Süper Anneler - 2011

Cine gore kiz bioya gore erkek canim. Aslinda bi cin takvimi daha var ona gorede erkek diyor bilmiyorum anlamadim :/

Ayyyu defnem Allah senden razi olsun
Cinlere bende baktim biri kiz biri erkek cikinca bio yuda soriyim dedim, hayirlisi adetim bitsin ilk cuma su ayetel kursilere baslicam hayirlisiyla, cok dogru olmayincada mutlaka vardir bir hayri....

ya latif

canım çatlatma iğnesi yumurtalarda sıkıntı olduğu içinmi yoksa erkek bebek içinmi yaptırdın ??topikde okuduğum kadarıyla iğne yaptıranların genelde kızı oluyo...eski günlerde bu konu ile ilgili çok muhabbetler edilirdi...inan bende bu duyduklarımdan sonra iğneden çekiniyorum...benim gittiğim drlarda kesinlikle önermedi...canım hakında hayırlısı buyduki rabbim bu meleği sana hediye etti ...benimde 3 tane meleğim var ...bende 4.de prensimi beklemedeyim...inşanlah bekletmez beni...mayısta denemem olcak çin takvimi meselesi tatlım...

canım benim yok öyle bişey...ben kızlarımın gebeliklerinde 2 sini hatırlıyorum sağdaydı yumum...hatta drum espiri yaptı bu düşüğümde;
sağda ki yumda döllenmişdi şimdi erkekmi geliyo dedi:)bu spoşların akılları varda rahime girdikden sonra haydi bakalım siz kızlar hayden soltarafa ,,,siz erkekler hayden sağa olabilirmi böle bişi...halk buna bayağı bayağı inanmış diyo hastalarımın 100de 90 ı sağmı solmu diye soruyo diyo...

canım bal asidik ise zaten erkek diyetine göre yiyip içdiklerimiz asidik olması gerekmiyormu ne diyonuz kızlar ben eşime bal yedirmiyeyimmi ben hiç hayatımda yememişim...eşimde çok sever acaba yedirmesemmi cinsiyeti erkek belirliyo zaten ...

Ahhhahhh gece gece guldum

Hanzadem bende bugun ki reglimi gorunce yasadigim hayalkirikligindan dolayi, doktorumu aradim, senin sabrin yok cuma gel folikul takibi yapalim sonra cat ignesi olur hamile kalirsin hizlica dedi.
Sen yuzdesel olarak kiz diyosun eskilerde hep erkek derdi.
Bencebu da %50 tutuyo yani haklisin...
Zaten kizi olacak olanin kizi oglu olacak olanin her halikarda oglu oluyo....
Peki cinsiyet konusunu unutursak yani kiz erkek onemli degil, sence hizli hamile kalmak icin takip ve cat ignesi oliyim mi?

ya latif

Askim, bak kiz diyetinde var erkek diyetinde yok, hatta gecen gun yazdim omer celakil kiz isteyenlere bal corekotu onerdi tv de.
Bence yedirme illa oyle bisi yicekse bence keciboynuzu pekmezi yedir sabahlari

ya latif

canım benim seningenelde istatistiklerini doğru buluyorm,,senin muhabbetinede bayılıyorum......yani anlıcağın %50.,,%50 demekki senin takip etmediğn zamanlardaki sayfalarda iğne için hep kız muhabbeti edildi sadece 1 kişinin rumuzunu hatırlayamıyorum t yle başlıyordu ...çat iğnesiyleyle oğlu olmuşdu...neyse,,,allahım sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsi canım bundan ötesi yok...

hanzademm canim
Cok haklisin ama sana mutlaaaaaka bir pipili nasip etsin inan sen dahil kizi olan tum burdaki annelrrin benden once erkek evlatlari olsun istiyorum kalpten diliyorum.
Benim ilk kiz da olsa erkekte olsa ilk olmanin verdigi heyecani sonuna kdr yasicaz nasil olsa ama sizin INSALLLAHHH HEMEN BEKLEMEDEN OGLUSLARINIZ gelir

ya latif

Askim, bak kiz diyetinde var erkek diyetinde yok, hatta gecen gun yazdim omer celakil kiz isteyenlere bal corekotu onerdi tv de.
Bence yedirme illa oyle bisi yicekse bence keciboynuzu pekmezi yedir sabahlari

ya latif

aşkım hemen yarın keçi boynuzu almaya gidiyorum marketten....iyikide bal konusuna değindin bu yüzden adam cağız kızları sıralamışmayısa kadar anca bal toksinlerini atarızzzz...

aşkım hemen yarın keçi boynuzu almaya gidiyorum marketten....iyikide bal konusuna değindin bu yüzden adam cağız kızları sıralamışmayısa kadar anca bal toksinlerini atarızzzz...

