- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.741
hayatım bejnubalım,,,bugün epilla sır ağda setini aldım...12 yaşındaki kızımın ilkdefa fazlalıklarını temizledim (ee ne yapacaksın anne olmada ne olursan ol...:18::18::18:)kıyamam ona çok örkündü ağladı ,,,sonraki görüntüde çok hoşuna gitti...bir daha bana teslim olmaz herhalde....büyük kızımda bacaklarını yaptı,çok kıllı değildi diye cansız ve cılız kıllarını tam randumanlı temizlemedi ,,,,tam bir işkence makinası diyebilirim...acaba ürünü iade edip ordaki herhangi bir ürünle değiştirme yapabilirmiyim acaba ne dersin tatlım...fiyatıda hiçde az değil 150,tl canım...
KIZLAR BUGUNUN ONEMLI DETAYI...
SU ARKADASIM VE ESIMIN KUZENI BUGUN 14. HAFTA BITMEK UZER GITMIS DOKTOR KIZ DEMIS, BIZIMKI INANMAMIS SOKA GIRMIS diger doktoruda cagirmislar o d kiz buyuk ihtimal demis. Istanbulun maslaktaki meshur hastanesi bu,
Arkadasim yinede ihtimal yok mu demis doktorlarda haftaya yine gel ama bu baris klitoris demis. Bizimki inatla pipi de olabilir demis ama nafile...
Resmi atiyim bide siz bakarmisiniz? Doktorlar demis ama yinede zor kabullencek....
ya latif
hayırlısı olsun emınım kucağına aldığı zaman neden bunları zamanında düşündüm dıye uzulcek....
Kesinlikle oyle, ama aslinda hata tum cevresinde ailesinde daha 5 haftalik hamileyken erkek erkek pipili t...sakli geliyo fln diye suana kdr sabah ogle aksam kizcagizin beynini kemirdiler, elalemden once kendi annesi...
Doktoruda bugun bitmedi su turk milletinin erkek erkek sevdasi ilk andan beri devamli erkek diyolar dimi, keske bu ultrasonlar bebeklerin sagligini gosterseydide cinsiyetini kimse bilemeseydi doguma kadar demis.
Ilk anin sokunu atlatti bakalim, gerci halen degisecegine inaniyor...
Aman canim arkadasim huzuncicegim, Allah herkese gonlundekini versin ama Rabbimin takdirinide sevincle karsilamak da bizim kulluk gorevimiz. Insallah bikac gune alisicak ve sevmeye baslayacak karninda ki melegi
ya latif
Gunaydin kizlar dun ruyamda yumurta gordum sabah ne kadar ruya tabirine baktiysam evlat sahibi olmaya dalalet eder diyor ama bazilarnda erkek cocuk sahibi olmak diyor sizce hamilysm yine erke mi acaba hayirlisi sagliklisi ama bende bir kizim olsun cok istyrm ruyalara inanirm ama neyse daha 5 gunum var adetime olmazsam bebis geliyr demek beklyrm tabi Allah herkesin gonlune gore versin banada guzel saglikli hayirli bir kizceeee
Canim tornadocum, ruyalar gordugun sekiller maddeler genelde bilincalti inan bana...
Tamamen cikar at kafandan ruyayi,INSALLAH PRENSESIN YOLA CIKMISTIR, icini ferah tut canim benim, ruyan bilincalti bir ruya inan bana...
