Süper Anneler - 2011

Zaten bebek için değil diyet için çıkmış ben bebek için kullansam mi diyorum daha önce yalel aldı ama kızlar kullanma dedi

Sağol bacım eylül öyle olunca benimde tüm hevesim kaçtı. Ne diyelim herşey nasip nasipten ötesi olmuyor

Canim yaa ne diyim bilemedim hakkinda hayirlisi boylesmis demek ki sabir ve metanet diliyorum sakin umutsuz olma eninde sonunda allahin izniyle bebeğine kavusacaksin inşallah...

canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...

hayır hayır.bır bucuk lıtre suya bır bucuk cay kasıgı koyacaksın.sabah ac karnına yarım lıtre ıceceksın.sonra kahvaltıdan bır saat sonra ıcıyolarmıs.bırde yemeklerden bır saat sonra ıcıyolarmıs.yanı gunde 3 lıtre ıcıyolarmıs

teşekkürleeeer....tatlım.....

Benim için herkes 1 yasin okuyabilir mi rica etsem...okuyacak olan arkadaşlar özel msj atarsa sevinirim....

Canim benide ekle bu aksam okicam Allahin izniyle....

Kizlar eylulumun haberinden sonra benimde tadim kacmisti iyice bu sabah satimin 26.gunu erken gebelik testi yaptim evde ve tabak gibi tek cizgi moralim coook kotu oldu 1 saat agladim.
Neyse hixlica adetimi bekliyorum.
Simdi bana yardimci olurmusunuz adetim gelsin CAKSIR koku aldim onu nasil icicez, ESIME EVICAP 400MG aldim onu gunde 1 kere birde ZINC PLUS gunde bir kere.
Bende sadece folikasit iciyorum birde alkali diyete tekrar basliyorum.
Clearblue testi 4 eczaneye sordum yoktu birrtanesi getircek.
Yumurta resmi cikan hangi modeli bilen varsa soyleyin kizlar.
Birde yumurta takibi yaptirip cat. Ignesiyle deneme yapsammi diyorum. Doktorum yapiyo
Kizlar insallah cok beklemem adetim gelmedi kasik batmalarim devam ediyo ama biliyorum test dogru cunku silik bile cizgi yoktu bu ay yatti.... zaten tum ay kupkuruydum

ya latif

canım allh razı olsun
eger dr un takıpederse ıyı ama bence cat iğnesi olmasanda hergun çatlayıp catlamadıgını kontrol etse daha iyi olur iğnede cok kuruluk yapıyor...
hakkında hayırlısı olsun yavrun cok beklemeden gelsın
erken gebelik testi benim arkadsta 13 gun pozıtıf olmuştu yani sen ona da cok güvenme bence...

apranax geçmişte çakşırı yazmıştı canım ama ben hatırlamıyorum bulalım eklyeyilim tekrar olmazsa

Canimmm benim zahmet olmazsa cok sevinirim guzelarkadasim.
Cok umutlanmak istemiyorum cunku bacak sizlamalarim adetin geliyo diyo, test de cok net tek cizgi iyi bir markanin testi... igne taraftari degilim acaba dedigin gibi hergun duzenli gidip catlama anini mi yakalasam....

ya latif

yumurta resmi cikanin adi monitör canim.clerablue nin var birde persona markasi var.

bence en güzeli o nasılsa yumurtlama problemın yok ....

Allah razi olsun canim sultanim, clearblue monitor olani bulduriyim o zaman gulenyuz disinda yumurtada cikiyo yani... hadi hayiisi

ya latif

evet canim yumurta resmi cikiyomus.ben hic düsünemedim nasil olsa adetim düzenli diye hamile olmadan önce aklima gelseydi alirdim.adeti düzensiz olanlara öneriyolar yumurta anini kacirmamak icin. galiba teravet de monitor kullanmisti.teraveti okurken benim jeton düsmemis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…