- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.721
ay hadi inşallah prensesin göbüşündedir canım benim allah sana pembiş mi pembiş yanaklı bir kız evlat nasip etsin inşallah banada yakışıklı bir oğluş allahım inşallah. bel ağrısı bende de var bebeğim ya nedenini çözemedim karnımda davul gibi gaz dolu kasık ağrım yokama adet öncesi gibi kupkuruyum sanırım yakında adet olacağım benim şuan bebek varsa bu hamilelik hepsinden farklı. senin nasıl oğluna hamileliğinden farklı mı belirtiler canım???
Amin canım inşallah. Bu gece dualar geri çevrilmez inşallah. Rabbim gönlüne göre versin seninde inşallah. Dua ederken önce tevbe istiğfar sonra elhamdülillah sonra salavat sonra dua edin bitirirakkende aynen bu şekilde bitirin ve duadan en öncede Allah'ın isimlerinden zikir edin inşallah. Rabbim bu mubarek günün hürmetine kutlu doğum haftası başladı yeryüzüne doğan en kıymetli efendimizin hürmetine inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
fatihamı okudum " aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun " dedimen tez zamanda inşallaaaaahhhh cümlemize....
demekkı doktorun baya tecrubelı....Valla canım onu bilemiyorum ama doktorun kızı hamile ve daha 2 aylık dün bizim kızımız geliyor dedi yani okadar erken anlayabilmesi beni çok şaşırttı.
maşallah...allah tamamına erdırsın nm....küçük olmuş sanki resim
bence psikolojikte olabılır bebişin yola cıkmıştır ınşallah....Kizlar iliski olali yarin bir hafta olucak ama iki gundur bel agrisindan oluyorum bu bi hamilelik belirtisi olabilir mi sanki belim kopacak is falanda yapmadim ayaktada kalmadim her gun yaptigin rutin seyleri yapiyorum neden boyle oldum psikolojik mi acaba???
gun doğmadan neler doğar neyı cok düşünürsek o başımıza gelıyo düşündekçe beyne sinyaller yolluyoruz adet olmasakta düşünmekten adet oluyoruz bence ben boyle bir düşünceye vardım...Herseyin iyi gitmesine cok sevindim canim insallah kalp atinida duyarsin az kaldi hayallerin gercek olmasina .Dün bir tanidigi gördüm 4 kizdan sonra oglani bulmus okadar mutluyduku insallah bizede nasip olur bir pasa bugünlerde cok kötü haldeyim sanki bütün hayallerim suya düsecek gibi hissetmeye basladim adetim gecikti hamilemiyim aceba korkudan test bile yapamiyorum kesin kiz dir
cnm allah tamamına erdirsin...bende pek anlamıyorum sağ tarafa yakın gıbı....hayırlısı ılı oğluşun gelır ınşallah...Kizlar bakin bakalim gerci nub neresi ben anlayamadim
guzelım cok pozitif bır kadınsın sen çokta ıı bır anne olucan ınşallah....dua ettım sana bende kardeşim için dua istiyorum esma ismi....bebeği yok onun gıbı olmayan tum bacılarımıza nasip etsın yuce rabbım...Aminnn bacimmm amin
Fistiklaar bu gece persembe yarin cumaya kadar kapilar acik, akliniza gelirsem ve unutmazsanuz banada bir fatiha okusanuz, deseniz ki aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun?
Ben hepinize dua edicem simdi adet bittigi icin abdestimi aldim, tek tek sultanin listesinden hepinizi soylicem, Allahim mubarek cuma yuzu hurmetine kabul etsin INSALLAAH
ya latif
Aminnn bacimmm amin
Fistiklaar bu gece persembe yarin cumaya kadar kapilar acik, akliniza gelirsem ve unutmazsanuz banada bir fatiha okusanuz, deseniz ki aysegul hemen hamile kalsin saglikli sihhatli hayirli ise eli kolu organlari tam akli yerinde bir bebisi olsun?
