- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.301
vallahi hep ikiside erkek olsun diye çabaladım. ilkine 7-8 ay bunada 5-6 ay uğraştım. ilkine çin takvimi uyguladım ama erkek ayı olmasına rağmen tutmadı kız oldu.
ikinciye yine erkek olsun diye araştırdım sağ yumurtalıktan oluyomuş okudum bilimsel araştırma falan. hep sağıma yattım. yok .
bide ikincide son iki ay 40-50 günde adet olmaya başladım. hiçte ümidim kalmamıştı. dedim benim çocuğum olmaz daha heralde. hormonlarda normal ama tık yok. kestim ümidi. kurban bayramında etlerler uğraş ama öyle eve gelen falan değil bildiğin yüz parçala falan yaptım. leşim çıktı
sonra meğerse hamileymişim. dr. 12. haftada erkeğe benziyo dedi. ay sevindik fallan. bide ben ilk kızda hep ekşi yedim. bisküviye falan adını duyunca bile ööö yapardım. bunda da tatlı yedimde yedim kesin erkek olcak diye bekliyodum.
16 da dr.kız dedi. 19 da 4 boyutluya girdim o da kız dedi. kız geliyor yani.
allah hayırlısını böle vermiş demekki.
ama bu forumlarda bi ark. var sevilöz noktasız da olabilir. o es ve senın doğum tarıhıne gore bışiler hesaplıyo. o aralıkta kalınca oluyomusşl yeni öğrendim.
ben RAY olduğum için yatarak hamişim :) bi daha hamiş olmak için gözümü karartmam lazım :)
sultannn canım cok teşekkür ederim ama değerim düşük korkuyorum
kızlar o kadar emindim ki hamile olduğunuza...resmen bekliyordum...maşallah sübhanallahikinizi de çok seviyorum,ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum...dilerim Rabbimden sağlıkla mutlulukla bu kez kucağınıza almayı nasib etsin paşalarınızı....bugün mevlüde gittim,o kadar dua ettim ki hepimiz için...ağlaya ağlaya...sizi de söyledim,sultanı da diğer kızlarıda...hem ahirette hem dünyada parmakla gösterilecek evlatlar nasib et bize diye....
Allahım mutluluğunuzu daim etsin
EDERIM ETMEZMIYIM SENIN TUBAELIFIN GIJNIJIN FOREVERIN PAMATRANIN VE SULTANIN ISIMLERIYLE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN DIYE. FOREVRR SEN VE GIJNIJ ICIN OGLUSLSRI SAGLIKLI HAYIRLI AKLI BASINDA OLSUN DIYE... YALEL DEFNEM HUZUNCICEGIM BEN VE DIGER KIZLAR ICINDE TEZ VAKITTE OGLUSLARA HAMILE KALALIM DIYE ALLAHIMIN IZNIYLE...
ADINI SUAN UNUTTUKLARIM KIZMAYIN DEFTERIM ELIMDE TEK TEK SOYLICEM SULTANIN LISTESINDEN
ya latif
canım özel msjına bakar mısın?
benım yum gec olduğu ıcın hesaplama doğru aslında aman bosver nasılsa dr da bellı olur
Ben demiştim sağ sol olayına inanmıyorum ama meraktan kesenin şeklini araştırıken kese rahimde sağda birde içindeki bebekte kesenin ne tarafına yapışmışsa galiba soluna yapışmışsa ki bu yapışma kordon oluyor o zaman erkekmiş ama bu tezi çürütenlerde var bunuda çok tartışmışlar var k.k deTatlim sana bisi sorcam bunu daha once cok duydum okudum eski superanneler burdayken cok konustuk ama mantigi anlamadim, sagdan yumurtlama erkek ama kese sagdaysa kiz deniliyor. Sokdan yumurtlama kiz ama kese soa yakinsa erkek dimi? Mantigi nedir bunun veeee kese sagdan yumurtladiginda nasi sola gidiyo, mesela ben sagdan yumurtladim bu ay halen de sagda agrim var belimin sag tarafi kalcam sag bacagim agriyo balkiyo... Ben hamis kalirsam bu ay insallah, kesem nasil sola gitcek bide sagda kalirsa neden kuz olcak?
