- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.601
Kaçıncı aylarda yapılıyor bu testBenim biraz koyulasmisti ama turuncu gibiydi sonuçta.birkaç kere yapmistim turuncu ve acik yeşil olmuştu .gerçektende kizim oldu.sonradanda çok kişide denedik hep tuttu.acik renkler kiz koyu renkler erkek..
inşallah ama ihtimalin fazla görülüyor pipili geliyor galiba hadi gözün aydınCanım 13. Haftaya giricez nasip iste insan herseyden umutlaniyo sen kac haftaliksin senin nasıl geçiyo kacinci gebelik bilmiyorum ama diğer gebelikten farklimi ins gönlüne göre olur
8.haftaya gireceğim yarin 2.hamilelegim canım Allah hepimize paşaları mızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
İnşallah tubacim bende öyle duydum ama istisnada olabiliriz inşallah sırayla paşalarımıza saglicakla kavuşuruz
Canım Rabbim yüzünü güldürsün bizide inşallah. Facede orkidem ve Gurbet nub tahminin yapıyor ve çoğu doğru çıkıyor. Sen resmini at buraya gösterelim onlaraMerhaba kızlar nasılsıniz
Yeni hamisler nasıl gidiyor bulantılar basladimi ins kolay hamilelik geçirirsiniz ama uyku halsizlik insanı mahvediyo
Kızlar bende ikili tarama icin gittim doktor cinsiyetine erken dedi ama bacak arasında bı fazlalık var dedi sadece ense kalınlığı normal çıktı şükür birde beta hcg ikilide yapılan 38 çıkmış sizce bu beta ve cinsiyet meselesi dogrumu
Bende erkek hissediyorum ama cok istediğim içinmi bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eder
Bendede tam tersi kabızlık yerine bağırsaklarım iyi çalışıyor. Birde şunu öğrendim kız bebeklerde genelde kasık ağrısı çok olurmuş erkekte bel ağrısı çevremde her ikisinide doğurmuş olanlara sordum aynı şeyi söylediler ve bende şuan her ikiside var hem bel hem kasık yani anlamamak için elinden geleni yapıyor bu bebek tüm hevesim kaçtıBenim ağzımda tuhaf bir tat var zehir gibi kızımda demir tadı gibiydi bunda değişik ve ekşi şeyler canım istiyor özellikle meyvelerin hepsini bulantilarım daha ıyi yok gibi aşırı uykum geliyor ondan pek giremiyorum kusura bakmayın geçen hafta dok.randevu yoktu yarın gideceğim özele kalp atışları başlamıştır artık 7hafta bitti yarın 8e gireceğim canım sen nasılsın
O kokular benide mafediyor kızımın o miş kokusu bile şimdi kötü geliyor acı biber çok yeme hayatım bence benim canım taze fasulye çekti ilk ve acayip portakal yiyorum ama canım çiğ köfte istiyor çok ta yiyemiyorum kabizlikta varya bende yiyemiyorum şimdi ama duzeleyim yiyeceğim sabredelim muradimiza erelim
Yap sana ya merak ettim nasıl yapılıyor biliyormusun ben unuttum nasıl yapıldığını
Nasıl yapılıyor bu test anlatirmisinBen zamani farketmiyor diye biliyorum.yani ben 6-7 haftalikti ilk yaptigimda sonradanda yaptim son c hep ayniydi.yani yap hemen:))
Evet ama eğlence amaçlı olabilir bende baktım biraz tutmayan daha fazlaLavabo testine güvenmeyin facede nubda yapanların çoğu tutmadı ha istisna tutan vardır ama siz yapmayın boş yere moralinizi bozmayın yada boş ümid olmasın
Ağrım yok suanda sadece yatmaktan uyusuyorum okadar sen ne zaman gideceksin doktora.Nub teorisi kaç haftalık ken bakılıyordu gijnijCanım Rabbim yüzünü güldürsün bizide inşallah. Facede orkidem ve Gurbet nub tahminin yapıyor ve çoğu doğru çıkıyor. Sen resmini at buraya gösterelim onlara
Bendede tam tersi kabızlık yerine bağırsaklarım iyi çalışıyor. Birde şunu öğrendim kız bebeklerde genelde kasık ağrısı çok olurmuş erkekte bel ağrısı çevremde her ikisinide doğurmuş olanlara sordum aynı şeyi söylediler ve bende şuan her ikiside var hem bel hem kasık yani anlamamak için elinden geleni yapıyor bu bebek tüm hevesim kaçtı
Nasıl yapılıyor bu test anlatirmisin
Evet ama eğlence amaçlı olabilir bende baktım biraz tutmayan daha fazla
Ağrım yok suanda sadece yatmaktan uyusuyorum okadar sen ne zaman gideceksin doktora.Nub teorisi kaç haftalık ken bakılıyordu gijnij
Hadi hayırlısıyla keseni görürsun tatlım iyi haberlerini bekliyoruz ...demek 12. Haftada tamam zaman geçmiyor yaaa..sürekli rüyalar görüyorum karışık karışık hamilelerin bu tarz ruyaları yorumlanmazmış etki altinda oldukları icin ama şimdiden hep erkek şeylerine bakıyorum isim düşüyorum oğlum diye çıkıyor agzimdan istediğim içinmi yoksa içimemi doğuyor bekleyip görecegizYarın gidecem doktora nuba 12. Haftada bakılıyor. Senin 4 hafta sonra bakılabilir
TUBACIMMM sen umursama onlari, saglikla sihhatle al bebisini kycagina, insalllaaaaah oglusun geliyordur ama Allahtan ne gelirse guzeldir hic aklindan cikarma canim benimOldugu kadar olmadigi kader isteama simdiden baskilar basladi sabah kv gorumcem aradi gune cagirdilar hemen araya bari bu oglan olsa diye sikistirdilar rabbim yuzumu egdirmez insallah...
