama kuru yinede ben normaldehaftada bir banyo sonrasi kremleniyorum, ibsallah hamileysem hemen baslarim sabahlaricok saol sultanim Allah razi olsun senden
ya latif
bejnubal, senden gelecek mesajı bekliyorum ben ... unutmadın dimi?
Yasim 30 bir oglum var ilk denemmeyi bu ay yaptik olmadi son adet tarhim 15 mart kiz istyrm Allah hepinizin gonlune gore versin bu ay deniycgim insallah yine
canım öncede yazdım senin ölçüm aynı saatte mi tatlım ya...
benımde 9.gun düşüş oldu ama sonra geri yükseldi belki senin kide öyle olur sıkma canını olur mu...
bacım akıntı olayını bi açıkla bana lütfen hangi akıntı yum çatlamadan gelirr
Evet eylül aynı saatte. Bugünde adet olacakmışım gibi çok kötü bel ağrım ve akıntım çok bollaştı. nette okudum çat iğnesi yapıldığı günden itibaren 10-12. Günler testte çıkarmış. Geç döllenme ihtimalide olmadığı için.
Bendemi yarın gidip yapsam acabaiyi ya işte,bu ağrılar hamişliğin ilk günlerinde de olur...oh ohhh hadi inşallah
ben bi bilsem...sanırım herkese göre değişiyo...çat iğnesi olduğum ayda çatlama anında kuruydum...yum akı kıvamındaki akıntıyı ilk defa bu ay gördüm,onda da test yapmadığım için bilemiyorum,önce mi geldi sonra mı...benim duyduğum,uzayan akıntı çatlamaya yakın gelirmiş,çatlama anında su gibi olurmuş,sonra yine uzayana dönermiş...sanırım bütün bunlar 24 saat içinde olup bitiyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?