- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.761
canım ıkı kez oldum ıgneyı coraspın verdı ıkı güne bır onuda içiyorummmGecmis olsun canim ne yapacaksin kullanmaya baslayacak misin?
slm kızlar nasılsınız?
bende pıhltılasma problemı varmış düşüğüm o yüzden olabilirmiş.dr um iğne kullanmam gerektiğini söyledi...bende durumlar böyle..
Kizlar hadi insallah 4 gun sonra hepimiz mujdeli haberlerle geliriz. Benim bel agrim gecti hic bir hamilelik belirtim yok ne bulanti ne akinti hic biri yok bu sekilde olupta hamile olan arkadaslarimiz var mi? Ben daha onceden ne sekilde olmustu hatirlamiorum benim hamileliklerimde 2. Ay bitince kusmalar akintilar baslardi ama en baslarda nasil oluyordu inanin hic hatirlayamiyorum((
Aysegulcum ins mujdeli haberi veririm bu arada gecen gun fatiha okuyup dua eder misin yazmissin ben okudum senin adina dua ettim ondan sonrada yusuf suresini okuyup herkesin isimlerini soyleyerek rabbimden vatana millete hayirli cok saglikli erkek evlatlar diledim rabbim kabul eder ins.
SÜPER ANNELER 2011 in ilk süper annelerine ve cinsiyet belirleme topiğinden Matematik nickli üyenin tüm yöntemlerini okudum.uyguladığım yöntemleri onlara borçluyum.
Diyet yapmaya çalıştım canım.tam anlamıyla hakkını verdim denilmez ama süt ve süt ürünlerinden,yumurtadan uzak durmaya çalıştım.potasyum ağırlıklı beslenmeye gayret ettim(et,patates,domates suyu,limonlu su,muz,limonlu soda,düzenli olmasada azda olsa karbonatlı su)çok düzenli yapamadım ama elimden geleni yaptım aslında.eşim diyet yapmadı.yeme içme konusunda çok iradeli sayılmam.saka su içtik ama bazen eşim hayat su aldığı için onu içtik ama en iyisi saka içmek.yaklaşık 3 ay sağıma yattım,benim için çok zor oldu normalde yüzükoyun yatarım(gece uyanıp sağıma dönmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu)doktor takibi yaptırmadım onun yerine yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip ettik.eşim cinsel perhiz yaptı yum günü geciktiği için 5-6 gün planlanan perhiz 10 günü buldu. çin ve rus (tamamen tesadüf eşim 3 ay kadar önce kızılaya kan vermişti)takvimine göre erkek ama bioritme göre ben kız günündeydim eşim erkek günündeydi.ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp 30 dk.durduktan sonra sağıma dönüp yattım.iyonlar için odada leptop açıktı ve sağıma dönüp yatarken cep tel.oyalandım.kolumada anneciğimin yegane altın bileziğini takmıştım.yastığımın altında mavi bir bebek yeleği vardı aylardır.
Takviye olarak ben 2 aydır hergün folik asit,gün aşırı e vitamini,hergün omega 3 ve keten tohumu yağı hapı(vajen sıvısını arttırmak için)kullanıyordum.son 3 gün viks vapo şurup içtim.vajinayı temizlemek için vaji hex fitil kullandım.eşim e vitamini,çinko ve megamen kullandı.önceden panaks kullanmıştı.son günlerde:keçinoynuzu pekmezine çakşır otu ezip her sabah yuttu.çok olmamakla beraber arada keçinoynuzu kürü içti.fatma ana eli otunun suyunu içti ben de yum çatladıktan sonra denemeden önce içtim.(testleri yanılttığı için)yaptıklarım bunlar.bu kadar takviyeden sonra eşimin sağ böbreğinde taşlar oluşmuş hatta kanalı tıkamış ameliyatla son anda kurtardılar böbreğini,sağdada kumlar vardı.aylarca çekti 15 cm dikiş izi var.aklına gelecek herşeyi yaptım anlican.bu benim 4. Denememdi.4.denemede tutturduk.ilk 2 denememde karbonatlı vajinal duş yapmıştım.hamile kalmama engel olduğunu düşündüğüm için sonrakilerde yapmadım.
