- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.261
okurken tüylerim diken diken oldu allh razı olsun sizin gibi dostlarım olduğu için cok sanslıyım...darısı tez zmanda sana ıns canım benım..kızlar o kadar emindim ki hamile olduğunuza...resmen bekliyordum...maşallah sübhanallahikinizi de çok seviyorum,ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum...dilerim Rabbimden sağlıkla mutlulukla bu kez kucağınıza almayı nasib etsin paşalarınızı....bugün mevlüde gittim,o kadar dua ettim ki hepimiz için...ağlaya ağlaya...sizi de söyledim,sultanı da diğer kızlarıda...hem ahirette hem dünyada parmakla gösterilecek evlatlar nasib et bize diye....
Allahım mutluluğunuzu daim etsin
defnem teşkkür ederim canım inş sıra sizdeEylülüm sende mi hamilesin bacım ben görmedim senide tebrik ederim paşamız karnında allahın izniyle darısıda başımıza çok tebrik ederim maşallah sübhanallah
Tatlim sana bisi sorcam bunu daha once cok duydum okudum eski superanneler burdayken cok konustuk ama mantigi anlamadim, sagdan yumurtlama erkek ama kese sagdaysa kiz deniliyor. Sokdan yumurtlama kiz ama kese soa yakinsa erkek dimi? Mantigi nedir bunun veeee kese sagdan yumurtladiginda nasi sola gidiyo, mesela ben sagdan yumurtladim bu ay halen de sagda agrim var belimin sag tarafi kalcam sag bacagim agriyo balkiyo... Ben hamis kalirsam bu ay insallah, kesem nasil sola gitcek bide sagda kalirsa neden kuz olcak?
ya latif
sagol canım.benim yum gec olunca 4 hafta olması gerekırekn bebsı 3 haftalık oluyor yıne gec doğum yapıcam anlasılancanım sen hamilesin hemde 3 haftalık burada sonuca göre hesaplanıyor http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik bir bak
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşEşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
cnm benım tebrık ederım ...yuce rabbım salıh hayırlı sağlıklı bır oğluş nasip etsın allah tamamına erdirsin......
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
cnm benım hayırlı uğurlu olsun yuce rabbım hayırlı sağlıklı salıh bır oğul evlat nasip etsın ınşallah....
Evet dün gece okuyarak uyudum sabah namazından sonrada daha rahattım. Sözde eşimin dayısı bana yaptırmıştı muskada geçen defa taktım faydasını görmedim. Bakalım bu sefer nasıl geçecek.cnm benım yatmadan önce 3 defa ayetel kursi 3 felak 3 nas okuyup uzerine üfle...yastığını altında makas falan bulundur kendınede çengellı ığne tak....gece lambanda açık kalsın...ınşallah rahat uyursun....
Canım Allah razı olsun. Bende dün mevlüde gitmiştim dua ettim hepimiz için canı gönülden istedim inşallah inşallah Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün. Hayalini kurduğumuz sağlıklı salih erkek evlatları nasip etsin inşallah. Bende seni çok seviyorum bu sayfadaki herkesi ayrı ayrı seviyorum. Daha böyle birçok insanı aynı anda bu kadar çok sevmemiştim ne güzelmiş ama :)kızlar o kadar emindim ki hamile olduğunuza...resmen bekliyordum...maşallah sübhanallahikinizi de çok seviyorum,ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum...dilerim Rabbimden sağlıkla mutlulukla bu kez kucağınıza almayı nasib etsin paşalarınızı....bugün mevlüde gittim,o kadar dua ettim ki hepimiz için...ağlaya ağlaya...sizi de söyledim,sultanı da diğer kızlarıda...hem ahirette hem dünyada parmakla gösterilecek evlatlar nasib et bize diye....
Allahım mutluluğunuzu daim etsin
Sağol canım benim darısı en kısa zamanda senin başına. Bir arkadaşın tanıdığı sağlam bir hoca varmış eşim ona gidip söyleyecekmiş yapsın diye bakalım ne dicek.Gijni canım hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah.... Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepmizin .... Ya ümmü sübyan demissinya hamileyken takılan muakalar var... Beze yazılıyor ınu doguma kadar hiç çıkartmıyorsun üstünden hatta dogum yaptıkta sonra 40 gün bebeginin üstünde taşıyorsun .... Bi araştırıp yaptırsana inşallah bir şey olmaz....
