Süper Anneler - 2011

Cok yardimci oldun tabi kusum benim senin varligin bile bana cok yardimci oldu icimden bu gece gecikiyor sansimi deneyecegim bakalim zaten kist var tutar mi tutmaz mi allah kerim

Defneeeem nerdesin ozlettin kendini
Bende hissediyorum bu gece oglusun geliyo! isin sakasi tabiki arkadasim tam anini bulmussun hic kacirma dene ne zarari olcak.

Kizlar bende regl olmanin esamesi yok.... Su sag kasiktaki igne batmasi iyice sidetlendi hayrolsun, heves etmek istemiyorum ama galiba oldu bu is Allahin izniyle ayin 16sindaki sabah olan iliski tuttuysa ki aksam geldi uzayan akinti, daha 11 gun olmustyr iliskiden o yuzden idrarda cikmamistir diyorum. pazartesi regl gelmezse ilk is kan testine gitmek

ya latif

bir sey soracagim? bu saatleri net hatirliyor musun? cunku genelde testlerden 24-48 saat sonra catlama oldugu soylenir. benim gulen yuz negatif, ama cift cizgi esit. sasirdim kaldim, sacma bir sey oldu.

hayırlısı olsun ıyı dayanıyosun cnm ya ben olsam coktan kan testı yapmıştım...çok sabırsızımdır.....ondan

içinden bir ses yap dıyosa bence yap....cuma gunu hayırlı gun...

hayırlısı olsun ıyı dayanıyosun cnm ya ben olsam coktan kan testı yapmıştım...çok sabırsızımdır.....ondan

Bende coook sabirsizim kan testiyle kotu bir hatiram var dusugumde ilk 700lerde olan seviyenin 10gun boyunca hergun dususunu izledim... Psikolojik olarak korkuyoruz karikoca... Sabirsiz olmasam devamli idrar testi yaparmiyimBirde hurafe olabilir belki ama cok dusukken deger kanda baktirmak sıksık dusuge sebep oluyo diye okumustum, cok takin arkadasimda ilk bebegini ayni benim ki gibi aci ceke ceke hergun o kanda betaya baktira baktira kaybeti... Inanilmaz etkilendim, iyice gunum gecsin oyle yaptiriyim istiyorum, hatta idrarda ciksa hic kanda baktirmazdim...

ya latif

cnm benım kıyamam sana özür dilerim boyle bır anın olduğunu düşünmemiştim....en ıyısı zamana bırakmak zaten daha ılk olmasada ıkıncı denemende olucak ınşallah...

cnm benım kıyamam sana özür dilerim boyle bır anın olduğunu düşünmemiştim....en ıyısı zamana bırakmak zaten daha ılk olmasada ıkıncı denemende olucak ınşallah...

Estafirullah huzuncicegim, hi onemli diil 3 yil oncesi zaten, ama beyin bilincaltinda sakliyor korkularimizi..
Ayyy INSALLLAAH canim benim mubarek gece benim icin guzel seyler diliyosu Allah razi olsun. Senide bekletmeden kavustursun oglusuna INSALLAAH

ya latif

Kizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))

hayırlısı olsun cnm...guzel haberlerını beklıyoruz....

hayırlı olsun.hadı bakalım.sen bır denememı yapacaksın

Hakkaten haa nasil becermisim...aslinda ozel mesaj yazmistim eylule :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben seni cok ozledim yaa.zaten giremiyorum dogru durust.hepte gezilmezki kardesim :)

Iste benim yaptigim bu.1 cay kasigi caksir koku tozu 1 tatli kasigi bal.karistirip yedik hem ben hem esim.daha hamis degilim ana sperm hizi tavan yapti.

canım hayırlı olsun denemen oğlusun yola çıkmış olsun inşşş...

bir sey soracagim? bu saatleri net hatirliyor musun? cunku genelde testlerden 24-48 saat sonra catlama oldugu soylenir. benim gulen yuz negatif, ama cift cizgi esit. sasirdim kaldim, sacma bir sey oldu.

Canım hepsini sürekli facedeki kızlara resmi ile birlikte attığım için eminim. Demekki herkeste farklı oluyor. Benim gülen yüz çıktıktan sonraki gün bozuldu zaten bende içindeki çizgilere bakıyordum.

Hadi hayırlı olsun inşallah. Oğlun yola çıkmıştır inşallah. Takvimleri boşver olacağı varsa her şekilde olur

hayırlısı olsun cnm...guzel haberlerını beklıyoruz....

hayırlı olsun.hadı bakalım.sen bır denememı yapacaksın

canım hayırlı olsun denemen oğlusun yola çıkmış olsun inşşş...

Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah oglusum gobusumdedir. Allah sizlerede tosunlar tosunu erkek evlatlar nasip etsin insallah :) dortisim bu ay bir kez deneme yapacagim eger tutmazsa obur ay deneme birden fazla olacak :)

gelmez inş da pazartesi güzel haberler veririsin
Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah oglusum gobusumdedir. Allah sizlerede tosunlar tosunu erkek evlatlar nasip etsin insallah :) dortisim bu ay bir kez deneme yapacagim eger tutmazsa obur ay deneme birden fazla olacak :)

amin canımm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…