Slm kizlar insallah iyisinizdir Defnem insallah guzel haberler aliriz benim adetim bu hafta persembe gunu gorunuyr ama ben gecen hafta carsmba kan testi yaptirdim bete hcg negatif cikti acaba iliskiden bir hafta sonra hamilelik belli olur mu yoksa adetin gecmesimi lazim yani iliski uzerinden 15 gun gecmesimi lazim benim bel goguz ve kasik agrilam devam ediyr 3 gune kadar ne agris belli olck acaba eczaneden gebelik testi alip yapsam 3 gun kala cikar mi acep ahhh ah defnem mevlam neylerse guzel eyler insallah sana bir erkek bana bir kiz eyler
Şimdilik iyi gidiyor ara ara bulantım oluyor haksizlik oluyor ama idare ediyorum bakalım ne olacak bende şimdiden meraktayım. Sen ne yapıyon nasıl gidiyor?
Canım ya geçmiş olsun senin kaç tane çocugun var onlarda sorun olmadımı bu kan pıhtılaşması... Benimde karnımda öldü 5 aylıktı acaba pıhtılaşma olabilirmi bak yine kafama takıldı ...
Defnem tornodo lenarin hadi az kaldı güzel haberlerinizi bekliyorum adet gunu gelmeden testlerde çıkmıyor kızlar o gün yaptırın test bence
canım bır kızım var onda sorun yasamadım.simdi bir düşüğüm ve bir kimyasalım oldu sonrasında öğrendim işte.sende yaptır bence gec kalma...
Bi şekilde eşini ikna etcen ağzından gir burnundan çık. Bende idare ediyorum sabahları bulantım oluyor onun hAricinde pek bir durum yok. Sen nasılsın? Çokta bekleme deneme içinAllahim bizede nasip eder insallah takviyelere gelince benim esim hic birini yapmaz ne yapmamlazim bu adami keciboynuzu pekmezini almistim kullanamadi caksirida kullanmaz kesin 2 senem kaldi denemem icin cok heycanliyim 2 ay kalsa nasil olurum aceba ginjin bacim sen nasilsin
Bende iyi gibiyim iştahım çok fazla şimdiden böyleyse diyorum ilerde nasıl olacam bakalım agız tadım çok kötü kızımda demir tadı hissederdim bunda agzım zehir gibi hep acı neden bilmiyorum yarın kontrolüm var birdaha görecem bebeğimi
Kiyamam eylulum hic aksatma kullan ignelerini ilaclarini ve inan simdi farkedilmesi cok guzel dogumda bile komplikasyonlara sebep oluyor kan pihtilasmasi caniminici, Insalllah gecicek, rahat ol.slm kızlar nasılsınız?
bende pıhltılasma problemı varmış düşüğüm o yüzden olabilirmiş.dr um iğne kullanmam gerektiğini söyledi...bende durumlar böyle..
Kizlar hadi insallah 4 gun sonra hepimiz mujdeli haberlerle geliriz. Benim bel agrim gecti hic bir hamilelik belirtim yok ne bulanti ne akinti hic biri yok bu sekilde olupta hamile olan arkadaslarimiz var mi? Ben daha onceden ne sekilde olmustu hatirlamiorum benim hamileliklerimde 2. Ay bitince kusmalar akintilar baslardi ama en baslarda nasil oluyordu inanin hic hatirlayamiyorum((
Aysegulcum ins mujdeli haberi veririm bu arada gecen gun fatiha okuyup dua eder misin yazmissin ben okudum senin adina dua ettim ondan sonrada yusuf suresini okuyup herkesin isimlerini soyleyerek rabbimden vatana millete hayirli cok saglikli erkek evlatlar diledim rabbim kabul eder ins.
Canim tornadomm iliskiden en az 15 gun sonra kanda cikar cok erken davranmissin biraz daha sabret canim benim.Slm kizlar insallah iyisinizdir Defnem insallah guzel haberler aliriz benim adetim bu hafta persembe gunu gorunuyr ama ben gecen hafta carsmba kan testi yaptirdim bete hcg negatif cikti acaba iliskiden bir hafta sonra hamilelik belli olur mu yoksa adetin gecmesimi lazim yani iliski uzerinden 15 gun gecmesimi lazim benim bel goguz ve kasik agrilam devam ediyr 3 gune kadar ne agris belli olck acaba eczaneden gebelik testi alip yapsam 3 gun kala cikar mi acep ahhh ah defnem mevlam neylerse guzel eyler insallah sana bir erkek bana bir kiz eyler
Defnem bebegimmm rahat ol sabirli ol test mest yapma kafani oyalicak bisiler bul nolur.sağol canım benim ben dayanamadım idrardan baktım ama çıkmadıidrardan en az 10 gün geçmesi gerekiyor yoksa çıkmıyor diye biliyorum. kan testinde daha adete 4 5 gün varken çıkıyor diye biliyorum of dayanamıcam gidip kan testi mi yaptırsam :44:
Şimdilik iyi gidiyor ara ara bulantım oluyor haksizlik oluyor ama idare ediyorum bakalım ne olacak bende şimdiden meraktayım. Sen ne yapıyon nasıl gidiyor?
