Süper Anneler - 2011

Canim aynen oyle birde denermisin bilmiyorum asidik vajinal dusda yapabilirsin:) yumurtlama bitimi adete kdr denemeye devam tornadocum hadi insallaaah prenses geliyordur

ya latif

Canım her yöntemde olduğu gibi bu yöntemlede tabiki kızı olan var ama genel olarak erkek olanda var nasılki yum takibi ile tam gününde bile kızı olan varsa buda öyle hem çat iğnesi'nin yıl ile alakası yok açıkçası herşey nasip denemeden hiçbirşeyi bilemeyiz ve her yöntem herkeste tutmuyor

Canımya hadi hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Gönlünden geçen muradın hayırlı olarak gelsin inşallah

Cok haklisin bacim ama bende yum takibi ve cat ignesine guvenme taraftariyim♥♥♥ kismette ne varsada seve seve kabulum

ya latif

Cok haklisin bacim ama bende yum takibi ve cat ignesine guvenme taraftariyim♥♥♥ kismette ne varsada seve seve kabulum

ya latif

Canım birde şunu söyleyeyim ben çat iğnesi yapacağım zaman doktor demiştiki kendini çok iyi gözlemlemen lazım. Bir iki hastam çat iğnesi yaptıktan 24 saat sonra çat olmuşbbenim tahminince şu çat ile iğne olupta kızı olanlar büyük ihtimal erken çat oldu ve onlar geç kaldı çünkü 12 saatten sonra artık erkek bebek ihtimali düşüyor. Yada benim gibi ph yok akıntı yok ondan olmuştur. Ama gulyash ph 5 ve klomen ve çat iğnesi ile oğlu oldu ki klomen kuruluk yapıyor genel olarak. İşte bendede 36 saatten emin olmadığım için ayrıyetten test kullandım ve 36 saatte tekrar yuma baktırdım benim yum 38 de çatladı. Hatta burada bir arkadaşta vardı oda çat iğnesinden 24 saat sonra çat olmuş. Birde biri var burada eskilerden kız için uğraşmış her ay ph ölçtüm 4.5 tu eşinin sperm hızı 15 yuma 2 gün kala sık ilişki olmuş ama öğrendi oğlu olacak. Ben bunuda şuna yordum sperm yavaş olduğu için yuma yetişene kadar yumun tam çatladığı ana denk geldi

canım gözün aydın. maşallah rabbim sagsaglim kucagına almayı nasip etsin inş

kızlar bu aralar cok sık giremiyorum takip etmeye calışıyorum gerci;
gijnij bacım inş iyi gidiyordur hamilelik kalp atışlarınından sonra sabırsızlıkla oglan haberinide verirsin inş
defnem inş hayırlı haberlerini verirsin canım
forever canım bebişin iyimiş hersey yolundaymış maşallah inş oglan haberinide verirsin
bejnubal canım sıkma canını masallah en azından fazlasıyla yumurtan oluşuyor ve dominant olan catlar.hadi hayırlısı bakalım inş sende en kısa zamanda haberlerini verirsin.
tubaelif canım inş sende oglusun haberini verirsin hamilelik iyi gidiyordur umarım
sultan masallah yaa ne marifetli hatunsun yaaa ellerine saglık.
tornodo canım kısmet gercekten bu işler yaaa kısmet den ötesine gecilmiyor ama sık ilişki kesinlikle inş seninde bir prensesin olur.
hanzade sende mayısta deneyeceksin sanırım hayırlısı hakkımızda
eylul canım inş bu ay olacak hiç stres yapma gönlünden gecen olur inş
yalel yok hala haberi olan yokmu
bu arada unuttugum kızlar varsa kusura bakmasın
topluca yazdım kızlar kusuru bakmayın herkes kendine iyi baksın ben okuyorum ara ara ama yazmak için cok zaman bulamıyorum bu aralar herkese ayrı ayrı dua ediyorum sizde beni anın dualarınızda.

Çok güzel bir haber gözün aydın .Güzel düşünmüşsün sürpriz i .inşallah değerin yükselir bizi habersiz bırakma ayy çok sevindim hepimiz hamile kaliyoruz teker teker
Ovulasyon üç gün sonra hamile kalamazsın ki canım benim ovulosyondan üç gün önce ilişki ve Ovulasyon günü deneme olmayacak ama yumurtanın çatlama gününü bilmen lazım ki iki üç gün öncesine kadar sık ilişki sonra korunmalı sirkeli vajinal duş olmalı denemelerden iki üç gün önce duş a başlıyorsun asidik olman lazım x ler Asidik ortamda daha uzun zaman yaşıyormuş ve gittikleri yol asidik olunca daha dayanıklı oluyorlar anlatabildim mi canım kafana takılan bir şey varmı canım

