- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.361
vallahı ıngılız karbonatını burdakı aktardan aldılar.hatta ıkı komsumda almıs.ıkısıde baska yerden almıs.kutuları farklıydı sadece.bırde yeşil kahve yenı cıkmıs sanırım.bıldıgın turk kahvesi gıbı yapıp ıcıyosun.ıngılız karbonatınıda ıdrar sökturuyor dıye ıcıyolar kılo verdırıyormus.ıcınce bol bol su ıcıyomussun susatıyormus ınsanı o karbonat.
Canim benim bozma moralini insallah hakkinda hayirlisi olsun rabbimin bir bildigi vardir ki seni bekletiyordur sabir ve tevekkul et :)
cnm benım herşeyın hayırlısı.....sıkma canını belkı oluruna bıraksan daha ıyı olucak senın ıcın....kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
gijnij ve diğer kızların sağ salim yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
cok yoruldum sıkıldım bunaldım sanırım artık benım için cinsiyet sayfası kapanıyor....
hepinize bu zorlu yolda kolaylıklar diliyorummmm ben 11 aydır başarılı olamadım artık birşeyde yapmak istemiyorummm
sultanım cok yoruldum ya gerçekten suan bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum...
ne yapmka istediğim konusunda da bir bilgim yok açıkçası ...
hamile kalabılıyorum zaten sorunumuz yok cok şükür ama bu beni pis bozdu sanırım iğnenin etkisini hala vücudumdan atamamışım ki kan testi pozitif cıktı...
rabbime sığınıyorum isyankarlık etmiyorum gerçekten tek düşüncem yavrumun bu dünyada yalnız kalmaması
cnm benım herşeyın hayırlısı.....sıkma canını belkı oluruna bıraksan daha ıyı olucak senın ıcın....
canim biliyorum yoruldun uzun süre isteyip böyle olunca insan ister istemez üzülüyo.canim hamile kalmakta problem olmadigina göre bence denemeye devam et.kizin yanliz kalmasin insallah.
canım maalesef bu da olmadı pazar gunu beta hcg degerım 7 ye düştü...
neyse bosver ben aralıkta düşük yapmıştım bebeğim 10 haftalıktı...
ıkıncı regly de denemeye başladım canım.kendim düşük yaptığım için cok beklemeye gerek yok dedi dr...
deneme yapacağım ay folık asıte başladım onun dışında takvıye almadım bacım...
kızlar bende kaşıntı gibi bir his var doktora gitmekten bıktım ne kullanayım neo penotran fitil mi yoksa birde funit mi funitin 4lüsünü geçen ay kullandım ama geçmedi
canım....öyleyse kimyasal gebelik yaşadın ,,ilk yayınladığın değerin haftana göre hamilelik için çok normaldi...döllenme oluyor rahime yerleşemeden tutunamadan kaybolan gebeliklere kimyasal gebelik denir drum demişdi...ve bu olayı bir çok kişinin başına gelir ve farkedemez tahlil olmazsa ...günün kaç gün yukarı vurmuşdu adet oldun tatlım,,,,gijnijinde başına geldi benimde belkide sağlıklı bir gebelik olamıyacağını anlıyor biyolojik olarak ,kromozon bozukluğu olan gebeliği bir şekilde kabul etmeyip dışarı atıyor vücudumuz.... nasıl bir calışma sistemidir bu allahu ekber...bu yüzden sebep hiç üzülme her şeyde vardır bir hayır birdahaki ay denememizi beraber yaparız...
kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
cok yoruldum sıkıldım bunaldım sanırım artık benım için cinsiyet sayfası kapanıyor....
hepinize bu zorlu yolda kolaylıklar diliyorummmm ben 11 aydır başarılı olamadım artık birşeyde yapmak istemiyorummm
Gyno lomex kullan ben kullandım geçen ay faydası olmuştu
canım bu fitilmi???? bendede kaşıntı var funitmi alsam,yoksa gyno mu ne dersin ...denemelere zararı olmaz dimi...rahmin dokusunu bozarmı acaba gebelik için zararı varmıdır ,,,drunmu vermişdi sana...biliyorsun gecen ay yaşadıklarımı tekrar yaşamak iştemiyorum...allah herkezede banada yardımcı olsun...canım sen düşükden sonra temizlendikden sonra kaç gün üstüne adet gördün...düzenin bozuldumu??benim periyodum 25 dir aslında... bugün yarın olmam lazım ...olurmuyum acaba sen oldunmu...
Canım ya hic üzülme üzüntü stres hersey inanaki cok etkiliyor ben 2011 de katılmıştım buraya inanki denemeler 2 aşılama bile oldum yok ben bilinçli olsun bu sefer belki erkek olur diye uğraştıkta hamile kalamadım duşun yani 3 yıl
Sonra herseyi bıraktım buraya iste 1 aydır takılıyorum ne araştırmayı takvimlere denk getirmeyi herseyi nasıl olsa olmuyo dedim ama esim bir oğlu olsun cok istiyodu her ay adetin 15 gunu deniyorduk genede o takviyelere devam ediyordu çünkü sayı cok düşüktu hamile kaldığım ayda adetin 13. Gunu denedik inana ne test yaptım ne bisey akıntı yogundu denedik ertesi gunu bir kasık sancısı batması dedim herhalde yumurta catliyo ama sperm sayısı düşük kendi kendime gene kalamam ve o ay hamile oldugumu öğrendim ama yöntem denedimmi hayır bide 3 kız artık Rabb'inin elbet vardır bı bildigi duamı ettim hayırlısı dedim bakalım bu hafta belki cinsiyetini öğrenirim
Cok uzattım ama ne olur kendini strese sokma herseyi deneyip kizi olanda var oğlu olanda hersey nasip inşallah en kısa zamanda bebek haberiyle gelirsin canım Allah gönlüne göre versin
canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...
