Süper Anneler - 2011

Canim HAYIRLI UGURLU OLSUN denemen, INSALLAH oglusun cikmistir yola

KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HEPINIZE
eylulcum senin dualar tamam ben okudum kimseye veremedim, kimi aradiysam hepsi yogunuz bissuru var okunacak dedi, ama pzrtesi tekrar toplamaya caliscam caniminici

ya latif

canım önemli değil senin okumuş olma yeter...uğraşma dağıtmak için allh razı olsun

hadi hayırisı canım bu cuma gününün hatırına Rabbim oğluşunu versin

O hadis sahih değil canım. Yinede gönlünden geçiyorsa dene. Denemesi bedava

cnm bende bı kaç ay önce denedım hamıle kalamadım bıraktım....ama tutanda var açıkcası...

Ben ikinciye öyle hamile kaldim canim kiz icindi güya yum.a uzak olsun diye 28 günde bir adet oluyordum .oğlum oldu
ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...

Canım hayırlı olsun oğlun yola çıkmıştır inşallah ovulasyon testlerine devam ediyormusun silikleşmeye başladımı canım ama sana tavsiyem çatladığına enim oluncaya kadar ilişkiye devam et geç çatlarsa kızın olabilir tatlım yler 24 saat yaşıyormuş ya ondan diyorum sürekli tazele yleri benim düşüncm böyle ama tabi sen bilirsin ...benim erkek beklentim pek kalmadı yapmadığım şeyler için pişman oluyorum..geçen gece rüyamda kendimi gördüm saçlarım ve yüzüm okadar güzeldiki aynada ay ne kadar güzel olmuşum diyordum yorumuna baktım yorumunda kız diyor Allahtan hayırlı sağlıklı evlat yapacak bir şey yok Allah nasibimizde ne varsa onu veriyor bize bir ara kafama çok takmıştım erkek diye ama şimdi karnımda ve Allahtan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması ....Allah isteyen herkese gönlündekini kucağına versin insallah

Bence deneme o tutturanlar erken yumurtlamıştır o ay 12. Gün yumurtladıysalar tutmuştur biraz dinlen eylul kafan çok karışmış canım senin bizler burada çatlama anını bulmaya çalışıyoruz ne oldu da vazgeçtın o yöntemlerden neler kafanı karıştırdı canım senin

karnına düşünce o küçük yavru cinsiyetin hiç önemi kalmıyor bende düşürdüğüm yavrumda öğrendiğim andan sonra bitmişti herşey kız mı erkek mi önemi kalmamıştı artık..yada biliçaltımız yapacağın bir şey kalmadığı için bizi böyle düşündürüyor da olabilir bilmiyorum..rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin sonrada gönlündekini versin

canım aylardır denedım olmadı artık yoruldum tek ilşkiden..vakit geçiyor yaş ilerliyor 1 yıl odu denemeye başlayalı şimdiye yavrum doğmuş olurdu belki...

adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree

ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...

canım aylardır denedım olmadı artık yoruldum tek ilşkiden..vakit geçiyor yaş ilerliyor 1 yıl odu denemeye başlayalı şimdiye yavrum doğmuş olurdu belki...

Eylulum,

Doktor takibi yapamazmisin?
Yada su caksir koku kurunu yap, bendeki gibi adet baslangicini bir gun al, benim kanamam 5 gun suruyo diyo doktor ilk 10.gun demisti.
Mesela senden adet basindan ilk 5. Gun korunmali iliski yap, yada afedersin cok ozurdilerim esin bosalsin birsekilde, sonraki iliski duruma gor akintina gor yada ovulasyon kitine gore en az 3 en fazla 5 gun sonra olsun, sonra yine bir uc gun sonra son bi iliski.
Uzayani gordugun an yap mesela ortada o olsun, uzayandan bi engec 12 saat sonra ikinciyi yap. En son dedigi, gibi son bi iliski yap.
Soguk dus, sert kahve cinsel perhiz, hatta soguk dus yerine buzlu su dolu kovayada esinin yumurtaliklari degsin, yada buzlu su sunger ile pres yap, yada bu soguk kompreslerden cikar buzluktan oturrken ara ara esin tutsun.
Ne biliyim eylulum tek iliskizaten cok zor tutmasi, buyuklerimiz oyle derler ya, ama kayinvalidemler sirf erkek evlat ve erkek torun sahibiler hepsi adet bitimi ilk bes gun diyolar sonra 3 gun kiz sonra 1 gun erkek gerisi tekrar kiz.
Kemal bayindirda buna yakin bi iliski cizelgesi veriyormus...
Ne biliyim, hakkimizda hayirlisi saglikli olsunda

ya latif

Selam arkadaslar nasilsiniz umarim hersey yolundadir. Aslinda kendime soz verdim birdaha girmeyecektim bu topige ama sizleri özledim ve bi selam veriyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…