- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.281
dun yazdım snaa canım benımkıde 3 e çıkardı ve ıcmen gerek dedı sabahtan berı basım donuyor ...rabbım pıt pıtları duymayı nasip etsin inşEylül unuttum söylemeyi doktorum dediki günde 3 defa progestan al fitil olarak. Birde kan sonucuna göre bir hesap yaptı benim 3 nisanda ilk kontrole gitmem lazımmış seninkinide hesapladısende 7 nisanda doktoruna gitsin dedi. Öncesi kese görünür ama kalp atışı olmaz o yüzden boşuna gelme dedi. Birde artık beta yapma düşüğe yol açıyormuş. Olası bir durum olursa yine kanama gibi filan ozaman yaptırırız dedi.
bence reglını bekle ınsan cok üzülüyor canım...duaların için allh razı olsun.senden isteğim bu kez sağ salim kucağıma almam ıcın dua eder misin canım.Ayyy insalllaah Eyupsultandayim kizlar sala bitti cumayi bekliyorum hepinize dua edicem Allah cumlemizin dilegini kabul etsin kucagimiza versin....
Huzuncicegim beni bi korku saldi ben ya kanda da negatif olursa diye korkuyorum aglama tuttu geceden beri saolsun annem sabah hadi kalk gidelim de bi rahatla dedi ....
Adetimi bekleyim dimi en azindan simdiden uzulmem bir umut belki olmustur. Allah bilir vakti zamanini da pko degilim esimin spermleti iyi cikti daha once mucize olarak havada hamile kaldim bu ay 3 deneme yaptim sonuncusu 5 gun onceydi... tutsub nooolur
Ohhhh caniminici gunumuz guzel gecsin hepimizin
Simdiiii anladim Ayyy Allah razi olsun defneeem kafam basti valllaa
Eylulummm cozdum isi Allah razi oldun insalllahhh bende mujde veririm
ya latif
dun yazdım snaa canım benımkıde 3 e çıkardı ve ıcmen gerek dedı sabahtan berı basım donuyor ...rabbım pıt pıtları duymayı nasip etsin inş
bence reglını bekle ınsan cok üzülüyor canım...duaların için allh razı olsun.senden isteğim bu kez sağ salim kucağıma almam ıcın dua eder misin canım.
EDERIM ETMEZMIYIM SENIN TUBAELIFIN GIJNIJIN FOREVERIN PAMATRANIN VE SULTANIN ISIMLERIYLE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN DIYE. FOREVRR SEN VE GIJNIJ ICIN OGLUSLSRI SAGLIKLI HAYIRLI AKLI BASINDA OLSUN DIYE... YALEL DEFNEM HUZUNCICEGIM BEN VE DIGER KIZLAR ICINDE TEZ VAKITTE OGLUSLARA HAMILE KALALIM DIYE ALLAHIMIN IZNIYLE...
ADINI SUAN UNUTTUKLARIM KIZMAYIN DEFTERIM ELIMDE TEK TEK SOYLICEM SULTANIN LISTESINDEN
ya latif
EDERIM ETMEZMIYIM SENIN TUBAELIFIN GIJNIJIN FOREVERIN PAMATRANIN VE SULTANIN ISIMLERIYLE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN DIYE. FOREVRR SEN VE GIJNIJ ICIN OGLUSLSRI SAGLIKLI HAYIRLI AKLI BASINDA OLSUN DIYE... YALEL DEFNEM HUZUNCICEGIM BEN VE DIGER KIZLAR ICINDE TEZ VAKITTE OGLUSLARA HAMILE KALALIM DIYE ALLAHIMIN IZNIYLE...
ADINI SUAN UNUTTUKLARIM KIZMAYIN DEFTERIM ELIMDE TEK TEK SOYLICEM SULTANIN LISTESINDEN
ya latif
Benim ilk kızımda çin tutmadı. erkek olsun diye çini beklemiştim kızım oldu.
ikincisinde de 50 günde bi regl olduğum için muamma :)
çokta güvenme o çine derim ama sen bilirsin.
bende dr.dan aynı sızın dedığınıze ılave olarak adetten sonrakı 14. günden itibaren gun aşırı ılıskı tavsıye etmıstı. tabı perıyotları normal duzenlı ıse.
