- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.621
Hanzademn migrenin varsa adet donemi tavan yapar, bazisina soguk bazisina sicak iyi gelir, karanlikta ve sesiz yerlerd gecmesini bekle, cok kotu bisi bende de 3 4yil kadar oncesine kadar vardi, enseden kulak arkasindan botox yaptirdim 3 sene once ve sobra bir yil sonra yani iki sene once hala hic yani iki kür, bana 3. de gecer dediler ama iki defa yetti. Hala yok cok sukur birdaha hortlarsai bi daha yaptiririm kurtuldum resmen hayat guzel
Eylulimm canim hadi sira bizde benim daha reglim bitmedi canim benim, bende bekliyorum cuma bi doktora gidiyim bakalim neye karar vercez.
Sende bence denemelere basladin kk yacok girme beynini dolu tut oyalan unut yani regl zamanini, Insallah oglusun gelicej eylulummm
Gozun aydin arkadasim, hayirli ugurlu saglikli olsun Insallah.
ya latif
Hadi hayırlı olsun gönlünden geçen hayırlısı ile kucağına gelsin
ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..
hamiş varrrrrrrrrrrrrulann hamileyim sevinin..
canımm allh razı olsun gelecek inş sıpam.bu günlerde oyalanmak için diyet yapmaya karar verdim hani erkewk bebek diyeti değil bakalım 1 hafta onunla uğraşayım ne olacak....Hanzademn migrenin varsa adet donemi tavan yapar, bazisina soguk bazisina sicak iyi gelir, karanlikta ve sesiz yerlerd gecmesini bekle, cok kotu bisi bende de 3 4yil kadar oncesine kadar vardi, enseden kulak arkasindan botox yaptirdim 3 sene once ve sobra bir yil sonra yani iki sene once hala hic yani iki kür, bana 3. de gecer dediler ama iki defa yetti. Hala yok cok sukur birdaha hortlarsai bi daha yaptiririm kurtuldum resmen hayat guzel
Eylulimm canim hadi sira bizde benim daha reglim bitmedi canim benim, bende bekliyorum cuma bi doktora gidiyim bakalim neye karar vercez.
Sende bence denemelere basladin kk yacok girme beynini dolu tut oyalan unut yani regl zamanini, Insallah oglusun gelicej eylulummm
Gozun aydin arkadasim, hayirli ugurlu saglikli olsun Insallah.
ya latif
Bugün çok kötüyüm halsizim canım hiçbirşey isteniyor zar zor biraz bişiler yedim. Saat 2 gibi evden çıkıcam 3 te randevum var. Eylülüm telimde face bozulmuş açılmıyor neden oldu anlamadım özledim sizleride yazamadım. Forever bende çok karışık rüyalar görüyorum dallas gibi entrikalarla geçen rüyalar. Çok enteresan. İlk üç ay alttan muayene olmak daha net sonuçlar elde etmeye yarıyor. Başka ne yazıcam bilmiyorum beynim durdu sanki. Son olarak bunjnubal hani senin eşinin bir arkadaşı vardı aşiret gibi erkek bebek istiyordu hatta resimleri buraya attın ne oldu ona onlar cinsiyet öğrendimi?
hamiş varrrrrrrrrrrrr
canımm allh razı olsun gelecek inş sıpam.bu günlerde oyalanmak için diyet yapmaya karar verdim hani erkewk bebek diyeti değil bakalım 1 hafta onunla uğraşayım ne olacak....
hamişlik belirtileri başlamış...güzel haberler getir canım benim
akşam yazmıştım sana merak etmiştim haber verdiğin için sagol ..
