Süper Anneler - 2011

inşallah bacım peş peşe alalım inşallah paşalarımızı kucağımıza
Aminnn defneeeeem IN SALLAAAAAHHH
Ay bayildimmm sana apranax ben geldigim de sen yoktun ne tatli hatunsun vesselam gulgul oldum yazdiklarini okurken Masaaalllaaah al hemencicik pasayi once karnina sonra kucagina
TORNADO REYYANEHA cok dogru soyluyor sen gecmisleri oku zaman buldukce kiz icin diyetini yap karikoca, esin fiziksel olarak yorgun olsun ve sakin yumurtlama zamani iliski yapma. Hatta iki kiz arkim yumurtlama sobrasi adete yakin ilk ayda tutturdular kizlari, tabi onlar yumurtlama zannedip erkek niyetiyle yapti d kiz oldu, ama kesin olan yumurtlamayi kacirirsan arkasi adete yakin kesin kiz oluyor.

Apranax sen gun asiri deneme yapiyosun yaaa, niye oyle yapiyosun cinsel perhiz en az 3 gun olmali diye biliyorum erkek icin benim doktorda 3 4 gun perhiz sonra iliski demisti. Bacim bilmedigimiz bisi mi biliyonda soylemiyon kizzzzzz anlat hele niye gunasiri?

ya latif

hesaapladim tabi hemen unuttun mu ayrinticiyim ben bence de bekle yumu.kocanada söyle emek olmadan yemek olmaz.hamile kalinca o kosar artik senin pesinden:89:
hatirlamam mi bacim ilk tabloyu yin böyle heyecan olmustu
hadi herkese kolay gelsin

ah keşke alabilseydin...şimdi bu akıntı teorisine göre çatladı senin yumoş...kaç mm di yumoş c.tesi...bazen 17 mm de de çatlayabiliyor biliyosun...bende bilmiyorum ki bacım hiç denk geitrmedik şu akıntı dr ikilisini yanyana...

Bendemi yarın gidip yapsam acaba
Canimmm yaptir nolur bende size totem yapmisim gibi sanki oluyorum meraktan sana da okudum bacimm insallah hamissindir sen de mujde verde bende bu ay inaniyim kaldigima

Canimmmm benim keske gitseydin doktora ama olsun, iki kere uzayan gelmez normalde demekki catlamamis ama aksam fln catlar heralde

ya latif

valla sana şimdi ne desem boş...dediğim gibi nerdeyse 1 sene olacak ben de daha tık yok...dr test bilmem ne herbişeyleri yaptım...sabahlara kadar nöbet tuttum buralarda...her ay ne şarkılarla ne testlerle açtık sabahları bu topiği...ama çok uzun zaman geçip,herkes hamiş kalıpta bi ben böyle dımdızlak ortalarda kalınca ister istemez bi bıkkınlık geliyo insana....testlere tövbeliyim,neden deme çookk uzun,yazmayayım şimdi ama inan canımdan bezdirdiler...2 ay önce benim şarteller atınca dedim test mest yok...gün aşırı yapmamın sebebi bu canım..yetti canıma...bide yöntemlere inancımı kaybetmeye başladım...yöntem doğru bile olsa hiç sorun olmadığı halde,herşey tıkırındayken hamilelik olmadı...her ay ben bi sorunu kesinlikle çözerken hiç ummadığım bi yerden bambaşka bir sorun çıktı...dedim ki Allah nasib etmeyecekse etmiyor işte...yani yöntem doğru bile olsa,kısmetimizde erkek bebek yoksa yöntemi denemene engel oluyor Rabbim....gerçekten kısmetimde varsa böyle de olur diye düşünüyorum...

hahahha ben de totem yaptım,onlar kalırsa ben de hamileyim bu ay

Canimmmm benim, helal olsun kiz sana iste bu kadar, NASIPTEN OTE köy yok. Iyi yapiyosun, zaten benimde ilk bebegim eger bu ay tutmamissa bendw diyet miyet birakcam, gunu belli iliskide yapmicam, normalde nasildiysak 3 senedir oyle tek fark korunmicam.
Stresinde etkisi vardir aprabpnaxim inan bana
Allah vaktini zamanini yazmis alnimiza belki senin vaktin gelmemisti ama simdi geldi INSALLAAAH

hahahha ben de totem yaptım,onlar kalırsa ben de hamileyim bu ay

hadi kizlar bak totem yaptik hadi mujdeleri verin yarina

ya latif

Ama cumartesi 11.5 felan dedi yani bugun imkansız gibi ayrıca koca yokki bugün
acaba doktor yanlış mı ölçuyo

Son düzenleme:

