Süper Anneler - 2011

Bugün çok kötüyüm halsizim canım hiçbirşey isteniyor zar zor biraz bişiler yedim. Saat 2 gibi evden çıkıcam 3 te randevum var. Eylülüm telimde face bozulmuş açılmıyor neden oldu anlamadım özledim sizleride yazamadım. Forever bende çok karışık rüyalar görüyorum dallas gibi entrikalarla geçen rüyalar. Çok enteresan. İlk üç ay alttan muayene olmak daha net sonuçlar elde etmeye yarıyor. Başka ne yazıcam bilmiyorum beynim durdu sanki. Son olarak bunjnubal hani senin eşinin bir arkadaşı vardı aşiret gibi erkek bebek istiyordu hatta resimleri buraya attın ne oldu ona onlar cinsiyet öğrendimi?

eyvallah bacım sağol..rabbim herkesin kalbindekini önüne çıkarsın..

ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..

canım şükürler olsun hayırlı olsun.gözünaydın olsuuuuuuuuuuuuun çok sevındım.neler yaptın nasıl oldu anlat bakalım bacııım:119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::124::129:

hamiş varrrrrrrrrrrrr
canımm allh razı olsun gelecek inş sıpam.bu günlerde oyalanmak için diyet yapmaya karar verdim hani erkewk bebek diyeti değil bakalım 1 hafta onunla uğraşayım ne olacak....

hamişlik belirtileri başlamış...güzel haberler getir canım benim
akşam yazmıştım sana merak etmiştim haber verdiğin için sagol ..

En kısa zamanda senide bekliyorum bu sefer stres yapmadan pozitif düşünerek. Şuan doktordayım bekliyorum.

Gijnijimmm,cuma yada cumartesi gidicek kontrole, ama yuzunu boynu korkunc sivilce aknelerle dolmus, ki puruzsuz bi cildi vardi. Kayinvalidemlerdekiz kesin diyolr bilmiyorum dogrumu cunku 3 ayin gecipte bu akneler halen devam ediyosa eskiler kiz dermis, bunun 7. Haftadan beri cildi gittikce kotulesti, bide farkibda degil bilerek yapmiyo ama korkubc asildi yuzu, onada kiz diyorkar.

KIZLAR SIZE BISEY ANLATICAM!
SIMDI BU ARKADSSIM ADETI BITERKEN KAPLICALARAGIDIYO adet son gunleri ve bitimi orada, esigunde iki uc kere dayanilmaz sucaklikta, 35 40 derece suya giriyo ve o hafta sık iliski oluyo, sonra kaplica donusu adam is seyahatine cikiyo, iki gafta karikoca birbirini gormuyo ve sonra kocasi 2 gun geliyo bu seferde arkadasim UMreye gidiyo, 6 gun orda kaliyo Umre donusu adetin ilk gunu olmasi lazimdi ama olmayinca bir hafta bekleyip test yaptirip hamile oldugunu anliyo.
BEN MUMKUN DEGIL ERKEK OLMASI DEDIM. CUNKU HEM ADAM KAYNAR SUYA GIRIYO HERGUN HEMDE YUM ZAMANI ILISKI YOK ONCESINDE OLUYO ZATEN NUB DA DA HERKES KIZ DEDI.
AMA O DA KENDINI ERKEK OLDUGUNA MUTHIS INANDIRMIS BEN AGLAYA AGLAYA DUA ETTIM HIRAYA KIMSE CIKMADI BEN CIKTIM, ALLAH ISTERSE OLUR DIYO. HAKLI BISEY DIYEMIYIRUZ.
12 HAFTA KONTROLUNDEDE HANI BURDAN SIZE YAZMISTIM RESIM ATMISTIM, DOKTORA DEMISKI BIZIMKI SANKI ORDA PIPI CIKINTISI VAR DIMI DOKTOR HANIM DEMIS, DOKTORYDA GULMUS BISI DEMEMIS.
BANA IMKAN YOK ERKEK OLMASI GIBI GELIYO RABBIM BILIR AMA BU SEKILDE ERKEK OLURSA BEN ARTIK HIC BI YONTEME TEORIYE FLN INANMAM KIZLAR,
CUMA CUMARTESI BELLI OLUCAK BIZDE SULALECE BEKLIYORUZ.

ya latif

Birde tabi bunlar benim kaynanalari teorileri soylemistim onlar cok kalabalik ve ben katilmiyirum ama herhafta toplaniyolar, hamile farkinda olmadan suratsiz olursa cildi bozulursa cimri ve bencillesirse( farkibda olmadan) kizi olur,
Hamile cok guleryuzlu cok dusunceli verici paylasimci olur cildi isil isil (3aydan sonra tabiki ) ve yuzhatlari hep gulumser gibi durursa erkek olur diyolar. Ne kadar dogru bilemiyorum....
Ama cok uzuluyirum arkadssima hamile haberini tek basina aldi, kocasi geldi ikigun durdu geri gitti asiretinin yanina bir ay yok bi geliyo ikigun gene gidiyo, kizcagiz evini kendi tasidi suyunu elejtrigini kendi actirdi hamile haliyle, zaten adam dangoz bide kiz olursa iyiceee okuzlesir.
Kixin annesi damadi uyardu bak karin hamile hep bende kaliyo gece rahat uyuyamiyo bari yaninda gotur diyo, adam o gelmek istemiyo annemde kalmak istemiyo otelde de ben kalamam sulaleme rezil edemem kendimi diyo, kaynan damada ev tut oglum dedi, ayip tutamam koca konak dururken ne isimiz var kiralik evde diyo. Kaynana hamile karin yazik oglum yalniz birakma burda bizde elegune laf anlatamiyotuz diyo, domuz damattta ne var herkes hamile bizimkiler hamileyken neler yapiyo siz burda abartuyosunuz diyo...
Yani rezillik, ALLAHIM KIMSYE YASATMASIN KINAMIYORUM COK UZULUYORUM ESIMDE COK UZULUYO AMA BIZIM MUDAHALE EDICEK halimiz yok, ....
Insallah hakkaten onun hissettigi gibi erkektir cunku belki o zaman biraz rahatlar.
Bu arada tum bu bahsettigim durumlar, baya elit bi kesimde yasaniyo, bu kiz uni mezunu aileden durumu iyi,kocasi amerikada ingilterede okumus ama istanbullu degiller koca bir asiret hepsi doguda onlaribda durumu iyi.
Ayni semtte oturuyiruz biz esiminde teyzesinin kizi, yani siz gorseniz dersinuz ki hani okumamis cahil bir adam olsa yada tum bunlari kiz cekiyo salak mi mecbur mu dersinuz, kizin babadan kalma maddi ozgurlugu herseyi var ama sanki evlendikten sonra iyuce gerizekali oldu icibe kapandi....
Neyse bu topici dedikodu yerine cevirdim cokdolmusumdemekki hakkinizi helal edin sustum....
Cinsiyet belli olyr olmaz yazicam size ama hamike kalus sekluyle nub a gore zaten kiz gibi duruyo Rabbim bilir...