Bugün çok kötüyüm halsizim canım hiçbirşey isteniyor zar zor biraz bişiler yedim. Saat 2 gibi evden çıkıcam 3 te randevum var. Eylülüm telimde face bozulmuş açılmıyor neden oldu anlamadım özledim sizleride yazamadım. Forever bende çok karışık rüyalar görüyorum dallas gibi entrikalarla geçen rüyalar. Çok enteresan. İlk üç ay alttan muayene olmak daha net sonuçlar elde etmeye yarıyor. Başka ne yazıcam bilmiyorum beynim durdu sanki. Son olarak bunjnubal hani senin eşinin bir arkadaşı vardı aşiret gibi erkek bebek istiyordu hatta resimleri buraya attın ne oldu ona onlar cinsiyet öğrendimi?
Gijnijimmm,cuma yada cumartesi gidicek kontrole, ama yuzunu boynu korkunc sivilce aknelerle dolmus, ki puruzsuz bi cildi vardi. Kayinvalidemlerdekiz kesin diyolr bilmiyorum dogrumu cunku 3 ayin gecipte bu akneler halen devam ediyosa eskiler kiz dermis, bunun 7. Haftadan beri cildi gittikce kotulesti, bide farkibda degil bilerek yapmiyo ama korkubc asildi yuzu, onada kiz diyorkar.
KIZLAR SIZE BISEY ANLATICAM!
SIMDI BU ARKADSSIM ADETI BITERKEN KAPLICALARAGIDIYO adet son gunleri ve bitimi orada, esigunde iki uc kere dayanilmaz sucaklikta, 35 40 derece suya giriyo ve o hafta sık iliski oluyo, sonra kaplica donusu adam is seyahatine cikiyo, iki gafta karikoca birbirini gormuyo ve sonra kocasi 2 gun geliyo bu seferde arkadasim UMreye gidiyo, 6 gun orda kaliyo Umre donusu adetin ilk gunu olmasi lazimdi ama olmayinca bir hafta bekleyip test yaptirip hamile oldugunu anliyo.
BEN MUMKUN DEGIL ERKEK OLMASI DEDIM. CUNKU HEM ADAM KAYNAR SUYA GIRIYO HERGUN HEMDE YUM ZAMANI ILISKI YOK ONCESINDE OLUYO ZATEN NUB DA DA HERKES KIZ DEDI.
AMA O DA KENDINI ERKEK OLDUGUNA MUTHIS INANDIRMIS BEN AGLAYA AGLAYA DUA ETTIM HIRAYA KIMSE CIKMADI BEN CIKTIM, ALLAH ISTERSE OLUR DIYO. HAKLI BISEY DIYEMIYIRUZ.
12 HAFTA KONTROLUNDEDE HANI BURDAN SIZE YAZMISTIM RESIM ATMISTIM, DOKTORA DEMISKI BIZIMKI SANKI ORDA PIPI CIKINTISI VAR DIMI DOKTOR HANIM DEMIS, DOKTORYDA GULMUS BISI DEMEMIS.
BANA IMKAN YOK ERKEK OLMASI GIBI GELIYO RABBIM BILIR AMA BU SEKILDE ERKEK OLURSA BEN ARTIK HIC BI YONTEME TEORIYE FLN INANMAM KIZLAR,
CUMA CUMARTESI BELLI OLUCAK BIZDE SULALECE BEKLIYORUZ.
ya latif
Canım Rabbim dilerse her şekilde verir ki Allah insanlara ibret olsun diye isa a.s mı spermsiz yaratmıştır ben istersem böylede yatatırım demiştir. Onun için çok şaşırmamak lazım. Bizim kaderimizde ne varsa o olacaktır ha dua ederiz kaderimiz değişir bunu bilemeyiz. Ama yöntemleri sırf yapmadım dememek için yapıyoruz yoksa olacağı varsa her şekilde olur. Ben şu sivilce olayına inanmıyorum benim ilk iki kızımda hiç çıkmadı gayette Güler yüzlüydüm hatta dediğin gibi erkek kesin diyorlardı ama sonuç kız kız kız.
tum kız belirtileri var hayırlısı olsun yanılırız inşallah....Birde tabi bunlar benim kaynanalari teorileri soylemistim onlar cok kalabalik ve ben katilmiyirum ama herhafta toplaniyolar, hamile farkinda olmadan suratsiz olursa cildi bozulursa cimri ve bencillesirse( farkibda olmadan) kizi olur,
Hamile cok guleryuzlu cok dusunceli verici paylasimci olur cildi isil isil (3aydan sonra tabiki ) ve yuzhatlari hep gulumser gibi durursa erkek olur diyolar. Ne kadar dogru bilemiyorum....