Bende iyi gibiyim iştahım çok fazla şimdiden böyleyse diyorum ilerde nasıl olacam bakalım agız tadım çok kötü kızımda demir tadı hissederdim bunda agzım zehir gibi hep acı neden bilmiyorum yarın kontrolüm var birdaha görecem bebeğimi
KIZLAR BILDIGINIZ UZERE YUM TAKIBI ICIN ILK CUMARTESI MUAYENEM VARDI. SATIM 29.03.2014, caksiri aktarda basinda bekleyerek cektirdim, keciboynuzu ozu aldim, aktarim caksir tozunu eleyerek keciboynuzu ozune karistir demisti. Kocam cinkoyu birakti, evicap ve bu caksirli keciboynuzu ozu kullaniyor genelde uyumada once iki tatli kasigi. Bende sadece folikasit.
Diyet fln yapmiyoruz karbonatli suyu evde ben iciyorum esim saka iciyo eve saka aliyoruz birde madensuyu...
KIZLAR SOK geciriyorum suanda...
Cumartesimuayenede sol kasigimda 3 yum. Biri 8mm biri 11mm biri 13 mm. Doktorum bunlardan biri iyice gelisicek bu aksam bi iliski yapin spermler duzenli olsun, sali bir iliski sonra cat ignesi vuradabiliriz yada takip edip kendi catlasin diye bekleriz pazartesi yine gel kontrole usgden dedi..
Cumartesi aksam muayenedeb 10 saat sonra kasigimda sanci ve arkasindan wcde uzayan akinti!!! Neyse o gece iliski oldu.
Bu sabah usgden bakti doktor SOL da yumurtalardan iki tanesi var biri yokolmus. Birtanesi 15mm digeri 8mm. Doktorun bile siniri bozuldu bunlar niye buyumemis ki dedi, sonrada goruntuleri hic saglikli diil kistik yapida gibi dedi.
Sonra SAG yum. dondu ve 3 yum. orda olusmus!!! Iki yumurtaligimda bu ay aktif....
FAZLA FAZKA YUMURTALANMISIM ve bu iyi degilmis, bu ay es gecilecek gibi duruyo dedi.
Bana MATOFIN 500MG XR verdi,bu diyabetik ilaci ama yan etkisi yum. gelisimini hizlandirma dedi. Gerekirse bir aya kdr kullanirsin dedi.
SIMDI, bu ilac yan etki olarak ishal kusma istah kaybi yapiyomys. Ben bir senede 10 kg aldim isi biraktiktan sonra. Ama boyum iyi, hala 36-38 beden giyorumyani cok zayiftim simdi iyiyimgibi.
Beslenme uzmanina gidiyorum, sadece kilo icin degil alerjilerim icinde... Fakat jinekologum bugun diyeti birak vucudunu strese sokmus olabilirsin dedi. Bu ilac da istahini kesebilir dikkat et duzenli beslen ac kalma dedi.
O da sok oldu cunku yakin takip eden bir doktor ve benim ne boyle bi sorunum oldu nede adet duzensizligim... ACABA SU CAKSIR SUYU CAKSIR KOKU TOZU KECIBOYNUZU FLN MI YAPTI? CUNKU BEN ZATEN DUZENLI YUMURTLUYODUM BUNLARDA ARTIRDI MI?
Moralim altustu soktayim, carsamba bakalim yinede dedi, hazirana kdr bu sekilde sadece takip ve matofin kullanirsin ama sonra gerekirse baska turlu bir tedavi yapariz dedi. Ne gibi dedim ben cok dogru bulmuyorum ama mecbur kalinan durumlarda bazi hormon tedavileri iyi sonuc veriyo bakalim hazirana kdr dedi.
BU DURUMA BENZER BISI YASAYAN VAR MI ARANIZDA? YADA BANA AKIL FIKIR VERECEK?
Kiyamam eylulum hic aksatma kullan ignelerini ilaclarini ve inan simdi farkedilmesi cok guzel dogumda bile komplikasyonlara sebep oluyor kan pihtilasmasi caniminici, Insalllah gecicek, rahat ol.
Canim tornadomm iliskiden en az 15 gun sonra kanda cikar cok erken davranmissin biraz daha sabret canim benim.
Defnem bebegimmm rahat ol sabirli ol test mest yapma kafani oyalicak bisiler bul nolur.
