- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.541
Merhaba arkadsim....merhaba arkadaşlar ben bayadır gelmiyorum topiğe hamile olan arkadaşlar var onları tebrik ediyorum.
şöyle geçmişe göz gezdirdimde baya yöntemler yazılmış erkek bebek için .inanın çocuk yapmaya karar verdiğimizde ben direk erkek bebek olması için yöntemleri araştırdım çünküm eşimin erkek istediğini biliyordum.bu topiği didik didik ettim bütün yöntemleri worde kopyala yapıştır yapıp çıktısını aldım ,sayfalarca şeyi okuyup uygulayabileceklerimin üzerini fosforlu kalemle işaretledim.sonra başladım uygulamaya işteneler uyguladım :
- bol limonata içtim eşime de içirdim
- süt ve süt ürünlerinden ben uzak durdum ama malesef eşim ayranı çok sevdiği için ona engel olamadım
- karbonatlı suyla alkali yapma olayını uyguladım
- bol bol soda tükettik özellikle eşim içti
- ilişkiden önce 5 gün cinsel perhiz uyguladık
- eşime ilişkiden önce kahve içirdim
- yumurta takibi yaptırdım
- çin takvimine göre erkek bebek ayındaydım (ama biyolojik takvime göre kız bebek dönemindeydik eşimle)
daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yaptım.çatlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra ilişki ...yumurtam sağdaydı mesela hamile kaldığım ay.sağ yumurtalıkta genelde erkek olur derler,vesaire vesaire
veee sonuç: kızım yolda
Allahıma binlerce kere şükürler olsun şu an hazırlık yapıyoruz bebeğimin geleceği günü iple çekiyorum.çok mutluyum kızım olacağı için.ha erkek olmadığı için üzüldüm mü hayır .ben üzülmedim ama eşim başta üzüldü ama sonra o da hata ettiğini anladı bir daha hamile kalsan yine kız olsa sonra üçüncüde kız olsa asla asla üzülmem diyor şimdi.ama tabi ben bi dahaki sefere sizlerden daha detaylı bilgi almadan çocuk yapma olayına girmicem çünkü oğlum da olsun isterim tabi her anne adayı gibi
uzun yazdım biliyorum ama kızlar sadece bazan biz ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşarız yani Allahın dediği olur.yine de tabi insan tedbir olsun diye uygulamak istiyor bu yöntemleriya tutarsa herkese inşallah kalbindekini verir Rabbim
Angelimmm canim, Allah kolaylik versin.nasılsınız kızlar kusura bakmayın yaa seçimden dolayı cok yogunçalışıyordum yazamadım bayadır arada baktım.
defnem denemen hayırlı olsun...
bejnubal canım adet olmusun hayırlısı olsun bu arada daha ilk denemen hayırlısı olsun sıkmak keste olaca canını rabbim cok bekletmesin ..
foreverhayat duydunmu canım kalp seslerini bebişinin
eylül canım hiç sıkma canını yola devam sakın bak adet sonrası deneme herkeste olacak diye bişey yok sen yine sabır diyip bu yöntemlere devam
apranx denemelerin hayırlı olsun inş bu sefer gönlüne görür.
tubaelif hamilelik nasıl gidiyor bakalım.
diger kızlarda iyilerdir umarım
yalelde yok bu arada yaaa haberi olan varmı ?
kusura bakmayın toplu bişekilde yazdım kızlar allaha emanet olun...
Merhaba arkadsim....
Hayirli olsun bebisin, sende benim gibi ilk bebek erkek olsun diye ugrasmissin. Ama evladin kizi erkegi yok inan bana hele ki ilk cocukta, insallah arkasindan ogluna hamile kalirsin Rabbim ikisinin de tadini aldirir size ve bu topikteki tum arkadsslarima
Benim ilk denemem bu aydi tutmadi bu sabah regl oldum.
Sen kac ay denedin? Yoksa ilk ay da hamile kaldin mi? Benim daha once plansiz gebelugim oldu 3 yil once dusuk yaptim, bu ay ilk defa korunmasiz ve yontemle deneme yaptik olmadi Insallaj cok beklemem.
Birde takviye kullandiniz mi mesela evicap cinko balikyagi... gibi, birde keciboynuzu caksir havuckuru gibi bir kur uyguladiniz mi?
Angelimmm canim, Allah kolaylik versin.
