- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.441
tamam canım allah razı olsun teşekkür ederim.
Hepinize gunaydin kizlar bugun acilisi ben yapiyim dedim insallah muradlariniza kavusacginiz guzel bir gun olur bende kiz icindenemelere devam edrm yumurtlama hesaplaycilarda yani internette bu gun ovulsyn gunu gorunuyr ve biz dun deneme yaptik aslinda korktm yanlismi yapmism acaba o yuzden iliskidn sonra hemen ayaga kalktim wc ye gittim.nebiliymiste .pazar pazartesi iki gun ust uste oldu sali ara verdik ve dun oldu bugunde ovulsyn gunummus hayirlisi ama yanlismi yaptim acaba birde iliskiden sonraki gunler kucuk abdest yaparken vajinadan zamk kivaminda akintilar geliyr sizce normal mi
Canim hayirli gunler sana da,
Eger bu ay olmazsa unutma mutlaka bi dahaki ay bu bal corek otu tarcin kurunu yap, yuzdesel olarak kiz oluyormus. Omer celakilda soylemis kiz isteyenler bal kurunu uygulasin asidik bir yapisi varmis ve kiza sebep oluyormus.
ya latif
O ömer çekakıl erkek için birşey dememişmi?
Valla gijnijim keske bulsam demistir belki ama bana denk gelmedi :-(
ya latif
Kizlarrrrr hepinize cevaplar icin tesekkurler degerli onerilernz icknde insallah peki erken gebelik nasil bilinir acaba
Kizlarrrrr hepinize cevaplar icin tesekkurler degerli onerilernz icknde insallah peki erken gebelik nasil bilinir acaba
Valla gijnijim keske bulsam demistir belki ama bana denk gelmedi :-(
ya latif
cnm sen hastalandınmı aceba test yaptınmı tekrardaan....
Kizlar iki gundur ov testeri negatif gosteriyordu bu sabah uzayan akintim geldi az once test yaptim pozitif cikti. Esimle 3 gundur darginiz yani perhizdeyiz. Perhizimizde var anlayacaginiz bu gece halvet icin en ideal gece. Sizce bu gece halvet olsun mu yoksa nisan ayinimi bekleyeyim malum bu ay cine gore kiz ayi(((
Bacım nerdesin bişe dicem sana
Gönlünden ne geçiyorsa öyle yap takvime güveniyorsan es geç ama tam yumuda bulduysan yapabilirsinde :) çok yardımcı oldum
Kizlar iki gundur ov testeri negatif gosteriyordu bu sabah uzayan akintim geldi az once test yaptim pozitif cikti. Esimle 3 gundur darginiz yani perhizdeyiz. Perhizimizde var anlayacaginiz bu gece halvet icin en ideal gece. Sizce bu gece halvet olsun mu yoksa nisan ayinimi bekleyeyim malum bu ay cine gore kiz ayi(((
canım valla kısmet bu işler takvime felan bazen tutuyor bazen tutumuyor.tam catlama anını bulduktan sonra niye tutmasın hadi hayırlısı hakkında canım hayırlı denemeler olsun
Cok yardimci oldun tabi kusum benim senin varligin bile bana cok yardimci oldu icimden bu gece gecikiyor sansimi deneyecegim bakalim zaten kist var tutar mi tutmaz mi allah kerim
bacım kusura bakma yaa bu aralar cok yogundum fırsat bulamadım pek yazmaya.hayır ola inşallah.
bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?