- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.321
Hadi hayırlısı olsun sırayla peşimixden gelin sizde
amin canım inşallah....senin diğer durum ne oldu alev ? hani şu rahatsız etme durumu :26:
Aminnn baharim insallaahGignij ve Eylüle kızlar Allah gonlunuzdekini nasip etsin inşallah Rabbim sagilicakla kucağınıza almanızı nasip etsin topikte hamış sayısı bayağı arttı
Sırada benjubal apranaks isimlerini hatirlayamadigim bacılar hadi Rabbim inşallah sizede en kısa zamanda nasip eder
Ayyyy hadi apranax bu gecde calisin batin hic gelmesin bu ay ohhhh harika mujde ver bizeay topiğimiz eskisi gibi hamilelik haberleriyle doldu taştı maşşallahhhhsürüyün kızlar ayaklarınızı iyice bakem göbeğinize de yazın bizi
şimcik kızlar,
benim 11. günde yani dün, o kıymetli dediğimiz akıntı geldi....sabah ve akşam hafif hafif sancı vardı kasıklarımda çok hafif ama...gece halvet oldubugün 12. gün ve akıntı devam ediyor,aynen geçen ay gibi oldu 2 gün sürdü...bu gece yine olacak halvet...eğer yum dün çatladıysa bugünün bi etkisi olmaz zaten yok eğer bugün çatladıysa 2. deneme iyi olur...Allahın izniyle ben de bi görebilsem bu güzel günleri...ah bi de yazsak şuraya sıra sıra OĞLUM OLUYOOOOO diye
benim bat 9 nisan Allahın izniyle batar inşallah
Gunaydin super anneler hakkaten tam anne topigi oldu burasi bir suru hamis doldu insallah oglan anneleri topigi diye acip ordan yazmaya devam ederizforever canin kese yazmisin okudum benin ilk kizim ult resimleri hep sola yapisik ikinci kizda kese fasulye kalp atidi 140 dan az ve beta hcg dusuktu ama kizi dogurduk yani cok kafaya takma dogruluk oayini bilmiyorum ama tutmazsa umitsizlige dusme diye yazdum suanki ult resmim saga yapisik ama bende umitsiz hissetmemek adina artik bu topikleri okuyup kafayi yemiyorum dun annem erkek cabuk oynar 40 gunlukken dedi bende hic his yok nettede imkansiz diyor eskilerde cok yontem var ama sanirim en guzeli beklemek dua etmek...insallah hayal kirikligi degilde umut tasiriz topige...
Canım dua ederim tabi müslümanın müslümana duası daha makbülmüs ..kese olayına pek inanmıyorum bende Allahtan hayırlısı hepimiz için tabiiCok karmasik geliyo bana bu, simdi obce sagdan yumurtlicaz sonra kesede sagda olusucak birde kesenin icindeki bebek sol da mi olunca erkek oluyordu?
Foreverimmmm sen hamissin bugun yarin ne zmn aklina gelirsem dua edermisin bejnubal hayirlisiyla saglikla sihhatle bu ay hamis olsun cok beklemesin diye?
Kizlar akliniza benide getirin olur mu?
Herkes bebek dusunme dusundukce olmaz diyo herkes iyice korkituyo... Ama ben baska bisi dusunemiyorum valla ne yalan soyliyim. Allahim beni de ilk aydan hamis kalanlardan eylesin INSALLAH. ..
ya latif
Arkadaş merak etmişti ona yazmıştım bilmiyormüş pek ama bende çok araştırmadım bu konuyu inanmıyorum canım kese olayına zaten olan oldu beklemekten başka çaremiz yok gerisi kafa karışıklıgıGunaydin super anneler hakkaten tam anne topigi oldu burasi bir suru hamis doldu insallah oglan anneleri topigi diye acip ordan yazmaya devam ederizforever canin kese yazmisin okudum benin ilk kizim ult resimleri hep sola yapisik ikinci kizda kese fasulye kalp atidi 140 dan az ve beta hcg dusuktu ama kizi dogurduk yani cok kafaya takma dogruluk oayini bilmiyorum ama tutmazsa umitsizlige dusme diye yazdum suanki ult resmim saga yapisik ama bende umitsiz hissetmemek adina artik bu topikleri okuyup kafayi yemiyorum dun annem erkek cabuk oynar 40 gunlukken dedi bende hic his yok nettede imkansiz diyor eskilerde cok yontem var ama sanirim en guzeli beklemek dua etmek...insallah hayal kirikligi degilde umut tasiriz topige...
Sağol canım benim. Sizide bekliyorum buraya gelip paşaları yarıştırıcaz ona göre
Bejnubal hamile kaldiktan sonra ne tarafa yatarsan yat cinsiyet döllenme yumurta ve spermin birleşmesiyle en fazla 20dk.içinde gerçekleşiyormuş canım rahime inen dölenmiş yumurtaya bir şey yapamayız sağâ sola yatarak yani zaten kesenin içinde emriyo ne tarafa tutunacağına kendi karar veriyor bunlara çok takılma bitanem
Gelicem tabi benim paşa geç de olsa gelecek inşallah ):
o zaman yarıştırıcaz daha yolda bile değil
Evet canım hamileyim ALLAHın izniyle. Bizdede sorun oldu siteye giremedik yenileme yapmışlar sözde. Darısı başına inşallah
Eşim tahlili almaya gitti onu bekliyorum. Ve geldi sonuç 56.8 hamileyim ALLAHın izniyle
sultannn canım cok teşekkür ederim ama değerim düşük korkuyorum
dun yazdım snaa canım benımkıde 3 e çıkardı ve ıcmen gerek dedı sabahtan berı basım donuyor ...rabbım pıt pıtları duymayı nasip etsin inş
bence reglını bekle ınsan cok üzülüyor canım...duaların için allh razı olsun.senden isteğim bu kez sağ salim kucağıma almam ıcın dua eder misin canım.
