- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.841
Canim aynen oyle birde denermisin bilmiyorum asidik vajinal dusda yapabilirsin:) yumurtlama bitimi adete kdr denemeye devam tornadocum hadi insallaaah prenses geliyordur
ya latif
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
hepinizi çooookkkkkkk seviyorum
Canım her yöntemde olduğu gibi bu yöntemlede tabiki kızı olan var ama genel olarak erkek olanda var nasılki yum takibi ile tam gününde bile kızı olan varsa buda öyle hem çat iğnesi'nin yıl ile alakası yok açıkçası herşey nasip denemeden hiçbirşeyi bilemeyiz ve her yöntem herkeste tutmuyor
Cok haklisin bacim ama bende yum takibi ve cat ignesine guvenme taraftariyim♥♥♥ kismette ne varsada seve seve kabulum
ya latif
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
Çok güzel bir haber gözün aydın .Güzel düşünmüşsün sürpriz i .inşallah değerin yükselir bizi habersiz bırakma ayy çok sevindim hepimiz hamile kaliyoruz teker tekerkızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
Ovulasyon üç gün sonra hamile kalamazsın ki canım benim ovulosyondan üç gün önce ilişki ve Ovulasyon günü deneme olmayacak ama yumurtanın çatlama gününü bilmen lazım ki iki üç gün öncesine kadar sık ilişki sonra korunmalı sirkeli vajinal duş olmalı denemelerden iki üç gün önce duş a başlıyorsun asidik olman lazım x ler Asidik ortamda daha uzun zaman yaşıyormuş ve gittikleri yol asidik olunca daha dayanıklı oluyorlar anlatabildim mi canım kafana takılan bir şey varmı canımMasallah apranax cim darisi isteynlerin basina insallah oglusunu saglikla alirsn kollarina kizlar kiz bebek icin adet bittikten sonra sık iliski birde ovulasyondan sonra 3 gun gectikten sonra olur diyorlar kiz analari yardim etsenize ayol yumurtlama dan sonra 3gun gecince de kiz ihtimali var mi bir akil varin lutfenñnnnnnn
Canım bizler iyiyiz sende iyisin umarim ...herkes için dua ediyoruz amakızlar bu aralar cok sık giremiyorum takip etmeye calışıyorum gerci;
gijnij bacım inş iyi gidiyordur hamilelik kalp atışlarınından sonra sabırsızlıkla oglan haberinide verirsin inş
defnem inş hayırlı haberlerini verirsin canım
forever canım bebişin iyimiş hersey yolundaymış maşallah inş oglan haberinide verirsin
bejnubal canım sıkma canını masallah en azından fazlasıyla yumurtan oluşuyor ve dominant olan catlar.hadi hayırlısı bakalım inş sende en kısa zamanda haberlerini verirsin.
tubaelif canım inş sende oglusun haberini verirsin hamilelik iyi gidiyordur umarım
sultan masallah yaa ne marifetli hatunsun yaaa ellerine saglık.
tornodo canım kısmet gercekten bu işler yaaa kısmet den ötesine gecilmiyor ama sık ilişki kesinlikle inş seninde bir prensesin olur.
hanzade sende mayısta deneyeceksin sanırım hayırlısı hakkımızda
eylul canım inş bu ay olacak hiç stres yapma gönlünden gecen olur inş
yalel yok hala haberi olan yokmu
bu arada unuttugum kızlar varsa kusura bakmasın
topluca yazdım kızlar kusuru bakmayın herkes kendine iyi baksın ben okuyorum ara ara ama yazmak için cok zaman bulamıyorum bu aralar herkese ayrı ayrı dua ediyorum sizde beni anın dualarınızda.
canım sperm yavş olduğu için ancak ilerlemiştir diyorsun ya düşük ph da erkek spermlerinin o kadar yaşama şansı yok.bence o çattan sonrakı ilşkiden kaldı muhtemelen yumurtası 24 saatten fazla yaşıyor.eskilerden gülyhas da iğne olmadan önce ki yumundan hamiş kalmış nerdeyse 48 saat sonra filan ....Canım birde şunu söyleyeyim ben çat iğnesi yapacağım zaman doktor demiştiki kendini çok iyi gözlemlemen lazım. Bir iki hastam çat iğnesi yaptıktan 24 saat sonra çat olmuşbbenim tahminince şu çat ile iğne olupta kızı olanlar büyük ihtimal erken çat oldu ve onlar geç kaldı çünkü 12 saatten sonra artık erkek bebek ihtimali düşüyor. Yada benim gibi ph yok akıntı yok ondan olmuştur. Ama gulyash ph 5 ve klomen ve çat iğnesi ile oğlu oldu ki klomen kuruluk yapıyor genel olarak. İşte bendede 36 saatten emin olmadığım için ayrıyetten test kullandım ve 36 saatte tekrar yuma baktırdım benim yum 38 de çatladı. Hatta burada bir arkadaşta vardı oda çat iğnesinden 24 saat sonra çat olmuş. Birde biri var burada eskilerden kız için uğraşmış her ay ph ölçtüm 4.5 tu eşinin sperm hızı 15 yuma 2 gün kala sık ilişki olmuş ama öğrendi oğlu olacak. Ben bunuda şuna yordum sperm yavaş olduğu için yuma yetişene kadar yumun tam çatladığı ana denk geldi
sağol tatlım inş olur beimde bu ay...apranaxla yol arkadaşı oluruz....kızlar bu aralar cok sık giremiyorum takip etmeye calışıyorum gerci;
gijnij bacım inş iyi gidiyordur hamilelik kalp atışlarınından sonra sabırsızlıkla oglan haberinide verirsin inş
forever canım bebişin iyimiş hersey yolundaymış maşallah inş oglan haberinide verirsin
bejnubal canım sıkma canını masallah en azından fazlasıyla yumurtan oluşuyor ve dominant olan catlar.hadi hayırlısı bakalım inş sende en kısa zamanda haberlerini verirsin.
