Süper Anneler - 2011

Herseyin iyi gitmesine cok sevindim canim insallah kalp atinida duyarsin az kaldi hayallerin gercek olmasina .Dün bir tanidigi gördüm 4 kizdan sonra oglani bulmus okadar mutluyduku insallah bizede nasip olur bir pasa bugünlerde cok kötü haldeyim sanki bütün hayallerim suya düsecek gibi hissetmeye basladim adetim gecikti hamilemiyim aceba korkudan test bile yapamiyorum kesin kiz dir

şimdiden alıştım bitaneme işte resmi Eki Görüntüle 1048935
canım ya çok tatlı hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun

canim senin de gözünaydin keseyi görmüssün.insallah gönlündeki olur.
Sağol bacım Allah razı olsun. Sende bebeğini kazasız belasız kucağına al inşallah

İnşallah canım çok sağol. En kısa zamanda darısı başına inşallah

Aaaa neden öyle düşünüyorsun pozitif düşün pozitif olsun. Bazen insan ummadığı anda Allah öyle kapılar açıyorki. Hem bazen strestende gecikme olabilir onun için önce sakin ol sabırla bekle olursun inşallah. Rabbim bizede nasip etsin erkek evlat sevgisinide inşallah inan bazen düşünüyorum olursa sevinçten aklımı oynatırım sanırım. Yani düşünemiyorum bile

ya kızlar ben geldim ama hemen gidicem günlerim o kadar yoğun ki anlatamam....bide taşınma işi çıktı başımıza...hamile değilim,bat haftaya çarşamba...ay kısaca yazıp kaçayım dedim....yazın yazın beni de göbeklerinize

Hayirlisi olsun defnemmm canim, bi hafta daha bekle test yap eger gecmezse,
Benimde hayatimda yasamadigim korkunc bel agrilarim oldu gecen ay, ev isi flnda yapmiyorum belkide usutmustum cunku, adet oldum, IINSALLLAAAH HAYIRLIYSA OGLUSUN TUTTUYSA KALBINDEKI OLUCAKSA HAMISDINDIR?

gijnijimm,
Bende bi hamis kaliyim karikoca karar verdik kimseye soylemicez yeni bi moda var ya GENDERPARTY cinsiyet belli olunca doktordan kapali zarf icinde alip bu cinsiyet tahmini partisi gibi bi davet vericez evde, gecenin sonunda misafirler kendi tahminlerini zarfa koyup bi kutuya atticak. En son biz doktorun verdigi zarfi acicaz dogru tahmin edenlere supriz hediyeler dagiticaz
Ayyyycok heyecanliyimmm hamis arkadaslarim dua edin cokbeklemiyimmm

Kizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
tATLIM TUBISCIMM BEN COK ANLAMIYORUM KOCAM BAKIYO ANLADIGINI IDDIA EDIYOR ERKEK BU DEDI! HADI HAYIRLISI CANIMINICI, SAGLIKLAA GELSIN

FOREVERIMMM MASALLLAAAH SUBHANALLLAAAAH KURBAN OLURUM ONU VERENE SAGLIKLA GELSIN MINIK :)

ya latif

Insallah strestendir beklemedeyim canim gelsede rahatlasam senin doktoru kafaya taktim allah izin verirse kesin gitmeyi düsünüyorum bir tanede bizim olsunda sevincten ucalim insallah

Canım ya Allah kolaylık versin inşallah.
Bu sefer tutturursun inşallah

Canım benim keşke dilediğim olsada varsın olsun parti olmasın. Ama sen yap ilk çocuğun hep daha farklı oluyor ilkler

Insallah strestendir beklemedeyim canim gelsede rahatlasam senin doktoru kafaya taktim allah izin verirse kesin gitmeyi düsünüyorum bir tanede bizim olsunda sevincten ucalim insallah

Olur olur benimde bazen adetim gecikirdi taki test yapardım hamile değilim demekki derdim bir kaç saat sonra adet olurdum başımıza ne geliyorsa stresten geliyor. Nasipte varsa gidersin inşallah doktora ben ondan memnun kaldım Allah için. Beni muane ettikten sonra sarıldı bana içten sanki kızına sarılır gibi gerçekten çok samimiyakındi o an annem aklıma geldi biz hep onla uzak kaldık içim burkuldu az daha ağlayacaktım ;(

Kizlar erken gebelik testleri kacinci haftada dogru sonuc verir? Birde hamislere sormak istiyorum idrar tahlilinizi ne zaman yaptiniz ve dogru sonuc verdi mi? (Ben iyice tutustum kizlar iki saattir yorganin altinda yatiorum hala belim kopuyor buyuk ihtimalle hamileyim)

Reyhancimmm,okudum alintiladim ama yazamamisim....
Canim brnim kotu dusunceleri sil at kafandan rahatla mutlu hissettiren seyler yap mutlu hisset kendini pozitif dusunce mutluluk duygusuyla gelir
Dua ederken bile stresliysen duan yetrli maneviyati tasimaz, ama, mutlu hissettigin zaman yaptigin dualar bile baska olur hepmizin dimi?
OLUCAK SENINDEOLUCAK inan buna RABBIM NEYE OL DERSE OLUR vakti zamani kismeti geldiginde hicbisey engel olamaz mutlaka olur

ya latif

Canım benim keşke dilediğim olsada varsın olsun parti olmasın. Ama sen yap ilk çocuğun hep daha farklı oluyor ilkler

Valla caniminici hisslerim dogruysa az kaldi pasan prensinnn geliyor Rabbimin izniyle o zaman en sasaaali parti karikica sizin gonlunuzde olcak
Insallah bende cok beklemeden hamis kalirimda tek derdim saglikla gelmesi, ona yapacagim partiler olur

ya latif

Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..

Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..
Canım idrarda adet beklediğim günün bir gün öncesi evdeki test cook silik çıkmıştı adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı sende yumurtlamanin üzerine 14 gün say yada bekledigin adet günü kan testi yaptir bitanem inşallah bebek yoldadır benim adete yakın belirtilerim i yazayım sana adete yakın kuru oluyorsun ya ben ıslaktım sarı beyaz akıntı gelirdi birde su an bebegimin olduğu yerde adete bir hafta kala damar çekilmesi gibi batma gbi şeyler hissediyordum adete yakında hafif lekelerim gelmişti ve taa zamandan kabızlık sorunum baslamisti canım

Tuba cepten giriyorum resmini göremedim canım bejnubal çok güzel yorum yapmış o bizim moral kaynağımız minik kuşumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…