- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.181
sonunda site açılmış ......
REyyanahe kardes yumurtlmdan oneki tarihi kacirablrm esim sehirdisinda peki yumurtlama donemi bitip adet donemim yaklastiginda olursa olurmu acaba bilgilerinizi deneyimlerinizialablirmym
Ahhhahhhh canim benim
Valla arkadsim hic bi fikrim yok ama oazar gunu burda yoktun benimde basima benzer durum geldi.
Normalde en gec ayin 13 catlamasi lazimdi yumurtamin.
Fakat ayin 10undaki iliskiden beri ultra super kupkuruyum. Birak akintiyi sanki ozellikle kurutmusum gibiydi.
Pazar sabah 3. Ve son denemeyi yaptik.
Pazar aksam wc de kycuk abdesti yaptim, oturarak oyalandim tam temizkencekken 30 40 cnmm asagita uzamis ipince yumurtlama akintisi sarkiyor. Ama yinede kuruyum yani.
Dunde bir iki defa hafif sulu akintim oldu, ama bugun kupkuruyum.
Eylul belkide sperm icibde kalip cikarken oyleydi dedi bu kafama yatti cunku hayatimda ilk defa esim bu ay icime bosaldi...
Sonra hanzade de sen yumurtlamissin bence gec catlamis onun akintisiydi, zaten sabah iliski olmus super tutmus shettles yontemini bilmeden tam olarak uygulamis oldun dedi.
Bu da kafama yatti, sonuc olarak ne oldugunu hic bilmiyorum...
Bosver sende zaten kocan evde diilmis, belkide eylulun dedigi gibi eski sperm icerden cikti disari. ?.!?
ya latif
Sonundaeyluuuuuuullll kan testi kesinlikle pozitif canim hissediyorum.Allah tamamina etdirsin.bu kez saglicakla gecsin ve pasamiz annecigini uzmeden gelsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hakkaten çatlaması imkansız...e o zaman bu uzayan akıntı neden geliyo....ben ilk defa geçen ay gördüm,hem 10. günde hem de 25. günde falan bi daha....şaka gibi upuzuuunn tam yum akı...abuk sabuk zamanda niye geliyoki bu aptal akıntı...demek ki bunada güvenemiycez
Hadi hayirli olsun inşallah en kisa zamanda oğlan müjdesi verirsinkızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
Hadi hayirli olsun inşallah en kisa zamanda oğlan müjdesi verirsin
inş canım hep birlikte güzel müjdeler gelsin artık bu topiğe
Amin canıminş canım hep birlikte güzel müjdeler gelsin artık bu topiğe
hayırlısı ile kucağına almakta nasip olsun inşallah
moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
Cok sevindim canim insallah guzel bir hamilelik gecirirsin.dusuk ihtimalin mi var tam anlamadim.dikkat et o zaman.kuz beraber gidelim beraber doguralim oglanlarigerci ben ara ara umutsuzluga dusuyorum sonra hayirlisi deyip toparliyorum kendimi biraz azaldi kusmalarim ama bulanti hissim hep iyi haberler verirsin insallah.
akşam pembe lekem geldi çok kötü hissettim kendimi sabah leke kahverengiye dönmüştü..........
sabah dayanamadım test yaptım ve çok silk çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verirse hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?