- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.501
Canım hepsini sürekli facedeki kızlara resmi ile birlikte attığım için eminim. Demekki herkeste farklı oluyor. Benim gülen yüz çıktıktan sonraki gün bozuldu zaten bende içindeki çizgilere bakıyordum.
adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree
Canım hayırlı olsun oğlun yola çıkmıştır inşallah ovulasyon testlerine devam ediyormusun silikleşmeye başladımı canım ama sana tavsiyem çatladığına enim oluncaya kadar ilişkiye devam et geç çatlarsa kızın olabilir tatlım yler 24 saat yaşıyormuş ya ondan diyorum sürekli tazele yleri benim düşüncm böyle ama tabi sen bilirsin ...benim erkek beklentim pek kalmadı yapmadığım şeyler için pişman oluyorum..geçen gece rüyamda kendimi gördüm saçlarım ve yüzüm okadar güzeldiki aynada ay ne kadar güzel olmuşum diyordum yorumuna baktım yorumunda kız diyor Allahtan hayırlı sağlıklı evlat yapacak bir şey yok Allah nasibimizde ne varsa onu veriyor bize bir ara kafama çok takmıştım erkek diye ama şimdi karnımda ve Allahtan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması ....Allah isteyen herkese gönlündekini kucağına versin insallah
ilk ilşki için ovuda pozitifi görünce mi dersin???Eylulum,
Doktor takibi yapamazmisin?
Yada su caksir koku kurunu yap, bendeki gibi adet baslangicini bir gun al, benim kanamam 5 gun suruyo diyo doktor ilk 10.gun demisti.
Mesela senden adet basindan ilk 5. Gun korunmali iliski yap, yada afedersin cok ozurdilerim esin bosalsin birsekilde, sonraki iliski duruma gor akintina gor yada ovulasyon kitine gore en az 3 en fazla 5 gun sonra olsun, sonra yine bir uc gun sonra son bi iliski.
Uzayani gordugun an yap mesela ortada o olsun, uzayandan bi engec 12 saat sonra ikinciyi yap. En son dedigi, gibi son bi iliski yap.
Soguk dus, sert kahve cinsel perhiz, hatta soguk dus yerine buzlu su dolu kovayada esinin yumurtaliklari degsin, yada buzlu su sunger ile pres yap, yada bu soguk kompreslerden cikar buzluktan oturrken ara ara esin tutsun.
Ne biliyim eylulum tek iliskizaten cok zor tutmasi, buyuklerimiz oyle derler ya, ama kayinvalidemler sirf erkek evlat ve erkek torun sahibiler hepsi adet bitimi ilk bes gun diyolar sonra 3 gun kiz sonra 1 gun erkek gerisi tekrar kiz.
Kemal bayindirda buna yakin bi iliski cizelgesi veriyormus...
Ne biliyim, hakkimizda hayirlisi saglikli olsunda
ya latif
sagolasin sekerim, anlamadim bu ayki testleri.
bunca zamandir takip ediyorsun genelde hangi gun catlama oluyor? misal benimki 16 ve 17.gun. istesem bile bende erkegi birak bebek tutmaz. bu ay son zaten. ovulasyon takibi yapmayacagim. acikcasi artik hic inanmiyorum, elimizden geleni yaptik. zorlamanin manasi yok. hele sultaninki kiz olunca iyice inancimi yitirdim.
bu aydan sonra yine seyrek iliski ve uzayan akintiyi gorunce yapacagim.
biktim bu stresten, acaba su saat mi yok yarin mi? herkesin hikayesi farkli, neye inanacagimi sasirdim.
lenarın aynı durumdayız bacım benim duygularımı anlatmışssın inan. benım yum 17 gun oluyor ama benjualın dr ılk günler rahım musaıt olurmuş y spermını alınca olabılır demıstı ya o yüzden takıldım ben bu noktaya...
ilk ilşki için ovuda pozitifi görünce mi dersin???
canım ya doktora gitmek istemiyorum ben geriliyorum ve iyice stres oluyorum o zmnda olacağı varsada olmuyor inan...
dediklerini dikkate alırım cnım tşkr ederim.
benım cat genelde 17 .gun oluyor bakalım hayırlsı
KIZLAR BIRDE DOKTORDAN ONAYLI KESIN BILGI VEREYIM!
DUSUK SONRASI GEBELIK, DOGUM SONRASI LOGUSALIKTAN SONRA COK ZAMAN GECMEDEN KALINAN GEBELIKLER YUZDESEL OLARAK COGUNLUKLA ERKEK OLUYORMUS.
RAHIM DOGUM VE DOGAL YOLLA OLAN DUSUKLERDE IYICE ALKALI BIR YAPIYA SAHIP OLUYORMUS.
simdi bu teori dogruysa ki bi arkadsim bende suanda cok unlu bir prof. onun doktoru, acaba adet doneminde de rahim kasilmalari alkali yapiyor olabilir mi?
