Süper Anneler - 2011

dun yazdım snaa canım benımkıde 3 e çıkardı ve ıcmen gerek dedı sabahtan berı basım donuyor ...rabbım pıt pıtları duymayı nasip etsin inş
bence reglını bekle ınsan cok üzülüyor canım...duaların için allh razı olsun.senden isteğim bu kez sağ salim kucağıma almam ıcın dua eder misin canım.

EDERIM ETMEZMIYIM SENIN TUBAELIFIN GIJNIJIN FOREVERIN PAMATRANIN VE SULTANIN ISIMLERIYLE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN DIYE. FOREVRR SEN VE GIJNIJ ICIN OGLUSLSRI SAGLIKLI HAYIRLI AKLI BASINDA OLSUN DIYE... YALEL DEFNEM HUZUNCICEGIM BEN VE DIGER KIZLAR ICINDE TEZ VAKITTE OGLUSLARA HAMILE KALALIM DIYE ALLAHIMIN IZNIYLE...
ADINI SUAN UNUTTUKLARIM KIZMAYIN DEFTERIM ELIMDE TEK TEK SOYLICEM SULTANIN LISTESINDEN

ya latif

sagol canım allh kabul etsın dualarını inş

Allah razı olsun bacım. Rabbim kabul etsin inşallah

Benim ilk kızımda çin tutmadı. erkek olsun diye çini beklemiştim kızım oldu.
ikincisinde de 50 günde bi regl olduğum için muamma :)
çokta güvenme o çine derim ama sen bilirsin.

Haklisin canim ama benim cevremde herkeste tutuyor benimde kizimda ve dusuk olan oglumda tuttugu icin cine bu kadar takigim :)

bende dr.dan aynı sızın dedığınıze ılave olarak adetten sonrakı 14. günden itibaren gun aşırı ılıskı tavsıye etmıstı. tabı perıyotları normal duzenlı ıse.

28 gunde bir olanlar icin 14.gunden itibarense 34gunde bir adet goren kisi 20.gunden itibaren mi sık iliski denemeli canim?? Sence yorumun nedir? Hesabi adet dongusu -14 olarak yaptim yani 34-14=20 olarak..

haklısın. birde kızlar bereketi ile geliyor.
ben zor hamilelik geçirdiğim için birde oğlum olsun çok istemiştim ama kısmet tabi.
sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

sizinileri allah bağışlasın.

benim kız 5 yaşında. beni bekliyor hastayım diye. hoşuma gidiyor ama ona da üzülüyorum...

Benim adimida soyledigin icin allah razi olsun bacim allah ne muradin varsa versin :)

Evet uzayan akintiyi buldugun anda deneme yapmalisin. Bazen altimiza cis yapmis gibi islak oluyoruz o da elini cabuk tut yum catlama operasyonu bitmek uzere demek bence.

Canım teşekkür ederim .... Bakın bir sitede şöyle yazıyordu erkek bebek için hani yumurtlama dönemi kadınlarda cinsel istek olurya işte o istek geçtikten sonra ilişkiye girmek gerekiyormuş.... Bilginize ...

28 gunde bir olanlar icin 14.gunden itibarense 34gunde bir adet goren kisi 20.gunden itibaren mi sık iliski denemeli canim?? Sence yorumun nedir? Hesabi adet dongusu -14 olarak yaptim yani 34-14=20 olarak..

kel ilaç bulsa başına sürer ya benimkide öle. 50 günde adet oluyodum soniki ay. ama 6-8 ay falan denedik. ümidim kalmamıştı.
şimdi hamişim en son adet tarihi 1 eylül biz dr.la 24 eylülden hesaplıyoz. haftası öyleye denk geliyor.
o yüzden ben yanlış bilgi vermiş olmıyım. ama yumurta buyutucu ovulasyon ilacı var. dr. veriyo 6 sene önce kullanmıştım. adını hatırlamıyom.

Canim bebegin hayirli olsun ne guzel kizina arkadas yoldas olacak cok sanslilar :) klomeni diyorsun canim ben disaridan yumlara mudahale etme taraftari degilim. Bakalim elimden geleni yapmaya calisiyorum bir oglum olursa olur olmazsada kizimin yoldasi olur hakkimizda hayirlisi.

Sevgili arkadasim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini simdi sorum su iki kiz bebek yapmayi nasil basardin cok guzel tabi once hersy Allahtan ama yinede deneyimlerini paylasirsan sevinecgim

Senlikleride Allah bağışlasın sağlıklı salih evlatlar olsun inşallah. Rabbim dilerse tüm olumsuzluklara rağmen erkeğide verir. Takdir Allah'ın

Canım teşekkür ederim .... Bakın bir sitede şöyle yazıyordu erkek bebek için hani yumurtlama dönemi kadınlarda cinsel istek olurya işte o istek geçtikten sonra ilişkiye girmek gerekiyormuş.... Bilginize ...

Bende hiç zerre kadar istek yoktu ki halada öyle. Hatta orgazm olana kadar canım çıktı. O yüzden deneme hayal gibi geldi geçti

öyle tabi hayırlısı.
tam ümidin bitince beyin rahatlayınca oluyor zaten. benim ikiside öle oldu.

Sevgili arkadasim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini simdi sorum su iki kiz bebek yapmayi nasil basardin cok guzel tabi once hersy Allahtan ama yinede deneyimlerini paylasirsan sevinecgim

vallahi hep ikiside erkek olsun diye çabaladım. ilkine 7-8 ay bunada 5-6 ay uğraştım. ilkine çin takvimi uyguladım ama erkek ayı olmasına rağmen tutmadı kız oldu.
ikinciye yine erkek olsun diye araştırdım sağ yumurtalıktan oluyomuş okudum bilimsel araştırma falan. hep sağıma yattım. yok .
bide ikincide son iki ay 40-50 günde adet olmaya başladım. hiçte ümidim kalmamıştı. dedim benim çocuğum olmaz daha heralde. hormonlarda normal ama tık yok. kestim ümidi. kurban bayramında etlerler uğraş ama öyle eve gelen falan değil bildiğin yüz parçala falan yaptım. leşim çıktı
sonra meğerse hamileymişim. dr. 12. haftada erkeğe benziyo dedi. ay sevindik fallan. bide ben ilk kızda hep ekşi yedim. bisküviye falan adını duyunca bile ööö yapardım. bunda da tatlı yedimde yedim kesin erkek olcak diye bekliyodum.
16 da dr.kız dedi. 19 da 4 boyutluya girdim o da kız dedi. kız geliyor yani.
allah hayırlısını böle vermiş demekki.
ama bu forumlarda bi ark. var sevilöz noktasız da olabilir. o es ve senın doğum tarıhıne gore bışiler hesaplıyo. o aralıkta kalınca oluyomusşl yeni öğrendim.
ben RAY olduğum için yatarak hamişim :) bi daha hamiş olmak için gözümü karartmam lazım :)

canim 3 aylikken basla bence.kilo alirken kasinan göbeginiz yada gögüsleriniz kasinirsa kasimayin.cünkü kasiyinca catlak olacagi anlamina geliyo ve kasimak catlamayi hizlandiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…