- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.521
Hayirli olsun bacim hamileymissin cok sevindim insallah pasan yoldadir ben lilyum gec oldu kusura bakma yazamadim sorunlardan dolayi herseyi degistirmek zorunda kaldim artik burdayim cok sükür
Buna gore bu teori copte ahhahhhahhhcanım bu teori olarak yakınlarımda iki örnek var bir kuzenim 4 aylık bebeğini düşürdü 3 ay içinde tekrar hamile kaldı sonuç oğlu oldu. diğer kuzenimde 1 haftalık düşük yaptı öbür ay yine hamile kaldı o da 2 aylıkken düştü diğer ay yine hamile kaldı şuan kızı var. bu teori %50 %50
evet bende duydum o süt kesilmemesi olayını. anneannem annemi 4 ay emzirmiş sonra hemen bu teori üzerine hamile kalmış teyzem olmuş teyzemden 2 ay sonra tekrar hamile kalmış en küçük teyzem olmuş :44:
Olabilir hic biseyden emin olamiyoruz zaten gijnijim tek gercek ve tutan yum. Aninda iliski ve erkek bebek yolda...Valla bacım ne desem boş ama şu var biz deneme yaptıktan sonra ki gün bir akıntı geldi bende kesinlikle sperm değildi buna eminim onun ph ölçtüm baya yüksekti bende çözemedim olayı. Ama doktora gittiğimde çatlamaya yakın yum akıntısı baya oluşmuş çatlyınca akıntı iyi gibi dedi ama ben çok kuruydum ama dediğim gibi içte birşeyler olmuşsa bilemem
Buna gore bu teori copte ahhahhhahhhdaha me teorileri arastiririz
Olabilir hic biseyden emin olamiyoruz zaten gijnijim tek gercek ve tutan yum. Aninda iliski ve erkek bebek yolda...
Insallah seninkide yoldadir iki aya pipisini gosterir
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin isteği olur
ya latif
7 Haftalik dusuk ysptim.diger ay yine hamile kaldim kizim oldu.yegenim 10 haftalik dusuk yapti,2 ay sonra yine kaldi ve kizi var...sanirim rastlanti dusukten sonra erkek olayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünden beri kendi çevremde yaptığım araştırmaya göre düşük olan bebek erkekse vajina alkalı olduğu için yine erkek bebeğe hamile kalmak yüksek kızsa kıza hamile kalmak daha yüksek. Diye düşünüyorum
Dünden beri kendi çevremde yaptığım araştırmaya göre düşük olan bebek erkekse vajina alkalı olduğu için yine erkek bebeğe hamile kalmak yüksek kızsa kıza hamile kalmak daha yüksek. Diye düşünüyorum
7 Haftalik dusuk ysptim.diger ay yine hamile kaldim kizim oldu.yegenim 10 haftalik dusuk yapti,2 ay sonra yine kaldi ve kizi var...sanirim rastlanti dusukten sonra erkek olayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa sağol bacım Allah razı olsun. Allah sanada bizim gibi isteyen herkesede banada gönlümüzdekini hayırlı olarak nasip etsin. Kız ALLAH biliyor dün aklımdaydın hep kızıyorum ben daha bir gün olmamıştır buraya yazmadığım nerede bu millet bir var bir yok diye. Sende aklımdaydın merak ettim inşallah iyisindir.
Haklisiniz kizlar bu da tamamen curuyen bir teori oldu bu durumda.
Ama gijnijim senin soyledigin mantikli geldi, zaten alkali olan vajina erkek dusurdukten sonra yine erkege hamile kaliyor olabilir.
KIZLAR, dun cokyakin bi arkadasimin davetindeydik.mutlu guzel keyifli bir gece gecirdik. Gece uykumdan saat4 gibi korkunc sancilarla ve bacak cekmesiyle kramplarla uyandim. Ilac alamadim ya regl sancisi diilse diye, esim uzuntuden kahroldu sabaha karsi 7 gibi zorla iki agri kesici aldim daha tam etkisini gostermeden wcye girdim ve regl oldugumu anladim.
Uzuldum ama cok agrim oldugu icin uykuya dalmisim. Simdi uyandim, kismet degilmis bu ay.
Ama reglim biter bitmez yumurta takibine baslicam, bu ayi da es gecmek istemiyorum....
Simdi ben caksir suyuna basliyim mi karikoca bu sabah?
ya latif
Yani yarin sabah?
ya latif
Saol huzuncicegim, tabi canim ilk deneme Rabbim kimbilir ne zamana nasip etmis. .hayırlısı olsun cnm....daha ılk denemendı olucak ınşallah....çakşır konusunda bılgım yok ama bır arkadaş vardı balla karıştırılıp toz halınde yanı eşine yediriyormuş....
Canim benim uzulme demekki bu ay olmasi senin icin hayirli degilmis pes etme denemeye devam. Bende denedim hemde tek iliski tek deneme tutacagindan pek umidim yok zaten cok kolay hamile kalabilen bi kadin degilim uzerine simdi kistimde var tuz biber oldu hakkimizda hayirlisi olsun. Caksir suyunu bilmem ama ben esime caksirin tozunu balla karistirip yedirdim.