Ben hepinize dua edicem simdi adet bittigi icin abdestimi aldim, tek tek sultanin listesinden hepinizi soylicem, Allahim mubarek cuma yuzu hurmetine kabul etsin INSALLAAH
ya latif
CANIMMMM BENIM BAL DAMLAMIS AGZINDAN ESMA ICIN YARIN BIR FETIH SURESI OKUYACAGIM SIZDE FETIH OKUYUN ONUN BEBEGI NIYETINEdemekkı doktorun baya tecrubelı....
maşallah...allah tamamına erdırsın nm....
bence psikolojikte olabılır bebişin yola cıkmıştır ınşallah....
gun doğmadan neler doğar neyı cok düşünürsek o başımıza gelıyo düşündekçe beyne sinyaller yolluyoruz adet olmasakta düşünmekten adet oluyoruz bence ben boyle bir düşünceye vardım...
cnm allah tamamına erdirsin...bende pek anlamıyorum sağ tarafa yakın gıbı....hayırlısı ılı oğluşun gelır ınşallah...
guzelım cok pozitif bır kadınsın sen çokta ıı bır anne olucan ınşallah....dua ettım sana bende kardeşim için dua istiyorum esma ismi....bebeği yok onun gıbı olmayan tum bacılarımıza nasip etsın yuce rabbım...
Aman hanzademmm birtanem bu nedir banada soylee, bende iki ay sir agda bir ay jilet fln yapiyorum agda alerjik reaksiyon yapiyo ustuste yaptiramiyorum durumum ayni senin gibi yani. Lazerede dayanamadim daha bekardim o zaman, yalvaririm soyle nedir bukızlar bugün evkura gittim ...satıcı kız bana zorla bu ürünü satmaya çalıştı ...evkura özel bir ürünmüş bu güne mahsus 150 tl olur dedi vede acısız olduğunuda idia ediyor.kızımın koluna deneme yaptı sonuç harika nedersiniz arkadaşlar yarın alayımmı ...acaba aranızda kullanan varmı...ben jilet kullandığım için acaba sır ağdaya dönüş yapabilirmiyim...ha birde ağdadan sonra karınca yağı nı losyon olarak sürüyosun 2 sene sonra kıllarınızın yok olduğunu farkedeceksiniz diyor...
Birtanecik ablam hanzadem guzel kalpli anne, Allahimm senin yuvana tez elden bir prens bir pasa gondersin hic bekletmesin senide esinide fistiklarida....ayşegülüm okumazmıyım canım ...yarın selayla ezan arası bile sana özellikle dualar edeceğim...allahım o güzel kalbine göre versin ,,,sağanak sağanak yağdırsın sana mevlaaam tüm güzellikleri ...önce papyonlu yakışıklı bir paşa ardındanda melekmi melek güzeller güzeli bir pamuk prenses....MEVLAM nasip etsin....
ben şimdi gördüm yazdıklarını okudum canım senin için....
rabbim cok bekletmeden göndersin yavruşunu inş aminn
ayy cok kotuyum kızlar boğazım ağrıyor yaa deneme vaktı hasta oldun iyi mi....
ben seni çok seviyorummmm canımsın ayşegülümmmm...allahım tez zamanda içten ve samimi olan dualarımızı kabul etsin...duygularını öyle güzel ifade ediyorsunki...seni alkışlıyorummmCANIMMMM BENIM BAL DAMLAMIS AGZINDAN ESMA ICIN YARIN BIR FETIH SURESI OKUYACAGIM SIZDE FETIH OKUYUN ONUN BEBEGI NIYETINEayyy insalllahhh iyi bir anne olurunmm
Aman hanzademmm birtanem bu nedir banada soylee, bende iki ay sir agda bir ay jilet fln yapiyorum agda alerjik reaksiyon yapiyo ustuste yaptiramiyorum durumum ayni senin gibi yani. Lazerede dayanamadim daha bekardim o zaman, yalvaririm soyle nedir bu
Resim bisi gozukmuyo
Birtanecik ablam hanzadem guzel kalpli anne, Allahimm senin yuvana tez elden bir prens bir pasa gondersin hic bekletmesin senide esinide fistiklarida....
