Süper Anneler - 2011

slm kızlar nasılsınız?
bende pıhltılasma problemı varmış düşüğüm o yüzden olabilirmiş.dr um iğne kullanmam gerektiğini söyledi...bende durumlar böyle..

Canım ya geçmiş olsun senin kaç tane çocugun var onlarda sorun olmadımı bu kan pıhtılaşması... Benimde karnımda öldü 5 aylıktı acaba pıhtılaşma olabilirmi bak yine kafama takıldı ...

Slm kizlar insallah iyisinizdir Defnem insallah guzel haberler aliriz benim adetim bu hafta persembe gunu gorunuyr ama ben gecen hafta carsmba kan testi yaptirdim bete hcg negatif cikti acaba iliskiden bir hafta sonra hamilelik belli olur mu yoksa adetin gecmesimi lazim yani iliski uzerinden 15 gun gecmesimi lazim benim bel goguz ve kasik agrilam devam ediyr 3 gune kadar ne agris belli olck acaba eczaneden gebelik testi alip yapsam 3 gun kala cikar mi acep ahhh ah defnem mevlam neylerse guzel eyler insallah sana bir erkek bana bir kiz eyler

Allahim bizede nasip eder insallah takviyelere gelince benim esim hic birini yapmaz ne yapmamlazim bu adami keciboynuzu pekmezini almistim kullanamadi caksirida kullanmaz kesin 2 senem kaldi denemem icin cok heycanliyim 2 ay kalsa nasil olurum aceba ginjin bacim sen nasilsin

Allaha sukur ben iyiyim canim sen nasilsin? 1 haftada bence kanda gozukmez canim en az 15 gun olmasi lazim diye biliyorum ben. Bende hic bir belirti yok dun benim ov testlerinin yaninda gelen gebelik testleriyle yaptim tek cizgi cikti idrardan gozukmedi yani ama ben umutsuzum hamile oldugumu sanmiyorum bakalim dedigin gibi rabbim neylerse guzel eyler..

Şimdilik iyi gidiyor ara ara bulantım oluyor haksizlik oluyor ama idare ediyorum bakalım ne olacak bende şimdiden meraktayım. Sen ne yapıyon nasıl gidiyor?

Bende iyi gibiyim iştahım çok fazla şimdiden böyleyse diyorum ilerde nasıl olacam bakalım agız tadım çok kötü kızımda demir tadı hissederdim bunda agzım zehir gibi hep acı neden bilmiyorum yarın kontrolüm var birdaha görecem bebeğimi

Defnem tornodo lenarin hadi az kaldı güzel haberlerinizi bekliyorum adet gunu gelmeden testlerde çıkmıyor kızlar o gün yaptırın test bence

Canım ya geçmiş olsun senin kaç tane çocugun var onlarda sorun olmadımı bu kan pıhtılaşması... Benimde karnımda öldü 5 aylıktı acaba pıhtılaşma olabilirmi bak yine kafama takıldı ...

canım bır kızım var onda sorun yasamadım.simdi bir düşüğüm ve bir kimyasalım oldu sonrasında öğrendim işte.sende yaptır bence gec kalma...

Defnem tornodo lenarin hadi az kaldı güzel haberlerinizi bekliyorum adet gunu gelmeden testlerde çıkmıyor kızlar o gün yaptırın test bence

sağol canım benim ben dayanamadım idrardan baktım ama çıkmadı idrardan en az 10 gün geçmesi gerekiyor yoksa çıkmıyor diye biliyorum. kan testinde daha adete 4 5 gün varken çıkıyor diye biliyorum of dayanamıcam gidip kan testi mi yaptırsam :44:

canım bır kızım var onda sorun yasamadım.simdi bir düşüğüm ve bir kimyasalım oldu sonrasında öğrendim işte.sende yaptır bence gec kalma...

Canım benim iki tane çocugum var doktorum ebru saraçtı o test yapmaa gerek olmadıgı söyledi... Bilmiyorum ya kafam çok karışık ne yapacagımı bilmiyorum....

