Süper Anneler - 2011

okurken tüylerim diken diken oldu allh razı olsun sizin gibi dostlarım olduğu için cok sanslıyım...darısı tez zmanda sana ıns canım benım..
Eylülüm sende mi hamilesin bacım ben görmedim senide tebrik ederim paşamız karnında allahın izniyle darısıda başımıza çok tebrik ederim maşallah sübhanallah
defnem teşkkür ederim canım inş sıra sizde

canım bak sağda yumurta gelişirse ultrasonda solda görünüyor o yüzden soldaysa erkek diyorlar ama o sağdan yum olduğu anlamına geliyor.ultrasonda görüntü ters çıkıyor...ultrason kâğıdını karnına koyduğunda soldakı goruntu sağda olmuş oluyor

canım sen hamilesin hemde 3 haftalık burada sonuca göre hesaplanıyor http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik bir bak
sagol canım.benim yum gec olunca 4 hafta olması gerekırekn bebsı 3 haftalık oluyor yıne gec doğum yapıcam anlasılan
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş
cnm benım tebrık ederım ...yuce rabbım salıh hayırlı sağlıklı bır oğluş nasip etsın allah tamamına erdirsin......

canım sagol darısı sana ve kardeşine olsun inşşş

Evet dün gece okuyarak uyudum sabah namazından sonrada daha rahattım. Sözde eşimin dayısı bana yaptırmıştı muskada geçen defa taktım faydasını görmedim. Bakalım bu sefer nasıl geçecek.

Canım Allah razı olsun. Bende dün mevlüde gitmiştim dua ettim hepimiz için canı gönülden istedim inşallah inşallah Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün. Hayalini kurduğumuz sağlıklı salih erkek evlatları nasip etsin inşallah. Bende seni çok seviyorum bu sayfadaki herkesi ayrı ayrı seviyorum. Daha böyle birçok insanı aynı anda bu kadar çok sevmemiştim ne güzelmiş ama :)
Sağol canım benim darısı en kısa zamanda senin başına. Bir arkadaşın tanıdığı sağlam bir hoca varmış eşim ona gidip söyleyecekmiş yapsın diye bakalım ne dicek.

Ay defnem sağol bacım hadi senide bekliyorum çabuk gel kırıklarımız karşısın sonrada siteye gelipte yazacak kimse kalmaz :)

Amin amin canım çok sağol. İnşallah hayırlısı ile mutlu haberi vericez inşallah. Ama içine doğuyor senin oğlun olacak inşallah.

gijnij en son 22 şubatta regl oldum. kasıklarım ağrıyo midem bulanıyoru okurken cvp yazmaya çalıştım diyecektimki hamilesin. ama alıntı ile olmadı. neyse altta ki yazını okuyunca ay kendim haber almış gibi nasıl sevindim.
allah kucağına versin inşallah.
bende iki hamileliğimde de inanılmaz ağrı çektim. ağladım bildiğin. kese olana kadar ağrı oluyor.

LALLLALLAAA BAHAR BAYRAMI gijnij BAYRAMI :)))

Dortimmm kiz yok deme oyle bu ay kaza oldu ama bu ay hic birsey yapmadim bildigin kaza oldu bende simdi cok korkuyorum hamileyimdir diye. Nisan mayis aylari cine gore erkek o yuzden nisan ve mayista deneyecegim canimmm

Benim ilk kızımda çin tutmadı. erkek olsun diye çini beklemiştim kızım oldu.
ikincisinde de 50 günde bi regl olduğum için muamma :)
çokta güvenme o çine derim ama sen bilirsin.

Sağol bacım darısı seninde başına inşallah Allah için hiçbirşey zor değil onun için ümid etmek gerek

Canim çok sevindim hayirli olsun allah mübarek cuma yüzü suyu hurmetine hayirli saglikli bir erkek evlat nasip etsin sana sorunsuzca tamamına erdirsin hamileliğini...

Sağol canım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun inşallah. Rabbim nerden bir. Mucize verir bilinmez sanada bir prenses versin inşallah

Bacım sağol seninkide hayırlı olsun. Şu hesaplama yAptığın yer yanlış ben şuan 4 h hamileyim sende 4+2. Diğeri yanlış

Cevap veremediklerim olduysa hakkınızı helal edin inanın görememişimdir. Bir yandan çocukları okula hazırlıyorum. Bir yandan yazıyorum. Aklınıza birşey gelmesin. Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Hepinizi çok seviyorum

canım özel msjına bakar mısın?
benım yum gec olduğu ıcın hesaplama doğru aslında aman bosver nasılsa dr da bellı olur

Sağol bacım darısı seninde başına inşallah Allah için hiçbirşey zor değil onun için ümid etmek gerek

ben 25 haftalık hamişim.
ikinci kızım geliyor. inşallah zamanında gelir. yatıyom sürekli ben. serklaj ameliyatı oldum. hazirana varsam ohhh süper. 1 temmuz normal doğum zamanım. iki gündür foruma giremedim neler olmuş neler :) sağlıkla gelsin inş.

ha bu arada başlamadıysan folik asite falan başla.
ve yorma kendini.

canım özel msjına bakar mısın?
benım yum gec olduğu ıcın hesaplama doğru aslında aman bosver nasılsa dr da bellı olur

Eylül unuttum söylemeyi doktorum dediki günde 3 defa progestan al fitil olarak. Birde kan sonucuna göre bir hesap yaptı benim 3 nisanda ilk kontrole gitmem lazımmış seninkinide hesapladısende 7 nisanda doktoruna gitsin dedi. Öncesi kese görünür ama kalp atışı olmaz o yüzden boşuna gelme dedi. Birde artık beta yapma düşüğe yol açıyormuş. Olası bir durum olursa yine kanama gibi filan ozaman yaptırırız dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbim yardımcın olsun inşallah. Evet başlamıştım zaten folik aside devam ederim. Ama iki kız çok güzel benimkiler 3 tane ilerde anlayacaksın bunu. Bazen çay yapıyorlar kurabiye eve geliyorum oh mis çok şanslıyızda işte insan her ikisindende istiyor

Ayyy insalllaah Eyupsultandayim kizlar sala bitti cumayi bekliyorum hepinize dua edicem Allah cumlemizin dilegini kabul etsin kucagimiza versin....
Huzuncicegim beni bi korku saldi ben ya kanda da negatif olursa diye korkuyorum aglama tuttu geceden beri saolsun annem sabah hadi kalk gidelim de bi rahatla dedi ....
Adetimi bekleyim dimi en azindan simdiden uzulmem bir umut belki olmustur. Allah bilir vakti zamanini da pko degilim esimin spermleti iyi cikti daha once mucize olarak havada hamile kaldim bu ay 3 deneme yaptim sonuncusu 5 gun onceydi... tutsub nooolur
kızlar gunaydın....hepınız için şahane bır gun olur.inşallahh.......şuanda gökhan özenın benden sorulur şarkısı dınlıyom sabah sabah kafaya ıı gelıyor...enerji doldum valla sabah sabah...
Ohhhh caniminici gunumuz guzel gecsin hepimizin
Simdiiii anladim Ayyy Allah razi olsun defneeem kafam basti valllaa

Eylulummm cozdum isi Allah razi oldun insalllahhh bende mujde veririm

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…