Süper Anneler - 2011

NE GUZEL YAZMIS DARISI SIZE INSALLAH guzel anneler.
Yalniz cinsel perhiz burda da onemini ortaya cikarmis ona dikkat ettim.

ya latif

Kız cinsel perhiz ne alaka? Bu arada benim genelde hep 5-7 yum olur ama biri ilerler bu normal bir durum. Doktorumda aynı şeyi demişti baya doğurgansın ama tabiki bir yumurta ilerler. İşte bundan önceki bendede kalitesiz oldu çatladı hatta döllendi ama rahime tutunamadı. Seninde öyle olabilir

Canım bu yazıyı eskilerden elna bana faceden yazdı paylaşmadan edemedim neticede hepimiz aynı yoldayız. Birde inan herkes kendince okadar çok yöntem bulmuşki insan neyi deneyecek neye yetişecek şaşıyor. Bakalım bizim bu tutarsa bende yeni bir teori ile gelicem. Ama o ağrılı kadının dediği herkeste tutmaz çünkü yum günü diye kesin olan bir durum var herkesin aynı günde oluşmaz yada çatlamazki onunki öyle denk gelmiş herkeste aynı sanıyor.

Evet ama taaa gecen hafta carsamba yani adetime 8 gun varken saglikli bir sonuc olur mu acaba cunku 3 haftalikken bile belli oluyr kanda diye okumustum

Canım benim ozaman çıkmaz neden kendini strese koydunki hamilelik belirtisi adet belirtisi ile aynı bazı kişilerde oda olmaya bilir. Ben günüme 3 gün kala yaptım idrarda çıktı kandada 1 gün kala yaptım çıktı sende bir iki gün önceden kanda yap bari

Gijnijimmm ciddimisin? Benim doktorum hic begenmedi bu durumu canarkadasim canim arkadasim Allah rizasi icin tum anlattiklarima istinaden bi yorum yap. Satim 29 mart niye doktor bu cok yumurtalari fln kotuye yormus olabilir? Bu ilaci kullaniyim dimi? Sence bu ay cat ignesi olabilme sansim hala var midir gelisir mi bitanesi? Ahhh birtanecik gijnijimm moralim duzeldi bende heray oluyor dedigini okudugumdan beri

ya latif

Evet canım bende her ay oluyor çoğu zaman yazmışımdırda eskilerden öyle hatırlıyorum. Canım ilaç için birşey diyemiycem bana doktor herhangi bir ilaç vermemişti yumların resmi var hatta boy boy da buraya atamıyorum yoksa atardım gör diye. Çatlama olabilir ben kasımda doktora gittim 8 yum vardı doktor dedi çok yum var hangisiöçatlar kestiremem erkek özellikleistiyorsun diye 1 ay bekle dedi aralıkta gittim 5 yum oluşmuştu 3 sağ 2 sol sağda birtane ilerledi hamile kaldım kimyasal oldu düşük yaptığım zaman gittim düşüğr rağmen 7 yum vardı doktor bekleyelim yine dedi temiz kan gelsin sonra şubatta gittim 5 yum vardı iğne ile iki tAnesi ilerledi ama soldaki tam gelişmedi çünkü iğneleri tüp bebek gibi sanıp salak gibi karnımdan yapmışım :) oysa kalçadan olmalıymış sağdaki gelişti çat iğnesi oldum çatladı şimdiki durumu biliyorsun. Tek üzüldüğüm nokta ikiz olsun diye okadar iğne yaptım boşuna hemde kuruluk yaptı (

Ahhh gijnijim icim ferahladi, peki benim doktorum niye bunu garipsedi ki bu kdr korkuttu dehsete dusurdu bixi karikoca .yani sende sagli sollu yumurtluyosun♥♥♥ Allahimmm o gobusundekini saglikla kolaylikla frrahlikla kucaklamayi nasip etsin, pipisiyle dogsun sunnetini askerligini dugununu babaligini gorun Insalllaaah canim arkadasim. Carsamba gidiyim iyice bi konusucam bi dahada korkitmasin bizi, bu ayi es geceriz bi dahaki aya desin deli kadin ya odumuz koptu sabah sabah...

ya latif

Cinsel perhiz en az 4 gun en fazla 5 6 gun erkegin bosalmamasi, yani sık degil seyrek iliski, buradaki tabirle tek iliski gibi :-D

ya latif

Canım ya korkma benim doktorum gayet doğal karşılamıştı kız beğenmeseniz gel benim doktora acıbademde çalışıyor özel yeride bAhçelievlerde. Dilerim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. İnan hiçbir yönteme olmasada dualara güvenmek bile bize yeter

