- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.661
Canim bence senin doktorun beklemedigin zaman derken erken bi zamanda soyleyecek.. Normalde 16 haftadan sonra kesin net soyluyorlar ya bence seninki 12. Haftada cinsiyetini soyleyecek bak gorursun :)))
Gijnijimmm,cuma yada cumartesi gidicek kontrole, ama yuzunu boynu korkunc sivilce aknelerle dolmus, ki puruzsuz bi cildi vardi. Kayinvalidemlerdekiz kesin diyolr bilmiyorum dogrumu cunku 3 ayin gecipte bu akneler halen devam ediyosa eskiler kiz dermis, bunun 7. Haftadan beri cildi gittikce kotulesti, bide farkibda degil bilerek yapmiyo ama korkubc asildi yuzu, onada kiz diyorkar.
KIZLAR SIZE BISEY ANLATICAM!
SIMDI BU ARKADSSIM ADETI BITERKEN KAPLICALARAGIDIYO adet son gunleri ve bitimi orada, esigunde iki uc kere dayanilmaz sucaklikta, 35 40 derece suya giriyo ve o hafta sık iliski oluyo, sonra kaplica donusu adam is seyahatine cikiyo, iki gafta karikoca birbirini gormuyo ve sonra kocasi 2 gun geliyo bu seferde arkadasim UMreye gidiyo, 6 gun orda kaliyo Umre donusu adetin ilk gunu olmasi lazimdi ama olmayinca bir hafta bekleyip test yaptirip hamile oldugunu anliyo.
BEN MUMKUN DEGIL ERKEK OLMASI DEDIM. CUNKU HEM ADAM KAYNAR SUYA GIRIYO HERGUN HEMDE YUM ZAMANI ILISKI YOK ONCESINDE OLUYO ZATEN NUB DA DA HERKES KIZ DEDI.
AMA O DA KENDINI ERKEK OLDUGUNA MUTHIS INANDIRMIS BEN AGLAYA AGLAYA DUA ETTIM HIRAYA KIMSE CIKMADI BEN CIKTIM, ALLAH ISTERSE OLUR DIYO. HAKLI BISEY DIYEMIYIRUZ.
12 HAFTA KONTROLUNDEDE HANI BURDAN SIZE YAZMISTIM RESIM ATMISTIM, DOKTORA DEMISKI BIZIMKI SANKI ORDA PIPI CIKINTISI VAR DIMI DOKTOR HANIM DEMIS, DOKTORYDA GULMUS BISI DEMEMIS.
BANA IMKAN YOK ERKEK OLMASI GIBI GELIYO RABBIM BILIR AMA BU SEKILDE ERKEK OLURSA BEN ARTIK HIC BI YONTEME TEORIYE FLN INANMAM KIZLAR,
CUMA CUMARTESI BELLI OLUCAK BIZDE SULALECE BEKLIYORUZ.
ya latif
aaa iyiymiş bakalım doktorum yapalım derse yaptırırım kızımda 8 sene önce gerek görmemişti bakalım şimdi yaş ilerlediya belki ister..teşekkürler canımCanım devlettede yapılıyor onun icin onceden randevu Alman lazım tam 12-13 haftalarda randevu alicaksin ultrasondan ense kalınlığına bakılacak ayrıca aynı gun kan vericeksin tarama icin ben özel hastaneye gidiyorum 110 tl aylık muayene 60 tl de kan tahlilleri icin verdim ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ben gebeligin ilk ayında bilmeden antibiyotik içtiğim icin yapıldı
canlarım ikiniz içinde çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza alıp koklamanızı diliyorum.....
küçük olmuş sanki resim
ayy maşallah allhım sen büyüksün cok şeker yaa bu bir insan :))
canım sağ salim kucağına al yavrunu inşşş
ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..
inşallah canım güzel dilekleriniz için herkese teşekkürlercanım cok guzel hayırlı olsun.ınsallah gönlundekı gelsın kucagına.saglıkla ınsallah
gözün aydin canim.masallah bebisine
canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin.saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş
Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun
Kizlar iliski olali yarin bir hafta olucak ama iki gundur bel agrisindan oluyorum bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi sanki belim kopacak is falanda yapmadim ayaktada kalmadim her gun yaptigin rutin seyleri yapiyorum neden boyle oldum psikolojik mi acaba???
canım umutlandırmak istemem ama bende 2 hamileligimde hep bel agrısı yasadım hatta araba kullanırken bile zorlanıyordum inş hamilelikdir canım.hayırlı haberler verirsin inş
ulann hamileyim sevinin..
apranax. dorti.şahsultan.eylül..hadi gözüm aydın..sizler ne alemdesiniz.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?