Bi şekilde eşini ikna etcen ağzından gir burnundan çık. Bende idare ediyorum sabahları bulantım oluyor onun hAricinde pek bir durum yok. Sen nasılsın? Çokta bekleme deneme için

Benimde iştahım çok açık. Ama ne tatlı nede ekşi şeyler hoşuma gitmiyor ikisinin ortası yada tuzlu şeyleri seviyorum. Benim 6+3 oldu cumaya kalp atışlarını duymaya gitcem senin ne kadar oldu?

KIZLAR BILDIGINIZ UZERE YUM TAKIBI ICIN ILK CUMARTESI MUAYENEM VARDI. SATIM 29.03.2014, caksiri aktarda basinda bekleyerek cektirdim, keciboynuzu ozu aldim, aktarim caksir tozunu eleyerek keciboynuzu ozune karistir demisti. Kocam cinkoyu birakti, evicap ve bu caksirli keciboynuzu ozu kullaniyor genelde uyumada once iki tatli kasigi. Bende sadece folikasit.
Diyet fln yapmiyoruz karbonatli suyu evde ben iciyorum esim saka iciyo eve saka aliyoruz birde madensuyu...

KIZLAR SOK geciriyorum suanda...
Cumartesimuayenede sol kasigimda 3 yum. Biri 8mm biri 11mm biri 13 mm. Doktorum bunlardan biri iyice gelisicek bu aksam bi iliski yapin spermler duzenli olsun, sali bir iliski sonra cat ignesi vuradabiliriz yada takip edip kendi catlasin diye bekleriz pazartesi yine gel kontrole usgden dedi..
Cumartesi aksam muayenedeb 10 saat sonra kasigimda sanci ve arkasindan wcde uzayan akinti!!! Neyse o gece iliski oldu.
Bu sabah usgden bakti doktor SOL da yumurtalardan iki tanesi var biri yokolmus. Birtanesi 15mm digeri 8mm. Doktorun bile siniri bozuldu bunlar niye buyumemis ki dedi, sonrada goruntuleri hic saglikli diil kistik yapida gibi dedi.
Sonra SAG yum. dondu ve 3 yum. orda olusmus!!! Iki yumurtaligimda bu ay aktif....

FAZLA FAZKA YUMURTALANMISIM ve bu iyi degilmis, bu ay es gecilecek gibi duruyo dedi.
Bana MATOFIN 500MG XR verdi,bu diyabetik ilaci ama yan etkisi yum. gelisimini hizlandirma dedi. Gerekirse bir aya kdr kullanirsin dedi.
SIMDI, bu ilac yan etki olarak ishal kusma istah kaybi yapiyomys. Ben bir senede 10 kg aldim isi biraktiktan sonra. Ama boyum iyi, hala 36-38 beden giyorumyani cok zayiftim simdi iyiyimgibi.
Beslenme uzmanina gidiyorum, sadece kilo icin degil alerjilerim icinde... Fakat jinekologum bugun diyeti birak vucudunu strese sokmus olabilirsin dedi. Bu ilac da istahini kesebilir dikkat et duzenli beslen ac kalma dedi.
O da sok oldu cunku yakin takip eden bir doktor ve benim ne boyle bi sorunum oldu nede adet duzensizligim... ACABA SU CAKSIR SUYU CAKSIR KOKU TOZU KECIBOYNUZU FLN MI YAPTI? CUNKU BEN ZATEN DUZENLI YUMURTLUYODUM BUNLARDA ARTIRDI MI?
Moralim altustu soktayim, carsamba bakalim yinede dedi, hazirana kdr bu sekilde sadece takip ve matofin kullanirsin ama sonra gerekirse baska turlu bir tedavi yapariz dedi. Ne gibi dedim ben cok dogru bulmuyorum ama mecbur kalinan durumlarda bazi hormon tedavileri iyi sonuc veriyo bakalim hazirana kdr dedi.
BU DURUMA BENZER BISI YASAYAN VAR MI ARANIZDA? YADA BANA AKIL FIKIR VERECEK?

slm kızlar nasılsınız?
bende pıhltılasma problemı varmış düşüğüm o yüzden olabilirmiş.dr um iğne kullanmam gerektiğini söyledi...bende durumlar böyle..
Kiyamam eylulum hic aksatma kullan ignelerini ilaclarini ve inan simdi farkedilmesi cok guzel dogumda bile komplikasyonlara sebep oluyor kan pihtilasmasi caniminici, Insalllah gecicek, rahat ol.