Canım hamılelığın hayırlı olsun Allahım gönlundekini nasip etsin hayırlısı ıle
Allahim hepimizin güzünü güldürecek insallah kizim cok yaramaz oldu evde durmak istemiyor onunla ugrasiyorum cok sükür iyiyiz disardaki delilerin lafida olmasa dahada iyi olacaz insallah neyse artik oglani bulana kadar konusacaklar hele bir bulayim bütün laflari yedirecem benim deli görümceme :) Sen nasilsin kizlar iyilermi hamilelik nasil geciyor insallah senin pasa gelirde arkadanda bizlerin pasasi gelir .Eylülede cok özüldüm insallah bu son olurda tez vakitte pasasina kavusur
Saol huzuncicegim, tabi canim ilk deneme Rabbim kimbilir ne zamana nasip etmis. .
Bende tozunu alacaktim defnem ama saf tozu gercek degil dedi aktar, kolay kolay ogutulen bir sey degil caksir, en iyisi kucultulmus bu kokler dedi. Sabah aksam bir bardak kaynamis suya bi tatli kasigi at ustunu kapat bes dakka demlensin karikoca icin dedi.
Ben bu aksamdan bi deniyim bakiyim nasil olcak, ingiliz karbonatli su ve yesil caya basladim, hergun ispanak et devam etcem bakalim...
Birde adet bitimi doktora gidip yumurtayi takip ettircem.
KIZLAR SIMDI BEN GECEN AY SAGDAN YUM. SIMDI SOLDAN YUM. SOL YUMURTALIKTAN GELEN YUM. GENELDE KIZ MI OLUYORDU? BU TEORININ DOGRULUGU NE KIZLAR?
ya latif
hayırlısı olsun cnm....daha ılk denemendı olucak ınşallah....çakşır konusunda bılgım yok ama bır arkadaş vardı balla karıştırılıp toz halınde yanı eşine yediriyormuş....
Canım hakkında hayırlısı bu ay nasip değilmiş bir dahaki aya en iyi şekilde en hayırlı şekilde nasip olsun inşallah. Ben kendi doktoruma defalarca sağ sol olayını sordum kızlarada yazdım onlar şahit kesinlikle öyle birşey yok dedi.
merhaba arkadaşlar ben bayadır gelmiyorum topiğe hamile olan arkadaşlar var onları tebrik ediyorum.
şöyle geçmişe göz gezdirdimde baya yöntemler yazılmış erkek bebek için .inanın çocuk yapmaya karar verdiğimizde ben direk erkek bebek olması için yöntemleri araştırdım çünküm eşimin erkek istediğini biliyordum.bu topiği didik didik ettim bütün yöntemleri worde kopyala yapıştır yapıp çıktısını aldım ,sayfalarca şeyi okuyup uygulayabileceklerimin üzerini fosforlu kalemle işaretledim.sonra başladım uygulamaya işteneler uyguladım :
- bol limonata içtim eşime de içirdim
- süt ve süt ürünlerinden ben uzak durdum ama malesef eşim ayranı çok sevdiği için ona engel olamadım
- karbonatlı suyla alkali yapma olayını uyguladım
- bol bol soda tükettik özellikle eşim içti
- ilişkiden önce 5 gün cinsel perhiz uyguladık
- eşime ilişkiden önce kahve içirdim
- yumurta takibi yaptırdım
- çin takvimine göre erkek bebek ayındaydım (ama biyolojik takvime göre kız bebek dönemindeydik eşimle)
daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yaptım.çatlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra ilişki ...yumurtam sağdaydı mesela hamile kaldığım ay.sağ yumurtalıkta genelde erkek olur derler,vesaire vesaire
veee sonuç: kızım yolda
Allahıma binlerce kere şükürler olsun şu an hazırlık yapıyoruz bebeğimin geleceği günü iple çekiyorum.çok mutluyum kızım olacağı için.ha erkek olmadığı için üzüldüm mü hayır .ben üzülmedim ama eşim başta üzüldü ama sonra o da hata ettiğini anladı bir daha hamile kalsan yine kız olsa sonra üçüncüde kız olsa asla asla üzülmem diyor şimdi.ama tabi ben bi dahaki sefere sizlerden daha detaylı bilgi almadan çocuk yapma olayına girmicem çünkü oğlum da olsun isterim tabi her anne adayı gibi
uzun yazdım biliyorum ama kızlar sadece bazan biz ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşarız yani Allahın dediği olur.yine de tabi insan tedbir olsun diye uygulamak istiyor bu yöntemleriya tutarsa herkese inşallah kalbindekini verir Rabbim
Ayyy Allah razi olsun gijnijimmm, senin doktoruna ben cok inaniyorum cunku cok guzel her konuda bilgi veriyor.
Bende doktorumla konustum, mutlka bu ay takip yapalim dedi, cuma sabah gidicem ayin 4unde, Insallah bu ay olur kocama da evicap baslattim bide sabah aksam caksir koku, olur Insalllaaah
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?