- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.341
Kızlar nerelerdesiniz kimse yok hafta sonu olduğu için herhalde benim bulantılarım fazlalaşmaya başladı ve hep uyumak istiyorum mutfağa giremiyorum yemek yiyemiyorum özellikle kendi yaptıklarımı et tarzı şeylerden tiksiniyorum sebze canım çekiyor bütün gün vişne suyu portalal ve salata yiyorum bu hamileliğim zor geçecek galiba eee kızımda 24 yaşındaydım daha kolaydı şimdi 32 yaşındayım yaş ilerledikçe zor geçiyor galiba hamilelikler yaaa....sizleri merak ediyorum deneme yapan varmı başka ..şimdi topikte kaç hamile var ...hadi kızlar ayağımızı sürttük geride kalanların haberlerini bekliyoruz apranax bejnubal kızlar sıra sizde ...
kızlar benim yum akı bu sefer 4 gün sürdü....biz ilk 2 gün deneme yaptık...son 2 gündür bitmiştir artık yumurtlama diye yapmadım ama ateşim hala 36.2....ya akıntı yalancı ya da ateş :18: bu akşam bi deneme daha yapayım bari
eylülcüm...bir önceki düşükle sonuçlanan gebeliğini hatırlıyorum eskilerden ...canım bende 25 şubatta düşük oldu ...mayısta düşünüyorum tekrar deneme sen tatlım nekadar ara verdin birde folik asitten başka bişey takviye ettinmi?seninki kaç haftalıkdı,,,,sorularımla sıkmadım seni inşanlah....
eylülüm gözün aydın...allahım sorunsuz şikayetsiz tamamına erdirsin...canım kendine pozitif umut dolu telkinler yap,,hersey çok güzel olcak de ...beyne yapılan bu komutlar çok çook çoook önemliymiş ...unutma tatlım sen daha kaynana olcaksın!!!kız istemelere gidiceksin
Canimmm benim kotu dusunme, erkekler strese karsi bizden cok daha hassas ve duyarli olabiliyorlar, bence bu durumun altinda ne yatiyor bir onu anlamaya calis, belki isinde stres altinda belki bu aralar butceyi asti toparlatamiyor belki ailesiyle ilgilo hasas bir durum var belki onu mutsuz eden birileri bisiler var... Yani tornadocum icin ferah olsun, ustune alinmadan evvel onu anlamaya calis, yani tavirlarindaki altyaziyi oku.. Evvel Allah hersey yoluna girerbebek isinide gerekirse esin kendini iyi hissedene kdr erteleyin
Habzadem eczanede var bikac markanin var fiyatida cok uygun ben galenik ingiliz karbonati icmistin bu denemelerden once cok cooook ise yariyor, hatta ben susebilinden birine bunu karistirdigim damacanayi taktim ki her elim gittiginde bundan iciyim esimde icsin diye, erkektede cok faydali
Susatiyormu bilmiyorum zaten gunde 3 4 litre rahat su iciyorum ama cok cise cikiyorsun hatta vucudundaki toksinleri atiyor kanser hastalarinin alternatif tedavisinde kullaniliyor
ya latif
kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
gijnij ve diğer kızların sağ salim yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
cok yoruldum sıkıldım bunaldım sanırım artık benım için cinsiyet sayfası kapanıyor....
hepinize bu zorlu yolda kolaylıklar diliyorummmm ben 11 aydır başarılı olamadım artık birşeyde yapmak istemiyorummm
Sözün bittiği yer işte. İnan okadar çok üzüldümki anlatamam. Nasipten öteside olmuyor. Taa geçmişe bile bakıyorum cinsiyet için uğraşanlar sadece bebek için değil sonradan birçok şey için bile uğraşmışlar. Rabbim mutlaka bir yerden sınav veriyor. İnşallah bu sınavı hakkıyla veririz.
sagol canım....rabbim dermnsız dert vermesin çekemeyeceğimiz yük vermesin inş..
sagol canım....rabbim dermnsız dert vermesin çekemeyeceğimiz yük vermesin inş..