ya latif

Canım Rabbim dilerse her şekilde verir ki Allah insanlara ibret olsun diye isa a.s mı spermsiz yaratmıştır ben istersem böylede yatatırım demiştir. Onun için çok şaşırmamak lazım. Bizim kaderimizde ne varsa o olacaktır ha dua ederiz kaderimiz değişir bunu bilemeyiz. Ama yöntemleri sırf yapmadım dememek için yapıyoruz yoksa olacağı varsa her şekilde olur. Ben şu sivilce olayına inanmıyorum benim ilk iki kızımda hiç çıkmadı gayette Güler yüzlüydüm hatta dediğin gibi erkek kesin diyorlardı ama sonuç kız kız kız.

Bende inanmiyorum cok sacma geliyor cunku sivilce akne vucudunun hatta spesifik olarak karacigerinin hormonlara verdigi tepki tamamen, tabi eskiler cansikintisindan her seyi biseye baglamaya hazirlar
Bi arkadasimda gecen yil ilk bebegine hamileydi ve ilk gunden dokyz aya kdr bes karis suratli mutsuz huysuzdu oglu oldu.
Digeri hep sen sakrak guleryuzlu mutlyduki cildi paril parildi, dusuk tehlikesi atlatti dorduncu ayda serklaj oldu 4.atdan doguma kdr kimildamadan yatti, kizi oldu

ya latif

tum kız belirtileri var hayırlısı olsun yanılırız inşallah....
hayırlı olsun....allah tamamına erdirsin...
çok düşüncelere dalıyosun ondan halsızlık var bence kendını meşkul edıcek bırşeyler yap....cinsiyeti bellı olana kadar rahatlamıycaz hıcbırımız...
arkadaşlar regl olmadan ve regl günlerimde şidetli baş ağrılarım oluyor genelde ....bunun sebebini bilen varmı?????
bende hem baş ağrısı mide bulantısı olur.....tansıyonum düşer sebebı nedır bılmıyom bende...

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın

Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
Foreverimmm canimm benim hayirliolsunnn ohhh MASALLAH darisi pipiyi girmeye INSALLAAAH

Gijnijimmm hayirli olsun canim arkadasimm

ya latif

Foreverimmm canimm benim hayirliolsunnn ohhh MASALLAH darisi pipiyi girmeye INSALLAAAH

Gijnijimmm hayirli olsun canim arkadasimm

ya latif

Teşekkür ederim canım. Bu arada ben çok Güleryüzlüyüm bu aralar yani telden girmesem bir sürü gülücük koyarım :)))

Teşekkür ederim canım. Bu arada ben çok Güleryüzlüyüm bu aralar yani telden girmesem bir sürü gülücük koyarım :)))

Ahhahhhh gijnijimmm askolsun :sly:
Biliyorum bende tabletten giriyorum diye bir iki gulucugum var baska yok
Ahahahah DESENE OGLUSUNN GELIYOOR INSALLLAAAH 3 CICEKTEN SONRA BIR BOCEK SUPER OLCAK

ya latif

Ahhahhhh gijnijimmm askolsun :sly:
Biliyorum bende tabletten giriyorum diye bir iki gulucugum var baska yok
Ahahahah DESENE OGLUSUNN GELIYOOR INSALLLAAAH 3 CICEKTEN SONRA BIR BOCEK SUPER OLCAK

ya latif

Valla işin şakası bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canım kalp atışlarını duymussun inşallah darısı pipi görmeye

Vajinal USg nin hic bir zararı yok hatta daha net görüyor doktor bebeği benim 13 hafta hala alttan yapiyo usgyi

Forever ikili test yaptırmak istiyorsan 12 haftaya mutlaka randevu almalısın çünkü bu haftalarda yapılıyor canım hadi hayirlisyla gonlundeki olsun.

Benjubal duaların icin cok saol canım inşallah darısı sana inşallah bu ikili testte bakiliyo Fre beta hcg eğer 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diyorlar nasip artik

Sagol canım Rabbim seninnde yüzünü güldürsün insalllah keseyi görmüşsün darısı ins kalp atışlarına pipiye diyelim
gijnij o gruba bende bakıyorum ama Nubu olan resim yok 9 haftalık fotoda var ondada daha erken doktor sırt üstü falan çekmiş hep

Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan

Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan

Tubiscimmm sen atsana usg resmini belli olmaz gerci daha ama bakalim bir dua edelim, her birimiz birer ayetel kursi okuyalim

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…