Süper Anneler - 2011

yap hayatım akıntıya güvenme bence..
geçmiş olsun bitanem çok şaşırdım ve üzüldüm neden böyle olduki ama hakkında hayırlısı böyleymiş allah sana ve eşine sağlık versin yine denersin bazı insanlar neler yaşıyor bozma moralini bir kaç ay sonra tekrar denersin lütfen sıkma canını..
bulantılarım aşırı değil çıkarmıyorum şimdilik iştahsızlık var işte ama daha çok ilerlerse alırım bende ilaç canım teşekkürler...

Apranx bu gunlerı degerlnedır canım biliyorsun yum gelişme aşamasındayken yum akı kıvamında akıntı gelebiliyor....
çok biliyorum demi kendime faydam yok bosver sen benı içinden geldiği gibi yap

ne diyeceğimi bilmiyorum eylülüm böylesi daha üzücü sanırım...önce var diyosun sonra hoopp yok...Allah dayanma gücü versin sana bana hepimize ya valla 15 dk düşünmüşümdür sayfa önümde açık,ne yazsam diye...yok ki yazacak bişey

vakti saati var diycez bacım,başka yolu yok

canlarım allh razı olsun hepinizden...sanırım çatlama iğnesinin etkisi 15 günde hala gecmemıs benden en azından ben öyle düşündümm...rabbim hepinizin gönlündekini versin inş....

Eylulucum,cat ignesinin etkisi oldugunu sanmiyorum.kimyasal gebelik gecirdin sen dun gece ruyamda gordum seni cok agliyordun,sarildik beraber agladik...demek ki gulecegiz,cok yakinda ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben neoyu doktoruma sormuştum kullanayımmı diye sakın dedi kesinlikle izin vermedi

niye acaba?akşam kaşıntıdan delirdim bi gece bi sabah kullandım
bana geçen yıl doktor vermişti ama bu sefer sormadım acaba erkek bebek için mi olmaz dedi sana benim denemem şimdi değil acaba etkilermi

kızzz ben neo kullandım doktorun neden sakın dedi ki ne zararı varmış?

niye acaba?akşam kaşıntıdan delirdim bi gece bi sabah kullandım
bana geçen yıl doktor vermişti ama bu sefer sormadım acaba erkek bebek için mi olmaz dedi sana benim denemem şimdi değil acaba etkilermi

Valla kızlar açıkçası neden kullanmaa dedi bilmiyorum hatta ben ona bu vajinayı alkalı yapıyormuş dedim hayır gerek yok çat anında zaten vajina alkalı olacak ne gerek var gereksiz şeyler kullanıyorsun dedim adet olmadan önce gyno kullandım diye neyse dedi onu kullanmışsın artık yapacak birşey yok. Yoksa onada izin vermeyecekti. Benim tahminimce rahim yapısını bozduğu için ama öncesinde kullanılsa sorun olacağını sanmıyorum.

İnşallah rüyada ağlamak çok iyidir

inşallah sorun olmaz

inş kısa zamanda güleriz canım....

kızlar ben şu alkadaysi kullanmayı düşünüyorum yalel kullandımı acaba içinde sodyum ve potasyum var zararli bişey yok diyolar sodyum ve potasyum bizim için iyi bence

@gijnij, gozun aydin. valla masallah bak yine ilk seferde tutturdun.
@eylul gozun aydin diye yazacaktim, sonra mesajlari gordum. velhasil insanin elinden bir sey de gelmiyor. mecbur devam, uzme kendini.

bunun disinda hamis olup da tebrik etmediklerim varsa kusura kalmayin kizlar. gozumden kacmis.

kızlar ben şu alkadaysi kullanmayı düşünüyorum yalel kullandımı acaba içinde sodyum ve potasyum var zararli bişey yok diyolar sodyum ve potasyum bizim için iyi bence

alkali diyet diye bir sey cikmis. zayiflamak ve saglik icin cok gerekliymis. orada mutlaka bu damlalari oneriyorlar. yani sadece erkek icin degil, saglik icinde. velhasil tembelligimden bir turlu alamadim, bende baslamak istiyorum. birde kokusuz oldugundan karbonat gibi rahatsiz etmez.

su siteyi tekarr ekleyeyim, guzel bilgiler var.

http://alkalidiyet.com/

sağol canım tşkr ederim...hakkımda hayırlıs olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…