Süper Anneler - 2011

Sonunda eyluuuuuuullll kan testi kesinlikle pozitif canim hissediyorum.Allah tamamina etdirsin.bu kez saglicakla gecsin ve pasamiz annecigini uzmeden gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

REyyanahe kardes yumurtlmdan oneki tarihi kacirablrm esim sehirdisinda peki yumurtlama donemi bitip adet donemim yaklastiginda olursa olurmu acaba bilgilerinizi deneyimlerinizialablirmym

Oda olur tabi yeterki yumurtlama takip et mutlaka geçmiş olsun ama çokta geçmesin yumurta ölürse döllenme olmaz yumurtanın ömrü 24 saat ilk 12 saat içinde döllenirse erkek son 12 saat içinde döllenirse kız yani bu ay Son 12yi tutturabilirsen dene yoksa senin için çatlama dan 2-3 gün önce yapsan daha kolay gelecek ay bunu denersin

İçeride Sperm yoktu ki zaten dün doktora gittim bu ay stres yaptım herhalde 12 m yani büyümuyo artık büyümez dedi bazı aylar böyle olur dedi yani benim deneme nisan a kaldı kismet

kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....

Son düzenleme:
Sonunda eyluuuuuuullll kan testi kesinlikle pozitif canim hissediyorum.Allah tamamina etdirsin.bu kez saglicakla gecsin ve pasamiz annecigini uzmeden gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım ya değer bana bıraz düşük geldi ama sonu güzel olsun rabbimin izniyle

Yok vallahi doktor bu ay çatlamaz dedi ama benim nasıl akintim var bi görsen bugün yarın catlar dersin bol su iciyom belkide ondan dir bol akinti ne bileyim bıktım artık üstelik insana kaldı hem bu ay sağdaydi

Son düzenleme:
moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size

Felak nas sürelerini okusan odada kuran i kerim bulunduran faydası olurmu acaba
kızlarda da olmuşmuydu kocan yanında olsada mi ayyy çok korktum ama bir yandan anlaşılan oki hamilesinnnn

Cok sevindim canim insallah guzel bir hamilelik gecirirsin.dusuk ihtimalin mi var tam anlamadim.dikkat et o zaman.kuz beraber gidelim beraber doguralim oglanlari gerci ben ara ara umutsuzluga dusuyorum sonra hayirlisi deyip toparliyorum kendimi biraz azaldi kusmalarim ama bulanti hissim hep iyi haberler verirsin insallah.

gunaydin kizlar sukur kavusturana bisey sorcm bu ovulasyon kitlerinin fiyati nedir guvenilrmi birde ben kiz istyrm ya nasil kullancgim lutfn bilgi verin benm yum gunum28 mart gorunuyr nezamana kadar kiz icin denemelym hergun mu deneme yapmali birde yum gununden kacgun once birakmliyiz lutfn cevap verin birde ozelime memnun kaldgniz ovulasyn kiti markasi yazarsnz cok sevnrm simdiden tesekkrler esimin sehirdisi iptal oldu accayp mutluym kismet insallah bu ay hepimize ugurlu gelsindilerim destklrniz icin tesekkur ederim

canım cok sagol..bundan önce bır dusugum var kan degrımde düşük çıkınca korktum açıkçası..duanızı eksik etmeyinnn.doğuralım kız birlkte :))

eylülümmm cok sevindim hayirli olsun.allah tamamina erdirsin insallah :119::119::119:

gijnij canim hayirli olsun.allah tamamina erdirsin.bozma moralini olumlu düsün.:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…