- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.641
Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan
Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan
Canım kalp atışlarını duymussun inşallah darısı pipi görmeye
Vajinal USg nin hic bir zararı yok hatta daha net görüyor doktor bebeği benim 13 hafta hala alttan yapiyo usgyi
Forever ikili test yaptırmak istiyorsan 12 haftaya mutlaka randevu almalısın çünkü bu haftalarda yapılıyor canım hadi hayirlisyla gonlundeki olsun.
Benjubal duaların icin cok saol canım inşallah darısı sana inşallah bu ikili testte bakiliyo Fre beta hcg eğer 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diyorlar nasip artik
Sagol canım Rabbim seninnde yüzünü güldürsün insalllah keseyi görmüşsün darısı ins kalp atışlarına pipiye diyelim
gijnij o gruba bende bakıyorum ama Nubu olan resim yok 9 haftalık fotoda var ondada daha erken doktor sırt üstü falan çekmiş hep
Ozaman biraz daha sabırla bekleyeceksin inşallah gönlündeki hayırlı olarak olur
ıı ne guzel allah tamamına erdirsin cnm...Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun
Canım ben hic sormadım ama benim 9+3 USg fotosunu görsen her yeri belli yani bas gövde resmen 12 haftadaki halinin daha kucuguydu ama ben İpaddan gïriyorum bundanda yüklemeyi cok denedim ama yukleyemedim yarın gelince yükle istersen cinsiyet merak edilince kontroller bana cok stresli geliyo
Hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler ben sağ sol olayına inanmadığım için sormadım aslında doktorda tam ortada dedi göbek deligimin 4.5 parmak altında bebek kesenin resmini yarın koyarım gijnij eninde kesen hayırlı olsun canım darısı herkesin başına bugün doktorda çok mutlu oldum o kalp atışlarını duyunca ağlayacak gibi oldum duygulandım tekrar aynı şeyleri hissetmek cok güzel di
Bencede en güzeli ben daha annem kızkardeşim ve çok yakın arkadaşım hariç kimseye hamile olduğumu söylemedim. Cinsiyeti öğrenene kadarda söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum dedi öyle bir zamanda sana cinsiyeti söyleyecem hiçbirşey anlamayacaksın ne sebeple dedi anlamadım.Sagolasin canım cümlemizin
Bı dahaki kontrol 24 Nisan ama ben hic kimseye demeden bı 10 gun sonra başka bı doktora gidip sormayı düşünüyorum esime bile söylemeyi düşünmüyorum
ıı ne guzel allah tamamına erdirsin cnm...
senden cok daha heyecanlıyım yazdıklarını okuyunca bende strese giriyorum bacım ınşallah gönlundekı olur....
Hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler ben sağ sol olayına inanmadığım için sormadım aslında doktorda tam ortada dedi göbek deligimin 4.5 parmak altında bebek kesenin resmini yarın koyarım gijnij eninde kesen hayırlı olsun canım darısı herkesin başına bugün doktorda çok mutlu oldum o kalp atışlarını duyunca ağlayacak gibi oldum duygulandım tekrar aynı şeyleri hissetmek cok güzel di
tşkler cnm...galıba doktorunda bişeylerın farkına vardı ve tez zamanda mujdeyı verecek....hayde ınşallah...Bencede en güzeli ben daha annem kızkardeşim ve çok yakın arkadaşım hariç kimseye hamile olduğumu söylemedim. Cinsiyeti öğrenene kadarda söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum dedi öyle bir zamanda sana cinsiyeti söyleyecem hiçbirşey anlamayacaksın ne sebeple dedi anlamadım.
Allah razı olsun bacım. Rabbim en kısa zamanda sana ve kardeşinede gönlündekini nasip etsin inşallah
tşkler cnm...galıba doktorunda bişeylerın farkına vardı ve tez zamanda mujdeyı verecek....hayde ınşallah...
İnşallah canım. 12. Haftada nuba göre belli olur dedim sen ne çok şey biliyorsun dedi. Kk sağolsun :)
İnşallah canım yaaa haftaya yine gel kontrole dedi ozel hastane ama çok kalabaliktı yaa kaç gram olmuş onu bile soramadım .darisı size arkadaşlar hep benim yanımda olduğunuz için herkese çoooook teşekkürlercnm tam ortada gıbıyse erkek ınşallah...hadı guzel haberlerını beklıyoz....
Kızlar bu ikili test nasil yapılıyor devlet karşılıyormu yoksa özellerdemi yapilıyor ne kadar ücreti acaba bilen varmıSağol bacım Sağ sola inanmıyorum benimki sağda doktorum kendisi söyledi zaten. Bizde haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gitcez
İnşallah canım yaaa haftaya yine gel kontrole dedi ozel hastane ama çok kalabaliktı yaa kaç gram olmuş onu bile soramadım .darisı size arkadaşlar hep benim yanımda olduğunuz için herkese çoooook teşekkürler
Kızlar bu ikili test nasil yapılıyor devlet karşılıyormu yoksa özellerdemi yapilıyor ne kadar ücreti acaba bilen varmı
Baharcim applucation mi kullaniyosun safariden,mi griyorsun?
CANIM INSALLAH GONLUNDEKI OLUR INSALLAAAH
ya latif
valla hakkaten kk sağolsun bende hep burdayım hayata dair ne varsa var burda...bilim adamları bız kadınlar kadar araştırma yapıyolarmı aceba...bazen bıeşey oluyo okadar cok araştırma yapıyorumkı artık doktor değiliz ama onlar kadar bılgıye sahıp oluyoruz şimdi ne öğrensem kardeşiime yap dıyorum nekadar yapıyo bılmıyorum ama ondan cok kafaya taktığım kesın dıyorum bacım dedıklerımı yap sende tutarsa başkalarınada yardım ederız....
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun
İnşallah canım. 12. Haftada nuba göre belli olur dedim sen ne çok şey biliyorsun dedi. Kk sağolsun :)
canlarım ikiniz içinde çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza alıp koklamanızı diliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?