Süper Anneler - 2011

Aminnn baharim insallaah
Ayyyy hadi apranax bu gecde calisin batin hic gelmesin bu ay ohhhh harika mujde ver bize

Haklisim tubacim, kisiden kisiye degisiyo....
Ben ilkini dusurdugumde 6 haftalikti ama 4 haftadan pit pit atiyodu her sabah ayni saatte, sonra dusurdum kaynanam kocam fln baktilar kaynanam dediki bu siyah kurufasulye gibi kesin kizdi dedi, onlard dusukt siyaha yakin bordoysave fasulye gibiyse kiz, yuvarlak ve beyazimsiysa kese erkek diyolarmis. Ama benim okuduklarima gor karninda bile kese fasulye gibiyse erkek yani tam tersi.... Eskiler tam bulemiyolar cunku kisiden kisiye degisiyor....

Kizlar benim dunden beri hafif cok hafif renksiz kokusuz kivamsiz suyumsu cok cok hafif akintim var wcde pecete geliyo birkac dmla...
Korkum var ya bu ay olmadimi diye, caksir koku aldim bi paket.
Bu ay adetim gelirsebana soylesyin bu ne zamN nasil ne kdara iciliyor diye....
Insalllaaah gerk kalmazda!

ya latif

Canım dua ederim tabi müslümanın müslümana duası daha makbülmüs ..kese olayına pek inanmıyorum bende Allahtan hayırlısı hepimiz için tabii
Arkadaş merak etmişti ona yazmıştım bilmiyormüş pek ama bende çok araştırmadım bu konuyu inanmıyorum canım kese olayına zaten olan oldu beklemekten başka çaremiz yok gerisi kafa karışıklıgı

Bejnubal hamile kaldiktan sonra ne tarafa yatarsan yat cinsiyet döllenme yumurta ve spermin birleşmesiyle en fazla 20dk.içinde gerçekleşiyormuş canım rahime inen dölenmiş yumurtaya bir şey yapamayız sağâ sola yatarak yani zaten kesenin içinde emriyo ne tarafa tutunacağına kendi karar veriyor bunlara çok takılma bitanem

Yok zaten denemelerde sadece sagima yattim ama normalde sola yatiyorum uyuduktan sonra. Cok haklisim foreverim ama benim sancim bacak cekmem hala tam sag kasikta. Ilginc butun ay sagdan aci cektim, hamile degilsem baska bisiden suphelenicem artik
Kizlar buarada hepinize musmutlu haftasonlari

ya latif

Evet canım hamileyim ALLAHın izniyle. Bizdede sorun oldu siteye giremedik yenileme yapmışlar sözde. Darısı başına inşallah

canım çok sevindim tahmin bile edemezsin...allah tamamına erdirsin sorunsuz dertsiz hamilelik yaşatsın inşanlahhhh....sonrada paşanı kucağına alırsın inşanlah...darısıda başımıza ve tabiyki tüm isteyenlerin başına ...sen canım karbonatlı su etmişmiydin içmesini veya duşunu....çin takvimi şubat neydi sende bakdırdınmı arkadaşa...

Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle

süperrrrr....maaşallah sbhanallah...canım ben dememişmiydim şubatta herkez hamiş kalcak diye hatırlıyormusun bir yerde okumuşdum ,muhabbetini etmişdik pozitif terapi...beyin okuma...kendine sürekli güzel telkinler yap sonu güzel olsun,,,topik şenlendi yuppi,,,gelsin pipililerrrr....

sultannn canım cok teşekkür ederim ama değerim düşük korkuyorum

eylülüm gözün aydın...allahım sorunsuz şikayetsiz tamamına erdirsin...canım kendine pozitif umut dolu telkinler yap,,hersey çok güzel olcak de ...beyne yapılan bu komutlar çok çook çoook önemliymiş ...unutma tatlım sen daha kaynana olcaksın!!!kız istemelere gidiceksin

eylülcüm...bir önceki düşükle sonuçlanan gebeliğini hatırlıyorum eskilerden ...canım bende 25 şubatta düşük oldu ...mayısta düşünüyorum tekrar deneme sen tatlım nekadar ara verdin birde folik asitten başka bişey takviye ettinmi?seninki kaç haftalıkdı,,,,sorularımla sıkmadım seni inşanlah....

selam kızlar burada benım komsularım ingiliz karbonatı içiyorlar zayıflamak ıcın.kutunun ustunde ph düzenleyıcı yazıyordu.ama onlar zayıflamak ıcın ıcıyolar.bırde yeşil kahve içiyorlar

Allah razı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda hepinizide bekliyoruz. Ben karbonat denemedim içmedimde sadece hergün iki tane soda içiyordum hurma kuru kayısı bol limon tüketim ama ona rağmen ph 6 oldu hiç yüksekmedi. Nasip artık Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Çin takvimi bende şubat erkek ama ben iğne kullandığım için olmaz. Çünkü çin takvimi tamamen doğal yoldan kalanlarda tutuyor.

