Süper Anneler - 2011

Canim hayirli gunler sana da,
Eger bu ay olmazsa unutma mutlaka bi dahaki ay bu bal corek otu tarcin kurunu yap, yuzdesel olarak kiz oluyormus. Omer celakilda soylemis kiz isteyenler bal kurunu uygulasin asidik bir yapisi varmis ve kiza sebep oluyormus.

ya latif

O ömer çekakıl erkek için birşey dememişmi?

Kizlarrrrr hepinize cevaplar icin tesekkurler degerli onerilernz icknde insallah peki erken gebelik nasil bilinir acaba

Kizlarrrrr hepinize cevaplar icin tesekkurler degerli onerilernz icknde insallah peki erken gebelik nasil bilinir acaba

Erken gebelik testiyle yoksa başka türlü emin olmak zor. Ben hamile olduğumu tahlil bile yapmadan anlamıştım çünkü çok saçma birşey için durup dururken ağladım işte o an hamile olduğumu anladım ))

Ovulasyon testleriyle erken öğrenilebiliyor. Ovulasyondan sonrada test aynı şekilde koyu olmaya devam ediyorsa, hamilelik var demek genellikle.

cnm sen hastalandınmı aceba test yaptınmı tekrardaan....

Huzuncicegim canim hastalanmadim, hic bir regl belirtim yok. Normalde heray goguslerim deli gibi acirdi, kollarimi kapatamazdim ordek gibi dolasirdim yok normaller...
Bacaklarim felc olurdu teyzemde oyle, hic tik yok.
Sadece halen sag kasigim onden ver tam o noktanin arkasi belim bir acayip.
Ilk zamanlar agriyodu ya simdi boyle balkiyo gibi, cekiyo gibi icten bi sanki igne batip cikiyo baskada bisi yok,....
Umitlenmek ustemiyorum idrarda negatif cikmisti dun ama diyorum ki sanki regl olmicam, bi sislik var genel olarak odemim var ama regl oncesi gibi diil.
Birde iki gundur sabah yataktan simdi regl olucam gibi kalkiyorum hafif romantizma agrisi gibi bacaklarim.
Idrarimi yaparkende hafif yanmam var, sik idrara cikiyorum....
Akinti, yok, regliden once olurdu hatta kabiz olurdum yok normal hersey...
Acaba ayin 16sindaki iliskide yumurtladim ve dollendi ama henuz idrara gecmedi mi hormon? Heveslenmekte istemiyorum cunku cizgi tek ve kesindi, erken gebelik testini yaptim.
INSALLAH PAZARTESIYE KDR OLMAZSAM DOKTORUM KANDA BAKALIM DEDI INSALLLAAAH

ya latif

Kizlar iki gundur ov testeri negatif gosteriyordu bu sabah uzayan akintim geldi az once test yaptim pozitif cikti. Esimle 3 gundur darginiz yani perhizdeyiz. Perhizimizde var anlayacaginiz bu gece halvet icin en ideal gece. Sizce bu gece halvet olsun mu yoksa nisan ayinimi bekleyeyim malum bu ay cine gore kiz ayi (((

Gönlünden ne geçiyorsa öyle yap takvime güveniyorsan es geç ama tam yumuda bulduysan yapabilirsinde :) çok yardımcı oldum

Gönlünden ne geçiyorsa öyle yap takvime güveniyorsan es geç ama tam yumuda bulduysan yapabilirsinde :) çok yardımcı oldum

Cok yardimci oldun tabi kusum benim senin varligin bile bana cok yardimci oldu icimden bu gece gecikiyor sansimi deneyecegim bakalim zaten kist var tutar mi tutmaz mi allah kerim

canım valla kısmet bu işler takvime felan bazen tutuyor bazen tutumuyor.tam catlama anını bulduktan sonra niye tutmasın hadi hayırlısı hakkında canım hayırlı denemeler olsun

Cok yardimci oldun tabi kusum benim senin varligin bile bana cok yardimci oldu icimden bu gece gecikiyor sansimi deneyecegim bakalim zaten kist var tutar mi tutmaz mi allah kerim

Sağol canım Allah razı olsun. Ama içinden ne geçiyorsa onu yap. Rabbim nasip ederse her şekilde eder onun için kafanı rahat tut dene

bacım kusura bakma yaa bu aralar cok yogundum fırsat bulamadım pek yazmaya.hayır ola inşallah.
bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Canım taa ozaman ben senin durumunu doktoruma sordum ama seni göremedim sanki onun için yazmadım. Dediki düşük bile yapmışsa bir kaç ay üst üste tek taraftan yum oluşması düşündürücü yani neden doğal yApısına dönmedi bunu araştırmak lazım. Uzaktan birşey demem çok zor ama en azından 1 ay doğum kontrol hapı kullansın bakalım sonuç ne olacak olmazsa ona göre iyi bir doktora gitsin. Hamilelik Dr canım daha hiçbirşey anlamadım valla yok arası gibi birşey salı günü gitcem bakalım ne dicek. Yine kafanıza takılan birşey olursa yazın gidince sorarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…