Süper Anneler - 2011

isteeee buuuuuu beklenen haberrrrr.:119::119::119::119::119:apranaxxim canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.ayyy cok güzel oldu bu haber ruh ücüzlerinden sirada eylülüm var hadi bakalimmm.:118:

canım eylülün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi 1 yıldır .buna da cok şükür..sırada ben varımmm...

Cin takvimi falan yalan Allah in takvmi dogru olan ... su kizi 2 ser 3 er olanlar cabuk tarifi verin bakiyim nasil oldu Rabbimden hayirli saliha bir kizda ben istyrm insallah

Allah sanada nasip eder insallah bir prenses canim bir tarifte benden olsun isten gelmis kocayi sicak su dolu kuvete at 2 güne bir yatsin sonra halvet herkese vermiyordum bak degerini bil benim kocam cok sever banyoda yatmayi 3 tane prenses verdi bana su siralar yasakli 2 sene sonra denemem olacak insallah oglani verdigi gün ona tekrar banyo hazirlarim artik versin pasami nehali varsa görsün demi bacim

Hayirli olsun bebeyin canim Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah pasan geliyordur

Bende 8 hafta bitti 9.haftayı yaşıyoruz 3hafta sonra gel test için dedi 11 .hafta bitmiş 12.haftaya girmiş olacağım ama ben araştırdım tam kesin belli olmayabiliyormus erkek deyip 16.haftada kıza dönen çok var canım ya ..asermelere çok inanma bende kızımda tatlı yedim çok bunda ekşi yiyorum ama arkadaşlarla konuşuyoruz da aynı cinsiyette çocukları olan bütün arkadaşlarım hamileliklerinde farklı şeyler asermisler birinin iki kizi var birinde çok tatlı yedim dedi öbüründe ekşi asermis ama oda kız vücut eksik olan gıdaları istermiş canım güzel haberler vermek dilekleriyle

hayır kuşum atmadın ben o yüzden kız bebek diyetinde var diye biliyorum zaten :44:

Haklısın Sultancım bende bütün yöntemleri keşke dememek için denedim. En azından ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı buymuş diyerek içimi rahatlatacağım. Bende bir kızım daha olacak diye hissediyorum anneler hisseder derler ya ama isyan etmekte istemiyorum rabbim vermiş ben elimden geleni yaptım.

Defnem sen ne yaptın?

Birtanemmm senide cooooook ozledim gel arada bi ses ver hasret kaldik

Bugun ku muayenede soldakilerin gelisimi durmus sagdaki birtanesi cok guzel bu gelismeye devam ederse bunu catlatiriz dedi doktorum, ilacin da etkisi olmustur dedi, bu ay yine sagdan catlicak heralde insallah hayirli vakitte olur cok bekletmez...
Kesinlikle oyke tum ama tum yontemler %50 ama gijnijinki gibi iyi bir doktor siki takip tam catlama ani iliski ihtimali %90lara cikartiyor. Yada kibrista pgt yontemiyle direk....

hayır kuşum atmadın ben o yüzden kız bebek diyetinde var diye biliyorum zaten :44:
Bebegim benim niye istemedin hemen mailini yaz atiyorum hemen zatwn bilinenler ama topluca birarada

Kizlar yukardada yazdim bu ay yine sag taraftan aktifim cumaya kdr yine degismezde o bissuru yumurtadan baskasi harekete gecmezse

Su elmasirkesi erkek bebek icin olani hatirlayan yazsa cok makbule geccek bakiyorum bakiyorum gecmis o kadar dolu ki daha bulamadim.

ya latif

canlarımmm hepinize çok ama çok teşekkür ederim....

hala rüyada gibiyim,evde kıyamet koptu söyleyince...kızlar eşim havalara uçtular...bazen ne gerek var rahatımı bozmaya yapmayayım diyodum amaaaaa,şu an o kadar mutluyum ki....dünden beri prenses gibi hissediyorum kendimi...eşim ayrı kızlar ayrı,tatlılar börekler,annecim su istermisin,aşkım ayaklarını uzat,annenizi üzmeyin fısıltıları....tezgahın üstünde yemek dolu,duyan sarmış sarmalamış getirmiş...meğer ne kadar hazırmışız bebeğe...Rabbim sana şükürler olsun....babası ablaları şimdiden biberon emzik almışlar bile,hepsi kırmızı kıza da uyar mış erkeğe de...inanmazsınız beşiklere bakarken yakaladım bugün onları inşallah değerim yükselir de hevesim boğazımda kalmaz
çok ama çooooookkkk mutluyum kızlar,bana gelen her güzelliğin on katın bin katı sizin olsun inşallah

isteeee buuuuuu beklenen haberrrrr.:119::119::119::119::119:apranaxxim canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.ayyy cok güzel oldu bu haber ruh ücüzlerinden sirada eylülüm var hadi bakalimmm.:118:

sultan gördün müüüü bebeğim oluyo benimde şükürler olsun Rabbime....sen doğurmadan yetiştim gördün mü

kızlar bişey sorucam,şimdi benim bat günü hcg değerim 10 çıktı....salı günüydü....sizce 2 gün sonra olsun diye yarın mı gideyim,yoksa 3 olsun hem de daha çok yükselsin diye cuma mı gideyim sağlık ocağına :26:

hala regl mi oldum diye kontrol ediyorum yaaa

Canım iki günde bir yapılıyor 2 katına çıkması lazım yarın yaptıracaksın malum bu işte usta oldum :)

Defnem sen ne yaptın?

