- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.141
Aminnn defneeeeem IN SALLAAAAAHHHinşallah bacım peş peşe alalım inşallah paşalarımızı kucağımıza
Ay bayildimmm sana apranax ben geldigim de sen yoktun ne tatli hatunsun vesselam gulgul oldum yazdiklarini okurken Masaaalllaaah al hemencicik pasayi once karnina sonra kucaginakız deme öyleee neden yazmayalım,bizde kızlar çifter üçer maşallah...bu kadar kız anasını başka topikte bulamazsınama hangimize sorarsan sor kız yapmak çok kolay sal engine gitsin kız olsun şaka yaa şimdi sana sorsak nasıl buldun paşayı diye,özel bişey ya pmadım çok kolay oldu dersin...aahhhh ahhhh yarama dokandın hoşgeldin,inşallah altın saçlı boncuk gözlü bi prensesin olur...
ben de istiyorum bu listeyihamile kalana kadar tek lokma bişey yemesem yeri yani hee bacım ben de oğlan paşa toşun istiyorum...hem de çoookkkkkkk amannnn çatlasak nolcak,bikini giymem,mini giymem,gobee açık hiç giymem..no problema,eşime de derim sana oğlan doğurmak için göbeğim çatladı diye,olur biter herşey bitti bide bunu düşünemiycem valla,oğlum gelsinde çatlata patlata gelsin....kıskananlar da çatlasın patlasın sonra ayyyyy manyağa bağladım yine
TORNADO REYYANEHA cok dogru soyluyor sen gecmisleri oku zaman buldukce kiz icin diyetini yap karikoca, esin fiziksel olarak yorgun olsun ve sakin yumurtlama zamani iliski yapma. Hatta iki kiz arkim yumurtlama sobrasi adete yakin ilk ayda tutturdular kizlari, tabi onlar yumurtlama zannedip erkek niyetiyle yapti d kiz oldu, ama kesin olan yumurtlamayi kacirirsan arkasi adete yakin kesin kiz oluyor.Hoşgeldin canım belki okumuşsuntur ama kız için yumurta çatlamasına yakın olmayacak birde ilişki günü eşin bir iki defa boşalacak sonra ilişkiye gireceksiniz böylece hızlı y spermler atılmış olacak size x ler kalicak Allah hayırlı bir kız evladı versin
sultannn heyecandan elim ayağıma dolandı yeminle listeyi görünce...kız hemencik hesaplayıp yazmışsın benim deneme tarihlerini.....2 tarih görünce içim bi hoş oldu...resmen günaşırı deniyorum ya hadi hayırlısı
ama eylül bekle yumu diyo,bugünde deneme yapimde bekliyeyim en iyisi...ama adam sıkıldı artık hergün ıslan kurun ıslan kurunalıştıydı tembelliğe...çakşıra başladık,keçiye ve proxeede...
hatırladın mı ilk tablo yapışını,benim yaş 34 tü,...35 olmuşömür geçiyo beeee,hamiş kalmak istiyorum ben artık
ellerine sağlık bacım,yine pakladın bizi hamiş hamiş
Bendemi yarın gidip yapsam acaba
sultannn heyecandan elim ayağıma dolandı yeminle listeyi görünce...kız hemencik hesaplayıp yazmışsın benim deneme tarihlerini.....2 tarih görünce içim bi hoş oldu...resmen günaşırı deniyorum ya hadi hayırlısı
ama eylül bekle yumu diyo,bugünde deneme yapimde bekliyeyim en iyisi...ama adam sıkıldı artık hergün ıslan kurun ıslan kurunalıştıydı tembelliğe...çakşıra başladık,keçiye ve proxeede...