Allah razı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda hepinizide bekliyoruz. Ben karbonat denemedim içmedimde sadece hergün iki tane soda içiyordum hurma kuru kayısı bol limon tüketim ama ona rağmen ph 6 oldu hiç yüksekmedi. Nasip artık Rabbim dilerse her şekilde olacak zaten. Çin takvimi bende şubat erkek ama ben iğne kullandığım için olmaz. Çünkü çin takvimi tamamen doğal yoldan kalanlarda tutuyor.canım çok sevindim tahmin bile edemezsin...allah tamamına erdirsin sorunsuz dertsiz hamilelik yaşatsın inşanlahhhh.... sonrada paşanı kucağına alırsın inşanlah...darısıda başımıza ve tabiyki tüm isteyenlerin başına ...sen canım karbonatlı su etmişmiydin içmesini veya duşunu....çin takvimi şubat neydi sende bakdırdınmı arkadaşa...
süperrrrr....maaşallah sbhanallah...canım ben dememişmiydim şubatta herkez hamiş kalcak diye hatırlıyormusun bir yerde okumuşdum ,muhabbetini etmişdik pozitif terapi...beyin okuma...kendine sürekli güzel telkinler yap sonu güzel olsun,,,topik şenlendi yuppi,,,gelsin pipililerrrr....
selam kızlar burada benım komsularım ingiliz karbonatı içiyorlar zayıflamak ıcın.kutunun ustunde ph düzenleyıcı yazıyordu.ama onlar zayıflamak ıcın ıcıyolar.bırde yeşil kahve içiyorlar
ingiliz karbonatı nerde satılır dorticim...yeşil kahveyi ilk duydum...yeşil cayda var ,demek kavrulmamış kahveyide piyasaya sürmüşlerrr...içelimmi ne dersin...
Hepinize merhaba kizlar isi gucu biraktim nete gireyim bari dedim cok mpralsizim adetim biteli 3 gun oldu hala tik yok dun bi baktim esim uyumus bile adamin hic gozu yok bende bebek yapalim diye bir planimiz yok ama ben kendi kendime planladim yumurtlama tarihim mart 27 28 gibi simdi bana akil verin bakalim bugunde dahil olmak uzerek kac gun ust uste deneme yapmali hangi gune kadar yapmali ki kiz bebek ihtimali artsin ne olur kafayi yiyecek akil verin bana yardim edin ... bende yastigimi yorgnimi aldim baska odada yattim esim fark etmemis bile ya beni istemyr artik en son iliskimizin uzerinden bir ayi gecti adam hic yaklasmiyr bana cok moralim bozuk alip basimi gitmeyi bile istedim
ingiliz karbonatı nerde satılır dorticim...yeşil kahveyi ilk duydum...yeşil cayda var ,demek kavrulmamış kahveyide piyasaya sürmüşlerrr...içelimmi ne dersin...
Canimmm benim kotu dusunme, erkekler strese karsi bizden cok daha hassas ve duyarli olabiliyorlar, bence bu durumun altinda ne yatiyor bir onu anlamaya calis, belki isinde stres altinda belki bu aralar butceyi asti toparlatamiyor belki ailesiyle ilgilo hasas bir durum var belki onu mutsuz eden birileri bisiler var... Yani tornadocum icin ferah olsun, ustune alinmadan evvel onu anlamaya calis, yani tavirlarindaki altyaziyi oku.. Evvel Allah hersey yoluna girerHepinize merhaba kizlar isi gucu biraktim nete gireyim bari dedim cok mpralsizim adetim biteli 3 gun oldu hala tik yok dun bi baktim esim uyumus bile adamin hic gozu yok bende bebek yapalim diye bir planimiz yok ama ben kendi kendime planladim yumurtlama tarihim mart 27 28 gibi simdi bana akil verin bakalim bugunde dahil olmak uzerek kac gun ust uste deneme yapmali hangi gune kadar yapmali ki kiz bebek ihtimali artsin ne olur kafayi yiyecek akil verin bana yardim edin ... bende yastigimi yorgnimi aldim baska odada yattim esim fark etmemis bile ya beni istemyr artik en son iliskimizin uzerinden bir ayi gecti adam hic yaklasmiyr bana cok moralim bozuk alip basimi gitmeyi bile istedim
Habzadem eczanede var bikac markanin var fiyatida cok uygun ben galenik ingiliz karbonati icmistin bu denemelerden once cok cooook ise yariyor, hatta ben susebilinden birine bunu karistirdigim damacanayi taktim ki her elim gittiginde bundan iciyim esimde icsin diye, erkektede cok faydaliingiliz karbonatı nerde satılır dorticim...yeşil kahveyi ilk duydum...yeşil cayda var ,demek kavrulmamış kahveyide piyasaya sürmüşlerrr...içelimmi ne dersin...
vallahı ıngılız karbonatını burdakı aktardan aldılar.hatta ıkı komsumda almıs.ıkısıde baska yerden almıs.kutuları farklıydı sadece.bırde yeşil kahve yenı cıkmıs sanırım.bıldıgın turk kahvesi gıbı yapıp ıcıyosun.ıngılız karbonatınıda ıdrar sökturuyor dıye ıcıyolar kılo verdırıyormus.ıcınce bol bol su ıcıyomussun susatıyormus ınsanı o karbonat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?