Saol birtanecim, vakti zamani gelmemis demekkiyay burcunda dogmayi begenmedi heralde oglakta gelir INSALLLAAAH, hayirlisi olsun Rabbim cok bekletmesin hicbirimizi
ya latif
biz 6 ay bebiş için uğraştık benim hormon problemim vardı .baktık olmuyo ondan sonra klomen kullandım ve çat iğnesi oldum o ay hamile kaldım canım.hiç takviye ilaç kullanmadık ,kür de uygulamadık eşim o tarz kürleri kullanmaz ben istesem bile.ama bidahaki sefere o çinko falan onlardan aldırıcam eşim için.sende üzme canını eninde sonunda oluyo dileklerimiz bakher ay hevesle bekleyip kırmızıları görmenin ne demek olduğunu az çok biliyorum.ama Allahtan ümidimizi hiç kesmedik hep dua ettik inşallah sen de dua et canım.bu ay olmazsa bidahakine olur
Amin canimmm benim amin, sagliklaa kucakla prensesini, bende bu ay son defa yontem denicem bu ayda olmazsa diyet miyet hicbiseysiz birakicam kendi haline...
Hicbizaman unutma biz ne yaparsak yapalim, evlatlarimiz Rabbimin takdiri, kaderimiz alinyazimizda olan nasibimiz. Tabiki elimuzden geleni yapmak da bize dusen gorev, bildiklerimizi uygulamaliyiz.
Ben takviye kullanmiyorum folik asit disinda ama 3 ay kadar cinko kullandim gecen ay doktorum birak hemen fazlasi gebeluge engel olur dusuk yaptirir dedi. Esimde benim sadece cinko kullaniyordu bide alkali sut ve iliskiden 15 gun oncesinde bol et patates yesillik tuketti ama bizdede peyniri kesemedik.
Simdi bu ay evicap ve caksir kokusuyu kuru kullancak sadece, Insallah beklemeden hamile kalirim, inan adetim iki gun gecti ve beb hamile zannettim kendimi ddim ki ALLAHIM saglikli olsun hic onemli degil kiz mi erkek mi.
Sende sagsalim kucagina al prensesini INSALLAH
ya latif
maşallah bır geldın tam geldın....nasılsınız kızlar kusura bakmayın yaa seçimden dolayı cok yogunçalışıyordum yazamadım bayadır arada baktım.
bejnubal canım adet olmusun hayırlısı olsun bu arada daha ilk denemen hayırlısı olsun sıkmak keste olaca canını rabbim cok bekletmesin ..
eylül canım hiç sıkma canını yola devam sakın bak adet sonrası deneme herkeste olacak diye bişey yok sen yine sabır diyip bu yöntemlere devam
FOREVERim sen mi bakmistin bana sanki biri bakmisti burda dimi? Kizlar canlarim kusura bakmayin nolur beynim durdu hatirlamiyorum..... :-|
ya latif
Alagucummm inan bana bunu gecen ay herkes soyledi annem dahil doktorum dahil ciddiye almadim, bende cok kitap okurum ama denemelerden sobra mumkun degil konsantre olamiyordum, doktorymda dedi ki ahsap boya cam boya el isi yap.aminn canım benim saol .bi de küçük bi nokta var hamile kalmama yardımı oldumu bilmiyorum seninle paylaşayım onu daben hamile kalamayınca doktorum kendine bi uğraş bul el işi yap bir şeyler ör dedi böylece bebek fikrine saplanıp kalmazsın dedi.ben el işi yapmayı sevmem kitap okusam olmaz mı dedim hayır kitap olmaz el işi yapacaksın dedi.ben de dr tavsiyesi ile el işi olarak bi battaniye başladım işte o ay hamile kaldım
maşallah bır geldın tam geldın....getmışın hemencecıkte....
defnem34 arkadaşımız bakıyodu cnm benım....
maşallah bır geldın tam geldın....getmışın hemencecıkte....
defnem34 arkadaşımız bakıyodu cnm benım....
Merhaba arkadsim....
Hayirli olsun bebisin, sende benim gibi ilk bebek erkek olsun diye ugrasmissin. Ama evladin kizi erkegi yok inan bana hele ki ilk cocukta, insallah arkasindan ogluna hamile kalirsin Rabbim ikisinin de tadini aldirir size ve bu topikteki tum arkadsslarima
Benim ilk denemem bu aydi tutmadi bu sabah regl oldum.
Sen kac ay denedin? Yoksa ilk ay da hamile kaldin mi? Benim daha once plansiz gebelugim oldu 3 yil once dusuk yaptim, bu ay ilk defa korunmasiz ve yontemle deneme yaptik olmadi Insallaj cok beklemem.
Birde takviye kullandiniz mi mesela evicap cinko balikyagi... gibi, birde keciboynuzu caksir havuckuru gibi bir kur uyguladiniz mi?
Angelimmm canim, Allah kolaylik versin.
