Süper Anneler - 2011

canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...

cnm benım herşeyın hayırlısı.....sıkma canını belkı oluruna bıraksan daha ıyı olucak senın ıcın....

canim biliyorum yoruldun uzun süre isteyip böyle olunca insan ister istemez üzülüyo.canim hamile kalmakta problem olmadigina göre bence denemeye devam et.kizin yanliz kalmasin insallah.

canım....öyleyse kimyasal gebelik yaşadın ,,ilk yayınladığın değerin haftana göre hamilelik için çok normaldi...döllenme oluyor rahime yerleşemeden tutunamadan kaybolan gebeliklere kimyasal gebelik denir drum demişdi...ve bu olayı bir çok kişinin başına gelir ve farkedemez tahlil olmazsa ...günün kaç gün yukarı vurmuşdu adet oldun tatlım,,,,gijnijinde başına geldi benimde belkide sağlıklı bir gebelik olamıyacağını anlıyor biyolojik olarak ,kromozon bozukluğu olan gebeliği bir şekilde kabul etmeyip dışarı atıyor vücudumuz.... nasıl bir calışma sistemidir bu allahu ekber...bu yüzden sebep hiç üzülme her şeyde vardır bir hayır birdahaki ay denememizi beraber yaparız...

canım ben bu ay çatlama ıgnesı olmustm ya bence onun etkısıydı benım bünye bıraz zor atıyor ılacları..progestan kullanndıgım ıcın hala adet olmadım dun değer düşük çıkınca içmeyi bıraktım dr olursun birkaç gün içinde dedi...
yaparız inş canım her ay deniyorum ben nasılsa

Canım ya hic üzülme üzüntü stres hersey inanaki cok etkiliyor ben 2011 de katılmıştım buraya inanki denemeler 2 aşılama bile oldum yok ben bilinçli olsun bu sefer belki erkek olur diye uğraştıkta hamile kalamadım duşun yani 3 yıl

Sonra herseyi bıraktım buraya iste 1 aydır takılıyorum ne araştırmayı takvimlere denk getirmeyi herseyi nasıl olsa olmuyo dedim ama esim bir oğlu olsun cok istiyodu her ay adetin 15 gunu deniyorduk genede o takviyelere devam ediyordu çünkü sayı cok düşüktu hamile kaldığım ayda adetin 13. Gunu denedik inana ne test yaptım ne bisey akıntı yogundu denedik ertesi gunu bir kasık sancısı batması dedim herhalde yumurta catliyo ama sperm sayısı düşük kendi kendime gene kalamam ve o ay hamile oldugumu öğrendim ama yöntem denedimmi hayır bide 3 kız artık Rabb'inin elbet vardır bı bildigi duamı ettim hayırlısı dedim bakalım bu hafta belki cinsiyetini öğrenirim
Cok uzattım ama ne olur kendini strese sokma herseyi deneyip kizi olanda var oğlu olanda hersey nasip inşallah en kısa zamanda bebek haberiyle gelirsin canım Allah gönlüne göre versin

Gyno lomex kullan ben kullandım geçen ay faydası olmuştu

canım bu fitilmi???? bendede kaşıntı var funitmi alsam,yoksa gyno mu ne dersin ...denemelere zararı olmaz dimi...rahmin dokusunu bozarmı acaba gebelik için zararı varmıdır ,,,drunmu vermişdi sana...biliyorsun gecen ay yaşadıklarımı tekrar yaşamak iştemiyorum...allah herkezede banada yardımcı olsun...canım sen düşükden sonra temizlendikden sonra kaç gün üstüne adet gördün...düzenin bozuldumu??benim periyodum 25 dir aslında... bugün yarın olmam lazım ...olurmuyum acaba sen oldunmu...

Canım bana o fitili doktor vermedi. Burada arkadaşlar yazmıştu ben öyle aldım kullandım adet olmadan önce kullandım. Bende normalde 28 günde bir oluyorum ama düştükten sonra 30. Gün oldum. Ama bu kişiden kişiye değişiyormuş. Zaten sonraki adete hamile olduğumu öğrendim. Yani ben düşük kanaması değil hemen sonrasında olduğum adetten sonra deneme yaptım

sagol canım allh razı olsun artık oluruna bırakma zamanı geldi sanırım...sen hamişssin duanı eksik etme lütfen..

çok geçmiş olsun canım.uzulme sakın.dur bakalım rabbım büyüktür.zamanı degılmıs demekkı.ınsallah olacak bak gör

canım cok üzüldüm inan ne diyecegimii bilmiyoırum ama ilerleyipte düşmedinse şimdi olması bi yerde .........
herseyin bi zamanı var demekki canım rabbim nezaman ol derse o zaman sen hiç stres yapma bence canım umutsuzluk stres en kötü etken
cok gecmiş olsun canım

Ayyy hadi insallah foreverim yataktan cikmadan cubuk kraker ye sonra ayaga kalk ara ara soda fln ic
Bide kizlar beni iyice stres sardi az kaldi 28 ine insallah gecikir bende kanda baktiririm

Ayyy dusunme yasi apranaxim da senin yasinda millet yeni evleniyo artik

Eylulum gulum birtanem sok oldum ne denir nasil teselli edilir inan bilemiyorum....
Inan bana sagliksiz bir embriyoydu ki vucudun disari atti Allahim cok buyuk icini ferah tut kafani dagit bikac ay sonra denemelere baslarsin...

canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...
Hanzade,m,, evet ph i aynizamanda tum vucut hucrelerimdeki phi en hizli karbonatli su yukseltiyo emin ol, bir birbucuk liteye bi tatli kasigi ama boyleee tepeleme degil, ona gore hesapla iste canim benim buruk bi tadi var ama iinci ucuncu icistn sonra alisirsin.
Bir ker cok su ic cok su icmiyorsam ege vucudun cok asidik olur kizin olur hep, booool su boool yesilliklimon
Canimmm benimm neler yasamissin ama cok guzel soyledin hayirlisi... INSALLLLAAAH HAYIRLI ISE PIPISINI GORURSUN BAHARIMM

ya latif

Selam arkadaşlar. Ben temmuzdan beri hamile kalamayınca iyice saldım. Öyleki sat'ım hangi tarihte onu bile unutuyorum.
Bazen gecikiyor zaten. Hayırlısı artık ya..

Emin misin aldım bile birde internette mantar için yazıyo yanlış miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…