Erkek insallah pulbiber cok yenirsebirde demir eksikligi var denir doktora gidince soyle mutlaka gijnijimmAmin inşallah canım. Rabbim yüzünü güldürsün. Benim ilk kontrolum yarın bakalım ne var ne yok. Arabadan çok kötü rahatsız oluyorum. Arada bulantım var ama çok değil. Birde çok felaket acı biber yiyiyorum inşallah bir zararı olmaz. Normalde hiç sevmezdim ama bunda çok canım çekiyor.
Defnemmnm birtanesin, sacmalama hic onemli diil halen reglim zaten sati adet oldum anlaminda sordum yani nisa mayiscanım benim kusura bakma seni beklettim ama bilgisayar günlerdir eşimdeydi bir kalıcı iş bulmadı uni mezunu adam çok canım sıkılıyor kızlar öyle böyle değilsat yazmışsın ama sen bu ay regl oldun canım o yüzden nisan ve mayıs ayı için bakıyorum
nisan ayı bio: 1-9 erkeğe yatkın 10-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canım
mayıs ayı bio: 1-14 kıza yatkın 15-26 erkeğe yatkın 27 ve sonrası kıza yatkın canımmmm :)
Insallaaah erkektir baharcim, peki bu beta olayi nedir yani ikilitestte farkli bi beta mi bakiliyo burda ilk hamile oldugunu anlamak icin baktiklari beta ile farkli dimi cunku onbimlere cikar o zamana kdr deger.Merhaba kızlar nasılsıniz
Yeni hamisler nasıl gidiyor bulantılar basladimi ins kolay hamilelik geçirirsiniz ama uyku halsizlik insanı mahvediyo
Kızlar bende ikili tarama icin gittim doktor cinsiyetine erken dedi ama bacak arasında bı fazlalık var dedi sadece ense kalınlığı normal çıktı şükür birde beta hcg ikilide yapılan 38 çıkmış sizce bu beta ve cinsiyet meselesi dogrumu
Bende erkek hissediyorum ama cok istediğim içinmi bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eder
Farketmez foreverim doktor alttan cok daha rahat eeder, detayli bakar gem ayni sekilde sende daha rahat edersin alttan cunku yukardan bakinca cok bastiriyolar...Kızlar beni soran olmuş teşekkürler gecen hafta doktora gitmem lazımdı ama randevuları doluydu bugün gidecegim saat 14.30 da kalp atışlarını duyacağız Allahın izniyle vajinal ultrasonla mı baktırmalıyım sizce yoksa karındanmı fark varmı arada birde kesenin ne tarafina yerleşmis onu sorayim diyorum gerci ne kadar doğru bilmiyorum birde şu ikili test ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada..bejnubal nasil gidiyor çalişmalar şeker defnem sende belirti varmı hayatım şimdi kimlerin hamillelik haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar regl olmadan ve regl günlerimde şidetli baş ağrılarım oluyor genelde ....bunun sebebini bilen varmı?????
benim migrenim var ve adet döneminde tavan yapıyor.. araştırdım migreni olan bayanlarda böyle oluyormuş..
VAYYYY....demek sebebi bu ,3. kızımın gebeliğinde bende hamilelik migreni vardı ...9 ay başım ağırmışdı...çıldırmak üzereydimmm,,,ogün bugün adetlerimde hep ağrı çekerim...hormonlar zıplatıyo demek...öptüm seni seda teşekkürlerrrr....
ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..
Hanzademn migrenin varsa adet donemi tavan yapar, bazisina soguk bazisina sicak iyi gelir, karanlikta ve sesiz yerlerd gecmesini bekle, cok kotu bisi bende de 3 4yil kadar oncesine kadar vardi, enseden kulak arkasindan botox yaptirdim 3 sene once ve sobra bir yil sonra yani iki sene once hala hic yani iki kür, bana 3. de gecer dediler ama iki defa yetti. Hala yok cok sukur birdaha hortlarsai bi daha yaptiririm kurtuldum resmen hayat guzelarkadaşlar regl olmadan ve regl günlerimde şidetli baş ağrılarım oluyor genelde ....bunun sebebini bilen varmı?????
Eylulimm canim hadi sira bizde benim daha reglim bitmedi canim benim, bende bekliyorum cuma bi doktora gidiyim bakalim neye karar vercez.kızlar merhaba hafta sonu giremedim eşimin memleketine gitmiştik...
benjual bu ay hamiş olursun inş arkadaşım
forever ve gijnij bugun kontrolunuz varmış güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar pıt pıt seslerını duydum diye gelin inşşş..
hdg,reyhan3 ,angel kızlar sizlerede teşekkür ederim inş bu ay gellir yavrum....
alangu verdiğin bilgiler için tşkrler canım kızını sağ salim kollarına almanı diliyorum...
tuba iyiyim canım ne olsun regly bitii beklemedeyim...
unuttuğumu varsa kızlar hakkınız helal edin..
ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..
Bejnubal bilemiyorum ne desem boş doktorunla konuş olmadı hayatim olmazsada olmaz ilk bebeğin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?