Canim tornadomm iliskiden en az 15 gun sonra kanda cikar cok erken davranmissin biraz daha sabret canim benim.

Defnem bebegimmm rahat ol sabirli ol test mest yapma kafani oyalicak bisiler bul nolur.
Adet gununu bekle ertesi gun kan ver birtanecimm, bide gercekten rahat ol, stres bazen dollenmis yumurtayi etkliyo daha adet gecmeden.

ya latif

Şimdilik iyi gidiyor ara ara bulantım oluyor haksizlik oluyor ama idare ediyorum bakalım ne olacak bende şimdiden meraktayım. Sen ne yapıyon nasıl gidiyor?

NE GUZEL YAZMIS DARISI SIZE INSALLAH guzel anneler.
Yalniz cinsel perhiz burda da onemini ortaya cikarmis ona dikkat ettim.

ya latif

Canim inanki cok sasirdim 3 yum ve ikisi kayboluyor gercekten cok ilginc. Aldigin takviyelerin tabiki yum olusum ve gelisimine cok etkisi var ben cok inaniyorum buna. Hakkinda hayirlisi demekki buymus canim yilmadan tedavine devam et insallah rabbim sana bir erkek evlat nasip etsin. Haklisin kendime stres yapmamam lazim ama malum evdeyim kizda okulda bebek vardir diye temizlikte yapamiorum boyle nolacak bilmiorum canim bakalim adetimin gunu gecerse kan testi yaptircam artik..

Sence icmesem mi bu takviyeleri bi daha? suanda 5 yumurtam var ikisi soldan ucu sagdan...
Ruhhastasi bi durum...

ya latif

At kendini disari yada kitap oku film seyret is mis yapma sakinn birtanecim ama kafanida dagitmaya calis, cok zor tahmin ediyorum devamli vucudunu dinliyorsun ama nw bilim pasta borek corek yap mutfakta oyalan yada afilli yemekler fln yap ahahhahhh beynini oyalicak bisilere dadan....

ya latif

Ahh kizlar ah kan tahlilim negatifti adetime 2 gun var suan belim kasiklarim cok agriyr sanki adet olackmisim gibi sanki karnim sis ve midemde bulanyo umitlerim kayboluyor hajile olan birinde bu belirtiler olyrmuydu ??? Oglumda hic hatirlamyrm nedersiniz yeni hamileler sizde ne belirtiler vardi ?

canımbu yazıyı hatırlıyorum.baya bir eski.ama yapılanlar mantıklı.ben de bundan 8-9 ay önce doğulu,sanırım ağrılıydı bir hasta yakınımızın dediği yöntemden bahsetmiştim.yine bir hemşire arkadaşım gebelik planlıyodu ve onun da 2 kızı var.bu ağrılı hanım benim karnımdakinin cinsiyetini sordu ve3.kızım deyince ben sana erkek yöntemi öğreteyim dedi ve ADET SONRASI15.GÜNE KADAR PZRTSİ,ÇRŞMBA,CUMA SÜREKLİ İLİŞKİYE GİR AMA 15.GÜNDEN İTİBAREN KORUNUN DEDİ.BİR DE ALLAHIM SALİH ERKEK EVLAT NASİP ET DİYE DUAEDİLECEK.BU GÜN O HEMŞİRE ARKADAŞIMIN OĞLU OLACAĞINI ÖĞRENDİM.bu yöntemi uygulayarak hamile kalmıştı 5.ayında.ben dener miydim bilmiyorum.ama o denedi ve oldu.tesadüf te olabilir.paylaşmak istedim.ama kadın çok iddialı konuşmuştu.hatta bu yöntemi bilmeyip 3 kız yaptığım için beni bıyık altından kınamıştı.

Kan testi mi yaptirdin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…