Tesekkurler arkadasim galiba esim o gece cok yorgundu bende uzerime alindim aslinda esim cocuklari asiri seviyr ama biz oturup ikncyiyapalim gibi bir plan yapmsdik ama olsa esim benden cok sevinr onu taniyrm ama ben ozellikle birde kizimiz olsun istdigim icin yum. Takibiyle olsun istyrm esimin haberi yok ... yum takvimim 27 28 mart gosteriyr simdi kararsizim hangi gune kadar denemeliym dun denedk insalla bugun ve yarinda denemelimi yok sa bir gun arami varmeli Allah hepinizjn gonlune gore versin
kızlar bende kaşıntı gibi bir his var doktora gitmekten bıktım ne kullanayım neo penotran fitil mi yoksa birde funit mi funitin 4lüsünü geçen ay kullandım ama geçmedi
tşkrler Reyyan rabbım cok bekletmeden versin sanada inşcanım çok üzüldüm bende ümidimi kaybediyorum ne desem boş teselli edememki Allah yardımcın olsun
tuba tşkr ederim canım dr yazarsan sevınırım.gerçi dr gitmek de istemiyorum ama neyse...Eylulcum umitsizlige dusme goruncem 4 mu 5 mi dusuk yasadi ve kirkbir yasinda suan erkek bebek bekliyor cok dr gitti suan unv bir dr a gdyor ve iste bir ay sonra doguracak o dr yazayim istersen ozelden bi git
forewer canim benimde bulantim devam ediyor en son dr bi ilac yazdi onu aliyorum devlet odemiyor pahali biraz ama cok etkili cok dayanilmaz zamanlarda aliyorum on tane var icinde cunkubirde soda iyi geliyor sari leblebi ve kraker
kızlar bende kaşıntı gibi bir his var doktora gitmekten bıktım ne kullanayım neo penotran fitil mi yoksa birde funit mi funitin 4lüsünü geçen ay kullandım ama geçmedi
tşkrler Reyyan rabbım cok bekletmeden versin sanada inş
tuba tşkr ederim canım dr yazarsan sevınırım.gerçi dr gitmek de istemiyorum ama neyse...
canım kızların gecmıste sırkelı su ile temizlendiğini duydum ıyı geliyor yazmışlardı geçmiş olsun
harikasınız kızlar ,bunlar süper bilgiler...ama susanmasam yandım ,,,zaten çok az su içerim....bacaklarım kurumuş çöl görünümünde nerdeyse...su içmediğim için idrarada çok az çıkarım...denemelerden önce çok işe yarıyor derken ph değerini artırıyor dimi onu demek istedin TATLIMMMM....Canimmm benim kotu dusunme, erkekler strese karsi bizden cok daha hassas ve duyarli olabiliyorlar, bence bu durumun altinda ne yatiyor bir onu anlamaya calis, belki isinde stres altinda belki bu aralar butceyi asti toparlatamiyor belki ailesiyle ilgilo hasas bir durum var belki onu mutsuz eden birileri bisiler var... Yani tornadocum icin ferah olsun, ustune alinmadan evvel onu anlamaya calis, yani tavirlarindaki altyaziyi oku.. Evvel Allah hersey yoluna girerbebek isinide gerekirse esin kendini iyi hissedene kdr erteleyin
Habzadem eczanede var bikac markanin var fiyatida cok uygun ben galenik ingiliz karbonati icmistin bu denemelerden once cok cooook ise yariyor, hatta ben susebilinden birine bunu karistirdigim damacanayi taktim ki her elim gittiginde bundan iciyim esimde icsin diye, erkektede cok faydali
Susatiyormu bilmiyorum zaten gunde 3 4 litre rahat su iciyorum ama cok cise cikiyorsun hatta vucudundaki toksinleri atiyor kanser hastalarinin alternatif tedavisinde kullaniliyor
ya latif
eylülüm canim benim cok üzüldüm ya ne yazacagimi bilemedim.sen biraz dinlen düsün ondan sonra ne yapacagina karar ver.bence denemeye devam et canim ya Allahtan umut kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?