Süper Anneler - 2011

Canim kaptirma kendini...2 ay once benim belimde cilgin gibi agridi....ne oturabildim ne yatabildim.testereyle kestiler sanki...kesin hamileyim dedim ama adet oldum...ve inan bana hayatimda hic bu kadar bel agrisi cekmemistim....ins hamilesindir ama kesin gozuylebakma nolur insan yikiliyo sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkese kizlar...yorumlar icin sagolun bejnubal daha belli degil ama hani bir laf varya onun gibi olmus # yalanda olsa soyle seni seviyorum de # seninkide benziyo demen bile gulumsetti beni kipirdatti icimi dr 3 hft sonraya gun verdi ikili test icin ozamanda belli olur diyor.bebek ortada suan.kismet artik kizda bizim oglanda dimi hepimize once hayirlisini sonra gonlumuzdekini versin rabbim.

Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..
Bebegimmm, iliskiden sonraki 15 inci gunde kanda belli olur.
Bana sorarsan adetinu bekle, idrar dene cikmazsa 3 gun daha bekle sonra kanda baktir.
Bende beklemen tarafindayim. Yani sana bir hafta daha bekle derken iliskiden sonraki 14. Gun anlaminda dedim
Tuba cepten giriyorum resmini göremedim canım bejnubal çok güzel yorum yapmış o bizim moral kaynağımız minik kuşumuz
Cansin birtanesin foreverimm Valla moralden degil ama bu yasa kdr bisi ogrendiysem, her durumda mutlu olmak modunu dusurmemek sakin ve stressiz kalabilmek, ilerid hep cok buyuk sevincleri getiriyo
Senin kesede bebis cok kucuk daha kocam bile bayilir bu usglere yorum yapmaya hicbisi gozukmuyo dedi
Birde, siz olmasaniz gecen ay ki hayal kirikliginda inan deprsyona girerdim, iyiki sizde varsiniz ve benim motivasyonumu inancimi moralimi yuksek tutuyosuz. Hepinizi operimm tek teeek
Valla apranaximmm ayneeeeen o durumdaydim bak adetim bitti bugun gecti daha, korkunccc bel agrilari cekti, ve kesin hamileyim dedim, hatta o kdr emindim ki, cunku baska turlu niye belim bu kadar agrisin diye dusundum, olmadi. Hayirlisi insallahh bu ay olur saglikla olur, belkide o ay hamis kalsam sagliksiz bi folikuldu belkide ilki gibi duscekti...

ya latif

Aynen oglanda bizim kizda bizim
Evet cok kucuk daha ama Masallah guzel gostrmis kendini minik
Askolsun kiz yalandan degil, valla kocam bayiliyooo bakmaya, ben hic anlamiyorum ne pipiyi goruyorum ne nubu 16 haftaliklarda bile anlamiyorumm
Ama o seninkinim nubunun cok belirgin oldugunu iddia etti erkek bu bak gorursun dedi
Kiz INSALLAH erkek olur da kocaaam kendini iyiceeeenneee nub bilimci zanneder ahahahahah

ya latif

Kizlar cok tesekür ederim beni cok rahatlattiniz gijnij bacim bugün cok mutluyum dedigin gibi strestenmis coksükür kirmiziyi gördüm bejnubal canim yazdigina katiliyorum genelde ben stresliken dua ediyorum galiba arkadaslarima ettigim dualar genelde kabul olur hatta bana derler bizim icinde duaet ama kendime ettigim dua kabul olmuyor önceden oluyordu ne istediysem olduda sadece son kizimda cok dua ettim kabul olmadi bundada vardir bir hayir cok stresliydim ondandi belkide:26:insallah bizlerede nasip olur pasam deyim sevecegimiz bir bebe Allah önce bebeyi olmayanlara versin sonrada bizlere birtane pasa gijnij bacim sana iki pasa versin bana bir yeter bejnubal canim insallah bu ayda kirmizilari görmezsin gönlündeki bebeye kavusursin canim

Kizlar bende yumurtlama gunumden onceki gunler denedim simdi 7 8 gun gecti inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor ayrica karnim sis gibi yumurtliklarimdada sislik var gibi adet olackmisim gibi sanki ama ben normalde adet oncesi agri yasamam kaslarim agriyr usutmedigime eminim hamilelik olablr mi acaba defnecim seninde hayirlk bir pasan olur insallahhhh

inşallah hamilesinizdir kızlar yaa karın ağrısı bende hep oldu adet beklediğim gün ve ertesi çok şiddetliydi ama adet olmayacağımı biliyordum çünki öğrenmiştim hamile olduğumu..herkeste aynı olurmu bilmem hayırlısı hakkınızda güzel haberlerinizi bekliyorum

Aminn reyhanimm hepimiz icin hayirlisi

Canim insallaaah bebek sinyalleridir bunlar prenseeeeeess yola cikmis onden haber veriyordur goguslerinede dikkat et hassaslasmasina degil ama agrisini takip et bakalim insallaaah olmustur

ya latif

İnşallah canım hislerin doğrudur. Bu ay inşallah seninde gönlün'deki olur inşallah

Bir hafta daha beklesem 2 hafta olmus olucak 3 haftadan once ogrenebilir kiyim ki canim? Benim diger gebelikleri hep adetim 10 gun gectikten sonra ogrendim ve daha once hic boyle bi bel agrisi cekmemistim..

