- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.161
harıkasınız....o zaman ortadaki de benimmmm :118: sondaki de eylül
Tabiki de herseyın hayırlısı en basta.tevekkülümüz O'na muhakkak ki.ama zaman zaman çok ümitsiz oluyorum.çok agır tedavıler atlattım ondan sonra bunu kaldıramayacagımızı düşünebiliyorum bazen.tek caremın yumurta transferıyle olabılecegını söyledı doktor ama onun da caız olmadıgını biliyorum.cok caresızım Rabbım kalan en son yumurtayla bıle olsa yüzümüzü güldürsün inşallah.o kadar zorlu tedavıden sonra evlenıp bu güzel günleri görebıldıysem Rabbımın hıkmetı kudretı sonsuzdur.onuda nasıp edecegıne ınanıyorum hamd ü senalar olsun.kardesın neden ılcla oluyor canım.erken menopoz mu benım gıbı.kemoterapıden sonra böyle oldum ben.duayla..
Canimmm ozelden mesaj attim sanaokudukca rahatladım metnini..Rabbim her daim razı olsun senden inşallah.evet tedavımı moralle yendım bu bir gerçek ama cok uzun süreçliydi o yuzden artık o sabrım o hoşlugum kalmadı psikolojık olarak cok yoruldugumu farkettim.dun doktora gittim kadın doğuma.amh sonucu yumurtan cok az tüp sansın bile cok zor dedi yıkılmış gibi oldum birden.ancak kıbrısta ek yumurta alarak haile kalabılırsın dedı.eve geldım biraz düşündüm ya Rahman hersey sendendır dedım..eşimle konuştuk Allah bir kez değil bin kez razı olsun ondan.desteğide beni moralman düzeltti yani.cocukları cok sevmesıne ragmen sıkıntı yok senden önemlısı yok hatunum diyornisan gibi bursa acıbademe gitmeyi düşünüyoruz hayrlısı Rabbim den.özelden de görüşmek isterim seninle ama nasıl olacak
Olur tabi en azindan gobusune kalca ve ic bacaklarina sur. Memenin her yeribe degilde kolatina dogru yanlara ve ustlere surebilirsin catlamata bu bolgeler daha meyilli
hamileyim yazınca mı benim bilgiler döküldü anlamadım. admınstor den mi ne mesaj açılmış.
aa tuhaf nerden bildi ki :)
sasırdım. yarın dr.a gitcem. korkuyorum.
bakalım minik prenses nasıl. rabbim herkese hayırlı evlat versin. bende 6 ay falan denedim ilkine 8 ay denedim. tam ehhh dedim hamileymişim.
Canim pamatracim ben anlamadim ne yazdigini bana mi yazdigini yada bana ne demek istedigini arkadasimm bi daha soylesenekusurabakma valla anlamadim
ya latif
Canım hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun en kısa zamanda bir oğlan bebek te sen alırsın kucağına inşallah ..benimki benziyor muş ama ümitlenmekte istemiyorum pek böyle şekilde olup kızıda olan çok varmış kısmet sağlıklı olsunda hamile kalınca pek takmamaya başladım kafaya isterim oğlan olmasını ama sonra diyorum kızda olursa kızıma arkadaş olur iki kız kardeş dertleşirler fenada olmaz yanievet forevercim deneme yapıyorum,yaklaşık 1 senedirburda egem vardı,şimdi doğurdu oğlu oldu okuyorum geçmişi,bu kızcağız hep denemiş,her ay bekliyo heyecanla,sonraki sayfalara bakıyorum acaba hamiş mi diye,yok..yine değil....çok üzülmüştüm ona...1.5 seneyi buldu da geçti bile hamile kalması ama sabreden derviş muradına ermiş...oğluna gelin bakmaya bile başlamıştır
senin kesede oğlana benziyo ama hadi inşallah diyelim Allahım inşallah