Evet söylemiştin. İnşallah devamıda gelir ve iyi haberlerde alırız dahada güzel olur. Erkek olsun diye pozitif düşünüyorum olur inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba kizlar isi gucu biraktim nete gireyim bari dedim cok mpralsizim adetim biteli 3 gun oldu hala tik yok dun bi baktim esim uyumus bile adamin hic gozu yok bende bebek yapalim diye bir planimiz yok ama ben kendi kendime planladim yumurtlama tarihim mart 27 28 gibi simdi bana akil verin bakalim bugunde dahil olmak uzerek kac gun ust uste deneme yapmali hangi gune kadar yapmali ki kiz bebek ihtimali artsin ne olur kafayi yiyecek akil verin bana yardim edin ... bende yastigimi yorgnimi aldim baska odada yattim esim fark etmemis bile ya beni istemyr artik en son iliskimizin uzerinden bir ayi gecti adam hic yaklasmiyr bana cok moralim bozuk alip basimi gitmeyi bile istedim

selam kızlar burada benım komsularım ingiliz karbonatı içiyorlar zayıflamak ıcın.kutunun ustunde ph düzenleyıcı yazıyordu.ama onlar zayıflamak ıcın ıcıyolar.bırde yeşil kahve içiyorlar

ingiliz karbonatı nerde satılır dorticim...yeşil kahveyi ilk duydum...yeşil cayda var ,demek kavrulmamış kahveyide piyasaya sürmüşlerrr...içelimmi ne dersin...

Bence sen bebekten önce eşinle aranı düzelt iyi bir ilişki oluştur düzene koy ondan sonra yaparsın. Benim fikrim bu. Birde kız bebek için 25 e kadar sık ilişki olsun sonrası korunarak yap. Ama dediğim gibi önce eşinle aranı düzelt

ingiliz karbonatı nerde satılır dorticim...yeşil kahveyi ilk duydum...yeşil cayda var ,demek kavrulmamış kahveyide piyasaya sürmüşlerrr...içelimmi ne dersin...

vallahı ıngılız karbonatını burdakı aktardan aldılar.hatta ıkı komsumda almıs.ıkısıde baska yerden almıs.kutuları farklıydı sadece.bırde yeşil kahve yenı cıkmıs sanırım.bıldıgın turk kahvesi gıbı yapıp ıcıyosun.ıngılız karbonatınıda ıdrar sökturuyor dıye ıcıyolar kılo verdırıyormus.ıcınce bol bol su ıcıyomussun susatıyormus ınsanı o karbonat.

Canimmm benim kotu dusunme, erkekler strese karsi bizden cok daha hassas ve duyarli olabiliyorlar, bence bu durumun altinda ne yatiyor bir onu anlamaya calis, belki isinde stres altinda belki bu aralar butceyi asti toparlatamiyor belki ailesiyle ilgilo hasas bir durum var belki onu mutsuz eden birileri bisiler var... Yani tornadocum icin ferah olsun, ustune alinmadan evvel onu anlamaya calis, yani tavirlarindaki altyaziyi oku.. Evvel Allah hersey yoluna girer bebek isinide gerekirse esin kendini iyi hissedene kdr erteleyin

Habzadem eczanede var bikac markanin var fiyatida cok uygun ben galenik ingiliz karbonati icmistin bu denemelerden once cok cooook ise yariyor, hatta ben susebilinden birine bunu karistirdigim damacanayi taktim ki her elim gittiginde bundan iciyim esimde icsin diye, erkektede cok faydali

Susatiyormu bilmiyorum zaten gunde 3 4 litre rahat su iciyorum ama cok cise cikiyorsun hatta vucudundaki toksinleri atiyor kanser hastalarinin alternatif tedavisinde kullaniliyor

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…