Adet gununu bekle ertesi gun kan ver birtanecimm, bide gercekten rahat ol, stres bazen dollenmis yumurtayi etkliyo daha adet gecmeden.
ya latif
Canim inanki cok sasirdim 3 yum ve ikisi kayboluyor gercekten cok ilginc. Aldigin takviyelerin tabiki yum olusum ve gelisimine cok etkisi var ben cok inaniyorum buna. Hakkinda hayirlisi demekki buymus canim yilmadan tedavine devam et insallah rabbim sana bir erkek evlat nasip etsin. Haklisin kendime stres yapmamam lazim ama malum evdeyim kizda okulda bebek vardir diye temizlikte yapamiorum boyle nolacak bilmiorum canim bakalim adetimin gunu gecerse kan testi yaptircam artik..
Canim inanki cok sasirdim 3 yum ve ikisi kayboluyor gercekten cok ilginc. Aldigin takviyelerin tabiki yum olusum ve gelisimine cok etkisi var ben cok inaniyorum buna. Hakkinda hayirlisi demekki buymus canim yilmadan tedavine devam et insallah rabbim sana bir erkek evlat nasip etsin. Haklisin kendime stres yapmamam lazim ama malum evdeyim kizda okulda bebek vardir diye temizlikte yapamiorum boyle nolacak bilmiorum canim bakalim adetimin gunu gecerse kan testi yaptircam artik..
SÜPER ANNELER 2011 in ilk süper annelerine ve cinsiyet belirleme topiğinden Matematik nickli üyenin tüm yöntemlerini okudum.uyguladığım yöntemleri onlara borçluyum.
Diyet yapmaya çalıştım canım.tam anlamıyla hakkını verdim denilmez ama süt ve süt ürünlerinden,yumurtadan uzak durmaya çalıştım.potasyum ağırlıklı beslenmeye gayret ettim(et,patates,domates suyu,limonlu su,muz,limonlu soda,düzenli olmasada azda olsa karbonatlı su)çok düzenli yapamadım ama elimden geleni yaptım aslında.eşim diyet yapmadı.yeme içme konusunda çok iradeli sayılmam.saka su içtik ama bazen eşim hayat su aldığı için onu içtik ama en iyisi saka içmek.yaklaşık 3 ay sağıma yattım,benim için çok zor oldu normalde yüzükoyun yatarım(gece uyanıp sağıma dönmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu)doktor takibi yaptırmadım onun yerine yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip ettik.eşim cinsel perhiz yaptı yum günü geciktiği için 5-6 gün planlanan perhiz 10 günü buldu. çin ve rus (tamamen tesadüf eşim 3 ay kadar önce kızılaya kan vermişti)takvimine göre erkek ama bioritme göre ben kız günündeydim eşim erkek günündeydi.ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp 30 dk.durduktan sonra sağıma dönüp yattım.iyonlar için odada leptop açıktı ve sağıma dönüp yatarken cep tel.oyalandım.kolumada anneciğimin yegane altın bileziğini takmıştım.yastığımın altında mavi bir bebek yeleği vardı aylardır.
Takviye olarak ben 2 aydır hergün folik asit,gün aşırı e vitamini,hergün omega 3 ve keten tohumu yağı hapı(vajen sıvısını arttırmak için)kullanıyordum.son 3 gün viks vapo şurup içtim.vajinayı temizlemek için vaji hex fitil kullandım.eşim e vitamini,çinko ve megamen kullandı.önceden panaks kullanmıştı.son günlerde:keçinoynuzu pekmezine çakşır otu ezip her sabah yuttu.çok olmamakla beraber arada keçinoynuzu kürü içti.fatma ana eli otunun suyunu içti ben de yum çatladıktan sonra denemeden önce içtim.(testleri yanılttığı için)yaptıklarım bunlar.bu kadar takviyeden sonra eşimin sağ böbreğinde taşlar oluşmuş hatta kanalı tıkamış ameliyatla son anda kurtardılar böbreğini,sağdada kumlar vardı.aylarca çekti 15 cm dikiş izi var.aklına gelecek herşeyi yaptım anlican.bu benim 4. Denememdi.4.denemede tutturduk.ilk 2 denememde karbonatlı vajinal duş yapmıştım.hamile kalmama engel olduğunu düşündüğüm için sonrakilerde yapmadım.
Ahh kizlar ah kan tahlilim negatifti adetime 2 gun var suan belim kasiklarim cok agriyr sanki adet olackmisim gibisanki karnim sis ve midemde bulanyo umitlerim kayboluyor hajile olan birinde bu belirtiler olyrmuydu ??? Oglumda hic hatirlamyrm nedersiniz yeni hamileler sizde ne belirtiler vardi ?
Kan testi mi yaptirdin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?