Gijnijj kusum ben bekliyorum dedigim gibi benim adetim zaten her ay 5 6 gun gec geliyor simdi test yapipta cikmazsa yada degerim apranaxxin gibi dusuk cikarsa kafada kurarda kurarim. Bugun yine iki idrar testi daha yaptim negatif ((

Apranaxim kusum insallah darisi basima insallah bizim evimizde bayram yerine donsun cok istiyorum insallah allah pasani sag salim kucagina almayida nasip eder.. Bence cuma git iyice yukselmis olur acale etme bekle canim bende beklemedeyim. Bendede tik oldu dk basi adet mi oldum diye donuma bakip duruyorum kafayi yicem en sonunda ((

merhaba arkadaşlar, benimde 1 kızım var ve 1 tanede oğlum olsun istiyorum. ilk sayfalardan okudum biraz ama çok fazla sayfa var. bitirmek mümkün değil bende buradan yazışıp yardım almaya karar verdim, daha güncel olacağını ve daha taze bilgilerin paylaşıldığını düşünüyorum. diyete başladım,2 hafta oldu mayısta çalışmalara başlıycaz. eşim hiçbir şey yapmıyor yapmak istemiyor oda erkek olsun istiyor ama açıkça söylemiyor. kalsiyumu kestim. başka takviye almadım henüz almakta kararsızım, sizler alıyormusun bilmiyorum son sayfaları pek okumadım. dediğim gibi baştan sona gelmek istedim ama mümkün görünmüyor.....şu an kızım kalkmamı istiyor, ağlıyor sonra tekrar yazarım..... görüşmek üzere .........

kendim hamile kalmis kadar sevindim. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy,

ovulasyondan 3 gun sonra kizi birak bebek bile olmaz. oglunda ne yaptiysan tersini yap. kizi olanlarin cogu SIK iliski. adet biter bitmez gun asiri iliski. ovulasyon gununden kacin, sonraki gunde 2 defa falan yap.

ben regl oldum, dr gittim. burada ozel hastane yok, saglik ocagi gibi olanlar kurumlar uzman dr sevk ediyor. bos bulunup 5 aydir deniyoruz deyince sevk etmedi. sperm testide hastanede yapiliyor maalesef. tahlillerimi yaptirdim, benim guatirim var. ilac az gelmeye baslamis birde kansizlik baslamis. bunlar bebek olmasini engeller dedi. ilaclari duzenledi. kotu olan hormon ilaclari en erken 3 ayda etki ediyormus. drla bayagi sohbet ettik. 3 gun cinsel perhiz sonra cift cizgi yakin olmaya basladiginda, yani ov.dan 1 gun once o gun ve ertesi gun dene dedi. kendisinin boyle oglu olmus guya. gerci umrumda degil, bebegim olsunda. artik inanmiyorum yontemlere. tek ayrinti iliskilerin arasi 24 saat olsun ki spermler kendisini yenilesin dedi. bakalim bu ayda onu deneyelim.

durum budur, bu tarz sorunlari olanlara duyrulur.

@eylul canim gecmis olsun, gordum gecen yazdigini. pihtilasma problemi varmis. bizimde kaderimizde boyle ugrasmak varmis. benim kizim cok rahat olmustu, sandim bu da hoppp hemen olur, nirdeeeeeeeee???

ek, diz dirsek pozisyonunu onermedi, oyle derin olmuyor dedi.

Son düzenleme:

Bence 3 gün bekle iyice yukselsin

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir iki gün daha bekle olmazsa ozaman kan verirsin

Kizlar cuma gitmeye karar verdim.sali gunu aksam ustuydu.yarin gitsem 9 da aliyo saglik ocaklari.e o zamanda 40 saat falan oluyo...en iyisi cuma gideyim ama cok zor cooookkkk beklemek...

Defnem canim ne zor beklemek biliyorum.ins oglusun gobusundedir.kac aydir hep belirti aradim durdum ama simdi sorsan belirti falan yok.ne akinti ne gogus acimasi.sadece 3-4 gundur kasik agrisi var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lenarin huuuuuu darisi basina :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…