Ay defnem sağol bacım hadi senide bekliyorum çabuk gel kırıklarımız karşısın sonrada siteye gelipte yazacak kimse kalmaz :)oyyy canım benim sonunda mutlu haber inşallah paşamız yola çıktı geliyor çoook sevindim hadi bakalım artık kendine dikkat et bir şey olmasın şehzademize.. benimde denemeye günler kaldı seninle kırkımız karışsın inşallah
Hadi hayırlısı arkadaşım çok sevindim Allah bütün hamilelere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah'....inşalah buradan bize oğlum oluyor haberinide verirsin ,,sen ben tugba eylul hepimiz inşallah
Dortimmm kiz yok deme oyle bu ay kaza oldu ama bu ay hic birsey yapmadim bildigin kaza oldu bende simdi cok korkuyorum hamileyimdir diye. Nisan mayis aylari cine gore erkek o yuzden nisan ve mayista deneyecegim canimmm
Canım bu yazdıklarna göre o zaman uzayan akıntıyı görünce ilişkiye girmek gerekiyor deyilmi...çok teşekkürederim
:118::124:
şukurler olsun canımmm cok sevındım hayırlı olsun
gijnij en son 22 şubatta regl oldum. kasıklarım ağrıyo midem bulanıyoru okurken cvp yazmaya çalıştım diyecektimki hamilesin. ama alıntı ile olmadı. neyse altta ki yazını okuyunca ay kendim haber almış gibi nasıl sevindim.
allah kucağına versin inşallah.
bende iki hamileliğimde de inanılmaz ağrı çektim. ağladım bildiğin. kese olana kadar ağrı oluyor.
LALLLALLAAA BAHAR BAYRAMI gijnij BAYRAMI :)))
Canim çok sevindim hayirli olsun allah mübarek cuma yüzü suyu hurmetine hayirli saglikli bir erkek evlat nasip etsin sana sorunsuzca tamamına erdirsin hamileliğini...
Sağol bacım darısı seninde başına inşallah Allah için hiçbirşey zor değil onun için ümid etmek gerek
canım özel msjına bakar mısın?
benım yum gec olduğu ıcın hesaplama doğru aslında aman bosver nasılsa dr da bellı olur
ben 25 haftalık hamişim.
ikinci kızım geliyor. inşallah zamanında gelir. yatıyom sürekli ben. serklaj ameliyatı oldum. hazirana varsam ohhh süper. 1 temmuz normal doğum zamanım. iki gündür foruma giremedim neler olmuş neler :) sağlıkla gelsin inş.
ha bu arada başlamadıysan folik asite falan başla.
ve yorma kendini.
Ayyy insalllaah Eyupsultandayim kizlar sala bitti cumayi bekliyorum hepinize dua edicem Allah cumlemizin dilegini kabul etsin kucagimiza versin....evt cnm kesınlıkle erken test sonucu öyle çıktı...gecen arkadaşlar erken bellı eden testlerde varmış dediler ben onu bılmıyorum...benım bildiğim adet gecıkmesınden sonra bu testler doğruyu söyler.....bırde benım arkadaşım 1.5 aylıktı bebeği yenı testte çıktı.....oda test yaptığında bebği 15 gunluk falandı ne testte nede kanda cıktı hamıle değilimdir dedi sonra doktor keseyı gördü oyle anladı hamiş olduğunu....hamişsin sende ınşallah...uzme tatlı canını...anlıyorum çok sabırsız bir durum ama bekleyecen ve dileğin gerçekleşecek ınşallah...
Ohhhh caniminici gunumuz guzel gecsin hepimizinkızlar gunaydın....hepınız için şahane bır gun olur.inşallahh.......şuanda gökhan özenın benden sorulur şarkısı dınlıyom sabah sabah kafaya ıı gelıyor...enerji doldum valla sabah sabah...
Simdiiii anladim Ayyy Allah razi olsun defneeem kafam basti valllaaCanim ben sag sol olayinin mantigini cozemedim ama dogruluguna inaniyorum. Yani bebek sagdaysa erkek soldaysa kiz oldugunu dusunuyorum. Ama sag yumurtaliktan hamile kalinca erkek sol yumurtaliktan kalinca kiz olduguna pek inanmiyorum cunku esimin teyzesinin kizindan sonra sol yumurtaligi alindi ondan sonra bir oglu sonrada bir kizi oldu. Benim annemin teyzesi kocakari dedigimiz kisiler bana demisti ki eskiden doktor mu vardi sabah tuvaletimizi yapmadan sirt ustu uzanir bakardik karnimizdaki yumru sertlik ne taraftaysa o bebege hamile oldugumuzu anlardik. Onun bi oglu var en buyuk oglum sqgdaydi kizlar hep soldaydi daha dogurmadan anlardim neyim olacagini dedi.
okurken tüylerim diken diken oldu allh razı olsun sizin gibi dostlarım olduğu için cok sanslıyım...darısı tez zmanda sana ıns canım benım..
defnem teşkkür ederim canım inş sıra sizde
canım bak sağda yumurta gelişirse ultrasonda solda görünüyor o yüzden soldaysa erkek diyorlar ama o sağdan yum olduğu anlamına geliyor.ultrasonda görüntü ters çıkıyor...ultrason kâğıdını karnına koyduğunda soldakı goruntu sağda olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?