Canim gel tabi kız bulmak daha zor derler sana tavsiyem ovulasyon testi al ilk ay yumurtlama gününü bul normalde adetlerin düzenlimi kaç günde bir adet oluyorsun mesela 28diyelim ilk ay ovulasyon testiyle tam yum.günunu bul 14.15. Gün pozitifmi gördün birdahaki ay 12. Güne kadar sık iliski olsun gün aşiri yani 12. günden sonra korunman lazım eşin sicak banyolar yapsın sende sirkeli vajinal duş denemeleri yapmadan en az ikibuçuk gun önce yaniki asidik olması lazim o malum bölgenin birde eşinle birleşme esnasında derine değil çıkış bölgesine gelsin eşin anlamadığın bir şey varsa sor canım hadi inşallah bir prensesin olur saçlarinı tararsin kız çocuk başka yaaa ben kızımı doya doya büyüttüm ne günlerdi yaa şimdi 8 yaşında sarışın ela gözlü saçları belinde onunla ilgilenmek süslemek hala benim tek zevkim iyiki bir kızim var Allah olmayanlara bu tadı yaşatsin bizede erkek bebek sevgisini ...Kimse bana cevap yazmadi listeyede eklemedi cok uzgunum terki diyar mi etsem bu topikten yok benide alack misiniz araniza
Canım hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun en kısa zamanda bir oğlan bebek te sen alırsın kucağına inşallah ..benimki benziyor muş ama ümitlenmekte istemiyorum pek böyle şekilde olup kızıda olan çok varmış kısmet sağlıklı olsunda hamile kalınca pek takmamaya başladım kafaya isterim oğlan olmasını ama sonra diyorum kızda olursa kızıma arkadaş olur iki kız kardeş dertleşirler fenada olmaz yani
Canim gel tabi kız bulmak daha zor derler sana tavsiyem ovulasyon testi al ilk ay yumurtlama gününü bul normalde adetlerin düzenlimi kaç günde bir adet oluyorsun mesela 28diyelim ilk ay ovulasyon testiyle tam yum.günunu bul 14.15. Gün pozitifmi gördün birdahaki ay 12. Güne kadar sık iliski olsun gün aşiri yani 12. günden sonra korunman lazım eşin sicak banyolar yapsın sende sirkeli vajinal duş denemeleri yapmadan en az ikibuçuk gun önce yaniki asidik olması lazim o malum bölgenin birde eşinle birleşme esnasında derine değil çıkış bölgesine gelsin eşin anlamadığın bir şey varsa sor canım hadi inşallah bir prensesin olur saçlarinı tararsin kız çocuk başka yaaa ben kızımı doya doya büyüttüm ne günlerdi yaa şimdi 8 yaşında sarışın ela gözlü saçları belinde onunla ilgilenmek süslemek hala benim tek zevkim iyiki bir kızim var Allah olmayanlara bu tadı yaşatsin bizede erkek bebek sevgisini ...
Gozlerim doldu okurken canim foreverimm ne guzel ifade etmissin anlatmissin
ALLAHIM SANA NASI KIZINI DOYA DOYA BUYUTMEYI NASIP ETTIYSE OGLUNU DA AYNEN BUYUTMEYI NASIP ETSIN! guzelkalplim, bunlari okurken dedim ki ALLAHIM KIZ ERKEK FAEKETMEZ BANA SAGLIKLO BIR EVLAT VE ONU YETISTIRECEK GUZEL BIR OMUR VER.....
ya latif
Kuzuşlar şu çatlamama kremlerine ne zaman başlamalıki ben kızımda 4.5 aylarda başlamıştım pek çatlamadı karnım ve göğüslerim ama bacaklarima sürmemişim oralarim daha çatlak ben şu a...n marka kremleri kullanıyorum daha erken değilmıki
Amiiin arkadaşım inşallah hepimizin gönlündekiyle ödülendirsin yaradan bizi ....biz burada cinsiyet icin uğraşiyoruz ama Allah biliyor ya once hayırlı evlat sağlıklı evlat ve onlara bakacak sağlıklı ebeveynler eşlerimize güç kuvvet uzun ömürler hepsi icin tek dilek sonra cinsiyet tabiii Oda yaradandan gelen bizin için en guzeli kız erkek farketmez sağlikli olsunlarda Allah acilarini yaşatmasin bize ....hadi adetinede10 gün kalmış bebisin yola çıkmıştir inşallah
Kızlar tüp bebekle cinsiyet tayini ile ilgili bilgisi olan var mı,ne düşünürsünüz...
