Süper Anneler - 2011

Bulantim var ama cikarmiyorum cok sukur yine de zor geciyor cinsiyeti dusunmemeye calisiyorum cunku dusundugum anda bile basim karnim her yerim agriyor sanki :18:sen nasilsin deneme varmi

Insallah kavusursun pasana canim Benim kücük kizim var 3 cüde kiz 4 cüyü düsünüyorum ama iki sene sonra siz sünnet hazirligi yaparken bende senin gibi olurum acaba kizmi diye düsümekten her yerim agrir kesin beni yalniz burakmayin canim burdan hepinize dua ediyorum hamislerimiz kavusur insallah pasalarina sirada bana gelir insallah

Gunaydin herkese eylul nasilsin? Forewer senide hic takip edemedim kac haftalik oldu ben bu hafta dr gidecegim 9 haftalik olacak ama sanirim belli olmaz daha zaten sormaya bile korkuyorum kiza benziyor sanki bana hic kismet olmayacak gibi geliyor bazen hayirlisini ver Allahim.gijnij kuz senin hic bulantin ne yokmu hicbisey yazmiyorsun.keske benimde rahat gecse bulantim öldürüyor bazen surekli yatip uyumak istiyorum.bejnubal sende olmusun bu ay kismet artik ama cok kafaya takinca olmuyor birazda aman bosver dedigin anda gelir bebisin cat ignesi yerine bence akisina birak nacizane fikrim defnen sen ne yaptin hamilelik varmi

Bilmiyorum bacim daha halvet olali 4 gun oldu tek iliski oldu pek hamile kalabilecegimi sanmiyorum bacim artik bu ay adet olmazdam nisan ayinda gun asiri yapacagim artik kizsa kiz erkekse erkek allah ne verirse cok yoruldum artık hakkimda hayirlisi..

Merhaba gunaydin tubacim canim
Uzuldum bulantilarina tuzlu kraker ve labne peynir tavsiye ederim insallah ise yarar
Akisina birakicam ama igne de olabilirim bi su cuma doktora gidiyim, cunku halen sag kasigimda cok siddetli agrim var bugune kdr hic kist olmadi bende ama korkuyorum niye bu kdr agrim var diye...
Bu ay kizlar bana kizmazsa deneme zamanlarimda kk yada girmicem ister istmez aklimda o oluyo sadce, bide cok yogun gun asiri durusmalarimiz var, bide buyuk sans bence ama yardimci olan abla memlekete gitti15 gun yok ister istemez baya bi is cikti bana mesela bugun uzun uzun ev isi yapicam.
Yani bu ay baya dolu gecicek gunlerim arada kanavice orgu fln ogrenmeye calisip kitap okuyp bu ayi rahat geciricem INSALLAH

Ama tubacim insan beyni cok ilginc olmadik zamanda normalde yumurtlamaya en az 7 8 gun kala tek iliski ile hamile kaldim ben plansiz ve gercektn istemedigimiz zamanda, bu ay yumurtlama donemi 3 iliski ama tik yok
Ahahaha gecektem inaniyorum dusunmedigin zaman hamile kalinir diyenlere....

Sen ne zaman gidiceksin bir dahaki kontrole? Nolur pozitif dusun hatta sen de mumkun oldugu kadar oyalan zaman gecirip kafani dagiticak bisilerle ilgilen canim benimmm senin foreverin gijnijin kesin erkek gibi geliyo

ya latif

Oldugu kadar olmadigi kader iste ama simdiden baskilar basladi sabah kv gorumcem aradi gune cagirdilar hemen araya bari bu oglan olsa diye sikistirdilar rabbim yuzumu egdirmez insallah...

Oldugu kadar olmadigi kader iste ama simdiden baskilar basladi sabah kv gorumcem aradi gune cagirdilar hemen araya bari bu oglan olsa diye sikistirdilar rabbim yuzumu egdirmez insallah...

Amin inşallah canım. Rabbim yüzünü güldürsün. Benim ilk kontrolum yarın bakalım ne var ne yok. Arabadan çok kötü rahatsız oluyorum. Arada bulantım var ama çok değil. Birde çok felaket acı biber yiyiyorum inşallah bir zararı olmaz. Normalde hiç sevmezdim ama bunda çok canım çekiyor.

