Süper Anneler - 2011

kizlar topik yine eski sessiz gunlerine donmus, ne oldu bu kadinlara?
bu arada aklima zeynep-sevin geldi, acaba hamile kalabildi mi? hani ovulasyon testlerini bolca anlatiyorduk, birde yalelde kayip sanirsam. month zaten artik gelmiyor.

hamile kalayim bende son hizla kacacagim

bu ay ilk denemen degil mi? henuz bu kadar telas yapacak bir sey yok. hic monitorlerle ya da testlerle ugrasma. madem dr takip yapiyor, temiz temiz ona baktir. bos yere stres olmazsin.

bu ay ilk denemen degil mi? henuz bu kadar telas yapacak bir sey yok. hic monitorlerle ya da testlerle ugrasma. madem dr takip yapiyor, temiz temiz ona baktir. bos yere stres olmazsin.

Ilk denememdi canim benim.
Evet baktim monitor cok pahali ona verecegim parayla, ozelsigortam oldugu icin tam 10defa muayene olurum
Ama su caksir koku suyu nasil iciliyor birde kocaya evicap ve zinc disinda baska ne vereyim .
En azindan bunlari yapmak istiyorum birde takip tamam oh mis

ya latif

ben onlari pek bilmiyorum. benimki cinko bile icmedi. dogal takiliyoruz. keciboynuzu pekmezini de birakti, habire bal yiyor. zencefil, cilek, ananas vs gibi sperm hizlandirici seyler yiyor. ilac lafini duyunca sinirleniyor

canım bu yum geliştirmek için adetın 2.gununde başlayıp 12.gün dahil sbah akşam ac karna 1 tatlı kaşığı yemen gerekiyor
Saol birtanem,Eylulum baktim kk da ama kullananlarin yuzdesel olarak cogunlugunun hep kiz, bir kac istisna erkek var. Bende vazgeciyim diyorum bundan.
Ama caksir koku icebiliriz, sadece gunde kac kez nasil demleyip icilmeli bilen varsa yardim nolur? Hem ben hem esim icicek bide dimi?

ya latif

canım benım aldığım paketin üsütünde 1 bardak suya 5 6 gr caksır atıp ağzı kapalı olarak kısık ateşte 10 dk kaynatın yazıyr..sonra süzülüp içilecekmiş..ama bu kök halinde olanı...
birde defterime toz olan için 1 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı caksır otu karıştırılıp yenilecek diye not almışım ..
inş faydası olur...

Auyy Allah razi olsun, google i talan ettim bende de kok var. Bi yerde bir bardak kaynar suya bir tatli kasigi caksir koyup agzi kapali demini almasini bekle bes dakkaya ic yaziyordu ama emin olamadim.
Peki eylulummm karikoca gunde kac kere ac mi tok mu icicez? Bir bardak o bi bardak ben gibi mi?

ya latif

Hepinize gunaydin kizlar bugun acilisi ben yapiyim dedim insallah muradlariniza kavusacginiz guzel bir gun olur bende kiz icindenemelere devam edrm yumurtlama hesaplaycilarda yani internette bu gun ovulsyn gunu gorunuyr ve biz dun deneme yaptik aslinda korktm yanlismi yapmism acaba o yuzden iliskidn sonra hemen ayaga kalktim wc ye gittim.nebiliymiste .pazar pazartesi iki gun ust uste oldu sali ara verdik ve dun oldu bugunde ovulsyn gunummus hayirlisi ama yanlismi yaptim acaba birde iliskiden sonraki gunler kucuk abdest yaparken vajinadan zamk kivaminda akintilar geliyr sizce normal mi

günaydınnn denelerin hayırlı olsun..ovu gününden 1 gun once kzı olanda var oglu olanda hersey kısmet meselesi canım rabbim gönlündekini versin inş...
akıntı konusunda yorum yapamıyorum...

canım inan nasıl içilecek bende bilmiyorum ama günde 2 kez dır diye düşünüyorum..bizde başlamadık çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…