- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.701
tşkrler canım bakalım ben mi apranax mı silinecekTamam yazayım bakalım önce hangisi silinecek :)
Kizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
Bebegimmm, iliskiden sonraki 15 inci gunde kanda belli olur.Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..
Cansin birtanesin foreverimmTuba cepten giriyorum resmini göremedim canım bejnubal çok güzel yorum yapmış o bizim moral kaynağımız minik kuşumuz
Valla apranaximmm ayneeeeen o durumdaydim bak adetim bitti bugun gecti daha, korkunccc bel agrilari cekti, ve kesin hamileyim dedim, hatta o kdr emindim ki, cunku baska turlu niye belim bu kadar agrisin diye dusundum, olmadi. Hayirlisi insallahh bu ay olur saglikla olur, belkide o ay hamis kalsam sagliksiz bi folikuldu belkide ilki gibi duscekti...Canim kaptirma kendini...2 ay once benim belimde cilgin gibi agridi....ne oturabildim ne yatabildim.testereyle kestiler sanki...kesin hamileyim dedim ama adet oldum...ve inan bana hayatimda hic bu kadar bel agrisi cekmemistim....ins hamilesindir ama kesin gozuylebakma nolur insan yikiliyo sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin herkese kizlar...yorumlar icin sagolun bejnubal daha belli degil ama hani bir laf varya onun gibi olmus # yalanda olsa soyle seni seviyorum de # seninkide benziyo demen bile gulumsetti beni kipirdatti icimidr 3 hft sonraya gun verdi ikili test icin ozamanda belli olur diyor.bebek ortada suan.kismet artik kizda bizim oglanda dimi hepimize once hayirlisini sonra gonlumuzdekini versin rabbim.
Reyhancimmm,okudum alintiladim ama yazamamisim....
Canim brnim kotu dusunceleri sil at kafandan rahatla mutlu hissettiren seyler yap mutlu hisset kendini pozitif dusunce mutluluk duygusuyla gelir
Dua ederken bile stresliysen duan yetrli maneviyati tasimaz, ama, mutlu hissettigin zaman yaptigin dualar bile baska olur hepmizin dimi?
OLUCAK SENINDEOLUCAK inan buna RABBIM NEYE OL DERSE OLUR vakti zamani kismeti geldiginde hicbisey engel olamaz mutlaka olur
ya latif
Canım idrarda adet beklediğim günün bir gün öncesi evdeki test cook silik çıkmıştı adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı sende yumurtlamanin üzerine 14 gün say yada bekledigin adet günü kan testi yaptir bitanem inşallah bebek yoldadır benim adete yakın belirtilerim i yazayım sana adete yakın kuru oluyorsun ya ben ıslaktım sarı beyaz akıntı gelirdi birde su an bebegimin olduğu yerde adete bir hafta kala damar çekilmesi gibi batma gbi şeyler hissediyordum adete yakında hafif lekelerim gelmişti ve taa zamandan kabızlık sorunum baslamisti canım
Kizlar bende yumurtlama gunumden onceki gunler denedim simdi 7 8 gun gecti inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor ayrica karnim sis gibi yumurtliklarimdada sislik var gibi adet olackmisim gibi sanki ama ben normalde adet oncesi agri yasamam kaslarim agriyr usutmedigime eminim hamilelik olablr mi acaba defnecim seninde hayirlk bir pasan olur insallahhhh
Aminn reyhanimm hepimiz icin hayirlisiKizlar cok tesekür ederim beni cok rahatlattiniz gijnij bacim bugün cok mutluyum dedigin gibi strestenmis coksükür kirmiziyi gördüm bejnubal canim yazdigina katiliyorum genelde ben stresliken dua ediyorum galiba arkadaslarima ettigim dualar genelde kabul olur hatta bana derler bizim icinde duaet ama kendime ettigim dua kabul olmuyor önceden oluyordu ne istediysem olduda sadece son kizimda cok dua ettim kabul olmadi bundada vardir bir hayir cok stresliydim ondandi belkide:26:insallah bizlerede nasip olur pasam deyim sevecegimiz bir bebe Allah önce bebeyi olmayanlara versin sonrada bizlere birtane pasa gijnij bacim sana iki pasa versin bana bir yeterbejnubal canim insallah bu ayda kirmizilari görmezsin gönlündeki bebeye kavusursin canim
Kizlar bende yumurtlama gunumden onceki gunler denedim simdi 7 8 gun gecti inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor ayrica karnim sis gibi yumurtliklarimdada sislik var gibi adet olackmisim gibi sanki ama ben normalde adet oncesi agri yasamam kaslarim agriyr usutmedigime eminim hamilelik olablr mi acaba defnecim seninde hayirlk bir pasan olur insallahhhh
Valla caniminici hisslerim dogruysa az kaldi pasan prensinnn geliyor Rabbimin izniyleo zaman en sasaaali parti karikica sizin gonlunuzde olcak
Insallah bende cok beklemeden hamis kalirimda tek derdim saglikla gelmesi, ona yapacagim partiler olur
ya latif
Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..
