- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.581
Bulantim var ama cikarmiyorum cok sukur yine de zor geciyorcinsiyeti dusunmemeye calisiyorum cunku dusundugum anda bile basim karnim her yerim agriyor sanki :18:sen nasilsin deneme varmi
Gunaydin herkese eylul nasilsin? Forewer senide hic takip edemedim kac haftalik oldu ben bu hafta dr gidecegim 9 haftalik olacak ama sanirim belli olmaz daha zaten sormaya bile korkuyorum kiza benziyorsanki bana hic kismet olmayacak gibi geliyor bazen hayirlisini ver Allahim.gijnij kuz senin hic bulantin ne yokmu hicbisey yazmiyorsun.keske benimde rahat gecse bulantim öldürüyor bazen surekli yatip uyumak istiyorum.bejnubal sende olmusun bu ay kismet artik ama cok kafaya takinca olmuyor birazda aman bosver dedigin anda gelir bebisin cat ignesi yerine bence akisina birak nacizane fikrim defnen sen ne yaptin hamilelik varmi
Gunaydin herkese eylul nasilsin? Forewer senide hic takip edemedim kac haftalik oldu ben bu hafta dr gidecegim 9 haftalik olacak ama sanirim belli olmaz daha zaten sormaya bile korkuyorum kiza benziyorsanki bana hic kismet olmayacak gibi geliyor bazen hayirlisini ver Allahim.gijnij kuz senin hic bulantin ne yokmu hicbisey yazmiyorsun.keske benimde rahat gecse bulantim öldürüyor bazen surekli yatip uyumak istiyorum.bejnubal sende olmusun bu ay kismet artik ama cok kafaya takinca olmuyor birazda aman bosver dedigin anda gelir bebisin cat ignesi yerine bence akisina birak nacizane fikrim defnen sen ne yaptin hamilelik varmi
Oldugu kadar olmadigi kader isteama simdiden baskilar basladi sabah kv gorumcem aradi gune cagirdilar hemen araya bari bu oglan olsa diye sikistirdilar rabbim yuzumu egdirmez insallah...
Oldugu kadar olmadigi kader isteama simdiden baskilar basladi sabah kv gorumcem aradi gune cagirdilar hemen araya bari bu oglan olsa diye sikistirdilar rabbim yuzumu egdirmez insallah...
Genelde 10 haftadan sonra ise yariyormus 9 hafta benim yapsammi acaba ? :44:
Bence senin vajina sadece yum zamanı değil hep alkali biz niye olamıyoz yaa pH i hiç olçtünmu
Alagucummm inan bana bunu gecen ay herkes soyledi annem dahil doktorum dahil ciddiye almadim, bende cok kitap okurum ama denemelerden sobra mumkun degil konsantre olamiyordum, doktorymda dedi ki ahsap boya cam boya el isi yap.
Ben tabi umursamadim, simdi kocamdan rica ettim onun ofisi merkezi bi yerde bana yakin yok el isi magazasi, pazartesi orgu ogrenme dergileri sis yun, kanavice setleri fln alicak. Ben hic el isi fln bilmiyorum annemde yapmadigi icin goz asinaligim da yok.
Mutlaka bisiler yapmaya calisicam hatta onlari becermezsem en kotu 1000lik puzzle a girisirim bi sekilde beynimi oyalarim
DEFNEEEEEEM canim benim bioya bi daha bakarmisib birtanecim?
Ben 21.09.1986
Kocam 01.03.1980
Sat 29.03.2014
ya latif
ya densem mi ne yapsam bilemedim.benjualın dr da demişti ya kafam karıştı yapsam diyorum aslında...
Benim ağzımda tuhaf bir tat var zehir gibi kızımda demir tadı gibiydi bunda değişik ve ekşi şeyler canım istiyor özellikle meyvelerin hepsini bulantilarım daha ıyi yok gibi aşırı uykum geliyor ondan pek giremiyorum kusura bakmayın geçen hafta dok.randevu yoktu yarın gideceğim özele kalp atışları başlamıştır artık 7hafta bitti yarın 8e gireceğim canım sen nasılsınGunaydin herkese eylul nasilsin? Forewer senide hic takip edemedim kac haftalik oldu ben bu hafta dr gidecegim 9 haftalik olacak ama sanirim belli olmaz daha zaten sormaya bile korkuyorum kiza benziyorsanki bana hic kismet olmayacak gibi geliyor bazen hayirlisini ver Allahim.gijnij kuz senin hic bulantin ne yokmu hicbisey yazmiyorsun.keske benimde rahat gecse bulantim öldürüyor bazen surekli yatip uyumak istiyorum.bejnubal sende olmusun bu ay kismet artik ama cok kafaya takinca olmuyor birazda aman bosver dedigin anda gelir bebisin cat ignesi yerine bence akisina birak nacizane fikrim defnen sen ne yaptin hamilelik varmi
O kokular benide mafediyor kızımın o miş kokusu bile şimdi kötü geliyor acı biber çok yeme hayatım bence benim canım taze fasulye çekti ilk ve acayip portakal yiyorum ama canım çiğ köfte istiyor çok ta yiyemiyorum kabizlikta varya bende yiyemiyorum şimdi ama duzeleyim yiyeceğim sabredelim muradimiza erelimAmin inşallah canım. Rabbim yüzünü güldürsün. Benim ilk kontrolum yarın bakalım ne var ne yok. Arabadan çok kötü rahatsız oluyorum. Arada bulantım var ama çok değil. Birde çok felaket acı biber yiyiyorum inşallah bir zararı olmaz. Normalde hiç sevmezdim ama bunda çok canım çekiyor.
Yap sana ya merak ettim nasıl yapılıyor biliyormusun ben unuttum nasıl yapıldığınıGenelde 10 haftadan sonra ise yariyormus 9 hafta benim yapsammi acaba ? :44:
Merhaba kızlar nasılsıniz
Yeni hamisler nasıl gidiyor bulantılar basladimi ins kolay hamilelik geçirirsiniz ama uyku halsizlik insanı mahvediyo
Kızlar bende ikili tarama icin gittim doktor cinsiyetine erken dedi ama bacak arasında bı fazlalık var dedi sadece ense kalınlığı normal çıktı şükür birde beta hcg ikilide yapılan 38 çıkmış sizce bu beta ve cinsiyet meselesi dogrumu
Bende erkek hissediyorum ama cok istediğim içinmi bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eder
Kaç haftalık oldun canım sen inşallah erkektir bebegin ama ben bunlardan pek anlamam cevap gelecektir bekle
Baharcim canim 50 nin alti genelde erkek diyorlar insallah bakallim zaten erkek 11 haftada belli oluyor cikintiyi gormus ama kesin konusmamis her ihtimale karsi diye.bence erkek gibi darisi banalavb testini yaptim ama yabanci sitede mavi yesil kahveden bahsediyor benim cok degismedi gibi yada biraz koyulasti belkide granule girince koyuluk normal bilemiyorum anlamadim orda da 13 haft falan yazmis yapanlar ingilizcem iyidir cozdugum kadariyla ya bizdeki beyaz granulden dolayi boyle cikti yada kiz benimki birde youtobe da var resim var ama malum acilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?