tubaelif canım inş sende oglusun haberini verirsin hamilelik iyi gidiyordur umarım
tornodo canım kısmet gercekten bu işler yaaa kısmet den ötesine gecilmiyor ama sık ilişki kesinlikle inş seninde bir prensesin olur.
topluca yazdım kızlar kusuru bakmayın herkes kendine iyi baksın ben okuyorum ara ara ama yazmak için cok zaman bulamıyorum bu aralar herkese ayrı ayrı dua ediyorum sizde beni anın dualarınızda.
Cin takvimi falan yalan Allah in takvmi dogru olan ... su kizi 2 ser 3 er olanlar cabuk tarifi verin bakiyim nasil oldu Rabbimden hayirli saliha bir kizda ben istyrm insallah
Canım benim eline sağlık hem liste için hemde yaptığın güzel şeyler için. Doğum günü kutlu olsun prenseslerin huzurlu mutlu bir hayatları olsun inşallah.
Tuba nasıl gidiyor hamilelik kaç haftalık oldun canım sen ikili test yaptırdınmı merak ettim
sagol canim tesekkür ederim.dualarim sizinle.kızlar bu aralar cok sık giremiyorum takip etmeye calışıyorum gerci;
canim benim 3. kizim geliyo biliyosunben ilk kizimda yöntem denemedim sadece cocuk yapmayaa karar verdik o zaman yum. takibi falan da yapmiyodum.ikinci kizimda zaten büyük kizimi emziriyodum daha yas ilerlemeden pespese büyüsünler diye düsündük aralarinda 1 yas var yani yine yöntem denemedim.bu sefer erkek icin bir cok yöntem denedim yine kiz.yani 3 kiz anasiyim ama sana faydam olmaz heralde.en iyisi kibrisa gidip cinsiyetten emin olmak bence.ben artik yöntemlere inanmiyorum her sekilde ihtimal % 50 gibi yani bu benim düsüncem.
Benim hep aklimdasin biliyormusun sultan gercekten yontem hikaye kismi yada bahanesi zaten olacakti oda vesile oluyor.alnimiza yazilmadiysa agzimizla kus tutsakta boskismet diye ciktik yola denedik en azindan olursa yine Allahtan olmazsa oda can.kuzenim hamile simdi bir kizi var erkek istedi bu da kiz telf konusuyoruz dr gelde kalbine falan bakiyim demis hic gitmek istemiyorum diyor.birazda hamilelik pskolojisi cok ustune gitmedim ben o yuzden kendimi erkege hazirlamiyorum cok hayal kirikligi yasamak istemiyorum zaten bu yuzden cok yontem de denemedin bilerek diyet falan yapmadim
[table="width: 900, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim 2013[/td]
[td]17 Ekim aksam ve 18 ekim 17.00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet:kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim 2013[/td]
[td]19 Ekim 09.00 ve 17.00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 Kasim 2013[/td]
[td]hamilecinsiyet:kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar0606[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]13 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olvido_ank[/td]
[td]29[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]16 Ocak[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubaelif[/td]
[td]30[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]26 Ocak[/td]
[td]7 Subat[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foroverhayat[/td]
[td]32[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]17,18,19 Subat[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulungulu[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]25 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]8.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gijnij[/td]
[td]31[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]22 Subat[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bejnubal[/td]
[td]27[/td]
[td]...[/td]
[td]29 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]35[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]16,18 Mart[/td]
[td]11.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tornado111[/td]
[td]30[/td]
[td]1 oglan[/td]
[td]15 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnem34[/td]
[td]inatla 27 yasinda[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]8 Mart[/td]
[td]27 Mart[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade123[/td]
[td]38[/td]
[td]3 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel_2858[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]Mayis´ta deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?