hatırladın mı ilk tablo yapışını,benim yaş 34 tü,...35 olmuşömür geçiyo beeee,hamiş kalmak istiyorum ben artık
ellerine sağlık bacım,yine pakladın bizi hamiş hamiş
Offf eğer böyleyse dün öğleden sonra uzayan geldi akşam çamaşırımda islaklik oldu bugün de uzayan yine geldi çatladı mi ozaman benimki bugüne randevu aalamadım baktiricaktim yoksa ama cumartesi küçüktü yumurta bugün catlayamaz
Canimmm yaptir nolur bende size totem yapmisim gibi sanki oluyorum meraktan sana da okudum bacimm insallah hamissindir sen de mujde verde bende bu ay inaniyim kaldigimaBendemi yarın gidip yapsam acaba
Offf eğer böyleyse dün öğleden sonra uzayan geldi akşam çamaşırımda islaklik oldu bugün de uzayan yine geldi çatladı mi ozaman benimki bugüne randevu aalamadım baktiricaktim yoksa ama cumartesi küçüktü yumurta bugün catlayamaz
Canimmm yaptir nolur bende size totem yapmisim gibi sanki oluyorum meraktan sana da okudum bacimm insallah hamissindir sen de mujde verde bende bu ay inaniyim kaldigima
Canimmmm benim keske gitseydin doktora ama olsun, iki kere uzayan gelmez normalde demekki catlamamis ama aksam fln catlar heralde
ya latif
Canimmmm benim, helal olsun kiz sana iste bu kadar, NASIPTEN OTE köy yok. Iyi yapiyosun, zaten benimde ilk bebegim eger bu ay tutmamissa bendw diyet miyet birakcam, gunu belli iliskide yapmicam, normalde nasildiysak 3 senedir oyle tek fark korunmicam.valla sana şimdi ne desem boş...dediğim gibi nerdeyse 1 sene olacak ben de daha tık yok...dr test bilmem ne herbişeyleri yaptım...sabahlara kadar nöbet tuttum buralarda...her ay ne şarkılarla ne testlerle açtık sabahları bu topiği...ama çok uzun zaman geçip,herkes hamiş kalıpta bi ben böyle dımdızlak ortalarda kalınca ister istemez bi bıkkınlık geliyo insana....testlere tövbeliyim,neden deme çookk uzun,yazmayayım şimdi ama inan canımdan bezdirdiler...2 ay önce benim şarteller atınca dedim test mest yok...gün aşırı yapmamın sebebi bu canım..yetti canıma...bide yöntemlere inancımı kaybetmeye başladım...yöntem doğru bile olsa hiç sorun olmadığı halde,herşey tıkırındayken hamilelik olmadı...her ay ben bi sorunu kesinlikle çözerken hiç ummadığım bi yerden bambaşka bir sorun çıktı...dedim ki Allah nasib etmeyecekse etmiyor işte...yani yöntem doğru bile olsa,kısmetimizde erkek bebek yoksa yöntemi denemene engel oluyor Rabbim....gerçekten kısmetimde varsa böyle de olur diye düşünüyorum...
hahahha ben de totem yaptım,onlar kalırsa ben de hamileyim bu ay
ah keşke alabilseydin...şimdi bu akıntı teorisine göre çatladı senin yumoş...kaç mm di yumoş c.tesi...bazen 17 mm de de çatlayabiliyor biliyosun...bende bilmiyorum ki bacım hiç denk geitrmedik şu akıntı dr ikilisini yanyana...
Canimmm yaptir nolur bende size totem yapmisim gibi sanki oluyorum meraktan sana da okudum bacimm insallah hamissindir sen de mujde verde bende bu ay inaniyim kaldigima
Canimmmm benim keske gitseydin doktora ama olsun, iki kere uzayan gelmez normalde demekki catlamamis ama aksam fln catlar heralde
ya latif
Ama cumartesi 11.5 felan dedi yani bugun imkansız gibi ayrıca koca yokki bugün
acaba doktor yanlış mı ölçuyo
Hemen sultanin tarifibdeki yaglara basla canim insallah faydasi olur.
yağda ne biliyim ıhhh anladın işte.
bide ben serklajlıyım hep tumba yatak. 10 günde bi yıkanıyorum. yağlı yağlı olurmu ki. dr. sıcak su yasak dedi. bende bu soğukta oturarak üşüyorum falan. yani yağ olurmu benim gibisine. göğsü ellemiyordum ki rahim kasılmasın ama bölede olmazki ayyyyy napcam ki şimdi ben.
anladım bılmıyordum cnm...cahıllığıme verıncanim erken gebelik testleri var onlarda regl den önce cikiyo.ben kullandim.
ben erteledım cnm...kardeşimin durumundan sonra....eşimde istemıyo...onun istemediği bişey yaptığımda hep o haklı çıkıyo ve ben demiştim sana diyo o yuzden o isteyene kadar....ama yınede kısmet aklımın bir köşesınde var...heran olabılırde olursa haber verıcem cnm...sagol canim.seni niye eklemiyoruz ki listeye.ekleme dedin bana
Olur tabi en azindan gobusune kalca ve ic bacaklarina sur. Memenin her yeribe degilde kolatina dogru yanlara ve ustlere surebilirsin catlamata bu bolgeler daha meyilliHemen sultanin tarifibdeki yaglara basla canim insallah faydasi olur.
yağda ne biliyim ıhhh anladın işte.
bide ben serklajlıyım hep tumba yatak. 10 günde bi yıkanıyorum. yağlı yağlı olurmu ki. dr. sıcak su yasak dedi. bende bu soğukta oturarak üşüyorum falan. yani yağ olurmu benim gibisine. göğsü ellemiyordum ki rahim kasılmasın ama bölede olmazki ayyyyy napcam ki şimdi ben.
kızlar ben 4 gündür akıntı için olan yani benim rahimimi temizlesin diye kullandığım fitil bende kaşıntı yaptı ya çok kaşınıyorumacaba neden böyle oldu daha önce başına gelen var mı?
birde bejnubal fıstığımmm bu senin sölediğin 4 kapsüllük mantar hapındanda aldım benim ilişki 15 nisandan sonra olacak sence ne zaman içeyim hapları???
