Süper Anneler - 2011

Canim bence senin doktorun beklemedigin zaman derken erken bi zamanda soyleyecek.. Normalde 16 haftadan sonra kesin net soyluyorlar ya bence seninki 12. Haftada cinsiyetini soyleyecek bak gorursun :)))

Valla canım onu bilemiyorum ama doktorun kızı hamile ve daha 2 aylık dün bizim kızımız geliyor dedi yani okadar erken anlayabilmesi beni çok şaşırttı.

canım belkide orgazm olayına güveniyordur çünki ortam müsait ,kafaları rahat başbaşalar neden olmasııın ,,,çünkü bu olayın doğruluğuna çok inanıyorum,,,çevremdeki olaylarda beni böyle düşünmeye sevk etti...

aaa iyiymiş bakalım doktorum yapalım derse yaptırırım kızımda 8 sene önce gerek görmemişti bakalım şimdi yaş ilerlediya belki ister..teşekkürler canım
canlarım ikiniz içinde çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza alıp koklamanızı diliyorum.....

amin inşallah..çok özlediğim bir duyguymuş dün onu anladım Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ...eylul pes etmek yok arkadan sizi bekliyoruz beraber büyüteceğiz söz verdik birbirimize..

Kizlar iliski olali yarin bir hafta olucak ama iki gundur bel agrisindan oluyorum bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi sanki belim kopacak is falanda yapmadim ayaktada kalmadim her gun yaptigin rutin seyleri yapiyorum neden boyle oldum psikolojik mi acaba???

şimdiden alıştım bitaneme işte resmi Eki Görüntüle 1048935
canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin.saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş

canım gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirisin inş burdan erkek haberinide verirsin inş hiç takılma kesenin sekline takma kafana hamileliginin tadını cıkar 3 prensese 1 prens gelecek inş annesi.

canım umutlandırmak istemem ama bende 2 hamileligimde hep bel agrısı yasadım hatta araba kullanırken bile zorlanıyordum inş hamilelikdir canım.hayırlı haberler verirsin inş

canım umutlandırmak istemem ama bende 2 hamileligimde hep bel agrısı yasadım hatta araba kullanırken bile zorlanıyordum inş hamilelikdir canım.hayırlı haberler verirsin inş

Ben zaten hic umutlu degilim canim tek iliski cunku tek ile olmasi cok zor hele benim gibi kisti olan bir kadin icin.. Daha once hic boyle olmamistim belim kopuyor sanki bu kadar erken agrimaya baslar mi ki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…