- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.481
Kizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))
gelmez inş da pazartesi güzel haberler veririsin
amin canımm inş
Canim HAYIRLI UGURLU OLSUN denemen, INSALLAH oglusun cikmistir yola
KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HEPINIZE
eylulcum senin dualar tamam ben okudum kimseye veremedim, kimi aradiysam hepsi yogunuz bissuru var okunacak dedi, ama pzrtesi tekrar toplamaya caliscam caniminici
ya latif
Kizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))
Aminnn bacim bende artik oyle dusunmeye basladim bakalim insallah bizim ogluslar yoldadir :)
İki mesaj üst üste olmaz bunu değişelim bari :)Aminnn bacim bende artik oyle dusunmeye basladim bakalim insallah bizim ogluslar yoldadir :)
canım önemli değil senin okumuş olma yeter...uğraşma dağıtmak için allh razı olsun
düşünemen yeter canım allh razı olsun.eylulum suan adetlıyım yenı basladı daha 3. gundeyım.allah nasıp ederse bıter bıtmez okuyacagım ama bır hafta surer daha benım adet
adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree
adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree
O hadis sahih değil canım. Yinede gönlünden geçiyorsa dene. Denemesi bedava
cnm bende bı kaç ay önce denedım hamıle kalamadım bıraktım....ama tutanda var açıkcası...
ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...Ben ikinciye öyle hamile kaldim canim kiz icindi güya yum.a uzak olsun diye 28 günde bir adet oluyordum .oğlum oldu
Canım hayırlı olsun oğlun yola çıkmıştır inşallah ovulasyon testlerine devam ediyormusun silikleşmeye başladımı canım ama sana tavsiyem çatladığına enim oluncaya kadar ilişkiye devam et geç çatlarsa kızın olabilir tatlım yler 24 saat yaşıyormuş ya ondan diyorum sürekli tazele yleri benim düşüncm böyle ama tabi sen bilirsin ...benim erkek beklentim pek kalmadı yapmadığım şeyler için pişman oluyorum..geçen gece rüyamda kendimi gördüm saçlarım ve yüzüm okadar güzeldiki aynada ay ne kadar güzel olmuşum diyordum yorumuna baktım yorumunda kız diyor Allahtan hayırlı sağlıklı evlat yapacak bir şey yok Allah nasibimizde ne varsa onu veriyor bize bir ara kafama çok takmıştım erkek diye ama şimdi karnımda ve Allahtan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması ....Allah isteyen herkese gönlündekini kucağına versin insallahKizlar ilk denemem vatana millete tum topigimize hayirli olsun. Cin takvimi dedim dedim bu gece ilk denememi yaptim bu ay cin takvimine gore kiz ama hakkimda hayirlisi olsun bakalim. Esim 4 gunluk perhiz nedeniyle midir nedir ne dediysem yapti ne dediysem icti dusunun sert kahveyi bile burun kivirmadan icti hey mas. Ins tutmus oglusum yola cikmistir. Her animi paylastigim gibi bu animida sizlerle paylasmak istedim. Herkese hayirli geceler :)))
Canım hayırlı olsun oğlun yola çıkmıştır inşallah ovulasyon testlerine devam ediyormusun silikleşmeye başladımı canım ama sana tavsiyem çatladığına enim oluncaya kadar ilişkiye devam et geç çatlarsa kızın olabilir tatlım yler 24 saat yaşıyormuş ya ondan diyorum sürekli tazele yleri benim düşüncm böyle ama tabi sen bilirsin ...benim erkek beklentim pek kalmadı yapmadığım şeyler için pişman oluyorum..geçen gece rüyamda kendimi gördüm saçlarım ve yüzüm okadar güzeldiki aynada ay ne kadar güzel olmuşum diyordum yorumuna baktım yorumunda kız diyor Allahtan hayırlı sağlıklı evlat yapacak bir şey yok Allah nasibimizde ne varsa onu veriyor bize bir ara kafama çok takmıştım erkek diye ama şimdi karnımda ve Allahtan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması ....Allah isteyen herkese gönlündekini kucağına versin insallah
Bence deneme o tutturanlar erken yumurtlamıştır o ay 12. Gün yumurtladıysalar tutmuştur biraz dinlen eylul kafan çok karışmış canım senin bizler burada çatlama anını bulmaya çalışıyoruz ne oldu da vazgeçtın o yöntemlerden neler kafanı karıştırdı canım senin
ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...
canım aylardır denedım olmadı artık yoruldum tek ilşkiden..vakit geçiyor yaş ilerliyor 1 yıl odu denemeye başlayalı şimdiye yavrum doğmuş olurdu belki...
Aleyküm selam nerelerdesin kız sen neden küstun topiğe tatlımSelam arkadaslar nasilsiniz umarim hersey yolundadir. Aslinda kendime soz verdim birdaha girmeyecektim bu topige ama sizleri özledim ve bi selam veriyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?