Süper Anneler - 2011

Tesekkurler cevabin icin ben yumurtlamadan once yapip o yontemi deniycm ama kiz icin sol tarafa yat dediler cunku oglumda tam yum. Tarihinde hamile kaldim ve ben hep sagima yatarim nasip insallah baska onerilernz varsa ve deneymler paylsirsaniz cok memnun olurum bende hayalim hep kizm olsun iki kiz muhtesem birsey Allah saglik versin insallah erkekte nasip olur

kizlar dualarinizda bizi de unutmadiginiz icin cok tesekkürler.iyiki varsiniz.

Ben demiştim sağ sol olayına inanmıyorum ama meraktan kesenin şeklini araştırıken kese rahimde sağda birde içindeki bebekte kesenin ne tarafına yapışmışsa galiba soluna yapışmışsa ki bu yapışma kordon oluyor o zaman erkekmiş ama bu tezi çürütenlerde var bunuda çok tartışmışlar var k.k de

Sultan teşekkür ederim verdiğin bilgilere şu çatlama ile ilgili daha erken yani çunku parfüm krem gibi kokulara tahammülüm yok tiksinmelerim başladı yaaa

Bende hiç zerre kadar istek yoktu ki halada öyle. Hatta orgazm olana kadar canım çıktı. O yüzden deneme hayal gibi geldi geçti

canım kaç gündür,giremiyordum şifremi bir türlü kabul etmiyordu,,bende değiştirmek istedim beceremedim az önce kızım halletti...oh be hele şükür girebiliyorum...seni çok merak ettim tatlım...HAMİLEMİSİN....

yer çekimi mi etkili yoksa yumurta ve sperm faktörü mu inan bilmiyorum. ilkinde hep soluma yatardım ikincide sağa yattım.
rabbim gönüne göre versin inşallah. yeni bişi öğrenirsem seninle paylaşırım. hafta içi hep nette okuyorum yatarak.

Sevgili arkadasim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini simdi sorum su iki kiz bebek yapmayi nasil basardin cok guzel tabi once hersy Allahtan ama yinede deneyimlerini paylasirsan sevinecgim
inan çabaladıysam hep erkek içindi.
ilkinde soluma yatardım. ikincide soluma.
ilkinde ekşi yedim bunda tatlı
ve ilkinde çin takvimi yaptım ama tutmadı erkek ayda kız oldu. kısmetim heralde bilmiyorumki.
hatta erkek için isim vardı aklımızda ama kız için arıyoruz
rabbim isteyene gönlüne göre hayrından versin.

Evet canım hamileyim ALLAHın izniyle. Bizdede sorun oldu siteye giremedik yenileme yapmışlar sözde. Darısı başına inşallah

Cok karmasik geliyo bana bu, simdi obce sagdan yumurtlicaz sonra kesede sagda olusucak birde kesenin icindeki bebek sol da mi olunca erkek oluyordu?
Foreverimmmm sen hamissin bugun yarin ne zmn aklina gelirsem dua edermisin bejnubal hayirlisiyla saglikla sihhatle bu ay hamis olsun cok beklemesin diye?
Kizlar akliniza benide getirin olur mu?
Herkes bebek dusunme dusundukce olmaz diyo herkes iyice korkituyo... Ama ben baska bisi dusunemiyorum valla ne yalan soyliyim. Allahim beni de ilk aydan hamis kalanlardan eylesin INSALLAH. ..

ya latif

Evet canım hamileyim ALLAHın izniyle. Bizdede sorun oldu siteye giremedik yenileme yapmışlar sözde. Darısı başına inşallah

Gignij ve Eylüle kızlar Allah gonlunuzdekini nasip etsin inşallah Rabbim sagilicakla kucağınıza almanızı nasip etsin topikte hamış sayısı bayağı arttı

Sırada benjubal apranaks isimlerini hatirlayamadigim bacılar hadi Rabbim inşallah sizede en kısa zamanda nasip eder

Sağol bacım. Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese istediği gibi nasip etsin

ay topiğimiz eskisi gibi hamilelik haberleriyle doldu taştı maşşallahhhh sürüyün kızlar ayaklarınızı iyice bakem göbeğinize de yazın bizi

şimcik kızlar,
benim 11. günde yani dün, o kıymetli dediğimiz akıntı geldi....sabah ve akşam hafif hafif sancı vardı kasıklarımda çok hafif ama...gece halvet oldu bugün 12. gün ve akıntı devam ediyor,aynen geçen ay gibi oldu 2 gün sürdü...bu gece yine olacak halvet...eğer yum dün çatladıysa bugünün bi etkisi olmaz zaten yok eğer bugün çatladıysa 2. deneme iyi olur...Allahın izniyle ben de bi görebilsem bu güzel günleri...ah bi de yazsak şuraya sıra sıra OĞLUM OLUYOOOOO diye

benim bat 9 nisan Allahın izniyle batar inşallah

Gunaydin super anneler hakkaten tam anne topigi oldu burasi bir suru hamis doldu insallah oglan anneleri topigi diye acip ordan yazmaya devam ederiz forever canin kese yazmisin okudum benin ilk kizim ult resimleri hep sola yapisik ikinci kizda kese fasulye kalp atidi 140 dan az ve beta hcg dusuktu ama kizi dogurduk yani cok kafaya takma dogruluk oayini bilmiyorum ama tutmazsa umitsizlige dusme diye yazdum suanki ult resmim saga yapisik ama bende umitsiz hissetmemek adina artik bu topikleri okuyup kafayi yemiyorum dun annem erkek cabuk oynar 40 gunlukken dedi bende hic his yok nettede imkansiz diyor eskilerde cok yontem var ama sanirim en guzeli beklemek dua etmek...insallah hayal kirikligi degilde umut tasiriz topige...

Hadi hayırlısı olsun sırayla peşimixden gelin sizde

Evet bende onlara inanmıyorum çoğu kişide farklılık gösterebilir. Onun için düşünmeden cinsiyet haftasını beklemek en mantıklısı. İnşallah dualarımız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…