Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadsim....
Hayirli olsun bebisin, sende benim gibi ilk bebek erkek olsun diye ugrasmissin. Ama evladin kizi erkegi yok inan bana hele ki ilk cocukta, insallah arkasindan ogluna hamile kalirsin Rabbim ikisinin de tadini aldirir size ve bu topikteki tum arkadsslarima
Benim ilk denemem bu aydi tutmadi bu sabah regl oldum.
Sen kac ay denedin? Yoksa ilk ay da hamile kaldin mi? Benim daha once plansiz gebelugim oldu 3 yil once dusuk yaptim, bu ay ilk defa korunmasiz ve yontemle deneme yaptik olmadi Insallaj cok beklemem.
Birde takviye kullandiniz mi mesela evicap cinko balikyagi... gibi, birde keciboynuzu caksir havuckuru gibi bir kur uyguladiniz mi?

Angelimmm canim, Allah kolaylik versin.
Saol birtanecim, vakti zamani gelmemis demekki yay burcunda dogmayi begenmedi heralde oglakta gelir INSALLLAAAH, hayirlisi olsun Rabbim cok bekletmesin hicbirimizi

ya latif

FOREVERim sen mi bakmistin bana sanki biri bakmisti burda dimi? Kizlar canlarim kusura bakmayin nolur beynim durdu hatirlamiyorum..... :-|

ya latif

biz 6 ay bebiş için uğraştık benim hormon problemim vardı .baktık olmuyo ondan sonra klomen kullandım ve çat iğnesi oldum o ay hamile kaldım canım.hiç takviye ilaç kullanmadık ,kür de uygulamadık eşim o tarz kürleri kullanmaz ben istesem bile.ama bidahaki sefere o çinko falan onlardan aldırıcam eşim için.sende üzme canını eninde sonunda oluyo dileklerimiz bak her ay hevesle bekleyip kırmızıları görmenin ne demek olduğunu az çok biliyorum.ama Allahtan ümidimizi hiç kesmedik hep dua ettik inşallah sen de dua et canım.bu ay olmazsa bidahakine olur

Amin canimmm benim amin, sagliklaa kucakla prensesini, bende bu ay son defa yontem denicem bu ayda olmazsa diyet miyet hicbiseysiz birakicam kendi haline...
Hicbizaman unutma biz ne yaparsak yapalim, evlatlarimiz Rabbimin takdiri, kaderimiz alinyazimizda olan nasibimiz. Tabiki elimuzden geleni yapmak da bize dusen gorev, bildiklerimizi uygulamaliyiz.
Ben takviye kullanmiyorum folik asit disinda ama 3 ay kadar cinko kullandim gecen ay doktorum birak hemen fazlasi gebeluge engel olur dusuk yaptirir dedi. Esimde benim sadece cinko kullaniyordu bide alkali sut ve iliskiden 15 gun oncesinde bol et patates yesillik tuketti ama bizdede peyniri kesemedik.
Simdi bu ay evicap ve caksir kokusuyu kuru kullancak sadece, Insallah beklemeden hamile kalirim, inan adetim iki gun gecti ve beb hamile zannettim kendimi ddim ki ALLAHIM saglikli olsun hic onemli degil kiz mi erkek mi.
Sende sagsalim kucagina al prensesini INSALLAH

ya latif

aminn canım benim saol .bi de küçük bi nokta var hamile kalmama yardımı oldumu bilmiyorum seninle paylaşayım onu da ben hamile kalamayınca doktorum kendine bi uğraş bul el işi yap bir şeyler ör dedi böylece bebek fikrine saplanıp kalmazsın dedi.ben el işi yapmayı sevmem kitap okusam olmaz mı dedim hayır kitap olmaz el işi yapacaksın dedi.ben de dr tavsiyesi ile el işi olarak bi battaniye başladım işte o ay hamile kaldım

maşallah bır geldın tam geldın.... getmışın hemencecıkte....
FOREVERim sen mi bakmistin bana sanki biri bakmisti burda dimi? Kizlar canlarim kusura bakmayin nolur beynim durdu hatirlamiyorum..... :-|

ya latif

defnem34 arkadaşımız bakıyodu cnm benım....