Ahhhahhh, gecen gijnijle konustuk hatta o da sordu su omer celakil erkek icin vermedi mi tarif diye yok dedim verdiysede bana denk gelmedi.
Aman hanzademmm aman birtanemm bal sokma eve kk da da arastirdim o gun iyice herkes yazmis bu bali yiyenlerin nerdeyse hepsi kizbebek sahibi olmus, hamile kalmak icin kurunu yapanlarda kiz bebek sahibi olmus.
Sen eve sokma ve marketten alma keciboynuzunu mutlaka guvendigin bir aktar yada organik gida satan bir peynirciden fln al esin tatli yerine devamli bunu yesin, eger agir gelirse tahinle karistirin cikolata gibi oluyo yani benimki de bal duskunuydu alti ayda 4 kavanoz keciboynuzu yedi valla aksam yemekten sonra tatli niyetibe bile yiyo ekmege surup
Ilk defa faydali biseyi ben soylemeden yiyo aliyo sen hemen baslat caniminici

ya latif

amiiiiiinnnn....benide sayarsak evde 4tane kızız ...şenliği güzel ama bir pipili gelse harika olur...bugün çarşıda dolaşırken oyuncakcının önünden geçerken kocaman bir kamyon gördüm bayıldım ona gözlerim dolu dolu oldu durdum rabbim dedim, bana; oğlum için böyle bir kamyon almayı nasip edecekmisin acaba dedimbizim için yaptığın dualarının samimiyetine inanıyorum canım allah senden razı olsun ,,,,bir kaç sene sonra torun gelecek elimi çabuk tutmalıyım aslında düşünmek için geç bile kaldım çocuklarımın arasında çok yaş farkları var ...sana abla öğüdü bebelerini sık sık yap bir çırpıda büyüsünler...en azından sorunlarıda aynı olur bir ergen ,bir bebekle aynı anda uğraşmazsın 3. kızımın 4nü dolduruyor keşke 2 yaşındayken düşünseymişim....pişmaaanııım....

Son düzenleme:

Amin olucak insalllaaah olucak gelucek hizlica pipili senin gobuse
Bende arka arkaya 2 tane sonra uzun bir ara ve belki ucuncuyu istiyorum soyle tekne kazintisi
Biz 3 kardesiz ben ve erkej kardesimin arasi 3 yas, sonra 6 sene ara ve diger erkekkardesim doguyo, yani benle en kucugumuzun arasi 9 yas.
Simdi ben uniyi bitireli 5 sene diger kardesim 2 sene once avukat oldu kucugumuz bu sene uniye basladi annem rahatti aslinda ne cok ara verdi nede cok arkaarkaya getirdi. Heralde oyle yaparim.
Ama canimmm benim tatliablam, seninde cok fena degil, su alevli donemi gecirsem buyuk bi tam buyuse onda yasadigin deneyimle digerleri cok rahat gecicek. Annen bana cok cektirdi kendide cekti ama hep soyluyo ilk cocuk ergenligi herseyi zormus kizim sende toydum hakkini yedim diye diger bicirlarda cok rahat etceksin birtanecim hic korkma, hele bide eve bir prens geldimi var yaaa AYYYY MUHTESEM olucak, senin tekne kazintisi pek bi kiymete bincek ablalari nasil yere goge koyamazlar onu

ya latif

Gunaydin guzel anneler ve benim gibi anne adaylari, oy vermeyi unutmayin, isil isil musmutlu bir gun olsun hepimiz icin

ya latif

sağol canım .çatlatma iğnesini süt hormonum yüksek olduğu için yaptırdık.yumurtalarda sorun yoktu ama belki de hormonlar yumurtanın çatlamasına engel oluyordu .ama ben daha önce bilmiyodum iğne olunca genelde kız olduğunu.hatta 2.de de mecbur doğal yoldan olmazsa çatlatma iğnesi yaptırırım napim.o da KIZ olursa bağrıma basarım sonuçta evlat bu başka şeye benzemez bal onlar ball inşallah sen de bu kez prensine kavurşursun 3 tane prensese 1 de prens gelsin ki onlara erkeklik taslasın

Bulantim var ama cikarmiyorum cok sukur yine de zor geciyor cinsiyeti dusunmemeye calisiyorum cunku dusundugum anda bile basim karnim her yerim agriyor sanki :18:sen nasilsin deneme varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…