Süper Anneler - 2011

Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle

oyyy canım benim sonunda mutlu haber inşallah paşamız yola çıktı geliyor çoook sevindim hadi bakalım artık kendine dikkat et bir şey olmasın şehzademize.. benimde denemeye günler kaldı seninle kırkımız karışsın inşallah

inşallah canımm ağzın bal yesin. çünkü eğer hamileseydem soldan hamile kaldım ve büyük ihtimalle kız

Eylülüm sende mi hamilesin bacım ben görmedim senide tebrik ederim paşamız karnında allahın izniyle darısıda başımıza çok tebrik ederim maşallah sübhanallah

Kızlar ne olur bana yardım edin sayfalardır yazdıklarıınızı okuyorum ama bir türlü kafam basmıyor...

Şimdi bu uzayan akıntı varya onu görür görmez ilişkiye girilicekmi ...
Birde yumurtlama zamanı camaşırımız ıslanıyorya o zamanmı girilicek ilişkiye bana ayrıntılı anlatın lütfennnnn....
Ben birde claerblue ovalasyon testi aldım onu nasıl kullanıcam açıklaması var ama siz daha iyi bilirsiniz....
Kusura bakmayın ne olur çok soru sordum

Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
Hadi hayırlısı arkadaşım çok sevindim Allah bütün hamilelere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah'....inşalah buradan bize oğlum oluyor haberinide verirsin ,,sen ben tugba eylul hepimiz inşallah

Evet canim bende bu sorunun cevabini cok merak ediyorum kizlar biri bizi aydinlatsin..

inşallah canımm ağzın bal yesin. çünkü eğer hamileseydem soldan hamile kaldım ve büyük ihtimalle kız
Canim icini ferah tut yumurtluyorsun Allahin izniyle
Foreverim canim ben napsam kan versem mi yoksa bikac gun daha beklesem mi bat a 8 9 gun var. bugun dandirik idrar testinde tek cizgi cikti. Erken gosterende var evde de ina cok para verdim adet gectigi gun yapiyim bide bebisin albumune koyuyim istiyorum
Napiyim arkadsim bu aksam bile moralim bozuldu gerci cikmasi cok dusuk ihtimaldide tek cizgi uzdu beni

ya latif

Bak canim nette su yaziyi buldum

Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan hiç akıntı gelmez ve kuruluk oluşur. Bu günler adt siklusu içinde “kuru” günler olarak isimlendirilir. Kuru günlerden sonra kısmen yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı kadın tarafından hissedilir. Rengi sarı ya da sar-beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir. Yumurtlama günleri, gebe kalma günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü de berraklaşır. İki parmak arasında yapışkan şekilde uzayabilir. Vajinadan “ıslaklık” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla vajina içinde 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayıde dölleyebilirler. Bu ıslak günler doğurgan günler dir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bu dönemde bu yumurtlama günleri nde bulunulur, istenmiyorsa hiç ilişkiye girilmez. Yumurtlamadan sonra akıntı yine şekil değiştiri. Akıntı azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine kuru olarak hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve vajinada tabii ki uzun süre yaşayamazlar. Vajinada artan ıslaklık hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. İNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKİ DÖRT GÜN GEBE KALMA İÇİN EN ÖNEMLİ GÜNLERDİR VE BU GÜNLER HAMİLE KALMA GÜNLERİ VEYA YUMURTLAMA GÜNLERİ OLARAK ADLANDIRILIR.

Tatlim sana bisi sorcam bunu daha once cok duydum okudum eski superanneler burdayken cok konustuk ama mantigi anlamadim, sagdan yumurtlama erkek ama kese sagdaysa kiz deniliyor. Sokdan yumurtlama kiz ama kese soa yakinsa erkek dimi? Mantigi nedir bunun veeee kese sagdan yumurtladiginda nasi sola gidiyo, mesela ben sagdan yumurtladim bu ay halen de sagda agrim var belimin sag tarafi kalcam sag bacagim agriyo balkiyo... Ben hamis kalirsam bu ay insallah, kesem nasil sola gitcek bide sagda kalirsa neden kuz olcak?

ya latif

Canım bu yazdıklarna göre o zaman uzayan akıntıyı görünce ilişkiye girmek gerekiyor deyilmi...çok teşekkürederim

Cumartesi fln veriyim bari korkuyorum huzuncicegim yaa test yanlistir dimi bu kdr erken cikamaz daha pazar gunu son iliskiydi o aksamda uzayan akintiyi gordum

ya latif

evt cnm kesınlıkle erken test sonucu öyle çıktı...gecen arkadaşlar erken bellı eden testlerde varmış dediler ben onu bılmıyorum...benım bildiğim adet gecıkmesınden sonra bu testler doğruyu söyler.....bırde benım arkadaşım 1.5 aylıktı bebeği yenı testte çıktı.....oda test yaptığında bebği 15 gunluk falandı ne testte nede kanda cıktı hamıle değilimdir dedi sonra doktor keseyı gördü oyle anladı hamiş olduğunu....hamişsin sende ınşallah...uzme tatlı canını...anlıyorum çok sabırsız bir durum ama bekleyecen ve dileğin gerçekleşecek ınşallah...

kızlar gunaydın....hepınız için şahane bır gun olur.inşallahh.......şuanda gökhan özenın benden sorulur şarkısı dınlıyom sabah sabah kafaya ıı gelıyor...enerji doldum valla sabah sabah...

Canim ben sag sol olayinin mantigini cozemedim ama dogruluguna inaniyorum. Yani bebek sagdaysa erkek soldaysa kiz oldugunu dusunuyorum. Ama sag yumurtaliktan hamile kalinca erkek sol yumurtaliktan kalinca kiz olduguna pek inanmiyorum cunku esimin teyzesinin kizindan sonra sol yumurtaligi alindi ondan sonra bir oglu sonrada bir kizi oldu. Benim annemin teyzesi kocakari dedigimiz kisiler bana demisti ki eskiden doktor mu vardi sabah tuvaletimizi yapmadan sirt ustu uzanir bakardik karnimizdaki yumru sertlik ne taraftaysa o bebege hamile oldugumuzu anlardik. Onun bi oglu var en buyuk oglum sqgdaydi kizlar hep soldaydi daha dogurmadan anlardim neyim olacagini dedi.

kac deneme oldu canım.tek deneme ılemı kaldın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…