Süper Anneler - 2011

canim ben de özledim ama pek takip edemedim sizi.cocuklara dogum günü partisi yaptim.malum 30 kisi vardi yine partide velhasil bu senede alnimin akiyla atlattim

Hamarat hatunsun valla darisi bana bende goriyim o gunleri InsallahMusait oldugunda menunu paylasirsan cok memnun oluruz caniminici hatta ben senin yerinde olsan blog acarim hepimiz bayila bayila okur lazim oldukca blogdan bakariz
Guzelyorgunluklar bunlar elline koluna saglik.
Allahimmm o guzel prenseslerine upuuzun saglik mutluluk basari bolluk dolu nice nice yaslar nasip etsin...

ya latif

geçmiş olsun darısı bundan sonraki yıllara :))

tesekkür ederim kizlar.menüyü paylasirim tabiki paylasma benim isim

Masallah ellerine saglik suktisim supersin senin esin cok sansli vallahi bacina tac etmesi lazim :))) kiz paylastin bunlarida aramizda hamileler ve hamile adaylari var bak topikce atlar ucaga geliriz alamanyalara :)))) duzenlemek istiyorsan benim sat 8 mart deneme 27 mart ovulasyon gunude 27 mart tek iliski oldu daha hamilemiyim bilmiyorum hic bir belirtide yok kuruluk var sanirim yarin obur gun hasta olurum.

Kizlar saglik ocaginda kan vererek gebelik testi yaptiran var mi? Varsa sonuc ne kadar sonra cikiyor? Ozellerde 1 saat sonra cikiyor devlette bir gun sonra mi? Bileniniz varsa cevap bekliyorum.

keske gelseniz bacim size daha güzellerini yaparim hep beraber bahcede yeriz. senin bilgileri ekliyorum canim birazdan.

güncelleme yapildi

Son düzenleme:
Sultanimmm bu nedir ya MASALLAH SUBHANALLAAH ne becerikli ne maharetli hatunsu helal olsun sana...
Gel beni dinle su blog acma isini ciddiye al. ?.
O rengarenk olan cubuklar nedir sultanim nasil yapiliyor?

ya latif

sagol canim.blog isine zamanim olmaz heralde.o cubuklar kurabiye renklendirip kalipla sekil verdim sadece canim.

güncelleme yapildi

canım benim maşallah sana hamile hamile bu kadar çeşidi yaptın,35 kişininde hakkından geldin bravo sana ...benim minnağımın bir kaç gün sonra doğum günü var acaba dışardamı yapsam diye düşünüyorum...bu işlerle uğraşan insanlar var ,bakalım daha karar vermedim...tatlım...sana yardım edenler oldumu...???canım bende mayısda deneme yapacağım...

canim imkanin varsa disarda yapmak en iyisi.ben burda herseyi kendim yapiyorum her yil.hem istedigim malzemeyide bazen bulamiyorum.mesela gecen sene seker hamuru ile yapmistim pastalari ama hicbiryede satilmiyo burda ve kendim yapmak zorunda kaldim.yardim eden yok maalesef tek basimayim.ama zevk de aliyorum o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…