- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.781
NE GUZEL YAZMIS DARISI SIZE INSALLAH guzel anneler.
Yalniz cinsel perhiz burda da onemini ortaya cikarmis ona dikkat ettim.
ya latif
canımbu yazıyı hatırlıyorum.baya bir eski.ama yapılanlar mantıklı.ben de bundan 8-9 ay önce doğulu,sanırım ağrılıydı bir hasta yakınımızın dediği yöntemden bahsetmiştim.yine bir hemşire arkadaşım gebelik planlıyodu ve onun da 2 kızı var.bu ağrılı hanım benim karnımdakinin cinsiyetini sordu ve3.kızım deyince ben sana erkek yöntemi öğreteyim dedi ve ADET SONRASI15.GÜNE KADAR PZRTSİ,ÇRŞMBA,CUMA SÜREKLİ İLİŞKİYE GİR AMA 15.GÜNDEN İTİBAREN KORUNUN DEDİ.BİR DE ALLAHIM SALİH ERKEK EVLAT NASİP ET DİYE DUAEDİLECEK.BU GÜN O HEMŞİRE ARKADAŞIMIN OĞLU OLACAĞINI ÖĞRENDİM.bu yöntemi uygulayarak hamile kalmıştı 5.ayında.ben dener miydim bilmiyorum.ama o denedi ve oldu.tesadüf te olabilir.paylaşmak istedim.ama kadın çok iddialı konuşmuştu.hatta bu yöntemi bilmeyip 3 kız yaptığım için beni bıyık altından kınamıştı.
Evet ama taaa gecen hafta carsamba yani adetime 8 gun varken saglikli bir sonuc olur mu acaba cunku 3 haftalikken bile belli oluyr kanda diye okumustum
Kız cinsel perhiz ne alaka? Bu arada benim genelde hep 5-7 yum olur ama biri ilerler bu normal bir durum. Doktorumda aynı şeyi demişti baya doğurgansın ama tabiki bir yumurta ilerler. İşte bundan önceki bendede kalitesiz oldu çatladı hatta döllendi ama rahime tutunamadı. Seninde öyle olabilir
Gijnijimmm ciddimisin? Benim doktorum hic begenmedi bu durumu canarkadasim canim arkadasim Allah rizasi icin tum anlattiklarima istinaden bi yorum yap. Satim 29 mart niye doktor bu cok yumurtalari fln kotuye yormus olabilir? Bu ilaci kullaniyim dimi? Sence bu ay cat ignesi olabilme sansim hala var midir gelisir mi bitanesi? Ahhh birtanecik gijnijimm moralim duzeldi bende heray oluyor dedigini okudugumdan beri
ya latif
Evet canım bende her ay oluyor çoğu zaman yazmışımdırda eskilerden öyle hatırlıyorum. Canım ilaç için birşey diyemiycem bana doktor herhangi bir ilaç vermemişti yumların resmi var hatta boy boy da buraya atamıyorum yoksa atardım gör diye. Çatlama olabilir ben kasımda doktora gittim 8 yum vardı doktor dedi çok yum var hangisiöçatlar kestiremem erkek özellikleistiyorsun diye 1 ay bekle dedi aralıkta gittim 5 yum oluşmuştu 3 sağ 2 sol sağda birtane ilerledi hamile kaldım kimyasal oldu düşük yaptığım zaman gittim düşüğr rağmen 7 yum vardı doktor bekleyelim yine dedi temiz kan gelsin sonra şubatta gittim 5 yum vardı iğne ile iki tAnesi ilerledi ama soldaki tam gelişmedi çünkü iğneleri tüp bebek gibi sanıp salak gibi karnımdan yapmışım :) oysa kalçadan olmalıymış sağdaki gelişti çat iğnesi oldum çatladı şimdiki durumu biliyorsun. Tek üzüldüğüm nokta ikiz olsun diye okadar iğne yaptım boşuna hemde kuruluk yaptı(
Kız cinsel perhiz ne alaka? Bu arada benim genelde hep 5-7 yum olur ama biri ilerler bu normal bir durum. Doktorumda aynı şeyi demişti baya doğurgansın ama tabiki bir yumurta ilerler. İşte bundan önceki bendede kalitesiz oldu çatladı hatta döllendi ama rahime tutunamadı. Seninde öyle olabilir
Ahhh gijnijim icim ferahladi, peki benim doktorum niye bunu garipsedi ki bu kdr korkuttu dehsete dusurdu bixi karikoca .yani sende sagli sollu yumurtluyosun♥♥♥ Allahimmm o gobusundekini saglikla kolaylikla frrahlikla kucaklamayi nasip etsin, pipisiyle dogsun sunnetini askerligini dugununu babaligini gorun Insalllaaah canim arkadasim. Carsamba gidiyim iyice bi konusucam bi dahada korkitmasin bizi, bu ayi es geceriz bi dahaki aya desin deli kadin ya odumuz koptu sabah sabah...
