- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.421
Canim benide ekle bu aksam okicam Allahin izniyle....
Kizlar eylulumun haberinden sonra benimde tadim kacmisti iyice bu sabah satimin 26.gunu erken gebelik testi yaptim evde ve tabak gibi tek cizgi moralim coook kotu oldu 1 saat agladim.
Neyse hixlica adetimi bekliyorum.
Simdi bana yardimci olurmusunuz adetim gelsin CAKSIR koku aldim onu nasil icicez, ESIME EVICAP 400MG aldim onu gunde 1 kere birde ZINC PLUS gunde bir kere.
Bende sadece folikasit iciyorum birde alkali diyete tekrar basliyorum.
Clearblue testi 4 eczaneye sordum yoktu birrtanesi getircek.
Yumurta resmi cikan hangi modeli bilen varsa soyleyin kizlar.
Birde yumurta takibi yaptirip cat. Ignesiyle deneme yapsammi diyorum. Doktorum yapiyo
Kizlar insallah cok beklemem adetim gelmedi kasik batmalarim devam ediyo ama biliyorum test dogru cunku silik bile cizgi yoktu bu ay yatti.... zaten tum ay kupkuruydum
ya latif
bu ay ilk denemen degil mi? henuz bu kadar telas yapacak bir sey yok. hic monitorlerle ya da testlerle ugrasma. madem dr takip yapiyor, temiz temiz ona baktir. bos yere stres olmazsin.
Ilk denememdi canim benim.
Evet baktim monitor cok pahali ona verecegim parayla, ozelsigortam oldugu icin tam 10defa muayene olurum
Ama su caksir koku suyu nasil iciliyor birde kocaya evicap ve zinc disinda baska ne vereyim .
En azindan bunlari yapmak istiyorum birde takip tamam oh mis
ya latif
Okuyayım yalnız tlf dan òzel mesaj yazamıyorum sen bana yazBenim için herkes 1 yasin okuyabilir mi rica etsem...okuyacak olan arkadaşlar özel msj atarsa sevinirim....
Benim için herkes 1 yasin okuyabilir mi rica etsem...okuyacak olan arkadaşlar özel msj atarsa sevinirim....
ooo kımse kalmamış neredesınız kızlar yaw.....
Bugün ikindi vakti okudum canım eylul rumuzlu bayanin sıkıntısı dileği için dedim
Kizlar bide bir arkadasim balcorek otu ile ilgili bisi demisti hatirlamiyorum
ya latif
Saol birtanem,Eylulum baktim kk da ama kullananlarin yuzdesel olarak cogunlugunun hep kiz, bir kac istisna erkek var. Bende vazgeciyim diyorum bundan.canım bu yum geliştirmek için adetın 2.gununde başlayıp 12.gün dahil sbah akşam ac karna 1 tatlı kaşığı yemen gerekiyor
Saol birtanem,Eylulum baktim kk da ama kullananlarin yuzdesel olarak cogunlugunun hep kiz, bir kac istisna erkek var. Bende vazgeciyim diyorum bundan.
Ama caksir koku icebiliriz, sadece gunde kac kez nasil demleyip icilmeli bilen varsa yardim nolur? Hem ben hem esim icicek bide dimi?
ya latif
canım benım aldığım paketin üsütünde 1 bardak suya 5 6 gr caksır atıp ağzı kapalı olarak kısık ateşte 10 dk kaynatın yazıyr..sonra süzülüp içilecekmiş..ama bu kök halinde olanı...
birde defterime toz olan için 1 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı caksır otu karıştırılıp yenilecek diye not almışım ..
inş faydası olur...
günaydınnn denelerin hayırlı olsun..ovu gününden 1 gun once kzı olanda var oglu olanda hersey kısmet meselesi canım rabbim gönlündekini versin inş...Hepinize gunaydin kizlar bugun acilisi ben yapiyim dedim insallah muradlariniza kavusacginiz guzel bir gun olur bende kiz icindenemelere devam edrm yumurtlama hesaplaycilarda yani internette bu gun ovulsyn gunu gorunuyr ve biz dun deneme yaptik aslinda korktm yanlismi yapmism acaba o yuzden iliskidn sonra hemen ayaga kalktim wc ye gittim.nebiliymiste .pazar pazartesi iki gun ust uste oldu sali ara verdik ve dun oldu bugunde ovulsyn gunummus hayirlisi ama yanlismi yaptim acaba birde iliskiden sonraki gunler kucuk abdest yaparken vajinadan zamk kivaminda akintilar geliyr sizce normal mi
Auyy Allah razi olsun, google i talan ettim bende de kok var. Bi yerde bir bardak kaynar suya bir tatli kasigi caksir koyup agzi kapali demini almasini bekle bes dakkaya ic yaziyordu ama emin olamadim.
Peki eylulummm karikoca gunde kac kere ac mi tok mu icicez? Bir bardak o bi bardak ben gibi mi?
ya latif
Hepinize gunaydin kizlar bugun acilisi ben yapiyim dedim insallah muradlariniza kavusacginiz guzel bir gun olur bende kiz icindenemelere devam edrm yumurtlama hesaplaycilarda yani internette bu gun ovulsyn gunu gorunuyr ve biz dun deneme yaptik aslinda korktm yanlismi yapmism acaba o yuzden iliskidn sonra hemen ayaga kalktim wc ye gittim.nebiliymiste .pazar pazartesi iki gun ust uste oldu sali ara verdik ve dun oldu bugunde ovulsyn gunummus hayirlisi ama yanlismi yaptim acaba birde iliskiden sonraki gunler kucuk abdest yaparken vajinadan zamk kivaminda akintilar geliyr
burda demişlerdi içerde kalan spoşlar çıkıyo olabilir denemeyi dün yaptıysan kız olmasi gerekir ama yinede Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?