Canım ben normalde cuma günü 14. Gün olacaktı ve ozaman test yapmam lazımdı ben salı günü akşam 10 gibi test yaptım idrarda yani sabah idrarı bile değildi çıktı sonra 13. Gün perşembe günü kanda yaptımbve kesinleşti. Belirti bende pek yoktu çok az bel ağrısı ve ama kasık ağrım baya vardı hem sağda hem solda. Birde öncedende yazmıştım çok duygusal olmuştum hiç olmadık saçma birşey için ağlamıştım ozaman hamile olduğumu anlamıştım İnşallah seninde gönlündeki olur

Canım benim dualar müşterek inan bende okadar dua ediyorumki bunu pek fazla dile getirmek istemiyorum sanki büyüsü bozulacak diye. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Ben eskiden buraya üye olmadan önce çok okurdum hep arkadaşlar birbiri için dua ederlerdi derdimki keşke bende üye olsaydım ve banada dua etselerdi diye üye oldum ve sizlerin duanıza katıldım Allah hepinizden razı olsun duası kabuk olanlardan olalım inşallah

yumurtlamanın üzerine 14 sayınca tam iki hafta olmuş oluyor canım yani ayın 8.de 14 gün olacak :))) bende akıntı hiç bir şey yok karnım davul gibi gaz dolu ve adet olacakmış gibi kup kuruyum. bakalım herkesin her hamileliğin farklı belirtileri oluyor ben daha önce iki hamilelik geçirdim hiç böyle olmamıştım eğer bu tek ilişki tuttuysa garip bir hamilelik beni bekliyor demektir bakalım

yok apranxxım zaten söyledim benim gibi kistli bir kadın için hamile kalmayı geçtim tek ilişkiyle hamile kalmak çok zor. kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama çok ilginç düşünmedende edemiyorum daha önce ayakta kalmaktan, iş yapmaktan yada üşütmekten belim ağrıdığında en fazla 2 saat dinlenir sonra at gibi şahlanırdım yine bu bel ağrısı geçmiyor canım o kadar dinlendim uyudum uynadım 3 gündür şiddetli bi şeklide devam ediyor fıtık mıtık olmasın

ay hadi inşallah prensesin göbüşündedir canım benim allah sana pembiş mi pembiş yanaklı bir kız evlat nasip etsin inşallah banada yakışıklı bir oğluş allahım inşallah. bel ağrısı bende de var bebeğim ya nedenini çözemedim karnımda davul gibi gaz dolu kasık ağrım yok ama adet öncesi gibi kupkuruyum sanırım yakında adet olacağım benim şuan bebek varsa bu hamilelik hepsinden farklı. senin nasıl oğluna hamileliğinden farklı mı belirtiler canım???

Alevim kuşum bu sabah aklımdan geçtin hani dedin ya ben hamile olduğumda beni rahatsız ediyorlar kemiklerimi sıkıyorlar bende bugun eşime kahvaltı hazırladım 7.30 gibi tekrar uyudum sonra ne rüyalar ne kabuslar gördüm kemiklerimi sıktılar avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama sesim çıkmıyordu gözlerimi açmaya çalışıyorum açamıyorum allahım ne kadar korktum dualar ederek 8.30da uyandım aklıma sen geldin. O zaman ben 14.gün yapayım garanti olsun yani haftaya perşembe hayırlı haberlerle gelirim topiğe inşallah ama dediğim gibi kistten dolayı umudum yok. Belirti olarak şiddetli bel ağrısı ve karın şişliği var onun dışında adet öncesi misali kupkuruyum bilmiyorum herşey psikolojikte olabilir. inşallah bacım rabbim bize oğluşları çifter çifter versin inşallah.

Amin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bacım dediğin gibi psikolojik olabilir. Birde şuda var çok düşünüyoruz ya bu sefer olmadık şeyler geliyor aklımıza herşeyden şüphelenmeye başlıyoruz. Sen kafayı oyalayacak şeylerle uğraş 14. Gün kan ver ozaman belli olur. İnşallah vardırda emeklerin stresin boşa gitmesin

İnşallah canım hislerin doğrudur. Bu ay inşallah seninde gönlün'deki olur inşallah

Aminnn bacimmm amin

Fistiklaar bu gece persembe yarin cumaya kadar kapilar acik, akliniza gelirsem ve unutmazsanuz banada bir fatiha okusanuz, deseniz ki aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun?
Ben hepinize dua edicem simdi adet bittigi icin abdestimi aldim, tek tek sultanin listesinden hepinizi soylicem, Allahim mubarek cuma yuzu hurmetine kabul etsin INSALLAAH

ya latif

Amin canım inşallah. Bu gece dualar geri çevrilmez inşallah. Rabbim gönlüne göre versin seninde inşallah. Dua ederken önce tevbe istiğfar sonra elhamdülillah sonra salavat sonra dua edin bitirirakkende aynen bu şekilde bitirin ve duadan en öncede Allah'ın isimlerinden zikir edin inşallah. Rabbim bu mubarek günün hürmetine kutlu doğum haftası başladı yeryüzüne doğan en kıymetli efendimizin hürmetine inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

fatihamı okudum " aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun " dedim en tez zamanda inşallaaaaahhhh cümlemize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…