ya latif
Cinsel perhiz en az 4 gun en fazla 5 6 gun erkegin bosalmamasi, yani sık degil seyrek iliski, buradaki tabirle tek iliski gibi :-D
ya latif
Canım ya korkma benim doktorum gayet doğal karşılamıştı kız beğenmeseniz gel benim doktora acıbademde çalışıyor özel yeride bAhçelievlerde. Dilerim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. İnan hiçbir yönteme olmasada dualara güvenmek bile bize yeter
Bizim 5 günlük cinsel perhiz vardı bence bu önemli
Ayyy gijnijim bende acibademin yesilkoydeki hastanesune gidiyorum, international hospital. Cunku 4 yasindan beri hep bu hastaneye gidiyirum tum dosyalarim kayitlarim orda birde inan butun doktorlar 20 25 senelik hepsi tanidik aile gibi bi telefonla tatil gece demeden yakinimizda. Bende buranin en iyilerinden birine gidiyorum, esim erkek doktordan rahatsiz oldugu icin kadin dojtorum. Aslinda bi prof var en iyisi o, en kucuk kardesime hamileyken annem cok sikinti yasamisti bi tek o prof mukemmel bi tedaviyke saglikla hemde normal dogumla dunyaya getirdi kardesimi ama esim istemiyo... Bide bu kadin her turlu takip yonlendirme yapiyo...
Sen bana yazsana seninkinin adini, maslak acibademde de var bi kadindogumcum ara ara onada gittim rutin kontroller icin belki seninkide tanidiktirr kiz bacim nolur seninkinide soyle bana lazim olur hamile de kalsam arada baska doktora gorunmekte fayda var boyke durumlarda....
EN DOGRUSUNU YAPMISIN BIRTANECIM 5 GUN MUKEMMEL! insalllaaaah geliyo pipili
ya latif
doktorları anlamkta güçlük çekiyorum zaten canım..bence başka bir dr daha git durumunu söyle zaten onlara göre bir şey yok...Canım benim iki tane çocugum var doktorum ebru saraçtı o test yapmaa gerek olmadıgı söyledi... Bilmiyorum ya kafam çok karışık ne yapacagımı bilmiyorum....
KIZLAR BILDIGINIZ UZERE YUM TAKIBI ICIN ILK CUMARTESI MUAYENEM VARDI. SATIM 29.03.2014, caksiri aktarda basinda bekleyerek cektirdim, keciboynuzu ozu aldim, aktarim caksir tozunu eleyerek keciboynuzu ozune karistir demisti. Kocam cinkoyu birakti, evicap ve bu caksirli keciboynuzu ozu kullaniyor genelde uyumada once iki tatli kasigi. Bende sadece folikasit.
Diyet fln yapmiyoruz karbonatli suyu evde ben iciyorum esim saka iciyo eve saka aliyoruz birde madensuyu...
KIZLAR SOK geciriyorum suanda...