Saol birtanecim, vakti zamani gelmemis demekkiyay burcunda dogmayi begenmedi heralde oglakta gelir INSALLLAAAH, hayirlisi olsun Rabbim cok bekletmesin hicbirimizi
ya latif
canım hayırlısıyla gelsinde bebiş valla bende nisanda deneyecektim sonra yılın sonunda dogmasın diye bıraktım bide benim yumurtalık sorunum var o yüzden mayıs hemen deneyincede olmuyor ne zman rabbim nasip ederse ozaman hakkımızda hayırlısı canım oglak olmazsa kova burcu olur canım saglıklı olsunda
yok cnm ara verdım bu bırkac ay gecıcek sanırım...ama heran olabılırde kocayı kandırabılırsem tabi...kociş bı tatıl yapalım ondan sonra bakarız dıyo bakalım artık....sende neler var...
Aynen ahahahah oglak kova balikbaliga kadar sabrim gelir dahada bekletmesin
Haklisim Rabbimim nasibi hayirlisi angelim
ya latif
ben cıkıyorum yarın yogun bi şekilde calışıyor olucam görüşürüz rabbim hepimizi muradına erdirsin inş iyi gecelerrr
Saol huzuncicegim, tabi canim ilk deneme Rabbim kimbilir ne zamana nasip etmis. .
Bende tozunu alacaktim defnem ama saf tozu gercek degil dedi aktar, kolay kolay ogutulen bir sey degil caksir, en iyisi kucultulmus bu kokler dedi. Sabah aksam bir bardak kaynamis suya bi tatli kasigi at ustunu kapat bes dakka demlensin karikoca icin dedi.
Ben bu aksamdan bi deniyim bakiyim nasil olcak, ingiliz karbonatli su ve yesil caya basladim, hergun ispanak et devam etcem bakalim...
Birde adet bitimi doktora gidip yumurtayi takip ettircem.
KIZLAR SIMDI BEN GECEN AY SAGDAN YUM. SIMDI SOLDAN YUM. SOL YUMURTALIKTAN GELEN YUM. GENELDE KIZ MI OLUYORDU? BU TEORININ DOGRULUGU NE KIZLAR?
ya latif
Canim genelde solda kiz oluyor ama diger butun teoriler gibi bu teoride yuzde yuz dogru degil. Dogru olup olmadigini eger bu ay benim bebik tuttuysa 3 ay sonra soyleyecegim cunku ben bu ay soldan yumurtladigimi dusunuyorum sol tarafim fena agriyor
merhaba arkadaşlar ben bayadır gelmiyorum topiğe hamile olan arkadaşlar var onları tebrik ediyorum.
şöyle geçmişe göz gezdirdimde baya yöntemler yazılmış erkek bebek için .inanın çocuk yapmaya karar verdiğimizde ben direk erkek bebek olması için yöntemleri araştırdım çünküm eşimin erkek istediğini biliyordum.bu topiği didik didik ettim bütün yöntemleri worde kopyala yapıştır yapıp çıktısını aldım ,sayfalarca şeyi okuyup uygulayabileceklerimin üzerini fosforlu kalemle işaretledim.sonra başladım uygulamaya işteneler uyguladım :
- bol limonata içtim eşime de içirdim
- süt ve süt ürünlerinden ben uzak durdum ama malesef eşim ayranı çok sevdiği için ona engel olamadım
- karbonatlı suyla alkali yapma olayını uyguladım
- bol bol soda tükettik özellikle eşim içti
- ilişkiden önce 5 gün cinsel perhiz uyguladık
- eşime ilişkiden önce kahve içirdim
- yumurta takibi yaptırdım
- çin takvimine göre erkek bebek ayındaydım (ama biyolojik takvime göre kız bebek dönemindeydik eşimle)
daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yaptım.çatlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra ilişki ...yumurtam sağdaydı mesela hamile kaldığım ay.sağ yumurtalıkta genelde erkek olur derler,vesaire vesaire
veee sonuç: kızım yolda
Allahıma binlerce kere şükürler olsun şu an hazırlık yapıyoruz bebeğimin geleceği günü iple çekiyorum.çok mutluyum kızım olacağı için.ha erkek olmadığı için üzüldüm mü hayır .ben üzülmedim ama eşim başta üzüldü ama sonra o da hata ettiğini anladı bir daha hamile kalsan yine kız olsa sonra üçüncüde kız olsa asla asla üzülmem diyor şimdi.ama tabi ben bi dahaki sefere sizlerden daha detaylı bilgi almadan çocuk yapma olayına girmicem çünkü oğlum da olsun isterim tabi her anne adayı gibi
uzun yazdım biliyorum ama kızlar sadece bazan biz ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşarız yani Allahın dediği olur.yine de tabi insan tedbir olsun diye uygulamak istiyor bu yöntemleriya tutarsa herkese inşallah kalbindekini verir Rabbim
nasılsınız kızlar kusura bakmayın yaa seçimden dolayı cok yogunçalışıyordum yazamadım bayadır arada baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?