Süper Anneler - 2011

dün site kapaliydi meraktan öldük.bugünde sifremi kabul etmediler 5 kere yanlis girdin dediler.dogruydu halbuki.sifreyi degistirmeye yönlendirdiler neyse degistirdim de girebildim nihayet.ama olsun güzel haberleri gördük sükür.

günaydın canım kan verdim sonucunda ciddi olup olmadığına karar verecegım valla şuan bende tam olarak emin değilim
GOZAYNDININ OGLANA OLSUN EYLULCIM! ikinci mujdeyide cinsiyette verirsin ins.
kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
Icin rahat olsun arkadsimin betsi 5 ten 13 e sonra 60 lara sonrada normal degere citi feah ol rahat ol istersen 3 gunde bir baktir icin rahat etcekse. Ama bazi doktorlar hic betaya kandan bakmayip idrar sonrada kese olarak muayene yapiyorlar yani cok takilma degerine
Kiyamam gijnijim, esin yaninda olsun, dualarini oku abdestli gir yataga sagina yat, evelallah ddanmazlar insallaaah....
Yalniz kalmamaya calis mumkun mertebe
Mujdeyide aksatma ver hemen nolur

ya latif

canım bol dua oku rabbim esirgesin güzel haberlerini alırız inş

hamılelık takvımı yapsana canım.kac haftalıksın falan görunuyor ozaman
o nasıl oluyor şu sitelerde sat tarihini giriyorsun sonra kaç haftalık olduğunu söylüyor omu canım

canım günaydın akşam pembe lekem geldi cok üzüldümmmmmmmmmm
benimde geldi öyle canım korkma hasta olacağım diye
çooooook sevindim canım ya Allah devamını erdirsin darısı gijnijin başına anaam bu haberleri duymak için çok bekledik yaaa
tam yumurtlama gününü akıntılarla bulman zor bende 28 de bir olurum ama bazen 14 bazen 15 de çatlama oluyor deneme yapmadan önce 1 ay önce gününü bul yada bekleyemem diyorsan 12.gün ilşki olsun sonra korunmalı olsun canım 12.güne kadar sık ilşki de olmalı burada öğrendiklerimiz bunlar
kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
biraz düşük ama yükselir korkma hamilesin canım benim iki gün sonra bir daha yaptır test
psikolojiktir canım o korkma dua et üstünde kuran taşı cevşen olanlardan bol dua et yada psikiyatriye görün derim ben ...gijnij müjdeni verdinmi canım sen şimdi hamilemisiiiiiiiin..çok sevindim.ne güzel hepberaber doğuracağız...oğlun yola çıkmıştır inşallah..

benim aldığım marka galenik one step 5 adet 25 tl idi ama g.gden daha ucuza alınıyormuş 25.30 adet varmış içinde nettten sipariş verme olanağın varsa ordan al onların fiyatıda 20.30.tl falan biliyorum ben ama hesaplayıcılara güvenme her kadının yumurtlama günü farklı oluyormuş 28 günde bir regl olanlar 16.17.gümde yumurtlayanlar var..sen testi negatif günlerde ilişki olsun pozitif olunca bırakırsın ilişkiyi o zamanlar ayrıntılı anlatırız sana ...

Sonunda eyluuuuuuullll kan testi kesinlikle pozitif canim hissediyorum.Allah tamamina etdirsin.bu kez saglicakla gecsin ve pasamiz annecigini uzmeden gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız nerdesın hayırsız.hıc sordugun yok bacını aşkolsun.

Şimdi geldim eve mevlüt vardı kan verdim akşam 8 gibi çıkacakmış cihazmı ne sorunluymuş. Okudum geçmişi ama herkese yazamadım kusura bakmayın. Şu sübyan'lardan korkmuyorum ama nedense canımı sıkıyorlar. Üç kızımda hiç böyle birşey olmamıştı. Taki ben 4 yıl önce düşük yaptım ozaman kaynanam hocaya baktırmışhoca ssübyan var demiş. Tabi inanmamıştım ben. Neyse sonra şu kıbrıs olayında bir tane erkek bebek olmuştu onu transfer ettiler taki tahlil günü sabahı kemiklerimi kıracak kadar sıktılar beni ozaman anladım gerçekte varmış. Diğer düşüktete aynı şey oldu. Bilmiyorum artık nedesem boş ssözün bittiği yer benim için. Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Onları yaratanda Allah. Hepinizede çok teşekkür ediyorum. Akşam sonucu öğrenirsem yazarım.

ben bunlardan pek anlamam canım ,,hadi bekliyoruz sonuçlarını

aaa hamılemıymiş gnjjj ınsallah
Emin değiliz inşallah

Bekliyoruz canım

kızlar sonunda giriş yapabildim şifren falan değişmiş dünde site bakımdaydı zaten nasılsınız bakalım? benim sol tarafımda bir çekilme var kızlar acaba hamile miyim yoksa yumurtam mı çatlayacak şu sıralar yumurtamın çatlaması gerekiyor..

bacım hadi inşallah paşamız yoldadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…