Defnemmm canim,
Elara bana 1 2 hafta once icilsin, zaten icildikten sonra 1 bucuk 2 ay vajeni baya alkali yapiyor dedi. Ben biraz gec kaldim icmekte, ama en kotu 3 gun once ic unutursan yani.
Hadi caniminici hayirli olsun niyet etmek yolun yarisidir.
ya latif
Ama cumartesi 11.5 felan dedi yani bugun imkansız gibi ayrıca koca yokki bugün
acaba doktor yanlış mı ölçuyo
Ayyy insallah 40 gune kadar seninde bebek mujdeni aliriz gurbet ablacimm
ya latif
Olur tabi en azindan gobusune kalca ve ic bacaklarina sur. Memenin her yeribe degilde kolatina dogru yanlara ve ustlere surebilirsin catlamata bu bolgeler daha meyilli
hamileyim yazınca mı benim bilgiler döküldü anlamadım. admınstor den mi ne mesaj açılmış.
aa tuhaf nerden bildi ki :)
sasırdım. yarın dr.a gitcem. korkuyorum.
bakalım minik prenses nasıl. rabbim herkese hayırlı evlat versin. bende 6 ay falan denedim ilkine 8 ay denedim. tam ehhh dedim hamileymişim.
kız deme öyleee neden yazmayalım,bizde kızlar çifter üçer maşallah...bu kadar kız anasını başka topikte bulamazsınama hangimize sorarsan sor kız yapmak çok kolay sal engine gitsin kız olsun şaka yaa şimdi sana sorsak nasıl buldun paşayı diye,özel bişey ya pmadım çok kolay oldu dersin...aahhhh ahhhh yarama dokandın hoşgeldin,inşallah altın saçlı boncuk gözlü bi prensesin olur...
ben de istiyorum bu listeyihamile kalana kadar tek lokma bişey yemesem yeri yani hee bacım ben de oğlan paşa toşun istiyorum...hem de çoookkkkkkk amannnn çatlasak nolcak,bikini giymem,mini giymem,gobee açık hiç giymem..no problema,eşime de derim sana oğlan doğurmak için göbeğim çatladı diye,olur biter herşey bitti bide bunu düşünemiycem valla,oğlum gelsinde çatlata patlata gelsin....kıskananlar da çatlasın patlasın sonra ayyyyy manyağa bağladım yine
Soz veririm her hafta listelerimi burdan. Ama sizede tavsiye ederim kac arkadasim oyle yaptilar hem hamilelik hemde emzirme doneminde devam ettiler. Cok rahat normal dogumda yapabildiler cok kilo almadiklari icin. Ben zaten gidiyorum iki yildir ama diyet icin degil bazi eksik vitaminler serumlar takibi icin. En son gittigimde konustum hamile kaldigin anda ara beni duzenli haftalik takip uaoariz dedi. Bakalim insallllaaaaahcok kilo almam...
Yok cok cok kuru diil ama kuru yinede ben normaldehaftada bir banyo sonrasi kremleniyorum, ibsallah hamileysem hemen baslarim sabahlaricok saol sultanim Allah razi olsun senden
ya latif
Hemen sultanin tarifibdeki yaglara basla canim insallah faydasi olur.
Askolsun merhaba tornadocum ayyyy insalllah gelir prensesin alirsin kucagina
Ayyy eylul benide heyecan basti okydum simdi bi ayetelkursi senin icin hayirli hayirli ogreniriz insalllaaah benimde adetime 10 gun kaldi sen mujdeyi verde banada motivasyon olsun
ya latif
canım oncelikle duan için allh razı olsun .gerçekten bir hamişim diyebilsem size dünyalar benim olacak ama totem yapmayın bizi moraliniz bozulmasın...
beslenme uzmanı konusunda bende hamiş olunca gitmeyi düşünüyorum ama kafama göre birini bulabilecek miyim burda bilmiyorum...ama sen listeni yazarsın bize de fikr olur en kötü ihtimall..
çok gecmış olsun...ıyı düşün güzel dualar et yuce rabbım kısmet edecektır ınşallah...hcbırşeyden umıdını kesme herşeyın hayırlısını dıle ve doktora gıt en ıyılerıne gıdebılırsen gıt bol dua et...kardeşimde senın gıbı ılaçlarla adet oluyo ve en son aşılama oldu tutmadı perişan olduk ama yapçak bişey yok dua etmekten başşka...yuce rabbım ol derse olur ınşallah....kurban olduğum allahım sesımızı duysun öncelıkle anne olmak ısteyen tum kadınlara annelık duygusu yaşatsın sonra bacım ve sanada ınşallah..guzel haberlerını alırız ınşallah....
hayırlısı olsun allah gönlune göre versın cnm...
cnm tecrubelı eller gelsın bı el atarlar...kımse yok herkes evdekılerle meşkul malum haftasonu...ıyı gecmıştır ınşallah kızların hafta sonları......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?