Cumartesimuayenede sol kasigimda 3 yum. Biri 8mm biri 11mm biri 13 mm. Doktorum bunlardan biri iyice gelisicek bu aksam bi iliski yapin spermler duzenli olsun, sali bir iliski sonra cat ignesi vuradabiliriz yada takip edip kendi catlasin diye bekleriz pazartesi yine gel kontrole usgden dedi..
Cumartesi aksam muayenedeb 10 saat sonra kasigimda sanci ve arkasindan wcde uzayan akinti!!! Neyse o gece iliski oldu.
Bu sabah usgden bakti doktor SOL da yumurtalardan iki tanesi var biri yokolmus. Birtanesi 15mm digeri 8mm. Doktorun bile siniri bozuldu bunlar niye buyumemis ki dedi, sonrada goruntuleri hic saglikli diil kistik yapida gibi dedi.
Sonra SAG yum. dondu ve 3 yum. orda olusmus!!! Iki yumurtaligimda bu ay aktif....
FAZLA FAZKA YUMURTALANMISIM ve bu iyi degilmis, bu ay es gecilecek gibi duruyo dedi.
Bana MATOFIN 500MG XR verdi,bu diyabetik ilaci ama yan etkisi yum. gelisimini hizlandirma dedi. Gerekirse bir aya kdr kullanirsin dedi.
SIMDI, bu ilac yan etki olarak ishal kusma istah kaybi yapiyomys. Ben bir senede 10 kg aldim isi biraktiktan sonra. Ama boyum iyi, hala 36-38 beden giyorumyani cok zayiftim simdi iyiyimgibi.
Beslenme uzmanina gidiyorum, sadece kilo icin degil alerjilerim icinde... Fakat jinekologum bugun diyeti birak vucudunu strese sokmus olabilirsin dedi. Bu ilac da istahini kesebilir dikkat et duzenli beslen ac kalma dedi.
O da sok oldu cunku yakin takip eden bir doktor ve benim ne boyle bi sorunum oldu nede adet duzensizligim... ACABA SU CAKSIR SUYU CAKSIR KOKU TOZU KECIBOYNUZU FLN MI YAPTI? CUNKU BEN ZATEN DUZENLI YUMURTLUYODUM BUNLARDA ARTIRDI MI?
Moralim altustu soktayim, carsamba bakalim yinede dedi, hazirana kdr bu sekilde sadece takip ve matofin kullanirsin ama sonra gerekirse baska turlu bir tedavi yapariz dedi. Ne gibi dedim ben cok dogru bulmuyorum ama mecbur kalinan durumlarda bazi hormon tedavileri iyi sonuc veriyo bakalim hazirana kdr dedi.
BU DURUMA BENZER BISI YASAYAN VAR MI ARANIZDA? YADA BANA AKIL FIKIR VERECEK?
Kiyamam eylulum hic aksatma kullan ignelerini ilaclarini ve inan simdi farkedilmesi cok guzel dogumda bile komplikasyonlara sebep oluyor kan pihtilasmasi caniminici, Insalllah gecicek, rahat ol.
Canim tornadomm iliskiden en az 15 gun sonra kanda cikar cok erken davranmissin biraz daha sabret canim benim.
Defnem bebegimmm rahat ol sabirli ol test mest yapma kafani oyalicak bisiler bul nolur.
Adet gununu bekle ertesi gun kan ver birtanecimm, bide gercekten rahat ol, stres bazen dollenmis yumurtayi etkliyo daha adet gecmeden.