Ahhhahhhh canim benim

Valla arkadsim hic bi fikrim yok ama oazar gunu burda yoktun benimde basima benzer durum geldi.
Normalde en gec ayin 13 catlamasi lazimdi yumurtamin.
Fakat ayin 10undaki iliskiden beri ultra super kupkuruyum. Birak akintiyi sanki ozellikle kurutmusum gibiydi.
Pazar sabah 3. Ve son denemeyi yaptik.
Pazar aksam wc de kycuk abdesti yaptim, oturarak oyalandim tam temizkencekken 30 40 cnmm asagita uzamis ipince yumurtlama akintisi sarkiyor. Ama yinede kuruyum yani.
Dunde bir iki defa hafif sulu akintim oldu, ama bugun kupkuruyum.
Eylul belkide sperm icibde kalip cikarken oyleydi dedi bu kafama yatti cunku hayatimda ilk defa esim bu ay icime bosaldi...
Sonra hanzade de sen yumurtlamissin bence gec catlamis onun akintisiydi, zaten sabah iliski olmus super tutmus shettles yontemini bilmeden tam olarak uygulamis oldun dedi.
Bu da kafama yatti, sonuc olarak ne oldugunu hic bilmiyorum...
Bosver sende zaten kocan evde diilmis, belkide eylulun dedigi gibi eski sperm icerden cikti disari. ?.!?

ya latif

canim erken gebelik testleri var onlarda regl den önce cikiyo.ben kullandim.
anladım bılmıyordum cnm...cahıllığıme verın
sagol canim.seni niye eklemiyoruz ki listeye.ekleme dedin bana
ben erteledım cnm...kardeşimin durumundan sonra....eşimde istemıyo...onun istemediği bişey yaptığımda hep o haklı çıkıyo ve ben demiştim sana diyo o yuzden o isteyene kadar....ama yınede kısmet aklımın bir köşesınde var...heran olabılırde olursa haber verıcem cnm...

kızlar ben 4 gündür akıntı için olan yani benim rahimimi temizlesin diye kullandığım fitil bende kaşıntı yaptı ya çok kaşınıyorum acaba neden böyle oldu daha önce başına gelen var mı?
birde bejnubal fıstığımmm bu senin sölediğin 4 kapsüllük mantar hapındanda aldım benim ilişki 15 nisandan sonra olacak sence ne zaman içeyim hapları???

hakkaten çatlaması imkansız...e o zaman bu uzayan akıntı neden geliyo....ben ilk defa geçen ay gördüm,hem 10. günde hem de 25. günde falan bi daha....şaka gibi upuzuuunn tam yum akı...abuk sabuk zamanda niye geliyoki bu aptal akıntı...demek ki bunada güvenemiycez

Ayyy insallah 40 gune kadar seninde bebek mujdeni aliriz gurbet ablacimm

ya latif

okudukca rahatladım metnini..Rabbim her daim razı olsun senden inşallah.evet tedavımı moralle yendım bu bir gerçek ama cok uzun süreçliydi o yuzden artık o sabrım o hoşlugum kalmadı psikolojık olarak cok yoruldugumu farkettim.dun doktora gittim kadın doğuma.amh sonucu yumurtan cok az tüp sansın bile cok zor dedi yıkılmış gibi oldum birden.ancak kıbrısta ek yumurta alarak haile kalabılırsın dedı.eve geldım biraz düşündüm ya Rahman hersey sendendır dedım..eşimle konuştuk Allah bir kez değil bin kez razı olsun ondan.desteğide beni moralman düzeltti yani.cocukları cok sevmesıne ragmen sıkıntı yok senden önemlısı yok hatunum diyor nisan gibi bursa acıbademe gitmeyi düşünüyoruz hayrlısı Rabbim den.özelden de görüşmek isterim seninle ama nasıl olacak

kız manyak olmadığımız vakıt mı var ki

Tabiki de herseyın hayırlısı en basta.tevekkülümüz O'na muhakkak ki.ama zaman zaman çok ümitsiz oluyorum.çok agır tedavıler atlattım ondan sonra bunu kaldıramayacagımızı düşünebiliyorum bazen.tek caremın yumurta transferıyle olabılecegını söyledı doktor ama onun da caız olmadıgını biliyorum.cok caresızım Rabbım kalan en son yumurtayla bıle olsa yüzümüzü güldürsün inşallah.o kadar zorlu tedavıden sonra evlenıp bu güzel günleri görebıldıysem Rabbımın hıkmetı kudretı sonsuzdur.onuda nasıp edecegıne ınanıyorum hamd ü senalar olsun.kardesın neden ılcla oluyor canım.erken menopoz mu benım gıbı.kemoterapıden sonra böyle oldum ben.duayla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…