Canım bizler iyiyiz sende iyisin umarim ...herkes için dua ediyoruz ama
Dua ederken biraz tuhaf oluyor nedenim isimlerinizi bilmiyorum ya kullanıcı adıyla edince de tuhafıma gidiyor ama tek tek söylüyorum kızlar Allahta biliyorya gönülden istiyoruz inşallah hepimiz hakkında hayırlısı

Son düzenleme:

gözün aydın...yuce rabbım gönlundekını verırı ınşallah....

allahım şükürler olsun sen büyüksün....
canım gönlündeki yavrun karnında olsun allh tamamına erdirsin inş..şimidedn kimyasal mı fılan dıye kendıne strese sokma tadını çıkar...testinide 2 gün sonra yenilersin...

canım sperm yavş olduğu için ancak ilerlemiştir diyorsun ya düşük ph da erkek spermlerinin o kadar yaşama şansı yok.bence o çattan sonrakı ilşkiden kaldı muhtemelen yumurtası 24 saatten fazla yaşıyor.eskilerden gülyhas da iğne olmadan önce ki yumundan hamiş kalmış nerdeyse 48 saat sonra filan ....
burdan da şunu anlıyoruz yüce rabbim ol diyecek ve olacak....

sağol tatlım inş olur beimde bu ay...apranaxla yol arkadaşı oluruz....

Cin takvimi falan yalan Allah in takvmi dogru olan ... su kizi 2 ser 3 er olanlar cabuk tarifi verin bakiyim nasil oldu Rabbimden hayirli saliha bir kizda ben istyrm insallah

canim benim 3. kizim geliyo biliyosun ben ilk kizimda yöntem denemedim sadece cocuk yapmayaa karar verdik o zaman yum. takibi falan da yapmiyodum.ikinci kizimda zaten büyük kizimi emziriyodum daha yas ilerlemeden pespese büyüsünler diye düsündük aralarinda 1 yas var yani yine yöntem denemedim.bu sefer erkek icin bir cok yöntem denedim yine kiz.yani 3 kiz anasiyim ama sana faydam olmaz heralde.en iyisi kibrisa gidip cinsiyetten emin olmak bence.ben artik yöntemlere inanmiyorum her sekilde ihtimal % 50 gibi yani bu benim düsüncem.

isteeee buuuuuu beklenen haberrrrr.:119::119::119::119::119:apranaxxim canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.ayyy cok güzel oldu bu haber ruh ücüzlerinden sirada eylülüm var hadi bakalimmm.:118:

Tuba nasıl gidiyor hamilelik kaç haftalık oldun canım sen ikili test yaptırdınmı merak ettim

10 haft oldu canim ikili teste tahmini iki hafta snra gidecegim ama 13. Haftaya denk getireyim diyorum cinsiyet belli olsun yok gorunmedi belli degil diye oyalamasin beni cok meraktayim ama kimseye belli etmiyorum canim boyle seker falan istiyor ama kizda da tatli yiyen oluyormus bulantim azaldi biraz.heralde arka arkaya ogreniriz cinsiyetleri once bahar var sonra olvidoydu heralde niki tam hatirlayamadim sonra ben sen varsin belki gijnijin dr erken davranir bizden once ogrenir sonra diger hamileler...insallah buraya mutlu haberlerle geliriz...

sagol canim tesekkür ederim.dualarim sizinle.

Benim hep aklimdasin biliyormusun sultan gercekten yontem hikaye kismi yada bahanesi zaten olacakti oda vesile oluyor.alnimiza yazilmadiysa agzimizla kus tutsakta bos kismet diye ciktik yola denedik en azindan olursa yine Allahtan olmazsa oda can.kuzenim hamile simdi bir kizi var erkek istedi bu da kiz telf konusuyoruz dr gelde kalbine falan bakiyim demis hic gitmek istemiyorum diyor.birazda hamilelik pskolojisi cok ustune gitmedim ben o yuzden kendimi erkege hazirlamiyorum cok hayal kirikligi yasamak istemiyorum zaten bu yuzden cok yontem de denemedin bilerek diyet falan yapmadim

aynen öyle canim.ben gecen seneye kadar yöntemleri hic arastirmamistim.ücüncüye karar verince arastirdim sasirdim ne cok sey varmis dedim bir hevesle herseyi okudum denemeye calistim.ücüncüye hamile kaldiktan sonra görseydim yöntemleri cok üzülürdüm denemedim diye pisman olurdum.ama simdi arastirip denedigim icin üzülmüyorum en azindan denedim diyorum.demekki hayirlisi böyleymis.

çok sevindim gözün aydın

güncellendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…