ya latif
Amin gijnijimmm, ben hem kendim icin hemde senin memnuniyetini referans alarak ihtiyaci olan arkadaslarim icin adini not aldim. Saol canim benim, sende tez vakitte mujdeni al karikoca saglikla bekleyim oglusunuzu insallahCanım benim yıllardır tanıdığın güvendiğim bir doktorumuz vardı çok severdim kendisini. 'taki kıbrıs meselesinde bize kazık atana kadar anladımki insanlara güven kalmamış. Sonra bu mualla hanım var dediler erkek bebek için takip yapıyor vs ona gittim çok hoş biri yaşıda büyük tecrübeli baya bahçelievler acıbademde çalışıyor mualla vural eşi cerrahpaşada kardiolog kızıda jinekolog aile boyu doktorlar. Benim eşimde erkek doktora izin vermiyor bu doktoru çok sevdim düşün çat iğnesi çat saati bile muane etti beni hiç yok olmaz demedi ama gerisi Allaha kalmış nasip herşey. Herzaman arkadaşların sorduğu şeyleride sordum hep cevap verdi sağolsun. Aklında bulunsun gün gelir lazım olur belki. İnşallah ALLAH gönlüne göre versin seninde çok beklemeden hamiş olursun
doktorları anlamkta güçlük çekiyorum zaten canım..bence başka bir dr daha git durumunu söyle zaten onlara göre bir şey yok...
benjual canım düzenli ovulasyonu olanların bu takviyeleri kullanmaları cok mantıklı değil bence bırak sen onları eşin devam etsin.YUm lar konusundada benım de once 2 yumurtam vardı sağda ıkısıde 14 mm dı saonrakı gıttıgımde bırı kaybolmuştu bence sıkıntı etme kendını dınle...eger için rahat etmeyeceksede bu ay es geç canımmm...rabbim yardımcın olsun...
bende iğne ilaç devam işte. İnş bu ay hamile kalırımda boşuna iğne olmuş olmam...aminn
günaydınngünaydin herkese.ben geldim yogun günleri atlattim.bugün listeyi güncelleyim biraz.bakiyim bi ne degisiklikler var.
desteğin için tşkr ederim bitanemmm...gelecek elbet yavru kuşummm...Amin gijnijimmm, ben hem kendim icin hemde senin memnuniyetini referans alarak ihtiyaci olan arkadaslarim icin adini not aldim. Saol canim benim, sende tez vakitte mujdeni al karikoca saglikla bekleyim oglusunuzu insallah
Eylulum cok haklisin keske hic baslamasaydim, cok buyuk hata ettim, bosu bosuna bu kdr takviye bilmem ne kullanmis oldum...
CANIM BENIM guzel arkadasim, geliyor Insallah en kisa zamanda bebisin, inan bosuna degil her iste vardir Rabbimin bir takdiri... Guzel dusun birtanecim, duani et icini ferah tut Insallah canim benim insallah yakinda mujdeni alirsin.
ya latif
simdi listedeki degisiklikler. gijnij hamile, bejnubal sat : 29 mart, apranxx beklemede baska var mi eklenecek arkadaslar yardim edin.eylülüm senin sat neydi?
günaydin herkese.ben geldim yogun günleri atlattim.bugün listeyi güncelleyim biraz.bakiyim bi ne degisiklikler var.
simdi listedeki degisiklikler. gijnij hamile, bejnubal sat : 29 mart, apranxx beklemede baska var mi eklenecek arkadaslar yardim edin.eylülüm senin sat neydi?
GUNAYDIN SULTncimmm ozledik seni
Benim bildigim baska yok galiba, defne ve tornado beklemedeler az kaldi..
ya latif
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim 2013[/td]
[td]17 Ekim aksam ve 18 ekim 17.00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet:kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim 2013[/td]
[td]19 Ekim 09.00 ve 17.00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet:kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar0606[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]13 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olvido_ank[/td]
[td]29[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]16 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubaelif[/td]
[td]30[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]26 Ocak[/td]
[td]7 Subat[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foroverhayat[/td]
[td]32[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]17,18,19 Subat[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulungulu[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]25 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gijnij[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]22 Subat[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bejnubal[/td]
[td]27[/td]
[td]...[/td]
[td]29 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]35[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]16,18 Mart[/td]
[td]11.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tornado111[/td]
[td]30[/td]
[td]1 oglan[/td]
[td]15 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]2.deneme olacak[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnem34[/td]
[td]inatla 27 yasinda[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Nisan´da deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade123[/td]
[td]38[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel_2858[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Mayis´ta deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?