- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.681
Gözün aydin bacim hamileligin tadini cikar insallah sonucundada istedigin bebege kavusursunKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür çok iyi dedi herşey normal miş resimini eve gidince yüklerim gijnij sen ne yaptın
Evet bende eve geldim şimdi doktora bulantım var dedim oh ne güzel sağlıklı bir gebelik olacak ozaman dedi. Kese ve minik bebeği gördük yusyuvarlak bir kese keseye göre kızmı dedim tabiki hayır böyle gergin yuvarlak keserler daha sıkı ve rahime daha iyi tutunuyor dedi alakası yok. Haftaya cumada kalp atışlarını duymaya gitcem. Bakalım artık hayırlısı olsun
canım inş bu ay arkanızdan gelirim..göbeğine ismimi yaz apranax ıda yaz bakalım hangimiz önce silineceğiz :))
canım ya çok tatlı hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun
Sağol bacım Allah razı olsun. Sende bebeğini kazasız belasız kucağına al inşallahcanim senin de gözünaydin keseyi görmüssün.insallah gönlündeki olur.
canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin.saglıklı bi hamilelik gecirirsin inş
canım gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirisin inş burdan erkek haberinide verirsin inş hiç takılma kesenin sekline takma kafana hamileliginin tadını cıkar 3 prensese 1 prens gelecek inş annesi.
Herseyin iyi gitmesine cok sevindim canim insallah kalp atinida duyarsin az kaldi hayallerin gercek olmasina .Dün bir tanidigi gördüm 4 kizdan sonra oglani bulmus okadar mutluyduku insallah bizede nasip olur bir pasa bugünlerde cok kötü haldeyim sanki bütün hayallerim suya düsecek gibi hissetmeye basladim adetim gecikti hamilemiyim aceba korkudan test bile yapamiyorum kesin kiz dir
Kizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
Hayirlisi olsun defnemmm canim, bi hafta daha bekle test yap eger gecmezse,Kizlar iliski olali yarin bir hafta olucak ama iki gundur bel agrisindan oluyorum bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi sanki belim kopacak is falanda yapmadim ayaktada kalmadim her gun yaptigin rutin seyleri yapiyorum neden boyle oldum psikolojik mi acaba???
Herseyin iyi gitmesine cok sevindim canim insallah kalp atinida duyarsin az kaldi hayallerin gercek olmasina .Dün bir tanidigi gördüm 4 kizdan sonra oglani bulmus okadar mutluyduku insallah bizede nasip olur bir pasa bugünlerde cok kötü haldeyim sanki bütün hayallerim suya düsecek gibi hissetmeye basladim adetim gecikti hamilemiyim aceba korkudan test bile yapamiyorum kesin kiz dir
gijnijimm,canım ya çok tatlı hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun
Sağol bacım Allah razı olsun. Sende bebeğini kazasız belasız kucağına al inşallah
İnşallah canım çok sağol. En kısa zamanda darısı başına inşallah
tATLIM TUBISCIMM BEN COK ANLAMIYORUM KOCAM BAKIYO ANLADIGINI IDDIA EDIYOR ERKEK BU DEDI! HADI HAYIRLISI CANIMINICI, SAGLIKLAA GELSINKizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
Kizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
Aaaa neden öyle düşünüyorsun pozitif düşün pozitif olsun. Bazen insan ummadığı anda Allah öyle kapılar açıyorki. Hem bazen strestende gecikme olabilir onun için önce sakin ol sabırla bekle olursun inşallah. Rabbim bizede nasip etsin erkek evlat sevgisinide inşallah inan bazen düşünüyorum olursa sevinçten aklımı oynatırım sanırım. Yani düşünemiyorum bile
Canım ya Allah kolaylık versin inşallah.ya kızlar ben geldim ama hemen gidicemgünlerim o kadar yoğun ki anlatamam....bide taşınma işi çıktı başımıza...hamile değilim,bat haftaya çarşamba...ay kısaca yazıp kaçayım dedim....yazın yazın beni de göbeklerinize
Hayirlisi olsun defnemmm canim, bi hafta daha bekle test yap eger gecmezse,
Benimde hayatimda yasamadigim korkunc bel agrilarim oldu gecen ay, ev isi flnda yapmiyorum belkide usutmustum cunku, adet oldum, IINSALLLAAAH HAYIRLIYSA OGLUSUN TUTTUYSA KALBINDEKI OLUCAKSA HAMISDINDIR?
