Süper Anneler - 2011

Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle

ayyyyyy canım ne kadar sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin oglus haberlerinide alırız inş : canım bol bol dua et diger olay ı ihmal etmeee cok sevindim yaaaaa

AAAYYYY MASALLAH SUBHANALLAAAH GIJNIJIMM CANIM ARKADASIM ALLAHIM SAGLIKLA KUCAKLAMANI NASIP ETSIN! PIPI MUJDESINIDE VER BURDAN INSALLLAAAAH.... Masallah subhanallaaah canim benim son adet tarihin neydi gijnijim birde ne gibi belirtilerin var?

ya latif

Defneeeem korkma yumurtmalamdir. Ama benim sag tarafim felc gibi agri saplanip cikiyo iki dakka ayakta dursam belim kopuyo sanki sagdn sagdn.
Bunlarin hepsi gecen haftad olmustu yumurtladim. Simdi de oluyo insalllaaah bebek yuzundendir. Bide midem kaziniyo cok gazim var

ya latif

ayyyyyy canım ne kadar sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin oglus haberlerinide alırız inş : canım bol bol dua et diger olay ı ihmal etmeee cok sevindim yaaaaa

Canım ya çok teşekkür ederim. İnşallah inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. En kısa zamanda sizleride peşimden bekliyorum

Sağol canım benim. En kısa zamanda seninde haberlerini alırız. Senin ilk daha heyecanlı olur. Bizimki artık çok heyecanı kalmadı. Son adet tarihim 22 şubat. Belirti sadece kasıklarımda sürekli ağrı vardı. Dünde hem adet olacakmışım gibi belirtiler vardı ve gecede çok kötü bulantım oldu. Başkada birşey hissetmedim.

cnm benım yatmadan önce 3 defa ayetel kursi 3 felak 3 nas okuyup uzerine üfle...yastığını altında makas falan bulundur kendınede çengellı ığne tak....gece lambanda açık kalsın...ınşallah rahat uyursun....

kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
bence düşük olması iyi,erkek bebek hcg yüksek olmaz....paşa geliyoooo....

kız nerdesın hayırsız.hıc sordugun yok bacını aşkolsun.
kız sormammı kaç kere sordum...ama sen hep okuyup okuyup çıktın...
valla tek tek arar bulurum şimdi mesajlarımı

oh oh maşallah bi paşa daha geliyo

kızlar o kadar emindim ki hamile olduğunuza...resmen bekliyordum...maşallah sübhanallah ikinizi de çok seviyorum,ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum...dilerim Rabbimden sağlıkla mutlulukla bu kez kucağınıza almayı nasib etsin paşalarınızı....bugün mevlüde gittim,o kadar dua ettim ki hepimiz için...ağlaya ağlaya...sizi de söyledim,sultanı da diğer kızlarıda...hem ahirette hem dünyada parmakla gösterilecek evlatlar nasib et bize diye....

Allahım mutluluğunuzu daim etsin

Kiz apranax hakkaten beta erkekte dusuk mu olur?

Canimmm totemler tuttu cok sukur

ben bi hata yaptim kocamin zoruyla biraz once ( tumgun en az 3 -4 lt su ictim yani) erken diil normal gebelik testi yaptim
Tabiki tek cizgi cikti ama benim moral bomb.k oldu yani

Kocamda diyoki ama devamli esniyosun karnin agriyo bende merak ettim napiyim ondan yap dedim diyo.
Kizlar suan negatif cikmasi normal dimi daha en az 8 gun var adetime

ya latif

bence normal..kan testı yaptır cnm sende....

Gijni canım hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah.... Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepmizin .... Ya ümmü sübyan demissinya hamileyken takılan muakalar var... Beze yazılıyor ınu doguma kadar hiç çıkartmıyorsun üstünden hatta dogum yaptıkta sonra 40 gün bebeginin üstünde taşıyorsun .... Bi araştırıp yaptırsana inşallah bir şey olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…