Ama cok uzuluyirum arkadssima hamile haberini tek basina aldi, kocasi geldi ikigun durdu geri gitti asiretinin yanina bir ay yok bi geliyo ikigun gene gidiyo, kizcagiz evini kendi tasidi suyunu elejtrigini kendi actirdi hamile haliyle, zaten adam dangoz bide kiz olursa iyiceee okuzlesir.
Kixin annesi damadi uyardu bak karin hamile hep bende kaliyo gece rahat uyuyamiyo bari yaninda gotur diyo, adam o gelmek istemiyo annemde kalmak istemiyo otelde de ben kalamam sulaleme rezil edemem kendimi diyo, kaynan damada ev tut oglum dedi, ayip tutamam koca konak dururken ne isimiz var kiralik evde diyo. Kaynana hamile karin yazik oglum yalniz birakma burda bizde elegune laf anlatamiyotuz diyo, domuz damattta ne var herkes hamile bizimkiler hamileyken neler yapiyo siz burda abartuyosunuz diyo...
Yani rezillik, ALLAHIM KIMSYE YASATMASIN KINAMIYORUM COK UZULUYORUM ESIMDE COK UZULUYO AMA BIZIM MUDAHALE EDICEK halimiz yok, ....
Insallah hakkaten onun hissettigi gibi erkektir cunku belki o zaman biraz rahatlar.
Bu arada tum bu bahsettigim durumlar, baya elit bi kesimde yasaniyo, bu kiz uni mezunu aileden durumu iyi,kocasi amerikada ingilterede okumus ama istanbullu degiller koca bir asiret hepsi doguda onlaribda durumu iyi.
Ayni semtte oturuyiruz biz esiminde teyzesinin kizi, yani siz gorseniz dersinuz ki hani okumamis cahil bir adam olsa yada tum bunlari kiz cekiyo salak mi mecbur mu dersinuz, kizin babadan kalma maddi ozgurlugu herseyi var ama sanki evlendikten sonra iyuce gerizekali oldu icibe kapandi....
Neyse bu topici dedikodu yerine cevirdim cokdolmusumdemekki hakkinizi helal edin sustum....
Cinsiyet belli olyr olmaz yazicam size ama hamike kalus sekluyle nub a gore zaten kiz gibi duruyo Rabbim bilir...
ya latif
hayırlı olsun....allah tamamına erdirsin...ulann hamileyim sevinin..
çok düşüncelere dalıyosun ondan halsızlık var bence kendını meşkul edıcek bırşeyler yap....cinsiyeti bellı olana kadar rahatlamıycaz hıcbırımız...Bugün çok kötüyüm halsizim canım hiçbirşey isteniyor zar zor biraz bişiler yedim. Saat 2 gibi evden çıkıcam 3 te randevum var. Eylülüm telimde face bozulmuş açılmıyor neden oldu anlamadım özledim sizleride yazamadım. Forever bende çok karışık rüyalar görüyorum dallas gibi entrikalarla geçen rüyalar. Çok enteresan. İlk üç ay alttan muayene olmak daha net sonuçlar elde etmeye yarıyor. Başka ne yazıcam bilmiyorum beynim durdu sanki. Son olarak bunjnubal hani senin eşinin bir arkadaşı vardı aşiret gibi erkek bebek istiyordu hatta resimleri buraya attın ne oldu ona onlar cinsiyet öğrendimi?
bende hem baş ağrısı mide bulantısı olur.....tansıyonum düşer sebebı nedır bılmıyom bende...arkadaşlar regl olmadan ve regl günlerimde şidetli baş ağrılarım oluyor genelde ....bunun sebebini bilen varmı?????