Alagucummm inan bana bunu gecen ay herkes soyledi annem dahil doktorum dahil ciddiye almadim, bende cok kitap okurum ama denemelerden sobra mumkun degil konsantre olamiyordum, doktorymda dedi ki ahsap boya cam boya el isi yap.
Ben tabi umursamadim, simdi kocamdan rica ettim onun ofisi merkezi bi yerde bana yakin yok el isi magazasi, pazartesi orgu ogrenme dergileri sis yun, kanavice setleri fln alicak. Ben hic el isi fln bilmiyorum annemde yapmadigi icin goz asinaligim da yok.
Mutlaka bisiler yapmaya calisicam hatta onlari becermezsem en kotu 1000lik puzzle a girisirim bi sekilde beynimi oyalarim
maşallah bır geldın tam geldın.... getmışın hemencecıkte....

defnem34 arkadaşımız bakıyodu cnm benım....

DEFNEEEEEEM canim benim bioya bi daha bakarmisib birtanecim?
Ben 21.09.1986
Kocam 01.03.1980
Sat 29.03.2014

ya latif

canım hayırlısıyla gelsinde bebiş valla bende nisanda deneyecektim sonra yılın sonunda dogmasın diye bıraktım bide benim yumurtalık sorunum var o yüzden mayıs hemen deneyincede olmuyor ne zman rabbim nasip ederse ozaman hakkımızda hayırlısı canım oglak olmazsa kova burcu olur canım saglıklı olsunda

yok cnm ara verdım bu bırkac ay gecıcek sanırım...ama heran olabılırde kocayı kandırabılırsem tabi...kociş bı tatıl yapalım ondan sonra bakarız dıyo bakalım artık....sende neler var...

Aynen ahahahah oglak kova balik baliga kadar sabrim gelir dahada bekletmesin
Haklisim Rabbimim nasibi hayirlisi angelim

ya latif

yok cnm ara verdım bu bırkac ay gecıcek sanırım...ama heran olabılırde kocayı kandırabılırsem tabi...kociş bı tatıl yapalım ondan sonra bakarız dıyo bakalım artık....sende neler var...

ben ara verdim yaaa bakalım kısmet mayıs haziran.bencede bi kafanızı dagıtın yapın tatailinizi en güzeli yaa stres yapınca daha kötü oluyor hersey hakkımızda hayırlısı bakalım
gelsin ogluşlarrrr

ben cıkıyorum yarın yogun bi şekilde calışıyor olucam görüşürüz rabbim hepimizi muradına erdirsin inş iyi gecelerrr

Canim genelde solda kiz oluyor ama diger butun teoriler gibi bu teoride yuzde yuz dogru degil. Dogru olup olmadigini eger bu ay benim bebik tuttuysa 3 ay sonra soyleyecegim cunku ben bu ay soldan yumurtladigimi dusunuyorum sol tarafim fena agriyor

Canim genelde solda kiz oluyor ama diger butun teoriler gibi bu teoride yuzde yuz dogru degil. Dogru olup olmadigini eger bu ay benim bebik tuttuysa 3 ay sonra soyleyecegim cunku ben bu ay soldan yumurtladigimi dusunuyorum sol tarafim fena agriyor

Haklisin aslinda canim butun teoriler yuzde yuz degil hicbisiden emin olamiyoruz... Hayirlisi olsun senin icin defnem peki senim bu ay cin ve bio ne diyo?

ya latif

Canim hayirli olsun kizin saglicakla kismetiyle gelsin insallah. Ne yaparsak yapalim allahin dedigi olur butun yontemler bi yana ben namaz ve duanin gucune cok inaniyorum. Bazen cok dua ederiz cok namaz kilariz yine istedigimiz olmaz ama o seferde bile bi hayir vardir. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

Tesekkur ederim canim darisi basina insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…