- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.221
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
ayyyyyy canım ne kadar sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin oglus haberlerinide alırız inş: canım bol bol dua et diger olay ı ihmal etmeee cok sevindim yaaaaa
Şimdi geldim eve mevlüt vardı kan verdim akşam 8 gibi çıkacakmış cihazmı ne sorunluymuş. Okudum geçmişi ama herkese yazamadım kusura bakmayın. Şu sübyan'lardan korkmuyorum ama nedense canımı sıkıyorlar. Üç kızımda hiç böyle birşey olmamıştı. Taki ben 4 yıl önce düşük yaptım ozaman kaynanam hocaya baktırmışhoca ssübyan var demiş. Tabi inanmamıştım ben. Neyse sonra şu kıbrıs olayında bir tane erkek bebek olmuştu onu transfer ettiler taki tahlil günü sabahı kemiklerimi kıracak kadar sıktılar beni ozaman anladım gerçekte varmış. Diğer düşüktete aynı şey oldu. Bilmiyorum artık nedesem boş ssözün bittiği yer benim için. Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Onları yaratanda Allah. Hepinizede çok teşekkür ediyorum. Akşam sonucu öğrenirsem yazarım.
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
kızlar sonunda giriş yapabildim şifren falan değişmiş dünde site bakımdaydı zaten nasılsınız bakalım? benim sol tarafımda bir çekilme var kızlar acaba hamile miyim yoksa yumurtam mı çatlayacak şu sıralar yumurtamın çatlaması gerekiyor..
ayyyyyy canım ne kadar sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirsin oglus haberlerinide alırız inş: canım bol bol dua et diger olay ı ihmal etmeee cok sevindim yaaaaa
gözünnn aydın canımmm kutlarım tekrar
Bende kutluyorum gelsin paşalar
AAAYYYY MASALLAH SUBHANALLAAAH GIJNIJIMM CANIM ARKADASIM ALLAHIM SAGLIKLA KUCAKLAMANI NASIP ETSIN! PIPI MUJDESINIDE VER BURDAN INSALLLAAAAH.... Masallah subhanallaaah canim benim son adet tarihin neydi gijnijim birde ne gibi belirtilerin var?
ya latif
sultannn canım cok teşekkür ederim ama değerim düşük korkuyorum
moralim çok bozuk önceden anlatmışmıydım bilmiyorum ama ben hamile olunca üç harfliler bana musallat oluyor iki gecedir uyutmadılar geçen defaki düşükte ondan oldu çok iyi hatırlıyorum. ama benmi kafamda büyütüyorum yoksa gerçekte varmı anlamadım gitti. hocaya gitsemmi gitsem nerde bulucam ne yapıcam hiç bilmiyorum. dün idrar tahlili yaptım çizgi silik çıktı bugünde öğlen gidip kan vericem. akşam üstü yazarım size
bence düşük olması iyi,erkek bebek hcg yüksek olmaz....paşa geliyoooo....kızlar merhaba kan sonucumu aldım 26.5 cıkmıs
bana biraz düşük gibi geldi ama hayırlısı dr umla konuşmadım inş sorunsuz devam eder bu kez.....
kız sormammı kaç kere sordum...ama sen hep okuyup okuyup çıktın...kız nerdesın hayırsız.hıc sordugun yok bacını aşkolsun.
Kiz apranax hakkaten beta erkekte dusuk mu olur?bence düşük olması iyi,erkek bebek hcg yüksek olmaz....paşa geliyoooo....
kız sormammı kaç kere sordum...ama sen hep okuyup okuyup çıktın...
valla tek tek arar bulurum şimdi mesajlarımı
oh oh maşallah bi paşa daha geliyo
kızlar o kadar emindim ki hamile olduğunuza...resmen bekliyordum...maşallah sübhanallahikinizi de çok seviyorum,ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum...dilerim Rabbimden sağlıkla mutlulukla bu kez kucağınıza almayı nasib etsin paşalarınızı....bugün mevlüde gittim,o kadar dua ettim ki hepimiz için...ağlaya ağlaya...sizi de söyledim,sultanı da diğer kızlarıda...hem ahirette hem dünyada parmakla gösterilecek evlatlar nasib et bize diye....
Allahım mutluluğunuzu daim etsin
Kiz apranax hakkaten beta erkekte dusuk mu olur?
Canimmm totemler tuttu cok sukur
ben bi hata yaptim kocamin zoruyla biraz once ( tumgun en az 3 -4 lt su ictim yani) erken diil normal gebelik testi yaptim
Tabiki tek cizgi cikti ama benim moral bomb.k oldu yani
Kocamda diyoki ama devamli esniyosun karnin agriyo bende merak ettim napiyim ondan yap dedim diyo.
Kizlar suan negatif cikmasi normal dimi daha en az 8 gun var adetime
ya latif
bence normal..kan testı yaptır cnm sende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?