Süper Anneler - 2011

Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan

Canım ben hic sormadım ama benim 9+3 USg fotosunu görsen her yeri belli yani bas gövde resmen 12 haftadaki halinin daha kucuguydu ama ben İpaddan gïriyorum bundanda yüklemeyi cok denedim ama yukleyemedim yarın gelince yükle istersen cinsiyet merak edilince kontroller bana cok stresli geliyo

Kizlar bende yarin gidecegim sagdami soldami sordunuzmu siz gerci drlar bunlari alakasiz buluyor gijnijin dedigi gibi ama ne biliyim benim nubda daha belli olmaz dimi 9+3 oluyorum kese seklun nasil firewer resmi atsan

Benim yum sağda olmuştu zaten sağdada yerleşmiş. Doktor alttan bakınca dikkat et bakalım içten sağınamı solunamı götürüyor cihazı biraz ayıp oldu ama anla sen

Ozaman biraz daha sabırla bekleyeceksin inşallah gönlündeki hayırlı olarak olur

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
ıı ne guzel allah tamamına erdirsin cnm...

senden cok daha heyecanlıyım yazdıklarını okuyunca bende strese giriyorum bacım ınşallah gönlundekı olur....

Baharcim applucation mi kullaniyosun safariden,mi griyorsun?
CANIM INSALLAH GONLUNDEKI OLUR INSALLAAAH

ya latif

Hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler ben sağ sol olayına inanmadığım için sormadım aslında doktorda tam ortada dedi göbek deligimin 4.5 parmak altında bebek kesenin resmini yarın koyarım gijnij eninde kesen hayırlı olsun canım darısı herkesin başına bugün doktorda çok mutlu oldum o kalp atışlarını duyunca ağlayacak gibi oldum duygulandım tekrar aynı şeyleri hissetmek cok güzel di

cnm tam ortada gıbıyse erkek ınşallah...hadı guzel haberlerını beklıyoz....

Sagolasin canım cümlemizin

Bı dahaki kontrol 24 Nisan ama ben hic kimseye demeden bı 10 gun sonra başka bı doktora gidip sormayı düşünüyorum esime bile söylemeyi düşünmüyorum
Bencede en güzeli ben daha annem kızkardeşim ve çok yakın arkadaşım hariç kimseye hamile olduğumu söylemedim. Cinsiyeti öğrenene kadarda söylemeyi düşünmüyorum. Doktorum dedi öyle bir zamanda sana cinsiyeti söyleyecem hiçbirşey anlamayacaksın ne sebeple dedi anlamadım.
ıı ne guzel allah tamamına erdirsin cnm...

senden cok daha heyecanlıyım yazdıklarını okuyunca bende strese giriyorum bacım ınşallah gönlundekı olur....

Allah razı olsun bacım. Rabbim en kısa zamanda sana ve kardeşinede gönlündekini nasip etsin inşallah

Sağol bacım Sağ sola inanmıyorum benimki sağda doktorum kendisi söyledi zaten. Bizde haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gitcez

tşkler cnm...galıba doktorunda bişeylerın farkına vardı ve tez zamanda mujdeyı verecek....hayde ınşallah...

İnşallah canım. 12. Haftada nuba göre belli olur dedim sen ne çok şey biliyorsun dedi. Kk sağolsun :)

valla hakkaten kk sağolsun bende hep burdayım hayata dair ne varsa var burda...bilim adamları bız kadınlar kadar araştırma yapıyolarmı aceba...bazen bıeşey oluyo okadar cok araştırma yapıyorumkı artık doktor değiliz ama onlar kadar bılgıye sahıp oluyoruz şimdi ne öğrensem kardeşiime yap dıyorum nekadar yapıyo bılmıyorum ama ondan cok kafaya taktığım kesın dıyorum bacım dedıklerımı yap sende tutarsa başkalarınada yardım ederız....

cnm tam ortada gıbıyse erkek ınşallah...hadı guzel haberlerını beklıyoz....
İnşallah canım yaaa haftaya yine gel kontrole dedi ozel hastane ama çok kalabaliktı yaa kaç gram olmuş onu bile soramadım .darisı size arkadaşlar hep benim yanımda olduğunuz için herkese çoooook teşekkürler
Sağol bacım Sağ sola inanmıyorum benimki sağda doktorum kendisi söyledi zaten. Bizde haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gitcez
Kızlar bu ikili test nasil yapılıyor devlet karşılıyormu yoksa özellerdemi yapilıyor ne kadar ücreti acaba bilen varmı

Canım devlettede yapılıyor onun icin onceden randevu Alman lazım tam 12-13 haftalarda randevu alicaksin ultrasondan ense kalınlığına bakılacak ayrıca aynı gun kan vericeksin tarama icin ben özel hastaneye gidiyorum 110 tl aylık muayene 60 tl de kan tahlilleri icin verdim ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ben gebeligin ilk ayında bilmeden antibiyotik içtiğim icin yapıldı

Evet gerçekten haklısın çünkü tecrübe bilmekten her zaman daha iyidir. İnşallah kardeşinde en kısa zamanda bebeğine kavuşur. Biraz sabır gerekiyor belkide zamanı gelmemiştir

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın

canlarım ikiniz içinde çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza alıp koklamanızı diliyorum.....

İnşallah canım. 12. Haftada nuba göre belli olur dedim sen ne çok şey biliyorsun dedi. Kk sağolsun :)

Canim bence senin doktorun beklemedigin zaman derken erken bi zamanda soyleyecek.. Normalde 16 haftadan sonra kesin net soyluyorlar ya bence seninki 12. Haftada cinsiyetini soyleyecek bak gorursun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…