- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.461
Kizlar iki gundur ov testeri negatif gosteriyordu bu sabah uzayan akintim geldi az once test yaptim pozitif cikti. Esimle 3 gundur darginiz yani perhizdeyiz. Perhizimizde var anlayacaginiz bu gece halvet icin en ideal gece. Sizce bu gece halvet olsun mu yoksa nisan ayinimi bekleyeyim malum bu ay cine gore kiz ayi(((
Cok yardimci oldun tabi kusum benim senin varligin bile bana cok yardimci oldu icimden bu gece gecikiyor sansimi deneyecegim bakalim zaten kist var tutar mi tutmaz mi allah kerim
Sağol bacım. Galenik hiç kullanmadım olduğu gibi kaldı. Loboguik kullandım benim pik yaptıktan 17 saat sonra çatladı. Çat iğnesi ile 38. Saat gülen yüzden 27 saat sonra oldu. Bir deneme 40. Saatte 2. Denemede 48. Saatte oldu.
Defneeeem nerdesin ozlettin kendini
Bende hissediyorum bu gece oglusun geliyo! isin sakasi tabiki arkadasim tam anini bulmussun hic kacirma dene ne zarari olcak.
Kizlar bende regl olmanin esamesi yok.... Su sag kasiktaki igne batmasi iyice sidetlendi hayrolsun, heves etmek istemiyorum ama galiba oldu bu isAllahin izniyle ayin 16sindaki sabah olan iliski tuttuysa ki aksam geldi uzayan akinti, daha 11 gun olmustyr iliskiden o yuzden idrarda cikmamistir diyorum. pazartesi regl gelmezse ilk is kan testine gitmek
ya latif
Kizlar iki gundur ov testeri negatif gosteriyordu bu sabah uzayan akintim geldi az once test yaptim pozitif cikti. Esimle 3 gundur darginiz yani perhizdeyiz. Perhizimizde var anlayacaginiz bu gece halvet icin en ideal gece. Sizce bu gece halvet olsun mu yoksa nisan ayinimi bekleyeyim malum bu ay cine gore kiz ayi(((
hayırlısı olsun ıyı dayanıyosun cnm ya ben olsam coktan kan testı yapmıştım...çok sabırsızımdır.....ondan
Bende coook sabirsizim kan testiyle kotu bir hatiram var dusugumde ilk 700lerde olan seviyenin 10gun boyunca hergun dususunu izledim... Psikolojik olarak korkuyoruz karikoca... Sabirsiz olmasam devamli idrar testi yaparmiyimBirde hurafe olabilir belki ama cok dusukken deger kanda baktirmak sıksık dusuge sebep oluyo diye okumustum, cok takin arkadasimda ilk bebegini ayni benim ki gibi aci ceke ceke hergun o kanda betaya baktira baktira kaybeti... Inanilmaz etkilendim, iyice gunum gecsin oyle yaptiriyim istiyorum, hatta idrarda ciksa hic kanda baktirmazdim...
ya latif
cnm benım kıyamam sana özür dilerim boyle bır anın olduğunu düşünmemiştim....en ıyısı zamana bırakmak zaten daha ılk olmasada ıkıncı denemende olucak ınşallah...
Kizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))
Kizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))
bir sey soracagim? bu saatleri net hatirliyor musun? cunku genelde testlerden 24-48 saat sonra catlama oldugu soylenir. benim gulen yuz negatif, ama cift cizgi esit. sasirdim kaldim, sacma bir sey oldu.
hayırlısı olsun cnm...guzel haberlerını beklıyoruz....
hayırlı olsun.hadı bakalım.sen bır denememı yapacaksın
canım hayırlı olsun denemen oğlusun yola çıkmış olsun inşşş...
Hadi hayırlı olsun inşallah. Oğlun yola çıkmıştır inşallah. Takvimleri boşver olacağı varsa her şekilde olur
gelmez inş da pazartesi güzel haberler veririsinDefneeeem nerdesin ozlettin kendini
Bende hissediyorum bu gece oglusun geliyo! isin sakasi tabiki arkadasim tam anini bulmussun hic kacirma dene ne zarari olcak.
Kizlar bende regl olmanin esamesi yok.... Su sag kasiktaki igne batmasi iyice sidetlendi hayrolsun, heves etmek istemiyorum ama galiba oldu bu isAllahin izniyle ayin 16sindaki sabah olan iliski tuttuysa ki aksam geldi uzayan akinti, daha 11 gun olmustyr iliskiden o yuzden idrarda cikmamistir diyorum. pazartesi regl gelmezse ilk is kan testine gitmek
ya latif
Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah oglusum gobusumdedir. Allah sizlerede tosunlar tosunu erkek evlatlar nasip etsin insallah :) dortisim bu ay bir kez deneme yapacagim eger tutmazsa obur ay deneme birden fazla olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?