Kuzuşlar şu çatlamama kremlerine ne zaman başlamalıki ben kızımda 4.5 aylarda başlamıştım pek çatlamadı karnım ve göğüslerim ama bacaklarima sürmemişim oralarim daha çatlak ben şu a...n marka kremleri kullanıyorum daha erken değilmıki
Bugun buyuk gun.......kizlat mujdeli haberlerinizi bekliyorum.kucuk kizim arkadaslarini davet etmis bugun eve.onlara hazirlik yspicam ama kalbim burda atiyo.eyluuuuuuulllll hamileyim yaz nolurrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben görmemisim canim yaaeklerim simdi
Canım hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun en kısa zamanda bir oğlan bebek te sen alırsın kucağına inşallah ..benimki benziyor muş ama ümitlenmekte istemiyorum pek böyle şekilde olup kızıda olan çok varmış kısmet sağlıklı olsunda hamile kalınca pek takmamaya başladım kafaya isterim oğlan olmasını ama sonra diyorum kızda olursa kızıma arkadaş olur iki kız kardeş dertleşirler fenada olmaz yani
Canim gel tabi kız bulmak daha zor derler sana tavsiyem ovulasyon testi al ilk ay yumurtlama gününü bul normalde adetlerin düzenlimi kaç günde bir adet oluyorsun mesela 28diyelim ilk ay ovulasyon testiyle tam yum.günunu bul 14.15. Gün pozitifmi gördün birdahaki ay 12. Güne kadar sık iliski olsun gün aşiri yani 12. günden sonra korunman lazım eşin sicak banyolar yapsın sende sirkeli vajinal duş denemeleri yapmadan en az ikibuçuk gun önce yaniki asidik olması lazim o malum bölgenin birde eşinle birleşme esnasında derine değil çıkış bölgesine gelsin eşin anlamadığın bir şey varsa sor canım hadi inşallah bir prensesin olur saçlarinı tararsin kız çocuk başka yaaa ben kızımı doya doya büyüttüm ne günlerdi yaa şimdi 8 yaşında sarışın ela gözlü saçları belinde onunla ilgilenmek süslemek hala benim tek zevkim iyiki bir kızim var Allah olmayanlara bu tadı yaşatsin bizede erkek bebek sevgisini ...
kız manyak olmadığımız vakıt mı var ki
Allah hepimize gonlumuze ve hayirli evlat nasip etsin ogluma 13 ve 15 gunler iliski ile kaldimadetim cokduzenlidir cokiyi ajanda tutarim iyi hatirliyrm yani yumurtlama zamaninizi iyi bilin ve az ilski ile oglunuz Allah nasipederse kucaginizda banada kizzor geliyr insallah size guzel haberler veririm bigun bu forumda hepinize tesekkurler dualarinizieksik etmeyn gorusurzcanlar
kız manyak olmadığımız vakıt mı var ki
hesaapladim tabi hemenunuttun mu ayrinticiyim ben bence de bekle yumu.kocanada söyle emek olmadan yemek olmaz.hamile kalinca o kosar artik senin pesinden:89:
hatirlamam mi bacim ilk tabloyu yin böyle heyecan olmustu
hadi herkese kolay gelsin
akşam pembe lekem geldi çok kötü hissettim kendimi sabah leke kahverengiye dönmüştü..........
sabah dayanamadım test yaptım ve çok silk çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verirse hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyy cıddımısın.hadı hayırlı olsun canım.ınsallah gönlundekını kucagına versın rabbım.çok sevındım:119::124::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?