sultanım cok yoruldum ya gerçekten suan bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum...
ne yapmka istediğim konusunda da bir bilgim yok açıkçası ...
hamile kalabılıyorum zaten sorunumuz yok cok şükür ama bu beni pis bozdu sanırım iğnenin etkisini hala vücudumdan atamamışım ki kan testi pozitif cıktı...
rabbime sığınıyorum isyankarlık etmiyorum gerçekten tek düşüncem yavrumun bu dünyada yalnız kalmaması
kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
Ayyy hadi insallah foreverimKızlar nerelerdesiniz kimse yok hafta sonu olduğu için herhalde benim bulantılarım fazlalaşmaya başladı ve hep uyumak istiyorum mutfağa giremiyorum yemek yiyemiyorum özellikle kendi yaptıklarımı et tarzı şeylerden tiksiniyorum sebze canım çekiyor bütün gün vişne suyu portalal ve salata yiyorum bu hamileliğim zor geçecek galiba eee kızımda 24 yaşındaydım daha kolaydı şimdi 32 yaşındayım yaş ilerledikçe zor geçiyor galiba hamilelikler yaaa....sizleri merak ediyorum deneme yapan varmı başka ..şimdi topikte kaç hamile var ...hadi kızlar ayağımızı sürttük geride kalanların haberlerini bekliyoruz apranax bejnubal kızlar sıra sizde ...
Ayyy dusunme yasi apranaxim da senin yasinda millet yeni evleniyo artikevet canım,havalar güzel ya bencede herkes bi yerlere kaçtı haftasonu....bizde tatil yaptık 2 gün ohh miss
eyvaahhh bulantıların başlamışgeçiyo canım sabredince ama bide yaşayana sormak lazım,karşıdan bize demesi kolay....ama sabret,bak sultana gülüzara...gelip yazıyolardı buraya ölüyoruz diye...şimdi biri alışverişlerde geziyo diğeri parti hazırlıklarında...aahhh ah bide ben kalsamda varsın bulansın 24 saat valla razıyım son hamileleiğim benimde 25 yaşındaydı,şimdi 35 bakalım nasıl olacak Allah kısmet ederse ama tabiki yaşla orantılı zorluklarda artacak bencede....
eylül ve gijnij hamile....diğerleri beklemede...
Eylulum gulum birtanem sok oldum ne denir nasil teselli edilir inan bilemiyorum....kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
harikasınız kızlar ,bunlar süper bilgiler...ama susanmasam yandım ,,,zaten çok az su içerim....bacaklarım kurumuş çöl görünümünde nerdeyse...su içmediğim için idrarada çok az çıkarım...denemelerden önce çok işe yarıyor derken ph değerini artırıyor dimi onu demek istedin TATLIMMMM....
Hanzade,m,, evet ph i aynizamanda tum vucut hucrelerimdeki phi en hizli karbonatli su yukseltiyo emin ol, bir birbucuk liteye bi tatli kasigi ama boyleee tepeleme degil, ona gore hesapla iste canim benim buruk bi tadi var ama iinci ucuncu icistn sonra alisirsin.canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...
Canimmm benimm neler yasamissin ama cok guzel soyledin hayirlisi... INSALLLLAAAH HAYIRLI ISE PIPISINI GORURSUN BAHARIMMCanım ya hic üzülme üzüntü stres hersey inanaki cok etkiliyor ben 2011 de katılmıştım buraya inanki denemeler 2 aşılama bile oldum yok ben bilinçli olsun bu sefer belki erkek olur diye uğraştıkta hamile kalamadım duşun yani 3 yıl
Sonra herseyi bıraktım buraya iste 1 aydır takılıyorum ne araştırmayı takvimlere denk getirmeyi herseyi nasıl olsa olmuyo dedim ama esim bir oğlu olsun cok istiyodu her ay adetin 15 gunu deniyorduk genede o takviyelere devam ediyordu çünkü sayı cok düşüktu hamile kaldığım ayda adetin 13. Gunu denedik inana ne test yaptım ne bisey akıntı yogundu denedik ertesi gunu bir kasık sancısı batması dedim herhalde yumurta catliyo ama sperm sayısı düşük kendi kendime gene kalamam ve o ay hamile oldugumu öğrendim ama yöntem denedimmi hayır bide 3 kız artık Rabb'inin elbet vardır bı bildigi duamı ettim hayırlısı dedim bakalım bu hafta belki cinsiyetini öğrenirim
Cok uzattım ama ne olur kendini strese sokma herseyi deneyip kizi olanda var oğlu olanda hersey nasip inşallah en kısa zamanda bebek haberiyle gelirsin canım Allah gönlüne göre versin
Canim o fitili bende kullandim o fitil mantar icin degil akinti icin ve rahimi temizliyor. Icerigini okudum mantar icin hic bir sey yazmiyor mantar icin olan baska bir fitildi. Funitte vajinal mantar icin kullanacaksan 7 gun 7 gun iki kere kullanmalisin iceriginde oyle yaziyordu. Bu 4 lu olanlar hafif mantarlar icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?