- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.401
alkali diyet diye bir sey cikmis. zayiflamak ve saglik icin cok gerekliymis. orada mutlaka bu damlalari oneriyorlar. yani sadece erkek icin degil, saglik icinde. velhasil tembelligimden bir turlu alamadim, bende baslamak istiyorum. birde kokusuz oldugundan karbonat gibi rahatsiz etmez.
su siteyi tekarr ekleyeyim, guzel bilgiler var.
http://alkalidiyet.com/
@gijnij, gozun aydin. valla masallah bak yine ilk seferde tutturdun.
@eylul gozun aydin diye yazacaktim, sonra mesajlari gordum. velhasil insanin elinden bir sey de gelmiyor. mecbur devam, uzme kendini.
bunun disinda hamis olup da tebrik etmediklerim varsa kusura kalmayin kizlar. gozumden kacmis.
canım bir litre suya bir paketin hepsini karıştırarakmı içiyor komşuların...bir öğrensen tatlım...
Canim yaa ne diyim bilemedim hakkinda hayirlisi boylesmis demek ki sabir ve metanet diliyorum sakin umutsuz olma eninde sonunda allahin izniyle bebeğine kavusacaksin inşallah...
Benim için herkes 1 yasin okuyabilir mi rica etsem...okuyacak olan arkadaşlar özel msj atarsa sevinirim....
Canım bana özel mesaj atarmısın?
hayır hayır.bır bucuk lıtre suya bır bucuk cay kasıgı koyacaksın.sabah ac karnına yarım lıtre ıceceksın.sonra kahvaltıdan bır saat sonra ıcıyolarmıs.bırde yemeklerden bır saat sonra ıcıyolarmıs.yanı gunde 3 lıtre ıcıyolarmıs
atıcam canımm surnın dolmasını belklıyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim için herkes 1 yasin okuyabilir mi rica etsem...okuyacak olan arkadaşlar özel msj atarsa sevinirim....
Canim benide ekle bu aksam okicam Allahin izniyle....
Kizlar eylulumun haberinden sonra benimde tadim kacmisti iyice bu sabah satimin 26.gunu erken gebelik testi yaptim evde ve tabak gibi tek cizgi moralim coook kotu oldu 1 saat agladim.
Neyse hixlica adetimi bekliyorum.
Simdi bana yardimci olurmusunuz adetim gelsin CAKSIR koku aldim onu nasil icicez, ESIME EVICAP 400MG aldim onu gunde 1 kere birde ZINC PLUS gunde bir kere.
Bende sadece folikasit iciyorum birde alkali diyete tekrar basliyorum.
Clearblue testi 4 eczaneye sordum yoktu birrtanesi getircek.
Yumurta resmi cikan hangi modeli bilen varsa soyleyin kizlar.
Birde yumurta takibi yaptirip cat. Ignesiyle deneme yapsammi diyorum. Doktorum yapiyo
Kizlar insallah cok beklemem adetim gelmedi kasik batmalarim devam ediyo ama biliyorum test dogru cunku silik bile cizgi yoktu bu ay yatti.... zaten tum ay kupkuruydum
ya latif
Apranaxx boş mesaj atmayı nasıl becerdin?
canım allh razı olsun
eger dr un takıpederse ıyı ama bence cat iğnesi olmasanda hergun çatlayıp catlamadıgını kontrol etse daha iyi olur iğnede cok kuruluk yapıyor...
hakkında hayırlısı olsun yavrun cok beklemeden gelsın
erken gebelik testi benim arkadsta 13 gun pozıtıf olmuştu yani sen ona da cok güvenme bence...
apranax geçmişte çakşırı yazmıştı canım ama ben hatırlamıyorum bulalım eklyeyilim tekrar olmazsa
Canim benide ekle bu aksam okicam Allahin izniyle....
Kizlar eylulumun haberinden sonra benimde tadim kacmisti iyice bu sabah satimin 26.gunu erken gebelik testi yaptim evde ve tabak gibi tek cizgi moralim coook kotu oldu 1 saat agladim.
Neyse hixlica adetimi bekliyorum.
Simdi bana yardimci olurmusunuz adetim gelsin CAKSIR koku aldim onu nasil icicez, ESIME EVICAP 400MG aldim onu gunde 1 kere birde ZINC PLUS gunde bir kere.
Bende sadece folikasit iciyorum birde alkali diyete tekrar basliyorum.
Clearblue testi 4 eczaneye sordum yoktu birrtanesi getircek.
Yumurta resmi cikan hangi modeli bilen varsa soyleyin kizlar.
Birde yumurta takibi yaptirip cat. Ignesiyle deneme yapsammi diyorum. Doktorum yapiyo
Kizlar insallah cok beklemem adetim gelmedi kasik batmalarim devam ediyo ama biliyorum test dogru cunku silik bile cizgi yoktu bu ay yatti.... zaten tum ay kupkuruydum
ya latif
bence en güzeli o nasılsa yumurtlama problemın yok ....Canimmm benim zahmet olmazsa cok sevinirim guzelarkadasim.
Cok umutlanmak istemiyorum cunku bacak sizlamalarim adetin geliyo diyo, test de cok net tek cizgi iyi bir markanin testi... igne taraftari degilim acaba dedigin gibi hergun duzenli gidip catlama anini mi yakalasam....
ya latif
yumurta resmi cikanin adi monitör canim.clerablue nin var birde persona markasi var.
Allah razi olsun canim sultanim, clearblue monitor olani bulduriyim o zaman gulenyuz disinda yumurtada cikiyo yani... hadi hayiisi
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?