- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.381
Gyno lomex kullan ben kullandım geçen ay faydası olmuştu
Emin misin aldım bile birde internette mantar için yazıyo yanlış miyim
yap hayatım akıntıya güvenme bence..kızlar benim yum akı bu sefer 4 gün sürdü....biz ilk 2 gün deneme yaptık...son 2 gündür bitmiştir artık yumurtlama diye yapmadım ama ateşim hala 36.2....ya akıntı yalancı ya da ateş :18: bu akşam bi deneme daha yapayım bari
geçmiş olsun bitanem çok şaşırdım ve üzüldüm neden böyle olduki ama hakkında hayırlısı böyleymiş allah sana ve eşine sağlık versin yine denersin bazı insanlar neler yaşıyor bozma moralini bir kaç ay sonra tekrar denersin lütfen sıkma canını..kızlar maalesef kötü haberlerle geldim.dr um hcg testını 2 gun sonra tekrar yaptırmamı istemişti ve ne yazıkkı değerim 7 ye düşmüş yani artık hamiş değilimmmmmmmmmmmmm...
gijnij ve diğer kızların sağ salim yavrularına kavuşmalarını diliyorum...
cok yoruldum sıkıldım bunaldım sanırım artık benım için cinsiyet sayfası kapanıyor....
hepinize bu zorlu yolda kolaylıklar diliyorummmm ben 11 aydır başarılı olamadım artık birşeyde yapmak istemiyorummm
bulantılarım aşırı değil çıkarmıyorum şimdilik iştahsızlık var işte ama daha çok ilerlerse alırım bende ilaç canım teşekkürler...Eylulcum umitsizlige dusme goruncem 4 mu 5 mi dusuk yasadi ve kirkbir yasinda suan erkek bebek bekliyor cok dr gitti suan unv bir dr a gdyor ve iste bir ay sonra doguracak o dr yazayim istersen ozelden bi git
forewer canim benimde bulantim devam ediyor en son dr bi ilac yazdi onu aliyorum devlet odemiyor pahali biraz ama cok etkili cok dayanilmaz zamanlarda aliyorum on tane var icinde cunkubirde soda iyi geliyor sari leblebi ve kraker
Eger cok kasintin varsa gyno al o daha etkili bacim. Neo yu doktorlar daha hafif seylerde hafif akinti durumlarinda veriyorlar.
Apranx bu gunlerı degerlnedır canım biliyorsun yum gelişme aşamasındayken yum akı kıvamında akıntı gelebiliyor....
çok biliyorum demi kendime faydam yok bosver sen benı içinden geldiği gibi yap
Ya bende tam tersi diye baktım kk da diyorlardı gyno etkili değilmis keşke eczaneye sorsaydim
canım cok üzüldüm inan ne diyecegimii bilmiyoırum ama ilerleyipte düşmedinse şimdi olması bi yerde .........
herseyin bi zamanı var demekki canım rabbim nezaman ol derse o zaman sen hiç stres yapma bence canım umutsuzluk stres en kötü etken
cok gecmiş olsun canım
Ayyy hadi insallah foreverimyataktan cikmadan cubuk kraker ye sonra ayaga kalk ara ara soda fln ic
Bide kizlar beni iyice stres sardi az kaldi 28 ine insallah gecikir bende kanda baktiririm
Ayyy dusunme yasi apranaxim da senin yasinda millet yeni evleniyo artik
Eylulum gulum birtanem sok oldum ne denir nasil teselli edilir inan bilemiyorum....
Inan bana sagliksiz bir embriyoydu ki vucudun disari atti Allahim cok buyuk icini ferah tut kafani dagit bikac ay sonra denemelere baslarsin...
Hanzade,m,, evet ph i aynizamanda tum vucut hucrelerimdeki phi en hizli karbonatli su yukseltiyo emin ol, bir birbucuk liteye bi tatli kasigi ama boyleee tepeleme degil, ona gore hesapla iste canim benim buruk bi tadi var ama iinci ucuncu icistn sonra alisirsin.
Bir ker cok su ic cok su icmiyorsam ege vucudun cok asidik olur kizin olur hep, booool su boool yesilliklimon
Canimmm benimm neler yasamissin ama cok guzel soyledin hayirlisi... INSALLLLAAAH HAYIRLI ISE PIPISINI GORURSUN BAHARIMM
ya latif
yap hayatım akıntıya güvenme bence..
geçmiş olsun bitanem çok şaşırdım ve üzüldüm neden böyle olduki ama hakkında hayırlısı böyleymiş allah sana ve eşine sağlık versin yine denersin bazı insanlar neler yaşıyor bozma moralini bir kaç ay sonra tekrar denersin lütfen sıkma canını..
bulantılarım aşırı değil çıkarmıyorum şimdilik iştahsızlık var işte ama daha çok ilerlerse alırım bende ilaç canım teşekkürler...
ne diyeceğimi bilmiyorum eylülüm böylesi daha üzücü sanırım...önce var diyosun sonra hoopp yok...Allah dayanma gücü versin sana bana hepimize ya valla 15 dk düşünmüşümdür sayfa önümde açık,ne yazsam diye...yok ki yazacak bişey
vakti saati var diycez bacım,başka yolu yok
Ben neoyu doktoruma sormuştum kullanayımmı diye sakın dedi kesinlikle izin vermedi
Ben neoyu doktoruma sormuştum kullanayımmı diye sakın dedi kesinlikle izin vermedi
kızzz ben neo kullandım doktorun neden sakın dedi ki ne zararı varmış?
niye acaba?akşam kaşıntıdan delirdim bi gece bi sabah kullandım
bana geçen yıl doktor vermişti ama bu sefer sormadım acaba erkek bebek için mi olmaz dedi sana benim denemem şimdi değil acaba etkilermi
İnşallah rüyada ağlamak çok iyidirEylulucum,cat ignesinin etkisi oldugunu sanmiyorum.kimyasal gebelik gecirdin sendun gece ruyamda gordum seni cok agliyordun,sarildik beraber agladik...demek ki gulecegiz,cok yakinda ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla kızlar açıkçası neden kullanmaa dedi bilmiyorum hatta ben ona bu vajinayı alkalı yapıyormuş dedim hayır gerek yok çat anında zaten vajina alkalı olacak ne gerek var gereksiz şeyler kullanıyorsun dedim adet olmadan önce gyno kullandım diye neyse dedi onu kullanmışsın artık yapacak birşey yok. Yoksa onada izin vermeyecekti. Benim tahminimce rahim yapısını bozduğu için ama öncesinde kullanılsa sorun olacağını sanmıyorum.
Eylulucum,cat ignesinin etkisi oldugunu sanmiyorum.kimyasal gebelik gecirdin sendun gece ruyamda gordum seni cok agliyordun,sarildik beraber agladik...demek ki gulecegiz,cok yakinda ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş kısa zamanda güleriz canım....
inşallah daha fazla uğraşmadan oğluşa kavuşursunda yüzün güler bu arada normal düşük gibi değil beklemen gerekmiyo değilmi
kızlar ben şu alkadaysi kullanmayı düşünüyorum yalel kullandımı acaba içinde sodyum ve potasyum var zararli bişey yok diyolar sodyum ve potasyum bizim için iyi bence
@gijnij, gozun aydin. valla masallah bak yine ilk seferde tutturdun.
@eylul gozun aydin diye yazacaktim, sonra mesajlari gordum. velhasil insanin elinden bir sey de gelmiyor. mecbur devam, uzme kendini.
bunun disinda hamis olup da tebrik etmediklerim varsa kusura kalmayin kizlar. gozumden kacmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?