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Evet başlamıştım zaten folik aside devam ederim. Ama iki kız çok güzel benimkiler 3 tane ilerde anlayacaksın bunu. Bazen çay yapıyorlar kurabiye eve geliyorum oh mis çok şanslıyızda işte insan her ikisindende istiyor
ya latif
Evet uzayan akintiyi buldugun anda deneme yapmalisin. Bazen altimiza cis yapmis gibi islak oluyoruz o da elini cabuk tut yum catlama operasyonu bitmek uzere demek bence.
28 gunde bir olanlar icin 14.gunden itibarense 34gunde bir adet goren kisi 20.gunden itibaren mi sık iliski denemeli canim?? Sence yorumun nedir? Hesabi adet dongusu -14 olarak yaptim yani 34-14=20 olarak..
kel ilaç bulsa başına sürer ya benimkide öle. 50 günde adet oluyodum soniki ay. ama 6-8 ay falan denedik. ümidim kalmamıştı.
şimdi hamişim en son adet tarihi 1 eylül biz dr.la 24 eylülden hesaplıyoz. haftası öyleye denk geliyor.
o yüzden ben yanlış bilgi vermiş olmıyım. ama yumurta buyutucu ovulasyon ilacı var. dr. veriyo 6 sene önce kullanmıştım. adını hatırlamıyom.
Canım teşekkür ederim .... Bakın bir sitede şöyle yazıyordu erkek bebek için hani yumurtlama dönemi kadınlarda cinsel istek olurya işte o istek geçtikten sonra ilişkiye girmek gerekiyormuş.... Bilginize ...
ben 25 haftalık hamişim.
ikinci kızım geliyor. inşallah zamanında gelir. yatıyom sürekli ben. serklaj ameliyatı oldum. hazirana varsam ohhh süper. 1 temmuz normal doğum zamanım. iki gündür foruma giremedim neler olmuş neler :) sağlıkla gelsin inş.
ha bu arada başlamadıysan folik asite falan başla.
ve yorma kendini.
haklısın. birde kızlar bereketi ile geliyor.
ben zor hamilelik geçirdiğim için birde oğlum olsun çok istemiştim ama kısmet tabi.
sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
sizinileri allah bağışlasın.
benim kız 5 yaşında. beni bekliyor hastayım diye. hoşuma gidiyor ama ona da üzülüyorum...
Canım teşekkür ederim .... Bakın bir sitede şöyle yazıyordu erkek bebek için hani yumurtlama dönemi kadınlarda cinsel istek olurya işte o istek geçtikten sonra ilişkiye girmek gerekiyormuş.... Bilginize ...
öyle tabi hayırlısı.Canim bebegin hayirli olsun ne guzel kizina arkadas yoldas olacak cok sanslilar :) klomeni diyorsun canim ben disaridan yumlara mudahale etme taraftari degilim. Bakalim elimden geleni yapmaya calisiyorum bir oglum olursa olur olmazsada kizimin yoldasi olur hakkimizda hayirlisi.
Sevgili arkadasim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini simdi sorum su iki kiz bebek yapmayi nasil basardin cok guzel tabi once hersy Allahtan ama yinede deneyimlerini paylasirsan sevinecgim
gönlümüze göre hayırlı olan ne ise onu versin.Senlikleride Allah bağışlasın sağlıklı salih evlatlar olsun inşallah. Rabbim dilerse tüm olumsuzluklara rağmen erkeğide verir. Takdir Allah'ın
ben 25 haftalık hamişim.
ikinci kızım geliyor. inşallah zamanında gelir. yatıyom sürekli ben. serklaj ameliyatı oldum. hazirana varsam ohhh süper. 1 temmuz normal doğum zamanım. iki gündür foruma giremedim neler olmuş neler :) sağlıkla gelsin inş.
ha bu arada başlamadıysan folik asite falan başla.
ve yorma kendini.
Kuzuşlar şu çatlamama kremlerine ne zaman başlamalıki ben kızımda 4.5 aylarda başlamıştım pek çatlamadı karnım ve göğüslerim ama bacaklarima sürmemişim oralarim daha çatlak ben şu a...n marka kremleri kullanıyorum daha erken değilmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?