ya latif
ALLAH razi olsun arkadsim hayirlisi insallah cok istyrm bir kiz Rabbim kimselere evlat aratmsn gonlundekini hayirli kilsin nasip etsin sanada insallah dua edelim birbirimize tesekkur ederim telkinlerin icin
Gunaydin kizlar dun ruyamda yumurta gordum sabah ne kadar ruya tabirine baktiysam evlat sahibi olmaya dalalet eder diyor ama bazilarnda erkek cocuk sahibi olmak diyor sizce hamilysm yine erke mi acaba hayirlisi sagliklisi ama bende bir kizim olsun cok istyrm ruyalara inanirm ama neyse daha 5 gunum var adetime olmazsam bebis geliyr demek beklyrm tabi Allah herkesin gonlune gore versin banada guzel saglikli hayirli bir kizceeee
5 gun mu benimde 5 gunum var canim insallah ayni gun yazariz buraya hamileyim diye :))))
SÜPER ANNELER 2011 in ilk süper annelerine ve cinsiyet belirleme topiğinden Matematik nickli üyenin tüm yöntemlerini okudum.uyguladığım yöntemleri onlara borçluyum.
Diyet yapmaya çalıştım canım.tam anlamıyla hakkını verdim denilmez ama süt ve süt ürünlerinden,yumurtadan uzak durmaya çalıştım.potasyum ağırlıklı beslenmeye gayret ettim(et,patates,domates suyu,limonlu su,muz,limonlu soda,düzenli olmasada azda olsa karbonatlı su)çok düzenli yapamadım ama elimden geleni yaptım aslında.eşim diyet yapmadı.yeme içme konusunda çok iradeli sayılmam.saka su içtik ama bazen eşim hayat su aldığı için onu içtik ama en iyisi saka içmek.yaklaşık 3 ay sağıma yattım,benim için çok zor oldu normalde yüzükoyun yatarım(gece uyanıp sağıma dönmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu)doktor takibi yaptırmadım onun yerine yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip ettik.eşim cinsel perhiz yaptı yum günü geciktiği için 5-6 gün planlanan perhiz 10 günü buldu. çin ve rus (tamamen tesadüf eşim 3 ay kadar önce kızılaya kan vermişti)takvimine göre erkek ama bioritme göre ben kız günündeydim eşim erkek günündeydi.ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp 30 dk.durduktan sonra sağıma dönüp yattım.iyonlar için odada leptop açıktı ve sağıma dönüp yatarken cep tel.oyalandım.kolumada anneciğimin yegane altın bileziğini takmıştım.yastığımın altında mavi bir bebek yeleği vardı aylardır.
Takviye olarak ben 2 aydır hergün folik asit,gün aşırı e vitamini,hergün omega 3 ve keten tohumu yağı hapı(vajen sıvısını arttırmak için)kullanıyordum.son 3 gün viks vapo şurup içtim.vajinayı temizlemek için vaji hex fitil kullandım.eşim e vitamini,çinko ve megamen kullandı.önceden panaks kullanmıştı.son günlerde:keçinoynuzu pekmezine çakşır otu ezip her sabah yuttu.çok olmamakla beraber arada keçinoynuzu kürü içti.fatma ana eli otunun suyunu içti ben de yum çatladıktan sonra denemeden önce içtim.(testleri yanılttığı için)yaptıklarım bunlar.bu kadar takviyeden sonra eşimin sağ böbreğinde taşlar oluşmuş hatta kanalı tıkamış ameliyatla son anda kurtardılar böbreğini,sağdada kumlar vardı.aylarca çekti 15 cm dikiş izi var.aklına gelecek herşeyi yaptım anlican.bu benim 4. Denememdi.4.denemede tutturduk.ilk 2 denememde karbonatlı vajinal duş yapmıştım.hamile kalmama engel olduğunu düşündüğüm için sonrakilerde yapmadım.
5 gun mu benimde 5 gunum var canim insallah ayni gun yazariz buraya hamileyim diye :))))
Oglu olmuş sanırım ne güzel tutturmuş o Allah bize ne nasip edecek bakalım valla ben perhiz yapmadım ilaç icmedim sadece sodayi ve alkali su içtik benim eşim de 3 ayda bir kan verir bir bu tesadüf gijnij nasıl gidiyor hamilelik canım
slm kızlar nasılsınız?
bende pıhltılasma problemı varmış düşüğüm o yüzden olabilirmiş.dr um iğne kullanmam gerektiğini söyledi...bende durumlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?