- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.241
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
Defneeeem korkma yumurtmalamdir. Ama benim sag tarafim felc gibi agri saplanip cikiyo iki dakka ayakta dursam belim kopuyo sanki sagdn sagdn.
Bunlarin hepsi gecen haftad olmustu yumurtladim. Simdi de oluyo insalllaaah bebek yuzundendir. Bide midem kaziniyo cok gazim var
ya latif
Hadi hayırlısı arkadaşım çok sevindim Allah bütün hamilelere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah'....inşalah buradan bize oğlum oluyor haberinide verirsin ,,sen ben tugba eylul hepimiz inşallahEşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
Kızlar ne olur bana yardım edin sayfalardır yazdıklarıınızı okuyorum ama bir türlü kafam basmıyor...
Şimdi bu uzayan akıntı varya onu görür görmez ilişkiye girilicekmi ...
Birde yumurtlama zamanı camaşırımız ıslanıyorya o zamanmı girilicek ilişkiye bana ayrıntılı anlatın lütfennnnn....
Ben birde claerblue ovalasyon testi aldım onu nasıl kullanıcam açıklaması var ama siz daha iyi bilirsiniz....
Kusura bakmayın ne olur çok soru sordum
Canim icini ferah tut yumurtluyorsun Allahin izniyleinşallah canımm ağzın bal yesin. çünkü eğer hamileseydem soldan hamile kaldım ve büyük ihtimalle kız
Foreverim canim ben napsam kan versem mi yoksa bikac gun daha beklesem mi bat a 8 9 gun var. bugun dandirik idrar testinde tek cizgi cikti. Erken gosterende var evde de ina cok para verdim adet gectigi gun yapiyim bide bebisin albumune koyuyim istiyorumHadi hayırlısı arkadaşım çok sevindim Allah bütün hamilelere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah'....inşalah buradan bize oğlum oluyor haberinide verirsin ,,sen ben tugba eylul hepimiz inşallah
cıkar cnm..kan değerlerıne bakılacak yuksek çıkarsa hamişsin sende ınşallah...
Kızlar ne olur bana yardım edin sayfalardır yazdıklarıınızı okuyorum ama bir türlü kafam basmıyor...
Şimdi bu uzayan akıntı varya onu görür görmez ilişkiye girilicekmi ...
Birde yumurtlama zamanı camaşırımız ıslanıyorya o zamanmı girilicek ilişkiye bana ayrıntılı anlatın lütfennnnn....
Ben birde claerblue ovalasyon testi aldım onu nasıl kullanıcam açıklaması var ama siz daha iyi bilirsiniz....
Kusura bakmayın ne olur çok soru sordum
Bak canim nette su yaziyi buldum
Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan hiç akıntı gelmez ve kuruluk oluşur. Bu günler adt siklusu içinde �kuru� günler olarak isimlendirilir. Kuru günlerden sonra kısmen yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı kadın tarafından hissedilir. Rengi sarı ya da sar-beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir. Yumurtlama günleri, gebe kalma günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü de berraklaşır. İki parmak arasında yapışkan şekilde uzayabilir. Vajinadan �ıslaklık� olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla vajina içinde 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayıde dölleyebilirler. Bu ıslak günler doğurgan günler dir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bu dönemde bu yumurtlama günleri nde bulunulur, istenmiyorsa hiç ilişkiye girilmez. Yumurtlamadan sonra akıntı yine şekil değiştiri. Akıntı azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine kuru olarak hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve vajinada tabii ki uzun süre yaşayamazlar. Vajinada artan ıslaklık hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. İNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKİ DÖRT GÜN GEBE KALMA İÇİN EN ÖNEMLİ GÜNLERDİR VE BU GÜNLER HAMİLE KALMA GÜNLERİ VEYA YUMURTLAMA GÜNLERİ OLARAK ADLANDIRILIR.
Bak canim nette su yaziyi buldum
Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan hiç akıntı gelmez ve kuruluk oluşur. Bu günler adt siklusu içinde kuru günler olarak isimlendirilir. Kuru günlerden sonra kısmen yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı kadın tarafından hissedilir. Rengi sarı ya da sar-beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir. Yumurtlama günleri, gebe kalma günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü de berraklaşır. İki parmak arasında yapışkan şekilde uzayabilir. Vajinadan ıslaklık olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla vajina içinde 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayıde dölleyebilirler. Bu ıslak günler doğurgan günler dir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bu dönemde bu yumurtlama günleri nde bulunulur, istenmiyorsa hiç ilişkiye girilmez. Yumurtlamadan sonra akıntı yine şekil değiştiri. Akıntı azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine kuru olarak hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve vajinada tabii ki uzun süre yaşayamazlar. Vajinada artan ıslaklık hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. İNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKİ DÖRT GÜN GEBE KALMA İÇİN EN ÖNEMLİ GÜNLERDİR VE BU GÜNLER HAMİLE KALMA GÜNLERİ VEYA YUMURTLAMA GÜNLERİ OLARAK ADLANDIRILIR.
Cumartesi fln veriyim bari korkuyorum huzuncicegim yaa test yanlistir dimi bu kdr erken cikamaz daha pazar gunu son iliskiydi o aksamda uzayan akintiyi gordum
ya latif
Tatlim sana bisi sorcam bunu daha once cok duydum okudum eski superanneler burdayken cok konustuk ama mantigi anlamadim, sagdan yumurtlama erkek ama kese sagdaysa kiz deniliyor. Sokdan yumurtlama kiz ama kese soa yakinsa erkek dimi? Mantigi nedir bunun veeee kese sagdan yumurtladiginda nasi sola gidiyo, mesela ben sagdan yumurtladim bu ay halen de sagda agrim var belimin sag tarafi kalcam sag bacagim agriyo balkiyo... Ben hamis kalirsam bu ay insallah, kesem nasil sola gitcek bide sagda kalirsa neden kuz olcak?
ya latif
Canım bu yazdıklarna göre o zaman uzayan akıntıyı görünce ilişkiye girmek gerekiyor deyilmi...çok teşekkürederim
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
Evet uzayan akintiyi buldugun anda deneme yapmalisin. Bazen altimiza cis yapmis gibi islak oluyoruz o da elini cabuk tut yum catlama operasyonu bitmek uzere demek bence.
kızlar gunaydın....hepınız için şahane bır gun olur.inşallahh.......şuanda gökhan özenın benden sorulur şarkısı dınlıyom sabah sabah kafaya ıı gelıyor...enerji doldum valla sabah sabah...
Sağol canım benim. En kısa zamanda seninde haberlerini alırız. Senin ilk daha heyecanlı olur. Bizimki artık çok heyecanı kalmadı. Son adet tarihim 22 şubat. Belirti sadece kasıklarımda sürekli ağrı vardı. Dünde hem adet olacakmışım gibi belirtiler vardı ve gecede çok kötü bulantım oldu. Başkada birşey hissetmedim.
sen ne yaptın canım hamılemısın sen ne zaman mujde vereceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?