Hamile olanlar inşallah gonlunuzdeki olur .lavabo acici testini yaptinizmi.ben hic yanildigini görmedim şimdiye kadar.yapip rengini yazin buraya.öğrenelim cinsiyetleri inşallah..

canım benim kusura bakma seni beklettim ama bilgisayar günlerdir eşimdeydi bir kalıcı iş bulmadı uni mezunu adam çok canım sıkılıyor kızlar öyle böyle değil sat yazmışsın ama sen bu ay regl oldun canım o yüzden nisan ve mayıs ayı için bakıyorum

nisan ayı bio: 1-9 erkeğe yatkın 10-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım
mayıs ayı bio: 1-14 kıza yatkın 15-26 erkeğe yatkın 27 ve sonrası kıza yatkın canımmmm :)

ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...

canım bir yorum yapamam herkesin vucudu farklı çalışıyor ben uc ayda hamile kaldım önceleri denemeleri 10.gunde kesiyordum sadece son ay 12.gun sabahı ilişki oldu onda da tuttu ve oglum oldu ben kız olur diye umut ederken

Merhaba kızlar nasılsıniz

Yeni hamisler nasıl gidiyor bulantılar basladimi ins kolay hamilelik geçirirsiniz ama uyku halsizlik insanı mahvediyo

Kızlar bende ikili tarama icin gittim doktor cinsiyetine erken dedi ama bacak arasında bı fazlalık var dedi sadece ense kalınlığı normal çıktı şükür birde beta hcg ikilide yapılan 38 çıkmış sizce bu beta ve cinsiyet meselesi dogrumu

Bende erkek hissediyorum ama cok istediğim içinmi bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eder

Benim ağzımda tuhaf bir tat var zehir gibi kızımda demir tadı gibiydi bunda değişik ve ekşi şeyler canım istiyor özellikle meyvelerin hepsini bulantilarım daha ıyi yok gibi aşırı uykum geliyor ondan pek giremiyorum kusura bakmayın geçen hafta dok.randevu yoktu yarın gideceğim özele kalp atışları başlamıştır artık 7hafta bitti yarın 8e gireceğim canım sen nasılsın
O kokular benide mafediyor kızımın o miş kokusu bile şimdi kötü geliyor acı biber çok yeme hayatım bence benim canım taze fasulye çekti ilk ve acayip portakal yiyorum ama canım çiğ köfte istiyor çok ta yiyemiyorum kabizlikta varya bende yiyemiyorum şimdi ama duzeleyim yiyeceğim sabredelim muradimiza erelim
Genelde 10 haftadan sonra ise yariyormus 9 hafta benim yapsammi acaba ? :44:
Yap sana ya merak ettim nasıl yapılıyor biliyormusun ben unuttum nasıl yapıldığını

Kaç haftalık oldun canım sen inşallah erkektir bebegin ama ben bunlardan pek anlamam cevap gelecektir bekle

Baharcim canim 50 nin alti genelde erkek diyorlar insallah bakallim zaten erkek 11 haftada belli oluyor cikintiyi gormus ama kesin konusmamis her ihtimale karsi diye.bence erkek gibi darisi bana lavb testini yaptim ama yabanci sitede mavi yesil kahveden bahsediyor benim cok degismedi gibi yada biraz koyulasti belkide granule girince koyuluk normal bilemiyorum anlamadim orda da 13 haft falan yazmis yapanlar ingilizcem iyidir cozdugum kadariyla ya bizdeki beyaz granulden dolayi boyle cikti yada kiz benimki birde youtobe da var resim var ama malum acilmiyor

Kaç haftalık oldun canım sen inşallah erkektir bebegin ama ben bunlardan pek anlamam cevap gelecektir bekle

Canım 13. Haftaya giricez nasip iste insan herseyden umutlaniyo sen kac haftaliksin senin nasıl geçiyo kacinci gebelik bilmiyorum ama diğer gebelikten farklimi ins gönlüne göre olur

İnşallah tubacim bende öyle duydum ama istisnada olabiliriz inşallah sırayla paşalarımıza saglicakla kavuşuruz

Benim biraz koyulasmisti ama turuncu gibiydi sonuçta.birkaç kere yapmistim turuncu ve acik yeşil olmuştu .gerçektende kizim oldu.sonradanda çok kişide denedik hep tuttu.acik renkler kiz koyu renkler erkek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…