Süper Anneler - 2011

Sultan ellerine sağlık çok güzeller..Bende şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm çok iyi dedi 3 hafta sonra ikili test icin çağırdı bebişim için ne güzel tam ortada çok güzel yerini almış dedi bu kadar sizler nasılsınız tornado tahlilini çok erkek yaptırmışsın canim bekle idrarla hiç ugraşıp gerilmeyin kanda yaptırın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz...

sagol canim.gözünaydin masallah bebisine insallah sagsalim kucagina alirsin.

CanLARIM cin takvimini unutun IKI CIN TAKVIMIDE TUTMUYO SIMDI BI ARKADASIM GELDI DOKTORDAN %99 onunkide kizmis, hic bir yontemsiz iki cin takvimine gore erkeklerin oldugu ay da yapti eski yontemle yani adet sonrasi iliski 14.unden sobra iliski yok. Onunda kizmis uzulmemis ama ikincide strese gircem deyip durdu onunda ailesinde tek tuk erkek varhep kiz korkuyo...

SIMDI BI DOBEM CIN TAKVIMI HERKESTE TUTUYORDU BU SENE TUM HAMILE KALANLARA BAKINCA BENIM CEVREMDE BU YILIN BEBEKLERINDE TUTMUYO!
O HADISDE YALAN SAHIH DEGIL CUNKU ADET SONRASI ILUSKIYKEDE TUTMUYO KESIN EMINIM.
PEKI SU CAT IGNESI KESIN MI KIZLAR ILLA GENELDE KIZ MI OLUYO?
MESELA YUM TAKIBI+CAT IGNESI SONRA TAM CATLAMA ZAMANI ILUSKI KOCALARA TAKVIYE ALKALI DIYET BOL RADYASYON DENESEK OLMAZ MI?

FOREVERIM CANIM SAGLIKLA GELSIN SAGLIKLA DOGSUN KALBINDEKI KYCAGINDA OLSUN CANIMINICI

ellerıne sağlık....

ya latif

Cin takvimi banada tesaduf geliyor ama hadisi bende dusunuyorum cunku yum aninda deneyip kizi olanda cok diger sekilde yapanlarda da istatistik olarak kizda var oglanda.yani bejnubal isimiz Allah a ol dedikten sonra hersekilde olur.

Cin takvimi banada tesaduf geliyor ama hadisi bende dusunuyorum cunku yum aninda deneyip kizi olanda cok diger sekilde yapanlarda da istatistik olarak kizda var oglanda.yani bejnubal isimiz Allah a ol dedikten sonra hersekilde olur.

Cin takvimi falan yalan Allah in takvmi dogru olan ... su kizi 2 ser 3 er olanlar cabuk tarifi verin bakiyim nasil oldu Rabbimden hayirli saliha bir kizda ben istyrm insallah

sagol canim.blog isine zamanim olmaz heralde.o cubuklar kurabiye renklendirip kalipla sekil verdim sadece canim.

Canım benim eline sağlık hem liste için hemde yaptığın güzel şeyler için. Doğum günü kutlu olsun prenseslerin huzurlu mutlu bir hayatları olsun inşallah.

Canım sana çat iğnesi ile genelde kız oluyor kim dedi? Eskilerden hiç okumadınmı tombulibu, gulyash, teravet, matematik, eylüle bunlar çat iğnesi ile oğlanı bulanlar veaaklıma gelenler. Teravet özellikle tüm yazılarında imkanınız varsa çat iğnesi olun diye yazmış.

Ayben tubisimmm Allah ol diyicek ondan sonra olucak gerisi hep bos...
Ben cin takvimine inanmadığımı söylemiştim çok baktım tutmayanlar çoğunluk ta
Evet haklisin foreverimm cogunluk tutmayan, ama doktorumda benim hastalarimda tutuo dedi, ama kendi analizlerim sonucu tutmadigindan eminim artik, her yontem gibi zaten %50 sabsi var tutanlarda ona denk geliyo....

Gijnijimm daha bi kac haft ONCE burda konustuk hanzadeyle konustuk diye hatirliyorum hatta bende cok israr ettim aynen soyledij matematik teravet diye hatta dedim 2011de bol bol kpnustuk illakicat ignesi diye ama burda gecenlerde tam aksi konusuldu gatta bende israr edince 2011den sonra kim denediyse hep kizi oldu tam tersi dedi..,

ya latif

Fistiklarbide su uyumadan once icilen elma sirkeli suyun tarifini verirmisiniz erkek bbek diyeti icin olan. Sabak karbonatli su oglene dogru limonlu su iciyorum evde hep saka kullaniyoruz birde su aksam icilen ekmasirkeli su nasil hazirlaniyordu?

ya latif

kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledim çok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"

eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...

hepinizi çooookkkkkkk seviyorum

Ne sirkeli suyu kiz vallahi ilk defa duydum ben sirkeli suyu kiz bebek diyetinde var diye biliyorum..

Hadi hayirli ugurlu olsun canimmm apranaximmm nasil mutlu oldum insallah guzel dusun guzel olsun kimyasal diye dusunme canim insallah oglusun yola cikti geliyor oleyyy darisi basima :)))

canımmmmm çok sevindim işallah yükselecek değerin.Rabbim sağlıkla kucsğına almanu nasib etsin.d

Masallah apranax cim darisi isteynlerin basina insallah oglusunu saglikla alirsn kollarina kizlar kiz bebek icin adet bittikten sonra sık iliski birde ovulasyondan sonra 3 gun gectikten sonra olur diyorlar kiz analari yardim etsenize ayol yumurtlama dan sonra 3gun gecince de kiz ihtimali var mi bir akil varin lutfenñnnnnnn

Ne sirkeli suyu kiz vallahi ilk defa duydum ben sirkeli suyu kiz bebek diyetinde var diye biliyorum..

Defneeem ben sana mail atmismiydim elaranin erkek bebek dosyasini?

Kiz diyetinde sabah ac karnina var erkekdiyetinde de var cunku elma sirkesi ogleden sonra aksamustu Muthis alkaliii yapiyor bebegim, bak simdi biri yazar tarifi gecmiste cok konusuldu vardi ama ben unuttum olcu tam olarak neydi ve ne zaman iciliyordu....

ya latif

AYYY GOZUNAYDIN OLSUN APRANAXIMMM CANIM BIRTANEM SAGLIKLA GELSIN PIPILI PASAN BU MUJDE EVINIZE BOLLUK BEREKET MUTLULUK VE ERKEK BEBISINIZI OGLUNUZU GETIRSIN♥♥♥ darisi hepimizin basina

ya latif

Canim aynen oyle birde denermisin bilmiyorum asidik vajinal dusda yapabilirsin:) yumurtlama bitimi adete kdr denemeye devam tornadocum hadi insallaaah prenses geliyordur

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…