ya latif
Bende hiç zerre kadar istek yoktu ki halada öyle. Hatta orgazm olana kadar canım çıktı. O yüzden deneme hayal gibi geldi geçti
Tesekkurler cevabin icin ben yumurtlamadan once yapip o yontemi deniycm ama kiz icin sol tarafa yat dediler cunku oglumda tam yum. Tarihinde hamile kaldim ve ben hep sagima yatarim nasip insallah baska onerilernz varsa ve deneymler paylsirsaniz cok memnun olurum bende hayalim hep kizm olsun iki kiz muhtesem birsey Allah saglik versin insallah erkekte nasip olur
inan çabaladıysam hep erkek içindi.Sevgili arkadasim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini simdi sorum su iki kiz bebek yapmayi nasil basardin cok guzel tabi once hersy Allahtan ama yinede deneyimlerini paylasirsan sevinecgim
canım kaç gündür,giremiyordum şifremi bir türlü kabul etmiyordu,,bende değiştirmek istedim beceremedim az önce kızım halletti...oh be hele şükür girebiliyorum...seni çok merak ettim tatlım...HAMİLEMİSİN....
kizlarr siz ne zaman isterseniz o zaman tabloya hamile yazalim.
Ben demiştim sağ sol olayına inanmıyorum ama meraktan kesenin şeklini araştırıken kese rahimde sağda birde içindeki bebekte kesenin ne tarafına yapışmışsa galiba soluna yapışmışsa ki bu yapışma kordon oluyor o zaman erkekmiş ama bu tezi çürütenlerde var bunuda çok tartışmışlar var k.k de
Evet canım hamileyim ALLAHın izniyle. Bizdede sorun oldu siteye giremedik yenileme yapmışlar sözde. Darısı başına inşallah
Gignij ve Eylüle kızlar Allah gonlunuzdekini nasip etsin inşallah Rabbim sagilicakla kucağınıza almanızı nasip etsin topikte hamış sayısı bayağı arttı
Sırada benjubal apranaks isimlerini hatirlayamadigim bacılar hadi Rabbim inşallah sizede en kısa zamanda nasip eder
ay topiğimiz eskisi gibi hamilelik haberleriyle doldu taştı maşşallahhhhsürüyün kızlar ayaklarınızı iyice bakem göbeğinize de yazın bizi
şimcik kızlar,
benim 11. günde yani dün, o kıymetli dediğimiz akıntı geldi....sabah ve akşam hafif hafif sancı vardı kasıklarımda çok hafif ama...gece halvet oldubugün 12. gün ve akıntı devam ediyor,aynen geçen ay gibi oldu 2 gün sürdü...bu gece yine olacak halvet...eğer yum dün çatladıysa bugünün bi etkisi olmaz zaten yok eğer bugün çatladıysa 2. deneme iyi olur...Allahın izniyle ben de bi görebilsem bu güzel günleri...ah bi de yazsak şuraya sıra sıra OĞLUM OLUYOOOOO diye
benim bat 9 nisan Allahın izniyle batar inşallah
Gunaydin super anneler hakkaten tam anne topigi oldu burasi bir suru hamis doldu insallah oglan anneleri topigi diye acip ordan yazmaya devam ederizforever canin kese yazmisin okudum benin ilk kizim ult resimleri hep sola yapisik ikinci kizda kese fasulye kalp atidi 140 dan az ve beta hcg dusuktu ama kizi dogurduk yani cok kafaya takma dogruluk oayini bilmiyorum ama tutmazsa umitsizlige dusme diye yazdum suanki ult resmim saga yapisik ama bende umitsiz hissetmemek adina artik bu topikleri okuyup kafayi yemiyorum dun annem erkek cabuk oynar 40 gunlukken dedi bende hic his yok nettede imkansiz diyor eskilerde cok yontem var ama sanirim en guzeli beklemek dua etmek...insallah hayal kirikligi degilde umut tasiriz topige...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?