Kizlar cok tesekür ederim beni cok rahatlattiniz gijnij bacim bugün cok mutluyum dedigin gibi strestenmis coksükür kirmiziyi gördüm bejnubal canim yazdigina katiliyorum genelde ben stresliken dua ediyorum galiba arkadaslarima ettigim dualar genelde kabul olur hatta bana derler bizim icinde duaet ama kendime ettigim dua kabul olmuyor önceden oluyordu ne istediysem olduda sadece son kizimda cok dua ettim kabul olmadi bundada vardir bir hayir cok stresliydim ondandi belkide:26:insallah bizlerede nasip olur pasam deyim sevecegimiz bir bebe Allah önce bebeyi olmayanlara versin sonrada bizlere birtane pasa gijnij bacim sana iki pasa versin bana bir yeterbejnubal canim insallah bu ayda kirmizilari görmezsin gönlündeki bebeye kavusursin canim
Canım idrarda adet beklediğim günün bir gün öncesi evdeki test cook silik çıkmıştı adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı sende yumurtlamanin üzerine 14 gün say yada bekledigin adet günü kan testi yaptir bitanem inşallah bebek yoldadır benim adete yakın belirtilerim i yazayım sana adete yakın kuru oluyorsun ya ben ıslaktım sarı beyaz akıntı gelirdi birde su an bebegimin olduğu yerde adete bir hafta kala damar çekilmesi gibi batma gbi şeyler hissediyordum adete yakında hafif lekelerim gelmişti ve taa zamandan kabızlık sorunum baslamisti canım
Canim kaptirma kendini...2 ay once benim belimde cilgin gibi agridi....ne oturabildim ne yatabildim.testereyle kestiler sanki...kesin hamileyim dedim ama adet oldum...ve inan bana hayatimda hic bu kadar bel agrisi cekmemistim....ins hamilesindir ama kesin gozuylebakma nolur insan yikiliyo sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben normalde cuma günü 14. Gün olacaktı ve ozaman test yapmam lazımdı ben salı günü akşam 10 gibi test yaptım idrarda yani sabah idrarı bile değildi çıktı sonra 13. Gün perşembe günü kanda yaptımbve kesinleşti. Belirti bende pek yoktu çok az bel ağrısı ve ama kasık ağrım baya vardı hem sağda hem solda. Birde öncedende yazmıştım çok duygusal olmuştum hiç olmadık saçma birşey için ağlamıştım ozaman hamile olduğumu anlamıştım İnşallah seninde gönlündeki olur
Alevim kuşum bu sabah aklımdan geçtin hani dedin ya ben hamile olduğumda beni rahatsız ediyorlar kemiklerimi sıkıyorlar bende bugun eşime kahvaltı hazırladım 7.30 gibi tekrar uyudum sonra ne rüyalar ne kabuslar gördüm kemiklerimi sıktılar avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama sesim çıkmıyordu gözlerimi açmaya çalışıyorum açamıyorum allahım ne kadar korktum dualar ederek 8.30da uyandım aklıma sen geldin. O zaman ben 14.gün yapayım garanti olsun yani haftaya perşembe hayırlı haberlerle gelirim topiğe inşallah ama dediğim gibi kistten dolayı umudum yok. Belirti olarak şiddetli bel ağrısı ve karın şişliği var onun dışında adet öncesi misali kupkuruyum bilmiyorum herşey psikolojikte olabilir. inşallah bacım rabbim bize oğluşları çifter çifter versin inşallah.
İnşallah canım hislerin doğrudur. Bu ay inşallah seninde gönlün'deki olur inşallah
Aminnn bacimmm amin
Fistiklaar bu gece persembe yarin cumaya kadar kapilar acik, akliniza gelirsem ve unutmazsanuz banada bir fatiha okusanuz, deseniz ki aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun?
Ben hepinize dua edicem simdi adet bittigi icin abdestimi aldim, tek tek sultanin listesinden hepinizi soylicem, Allahim mubarek cuma yuzu hurmetine kabul etsin INSALLAAH
ya latif
Aminnn bacimmm amin
Fistiklaar bu gece persembe yarin cumaya kadar kapilar acik, akliniza gelirsem ve unutmazsanuz banada bir fatiha okusanuz, deseniz ki aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun?
Ben hepinize dua edicem simdi adet bittigi icin abdestimi aldim, tek tek sultanin listesinden hepinizi soylicem, Allahim mubarek cuma yuzu hurmetine kabul etsin INSALLAAH
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?