SU MUBAREK AYLARda INSALLAAAh gobeginde olur pasan, hatta SEHZADEN INSALLAH mujdenide aloriz guzel kapli ablam.
Yemin ederim dualarimi okurken icten kalpten aglayarak sizlerede istedim, dedim ki HIC EVLADI OLMAYAN KULLARINI EVLATLA SINAMA ALLAHIM HIC BIR YUVAYI EVLATSIZ BIRAKMA BIZI BEKLETME HER ISTEYENE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ET... ALLAHIM ONCE KIZI OLAN ARKADASLARINA, KIZ ANNESI OLAN KULLARINA BEKLETMEDEN HAYIRLI SAGLIKLI BIR ERKEK EVLAT VER, SONRA KIZ ISTEYEN ERKEK EVLAT ANNESI OLAN KULLARINA HAYIRLI SAGLIKLI KIZ EVLATLAR VER...
INSALLLAAHve inaniyorum ki hepimiz tum isteklerimize kavusucaz, Allah sendende ailenden de razi olsun hanzadem canim birtanecik ablam
ya latif
CANIMMMM BENIM BAL DAMLAMIS AGZINDAN ESMA ICIN YARIN BIR FETIH SURESI OKUYACAGIM SIZDE FETIH OKUYUN ONUN BEBEGI NIYETINEayyy insalllahhh iyi bir anne olurunmm
Aman hanzademmm birtanem bu nedir banada soylee, bende iki ay sir agda bir ay jilet fln yapiyorum agda alerjik reaksiyon yapiyo ustuste yaptiramiyorum durumum ayni senin gibi yani. Lazerede dayanamadim daha bekardim o zaman, yalvaririm soyle nedir bu
Resim bisi gozukmuyo
Birtanecik ablam hanzadem guzel kalpli anne, Allahimm senin yuvana tez elden bir prens bir pasa gondersin hic bekletmesin senide esinide fistiklarida....
SU MUBAREK AYLARda INSALLAAAh gobeginde olur pasan, hatta SEHZADEN INSALLAH mujdenide aloriz guzel kapli ablam.
Yemin ederim dualarimi okurken icten kalpten aglayarak sizlerede istedim, dedim ki HIC EVLADI OLMAYAN KULLARINI EVLATLA SINAMA ALLAHIM HIC BIR YUVAYI EVLATSIZ BIRAKMA BIZI BEKLETME HER ISTEYENE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ET... ALLAHIM ONCE KIZI OLAN ARKADASLARINA, KIZ ANNESI OLAN KULLARINA BEKLETMEDEN HAYIRLI SAGLIKLI BIR ERKEK EVLAT VER, SONRA KIZ ISTEYEN ERKEK EVLAT ANNESI OLAN KULLARINA HAYIRLI SAGLIKLI KIZ EVLATLAR VER...
INSALLLAAHve inaniyorum ki hepimiz tum isteklerimize kavusucaz, Allah sendende ailenden de razi olsun hanzadem canim birtanecik ablam
ya latif
CANIMMMM BENIM BAL DAMLAMIS AGZINDAN ESMA ICIN YARIN BIR FETIH SURESI OKUYACAGIM SIZDE FETIH OKUYUN ONUN BEBEGI NIYETINEayyy insalllahhh iyi bir anne olurunmm
Resim bisi gozukmuyo
ya latif
http://www.kadinlaricin.net/hamilel...masi-olasiligini-artirmak-icin-ne-yapmali.htm
erkek çocuk isteyenler bunu bi okuyun
kızlar nerdesiniz merak ediyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?