Süper Anneler - 2011

Canım hepsini sürekli facedeki kızlara resmi ile birlikte attığım için eminim. Demekki herkeste farklı oluyor. Benim gülen yüz çıktıktan sonraki gün bozuldu zaten bende içindeki çizgilere bakıyordum.

sagolasin sekerim, anlamadim bu ayki testleri.

adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree

bunca zamandir takip ediyorsun genelde hangi gun catlama oluyor? misal benimki 16 ve 17.gun. istesem bile bende erkegi birak bebek tutmaz. bu ay son zaten. ovulasyon takibi yapmayacagim. acikcasi artik hic inanmiyorum, elimizden geleni yaptik. zorlamanin manasi yok. hele sultaninki kiz olunca iyice inancimi yitirdim.

bu aydan sonra yine seyrek iliski ve uzayan akintiyi gorunce yapacagim.

biktim bu stresten, acaba su saat mi yok yarin mi? herkesin hikayesi farkli, neye inanacagimi sasirdim.

pek guzel yazmissin tebrikler.

ilk ilşki için ovuda pozitifi görünce mi dersin???
canım ya doktora gitmek istemiyorum ben geriliyorum ve iyice stres oluyorum o zmnda olacağı varsada olmuyor inan...
dediklerini dikkate alırım cnım tşkr ederim.
benım cat genelde 17 .gun oluyor bakalım hayırlsı

lenarın aynı durumdayız bacım benim duygularımı anlatmışssın inan. benım yum 17 gun oluyor ama benjualın dr ılk günler rahım musaıt olurmuş y spermını alınca olabılır demıstı ya o yüzden takıldım ben bu noktaya...

eee iste seninki de nasil tutacak ki? benim gibi gec catlama oluyor. 12. gun denesen bile yetismez. israilli bir kadin var, daha once yazmistim. o kadin kadinlarin yumurtlama dongusune gore erkek veya kiz oldugu belirlenir diyor. tarih veriyor, ben ona yazmistim. pahali da degil, gercek olduguna inansam, yaptiririm. 300 dolar gibi bir sey aliyor. ozellikle cocugu olanlari kabul ediyor. bana siz bu hesaplamaya uygun degilsiniz dedi. neden diye sordum, aciklama yapmadi.

ben bugun ve yarin deneyeyim. tutmazsa onumuzdeki ay dogalliginda yapalim. belki hayirlisi odur.

Eylulummm,
Catlama 17de ise soyke yap.
Adet bittigi gun tek korunmali iliski 3 gun sonra bir iliski(hadise uyan sekilde) sonra 5 gun ara vermeden bir iliski sonra catlama zamani iliski ve catlama zamanindan bi 3 5 gun sonra istersen son bi iliski.
Bak mesela benim bu ay gec catladi yum. Normalde asla 13.gunu gecmezdi iki senedir takip ediyordum. Ama bu ay 16.gunun gecesi catladi yani uzayan akintim geldi.
Eger ben o sabah iluski yapmasaydim belki bu ay es gecicicekti cunku 13. Catlamistirda akintiyi kacirmisimdir wcye gitmistir dite dusunmustum.
Eger bu ay hamileysem o son iliskinin hayrina..,
Dusun her ay ne zmn catlicagi belli diil, kitler bile yanilabiliyor.
Cok duydum adetine bir iki gun kala yumurtasi catlayan.
Ya doktor saati saatine takip yapcak,
Yada sen aralikli duzenli iliski yapucan ve uzayan akintini takip etcen.
Dedigim gibi bebek istedigimiz an beynimiz bize oyun oynuyo catlama duzeni degisiyo adet duzeni degisiyo,...
Benim hayatimda erken gelmeyen adetin gecen ay 25,gun geldi.
Imkansiz cunku 10 gun oncesi yumurtam catlamisti.
Normalde catlamadan 14 gun sonra adet olursun dimi bilimsel olarak kesindir bu.
Ama biz bu ay bebege niyetlendik adetim erken geldi catlamam gec oldu, belki suan hamile degilim ve adetim yine gec gelicek bana oyun oynuyo....
Sen kalbinin sesini dinle eylulum, icinden geleni yap.
Deniyosun sonucta uzun zamandir, nasipten ote koy yok....

