- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.821
ellerıne sağlık....
Sultan ellerine sağlık çok güzeller..Bende şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm çok iyi dedi 3 hafta sonra ikili test icin çağırdı bebişim için ne güzel tam ortada çok güzel yerini almış dedi bu kadar sizler nasılsınız tornado tahlilini çok erkek yaptırmışsın canim bekle idrarla hiç ugraşıp gerilmeyin kanda yaptırın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Canım inşallah hepimiz icin ...sagol canim.gözünaydin masallah bebisineinsallah sagsalim kucagina alirsin.
canım benim maşallah sana hamile hamile bu kadar çeşidi yaptın,35 kişininde hakkından geldin bravo sana ...benim minnağımın bir kaç gün sonra doğum günü var acaba dışardamı yapsam diye düşünüyorum...bu işlerle uğraşan insanlar var ,bakalım daha karar vermedim...tatlım...sana yardım edenler oldumu...???canım bende mayısda deneme yapacağım...
ellerıne sağlık....
Sultan ellerine sağlık çok güzeller..Bende şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm çok iyi dedi 3 hafta sonra ikili test icin çağırdı bebişim için ne güzel tam ortada çok güzel yerini almış dedi bu kadar sizler nasılsınız tornado tahlilini çok erkek yaptırmışsın canim bekle idrarla hiç ugraşıp gerilmeyin kanda yaptırın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Cin takvimi banada tesaduf geliyor ama hadisi bende dusunuyorum cunku yum aninda deneyip kizi olanda cok diger sekilde yapanlarda da istatistik olarak kizda var oglanda.yani bejnubal isimiz Allah a ol dedikten sonra hersekilde olur.
sagol canim.blog isine zamanim olmaz heralde.o cubuklar kurabiye renklendirip kalipla sekil verdim sadece canim.
CanLARIM cin takvimini unutun IKI CIN TAKVIMIDE TUTMUYO SIMDI BI ARKADASIM GELDI DOKTORDAN %99 onunkide kizmis, hic bir yontemsiz iki cin takvimine gore erkeklerin oldugu ay da yapti eski yontemle yani adet sonrasi iliski 14.unden sobra iliski yok. Onunda kizmis uzulmemis ama ikincide strese gircem deyip durdu onunda ailesinde tek tuk erkek varhep kiz korkuyo...
SIMDI BI DOBEM CIN TAKVIMI HERKESTE TUTUYORDU BU SENE TUM HAMILE KALANLARA BAKINCA BENIM CEVREMDE BU YILIN BEBEKLERINDE TUTMUYO!
O HADISDE YALAN SAHIH DEGIL CUNKU ADET SONRASI ILUSKIYKEDE TUTMUYO KESIN EMINIM.
PEKI SU CAT IGNESI KESIN MI KIZLAR ILLA GENELDE KIZ MI OLUYO?
MESELA YUM TAKIBI+CAT IGNESI SONRA TAM CATLAMA ZAMANI ILUSKI KOCALARA TAKVIYE ALKALI DIYET BOL RADYASYON DENESEK OLMAZ MI?
FOREVERIM CANIM SAGLIKLA GELSIN SAGLIKLA DOGSUN KALBINDEKI KYCAGINDA OLSUN CANIMINICI
ya latif
Ayben tubisimmm Allah ol diyicek ondan sonra olucak gerisi hep bos...Cin takvimi banada tesaduf geliyor ama hadisi bende dusunuyorum cunku yum aninda deneyip kizi olanda cok diger sekilde yapanlarda da istatistik olarak kizda var oglanda.yani bejnubal isimiz Allah a ol dedikten sonra hersekilde olur.
Evet haklisin foreverimm cogunluk tutmayan, ama doktorumda benim hastalarimda tutuo dedi, ama kendi analizlerim sonucu tutmadigindan eminim artik, her yontem gibi zaten %50 sabsi var tutanlarda ona denk geliyo....Ben cin takvimine inanmadığımı söylemiştim çok baktım tutmayanlar çoğunluk ta
Canım sana çat iğnesi ile genelde kız oluyor kim dedi? Eskilerden hiç okumadınmı tombulibu, gulyash, teravet, matematik, eylüle bunlar çat iğnesi ile oğlanı bulanlar veaaklıma gelenler. Teravet özellikle tüm yazılarında imkanınız varsa çat iğnesi olun diye yazmış.
Fistiklarbide su uyumadan once icilen elma sirkeli suyun tarifini verirmisiniz erkek bbek diyeti icin olan. Sabak karbonatli su oglene dogru limonlu su iciyorum evde hep saka kullaniyoruz birde su aksam icilen ekmasirkeli su nasil hazirlaniyordu?
ya latif
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
hepinizi çooookkkkkkk seviyorum
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
Ne sirkeli suyu kiz vallahi ilk defa duydum ben sirkeli suyu kiz bebek diyetinde var diye biliyorum..
Masallah apranax cim darisi isteynlerin basina insallah oglusunu saglikla alirsn kollarina kizlar kiz bebek icin adet bittikten sonra sık iliski birde ovulasyondan sonra 3 gun gectikten sonra olur diyorlar kiz analari yardim etsenize ayol yumurtlama dan sonra 3gun gecince de kiz ihtimali var mi bir akil varin lutfenñnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?