gijnijimm,
Bende bi hamis kaliyim karikoca karar verdik kimseye soylemicez yeni bi moda var ya GENDERPARTY cinsiyet belli olunca doktordan kapali zarf icinde alip bu cinsiyet tahmini partisi gibi bi davet vericez evde, gecenin sonunda misafirler kendi tahminlerini zarfa koyup bi kutuya atticak. En son biz doktorun verdigi zarfi acicazdogru tahmin edenlere supriz hediyeler dagiticaz
Ayyyycok heyecanliyimmm hamis arkadaslarim dua edin cokbeklemiyimmm
tATLIM TUBISCIMM BEN COK ANLAMIYORUM KOCAM BAKIYO ANLADIGINI IDDIA EDIYOR ERKEK BU DEDI! HADI HAYIRLISI CANIMINICI, SAGLIKLAA GELSIN
FOREVERIMMM MASALLLAAAH SUBHANALLLAAAAHKURBAN OLURUM ONU VERENE SAGLIKLA GELSIN MINIK :)
ya latif
Insallah strestendir beklemedeyim canim gelsede rahatlasam senin doktoru kafaya taktim allah izin verirse kesin gitmeyi düsünüyorum bir tanede bizim olsunda sevincten ucalim insallah
Insallah strestendir beklemedeyim canim gelsede rahatlasam senin doktoru kafaya taktim allah izin verirse kesin gitmeyi düsünüyorum bir tanede bizim olsunda sevincten ucalim insallah
Canım benim keşke dilediğim olsada varsın olsun parti olmasın. Ama sen yap ilk çocuğun hep daha farklı oluyor ilkler
Hayirlisi olsun defnemmm canim, bi hafta daha bekle test yap eger gecmezse,
Benimde hayatimda yasamadigim korkunc bel agrilarim oldu gecen ay, ev isi flnda yapmiyorum belkide usutmustum cunku, adet oldum, IINSALLLAAAH HAYIRLIYSA OGLUSUN TUTTUYSA KALBINDEKI OLUCAKSA HAMISDINDIR?
gijnijimm,
Bende bi hamis kaliyim karikoca karar verdik kimseye soylemicez yeni bi moda var ya GENDERPARTY cinsiyet belli olunca doktordan kapali zarf icinde alip bu cinsiyet tahmini partisi gibi bi davet vericez evde, gecenin sonunda misafirler kendi tahminlerini zarfa koyup bi kutuya atticak. En son biz doktorun verdigi zarfi acicazdogru tahmin edenlere supriz hediyeler dagiticaz
Ayyyycok heyecanliyimmm hamis arkadaslarim dua edin cokbeklemiyimmm
tATLIM TUBISCIMM BEN COK ANLAMIYORUM KOCAM BAKIYO ANLADIGINI IDDIA EDIYOR ERKEK BU DEDI! HADI HAYIRLISI CANIMINICI, SAGLIKLAA GELSIN
FOREVERIMMM MASALLLAAAH SUBHANALLLAAAAHKURBAN OLURUM ONU VERENE SAGLIKLA GELSIN MINIK :)
ya latif
Canım idrarda adet beklediğim günün bir gün öncesi evdeki test cook silik çıkmıştı adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı sende yumurtlamanin üzerine 14 gün say yada bekledigin adet günü kan testi yaptir bitanem inşallah bebek yoldadır benim adete yakın belirtilerim i yazayım sana adete yakın kuru oluyorsun ya ben ıslaktım sarı beyaz akıntı gelirdi birde su an bebegimin olduğu yerde adete bir hafta kala damar çekilmesi gibi batma gbi şeyler hissediyordum adete yakında hafif lekelerim gelmişti ve taa zamandan kabızlık sorunum baslamisti canımBir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?