ya latif

KIZLAR BIRDE DOKTORDAN ONAYLI KESIN BILGI VEREYIM!
DUSUK SONRASI GEBELIK, DOGUM SONRASI LOGUSALIKTAN SONRA COK ZAMAN GECMEDEN KALINAN GEBELIKLER YUZDESEL OLARAK COGUNLUKLA ERKEK OLUYORMUS.
RAHIM DOGUM VE DOGAL YOLLA OLAN DUSUKLERDE IYICE ALKALI BIR YAPIYA SAHIP OLUYORMUS.
simdi bu teori dogruysa ki bi arkadsim bende suanda cok unlu bir prof. onun doktoru, acaba adet doneminde de rahim kasilmalari alkali yapiyor olabilir mi?
Ve yumurtlama zmanida biliyorsunuz rahim kasiliyor ve yine alkali sivilar salgiliyor da o yuzden mi tam yum. Zamani erkek yuzdesel olarak cok?

ya latif

Olabilir mantıklı bence

Olabilir mantıklı bence

Ben simdi ilk bebegimin cinsiyeti kiz olursa dogumdan sonra korunmayarak erkek sahibi olabilirim bu durumda eger bu teori dogruysa. Yada dusuk geciren arkadaslar hic beklemeden yontem montem denemeden hemen erkek bebie hamile kalabilirler. ki annem de arka arkaya kizi olana benim zamanimda ikinci yada ucuncu kizdan sobra bebegi iki ay emzirmesine izin verirlerdi sonra hemen hamile kalsin diye dedi. Ve o donemde hamile kalipta kizi olan duymadim diyo annem, hatta cok uzulurdu bebek meme ememeden hemen kesiyorlardi diye....
Beni 2bucuk sene emzirmis inadindan kaynanasina
Ama yinede tabi erkek kardeslerim olmus, tek gatirladigi iki ogluma da hamile kalmadan once ne peynir ne yogurt yemedim kahvalti etmezdim bi cay icer ogleden sonra yemek yerdim diyo.
Bana hamile kalmadan oncede yeni gelindim hergun birine kahvaltiya yemege gidrdik cok iyi besleniyordum diyo, anneme gore rahat olup cok iyi beslenmek kiz, stres uzuntu istahsuzlik erkek. Cunku hakkaten annemin hayatindaki en korkunc seyler hep kardeslerine hamile kalmadan once olmus.
Bu arada annem klasman disi olabilir cunku bu yasinda hala 55kg 36 beden sporunda fln zaten cok yemek yiyen bi yapisi yok

ya latif

Bacım ben bu teoriye inanmıyorum çünkü geçen ay düşük yaptım ama ph hep ölçtüm hep 5-6 da deneme yAptığım zamanda ne bir akıntı vardı nede ph yüksekti herzaman en azından idrar ph yüksek olurdu deneme yapacağım zaman ph yüksek su içtiğim halde o bile düşüktü. Artık çoook derinlerde sıvı varsa ve o alkalıysa bilemem

Gijnijim galiba vajina ici degil rahim ici yada tuplerin oldugu yer alkalidir belki cunku cok mantikli geldi bu teori ,eskilerde hep buna benzer seylerde soyluyolarmis♥

ya latif

çok teşekkür ederim inşallah yoldadır oğluşum :) darısı başınaaaa

sağol canım inşallah oğluşum yoldadır. Hayır bacım testlere devam etmiyorum devam etsem mi ya :44: aslında söylediklerin çok mantıklı ama birde yum çatladıysa bu seferde kız olma ihtimali var off napacağım ben şimdi

canım bu teori olarak yakınlarımda iki örnek var bir kuzenim 4 aylık bebeğini düşürdü 3 ay içinde tekrar hamile kaldı sonuç oğlu oldu. diğer kuzenimde 1 haftalık düşük yaptı öbür ay yine hamile kaldı o da 2 aylıkken düştü diğer ay yine hamile kaldı şuan kızı var. bu teori %50 %50

evet bende duydum o süt kesilmemesi olayını. anneannem annemi 4 ay emzirmiş sonra hemen bu teori üzerine hamile kalmış teyzem olmuş teyzemden 2 ay sonra tekrar hamile kalmış en küçük teyzem olmuş :44:

Gijnijim galiba vajina ici degil rahim ici yada tuplerin oldugu yer alkalidir belki cunku cok mantikli geldi bu teori ,eskilerde hep buna benzer seylerde soyluyolarmis♥

ya latif

Valla bacım ne desem boş ama şu var biz deneme yaptıktan sonra ki gün bir akıntı geldi bende kesinlikle sperm değildi buna eminim onun ph ölçtüm baya yüksekti bende çözemedim olayı. Ama doktora gittiğimde çatlamaya yakın yum akıntısı baya oluşmuş çatlyınca akıntı iyi gibi dedi ama ben çok kuruydum ama dediğim gibi içte birşeyler olmuşsa bilemem

Hayirli olsun bacim hamileymissin cok sevindim insallah pasan yoldadir ben lilyum gec oldu kusura bakma yazamadim sorunlardan dolayi herseyi degistirmek zorunda kaldim artik burdayim cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…