- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.201
akşam pembe lekem geldi çok kötü hissettim kendimi sabah leke kahverengiye dönmüştü..........
sabah dayanamadım test yaptım ve çok silk çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verirse hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
GOZAYNDININ OGLANA OLSUN EYLULCIM! ikinci mujdeyide cinsiyette verirsin ins.günaydın canım kan verdim sonucunda ciddi olup olmadığına karar verecegım valla şuan bende tam olarak emin değilim
Icin rahat olsun arkadsimin betsi 5 ten 13 e sonra 60 lara sonrada normal degere citi feah ol rahat ol istersen 3 gunde bir baktir icin rahat etcekse. Ama bazi doktorlar hic betaya kandan bakmayip idrar sonrada kese olarak muayene yapiyorlar yani cok takilma degerinekızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
Kiyamam gijnijim, esin yaninda olsun, dualarini oku abdestli gir yataga sagina yat, evelallah ddanmazlar insallaaah....moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
inş sorunsuz bi şekilde devm eder stres yapma sakın sagsaglim kucagına almagı rabbim nasip etsin gözün aydın canım
o nasıl oluyor şu sitelerde sat tarihini giriyorsun sonra kaç haftalık olduğunu söylüyor omu canımhamılelık takvımı yapsana canım.kac haftalıksın falan görunuyor ozaman
benimde geldi öyle canım korkma hasta olacağım diyecanım günaydın akşam pembe lekem geldi cok üzüldümmmmmmmmmm
çooooook sevindim canım ya Allah devamını erdirsin darısı gijnijin başına anaam bu haberleri duymak için çok bekledik yaaaakşam pembe lekem geldi çok kötü hissettim kendimi sabah leke kahverengiye dönmüştü..........
sabah dayanamadım test yaptım ve çok silk çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verirse hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tam yumurtlama gününü akıntılarla bulman zor bende 28 de bir olurum ama bazen 14 bazen 15 de çatlama oluyor deneme yapmadan önce 1 ay önce gününü bul yada bekleyemem diyorsan 12.gün ilşki olsun sonra korunmalı olsun canım 12.güne kadar sık ilşki de olmalı burada öğrendiklerimiz bunlarSagol forevercim benim adetim cok duzenlidir oglumda cok iyi biliyrm 13. Ve 15 gun iliski ile ogluma hamile kaldim simdi kiz olur insallah gecen ay 8 ve 10 gunler denedik tutmadi birde yum hesaplayiclar yumurtlama gunumu 1 mar gosteriyordu dogru cunku akintim basladi ama 3 mart gunu hem akintim hemde yumurtaliklarda agirm vardi yani burada catlamayimi baz almali yoksa yumurtlamanin basladigigunumu aksilik bu ay yumurtlamam 28 mart den gelyr ve esim24 marta kadar sehir disinda hergun 28 martta dahi denesek risk mi olur ben vajinal dusda uyguluyrm ne biliyim iste bana akil verin ne olur
biraz düşük ama yükselir korkma hamilesin canım benim iki gün sonra bir daha yaptır testkızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
psikolojiktir canım o korkma dua et üstünde kuran taşı cevşen olanlardan bol dua et yada psikiyatriye görün derim ben ...gijnij müjdeni verdinmi canım sen şimdi hamilemisiiiiiiiin..çok sevindim.ne güzel hepberaber doğuracağız...oğlun yola çıkmıştır inşallah..moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
gunaydin kizlar sukur kavusturana bisey sorcm bu ovulasyon kitlerinin fiyati nedir guvenilrmi birde ben kiz istyrm ya nasil kullancgim lutfn bilgi verin benm yum gunum28 mart gorunuyr nezamana kadar kiz icin denemelym hergun mu deneme yapmali birde yum gununden kacgun once birakmliyiz lutfn cevap verin birde ozelime memnun kaldgniz ovulasyn kiti markasi yazarsnz cok sevnrm simdiden tesekkrler esimin sehirdisi iptal oldu accayp mutluym kismet insallah bu ay hepimize ugurlu gelsindilerim destklrniz icin tesekkur ederim
canım sen hamilesin hemde 3 haftalık burada sonuca göre hesaplanıyor http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik bir bakkızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
Sonundaeyluuuuuuullll kan testi kesinlikle pozitif canim hissediyorum.Allah tamamina etdirsin.bu kez saglicakla gecsin ve pasamiz annecigini uzmeden gelsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerde kaldın canım sonuç kesinleşti mi
ben bunlardan pek anlamam canım ,,hadi bekliyoruz sonuçlarınıŞimdi geldim eve mevlüt vardı kan verdim akşam 8 gibi çıkacakmış cihazmı ne sorunluymuş. Okudum geçmişi ama herkese yazamadım kusura bakmayın. Şu sübyan'lardan korkmuyorum ama nedense canımı sıkıyorlar. Üç kızımda hiç böyle birşey olmamıştı. Taki ben 4 yıl önce düşük yaptım ozaman kaynanam hocaya baktırmışhoca ssübyan var demiş. Tabi inanmamıştım ben. Neyse sonra şu kıbrıs olayında bir tane erkek bebek olmuştu onu transfer ettiler taki tahlil günü sabahı kemiklerimi kıracak kadar sıktılar beni ozaman anladım gerçekte varmış. Diğer düşüktete aynı şey oldu. Bilmiyorum artık nedesem boş ssözün bittiği yer benim için. Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Onları yaratanda Allah. Hepinizede çok teşekkür ediyorum. Akşam sonucu öğrenirsem yazarım.
ben bunlardan pek anlamam canım ,,hadi bekliyoruz sonuçlarını
Emin değiliz inşallahaaa hamılemıymiş gnjjj ınsallah
Şimdi geldim eve mevlüt vardı kan verdim akşam 8 gibi çıkacakmış cihazmı ne sorunluymuş. Okudum geçmişi ama herkese yazamadım kusura bakmayın. Şu sübyan'lardan korkmuyorum ama nedense canımı sıkıyorlar. Üç kızımda hiç böyle birşey olmamıştı. Taki ben 4 yıl önce düşük yaptım ozaman kaynanam hocaya baktırmışhoca ssübyan var demiş. Tabi inanmamıştım ben. Neyse sonra şu kıbrıs olayında bir tane erkek bebek olmuştu onu transfer ettiler taki tahlil günü sabahı kemiklerimi kıracak kadar sıktılar beni ozaman anladım gerçekte varmış. Diğer düşüktete aynı şey oldu. Bilmiyorum artık nedesem boş ssözün bittiği yer benim için. Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Onları yaratanda Allah. Hepinizede çok teşekkür ediyorum. Akşam sonucu öğrenirsem yazarım.
Şimdi geldim eve mevlüt vardı kan verdim akşam 8 gibi çıkacakmış cihazmı ne sorunluymuş. Okudum geçmişi ama herkese yazamadım kusura bakmayın. Şu sübyan'lardan korkmuyorum ama nedense canımı sıkıyorlar. Üç kızımda hiç böyle birşey olmamıştı. Taki ben 4 yıl önce düşük yaptım ozaman kaynanam hocaya baktırmışhoca ssübyan var demiş. Tabi inanmamıştım ben. Neyse sonra şu kıbrıs olayında bir tane erkek bebek olmuştu onu transfer ettiler taki tahlil günü sabahı kemiklerimi kıracak kadar sıktılar beni ozaman anladım gerçekte varmış. Diğer düşüktete aynı şey oldu. Bilmiyorum artık nedesem boş ssözün bittiği yer benim için. Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Onları yaratanda Allah. Hepinizede çok teşekkür ediyorum. Akşam sonucu öğrenirsem yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?