Ve yumurtlama zmanida biliyorsunuz rahim kasiliyor ve yine alkali sivilar salgiliyor da o yuzden mi tam yum. Zamani erkek yuzdesel olarak cok?
ya latif
Olabilir mantıklı bence
Ben ikinciye öyle hamile kaldim canim kiz icindi güya yum.a uzak olsun diye 28 günde bir adet oluyordum .oğlum oldu
DUSUK SONRASI GEBELIK, DOGUM SONRASI LOGUSALIKTAN SONRA COK ZAMAN GECMEDEN KALINAN GEBELIKLER YUZDESEL OLARAK COGUNLUKLA ERKEK OLUYORMUS.
RAHIM DOGUM VE DOGAL YOLLA OLAN DUSUKLERDE IYICE ALKALI BIR YAPIYA SAHIP OLUYORMUS.
simdi bu teori dogruysa ki bi arkadsim bende suanda cok unlu bir prof. onun doktoru, acaba adet doneminde de rahim kasilmalari alkali yapiyor olabilir mi?
Ve yumurtlama zmanida biliyorsunuz rahim kasiliyor ve yine alkali sivilar salgiliyor da o yuzden mi tam yum. Zamani erkek yuzdesel olarak cok?
ya latif
adet btince 5 gün içinde hamile kalınırsa erkek olma işine ne diyorusunuz...bakın deneyeceğimmm ona göree
Bacım ben bu teoriye inanmıyorum çünkü geçen ay düşük yaptım ama ph hep ölçtüm hep 5-6 da deneme yAptığım zamanda ne bir akıntı vardı nede ph yüksekti herzaman en azından idrar ph yüksek olurdu deneme yapacağım zaman ph yüksek su içtiğim halde o bile düşüktü. Artık çoook derinlerde sıvı varsa ve o alkalıysa bilemem
Canim HAYIRLI UGURLU OLSUN denemen, INSALLAH oglusun cikmistir yola
KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HEPINIZE
eylulcum senin dualar tamam ben okudum kimseye veremedim, kimi aradiysam hepsi yogunuz bissuru var okunacak dedi, ama pzrtesi tekrar toplamaya caliscam caniminici
ya latif
Canım hayırlı olsun oğlun yola çıkmıştır inşallah ovulasyon testlerine devam ediyormusun silikleşmeye başladımı canım ama sana tavsiyem çatladığına enim oluncaya kadar ilişkiye devam et geç çatlarsa kızın olabilir tatlım yler 24 saat yaşıyormuş ya ondan diyorum sürekli tazele yleri benim düşüncm böyle ama tabi sen bilirsin ...benim erkek beklentim pek kalmadı yapmadığım şeyler için pişman oluyorum..geçen gece rüyamda kendimi gördüm saçlarım ve yüzüm okadar güzeldiki aynada ay ne kadar güzel olmuşum diyordum yorumuna baktım yorumunda kız diyor Allahtan hayırlı sağlıklı evlat yapacak bir şey yok Allah nasibimizde ne varsa onu veriyor bize bir ara kafama çok takmıştım erkek diye ama şimdi karnımda ve Allahtan tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması ....Allah isteyen herkese gönlündekini kucağına versin insallah
ya latif
Ben simdi ilk bebegimin cinsiyeti kiz olursa dogumdan sonra korunmayarak erkek sahibi olabilirim bu durumda eger bu teori dogruysa. Yada dusuk geciren arkadaslar hic beklemeden yontem montem denemeden hemen erkek bebie hamile kalabilirler. ki annem de arka arkaya kizi olana benim zamanimda ikinci yada ucuncu kizdan sobra bebegi iki ay emzirmesine izin verirlerdi sonra hemen hamile kalsin diye dedi. Ve o donemde hamile kalipta kizi olan duymadim diyo annem, hatta cok uzulurdu bebek meme ememeden hemen kesiyorlardi diye....
Beni 2bucuk sene emzirmis inadindan kaynanasina
Ama yinede tabi erkek kardeslerim olmus, tek gatirladigi iki ogluma da hamile kalmadan once ne peynir ne yogurt yemedim kahvalti etmezdim bi cay icer ogleden sonra yemek yerdim diyo.
Bana hamile kalmadan oncede yeni gelindim hergun birine kahvaltiya yemege gidrdik cok iyi besleniyordum diyo, anneme gore rahat olup cok iyi beslenmek kiz, stres uzuntu istahsuzlik erkek. Cunku hakkaten annemin hayatindaki en korkunc seyler hep kardeslerine hamile kalmadan once olmus.
Bu arada annem klasman disi olabilir cunku bu yasinda hala 55kg 36 beden sporunda flnzaten cok yemek yiyen bi yapisi yok
ya latif
Gijnijim galiba vajina ici degil rahim ici yada tuplerin oldugu yer alkalidir belki cunku cok mantikli geldi bu teori ,eskilerde hep buna benzer seylerde soyluyolarmis♥
ya latif
Valla bacım ne desem boş ama şu var biz deneme yaptıktan sonra ki gün bir akıntı geldi bende kesinlikle sperm değildi buna eminim onun ph ölçtüm baya yüksekti bende çözemedim olayı. Ama doktora gittiğimde çatlamaya yakın yum akıntısı baya oluşmuş çatlyınca akıntı iyi gibi dedi ama ben çok kuruydum ama dediğim gibi içte birşeyler olmuşsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?