Foreverimmm canimm benim hayirliolsunnn ohhh MASALLAH darisi pipiyi girmeye INSALLAAAHKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun
Foreverimmm canimm benim hayirliolsunnn ohhh MASALLAH darisi pipiyi girmeye INSALLAAAH
Gijnijimmm hayirli olsun canim arkadasimm
ya latif
Teşekkür ederim canım. Bu arada ben çok Güleryüzlüyüm bu aralar yani telden girmesem bir sürü gülücük koyarım :)))
Ahhahhhh gijnijimmm askolsun :sly:
Biliyorum bende tabletten giriyorum diye bir iki gulucugum var baska yok
Ahahahah DESENE OGLUSUNN GELIYOOR INSALLLAAAH 3 CICEKTEN SONRA BIR BOCEK SUPER OLCAK
ya latif
Kızlar beni soran olmuş teşekkürler gecen hafta doktora gitmem lazımdı ama randevuları doluydu bugün gidecegim saat 14.30 da kalp atışlarını duyacağız Allahın izniyle vajinal ultrasonla mı baktırmalıyım sizce yoksa karındanmı fark varmı arada birde kesenin ne tarafina yerleşmis onu sorayim diyorum gerci ne kadar doğru bilmiyorum birde şu ikili test ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada..bejnubal nasil gidiyor çalişmalar şeker defnem sende belirti varmı hayatım şimdi kimlerin hamillelik haberlerini bekliyoruz
TUBACIMMM sen umursama onlari, saglikla sihhatle al bebisini kycagina, insalllaaaaah oglusun geliyordur ama Allahtan ne gelirse guzeldir hic aklindan cikarma canim benim
Erkek insallah pulbiber cok yenirsebirde demir eksikligi var denir doktora gidince soyle mutlaka gijnijim
Defnemmnm birtanesin, sacmalama hic onemli diil halen reglim zaten sati adet oldum anlaminda sordum yani nisa mayismilyin teşekkür
Insallaaah erkektir baharcim, peki bu beta olayi nedir yani ikilitestte farkli bi beta mi bakiliyo burda ilk hamile oldugunu anlamak icin baktiklari beta ile farkli dimi cunku onbimlere cikar o zamana kdr deger.
Farketmez foreverim doktor alttan cok daha rahat eeder, detayli bakar gem ayni sekilde sende daha rahat edersin alttan cunku yukardan bakinca cok bastiriyolar...
Birtanecim seni ozlemistik valla, ama dinlen boool bol en dogrusu vucudunu dinlemek
Regliyim bitince cuma doktora gidicem. Kafam cok karisik, hic umursamadan kendi haline mi biraksak yoksa yum takibi ve catignesimi yapsak? Eskiler yani 2010 2011 donemi biz burdan cikip baska bi forumda takildik bi alti ay, o zaman herkes ama herkes yum takibi ve cat ignesi erkek ihtimalini arttiriyo diyordu. Dun de hanzade tam tersi oyle yapanlarin hep kizi oldu dedi.
ya latif
Canım Rabbim yüzünü güldürsün bizide inşallah. Facede orkidem ve Gurbet nub tahminin yapıyor ve çoğu doğru çıkıyor. Sen resmini at buraya gösterelim onlara
Bendede tam tersi kabızlık yerine bağırsaklarım iyi çalışıyor. Birde şunu öğrendim kız bebeklerde genelde kasık ağrısı çok olurmuş
erkekte bel ağrısı çevremde her ikisinide doğurmuş olanlara sordum aynı şeyi söylediler ve bende şuan her ikiside var hem bel hem kasık yani anlamamak için elinden geleni yapıyor bu bebek tüm hevesim kaçtı
Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?