Bizim 5 günlük cinsel perhiz vardı bence bu önemli

Ayyy gijnijim bende acibademin yesilkoydeki hastanesune gidiyorum, international hospital. Cunku 4 yasindan beri hep bu hastaneye gidiyirum tum dosyalarim kayitlarim orda birde inan butun doktorlar 20 25 senelik hepsi tanidik aile gibi bi telefonla tatil gece demeden yakinimizda. Bende buranin en iyilerinden birine gidiyorum, esim erkek doktordan rahatsiz oldugu icin kadin dojtorum. Aslinda bi prof var en iyisi o, en kucuk kardesime hamileyken annem cok sikinti yasamisti bi tek o prof mukemmel bi tedaviyke saglikla hemde normal dogumla dunyaya getirdi kardesimi ama esim istemiyo... Bide bu kadin her turlu takip yonlendirme yapiyo...
Sen bana yazsana seninkinin adini, maslak acibademde de var bi kadindogumcum ara ara onada gittim rutin kontroller icin belki seninkide tanidiktirr kiz bacim nolur seninkinide soyle bana lazim olur hamile de kalsam arada baska doktora gorunmekte fayda var boyke durumlarda....

EN DOGRUSUNU YAPMISIN BIRTANECIM 5 GUN MUKEMMEL! insalllaaaah geliyo pipili

ya latif

Canım benim yıllardır tanıdığın güvendiğim bir doktorumuz vardı çok severdim kendisini. 'taki kıbrıs meselesinde bize kazık atana kadar anladımki insanlara güven kalmamış. Sonra bu mualla hanım var dediler erkek bebek için takip yapıyor vs ona gittim çok hoş biri yaşıda büyük tecrübeli baya bahçelievler acıbademde çalışıyor mualla vural eşi cerrahpaşada kardiolog kızıda jinekolog aile boyu doktorlar. Benim eşimde erkek doktora izin vermiyor bu doktoru çok sevdim düşün çat iğnesi çat saati bile muane etti beni hiç yok olmaz demedi ama gerisi Allaha kalmış nasip herşey. Herzaman arkadaşların sorduğu şeyleride sordum hep cevap verdi sağolsun. Aklında bulunsun gün gelir lazım olur belki. İnşallah ALLAH gönlüne göre versin seninde çok beklemeden hamiş olursun

Canım benim iki tane çocugum var doktorum ebru saraçtı o test yapmaa gerek olmadıgı söyledi... Bilmiyorum ya kafam çok karışık ne yapacagımı bilmiyorum....
doktorları anlamkta güçlük çekiyorum zaten canım..bence başka bir dr daha git durumunu söyle zaten onlara göre bir şey yok...

benjual canım düzenli ovulasyonu olanların bu takviyeleri kullanmaları cok mantıklı değil bence bırak sen onları eşin devam etsin.YUm lar konusundada benım de once 2 yumurtam vardı sağda ıkısıde 14 mm dı saonrakı gıttıgımde bırı kaybolmuştu bence sıkıntı etme kendını dınle...eger için rahat etmeyeceksede bu ay es geç canımmm...rabbim yardımcın olsun...
bende iğne ilaç devam işte. İnş bu ay hamile kalırımda boşuna iğne olmuş olmam...aminn

Amin gijnijimmm, ben hem kendim icin hemde senin memnuniyetini referans alarak ihtiyaci olan arkadaslarim icin adini not aldim. Saol canim benim, sende tez vakitte mujdeni al karikoca saglikla bekleyim oglusunuzu insallah

Eylulum cok haklisin keske hic baslamasaydim, cok buyuk hata ettim, bosu bosuna bu kdr takviye bilmem ne kullanmis oldum...
CANIM BENIM guzel arkadasim, geliyor Insallah en kisa zamanda bebisin, inan bosuna degil her iste vardir Rabbimin bir takdiri... Guzel dusun birtanecim, duani et icini ferah tut Insallah canim benim insallah yakinda mujdeni alirsin.

ya latif

simdi listedeki degisiklikler. gijnij hamile, bejnubal sat : 29 mart, apranxx beklemede baska var mi eklenecek arkadaslar yardim edin.eylülüm senin sat neydi?

günaydin herkese.ben geldim yogun günleri atlattim.bugün listeyi güncelleyim biraz.bakiyim bi ne degisiklikler var.
günaydınn

desteğin için tşkr ederim bitanemmm...gelecek elbet yavru kuşummm...
simdi listedeki degisiklikler. gijnij hamile, bejnubal sat : 29 mart, apranxx beklemede baska var mi eklenecek arkadaslar yardim edin.eylülüm senin sat neydi?

canım benım sat 25 mart.Batı sorma cunku kimyasaldan sonra döngüm değişebilir...yumdan sonra yazarız inş...

bugun güzel bir haber bekliyorum bakalım gelecek mi

günaydin herkese.ben geldim yogun günleri atlattim.bugün listeyi güncelleyim biraz.bakiyim bi ne degisiklikler var.

GUNAYDIN SULTncimmm ozledik seni
Benim bildigim baska yok galiba, defne ve tornado beklemedeler az kaldi..

ya latif

güncelleme yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…