- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.861
isteeee buuuuuu beklenen haberrrrr.:119::119::119::119::119:apranaxxim canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah .ayyy cok güzel oldu bu haber ruh ücüzlerinden sirada eylülüm var hadi bakalimmm.:118:
iste menü
Eki Görüntüle 1057009 Eki Görüntüle 1057010 Eki Görüntüle 1057012 Eki Görüntüle 1057013 Eki Görüntüle 1057014 Eki Görüntüle 1057016 Eki Görüntüle 1057017 Eki Görüntüle 1057018 Eki Görüntüle 1057021 Eki Görüntüle 1057022
daha kisir,meyve sepeti ve mangalda sosis vardi onlarin tek resimleri cekilmemis.
Cin takvimi falan yalan Allah in takvmi dogru olan ... su kizi 2 ser 3 er olanlar cabuk tarifi verin bakiyim nasil oldu Rabbimden hayirli saliha bir kizda ben istyrm insallah
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
hepinizi çooookkkkkkk seviyorum
10 haft oldu canim ikili teste tahmini iki hafta snra gidecegim ama 13. Haftaya denk getireyim diyorum cinsiyet belli olsun yok gorunmedi belli degil diye oyalamasin benicok meraktayim ama kimseye belli etmiyorum canim boyle seker falan istiyor ama kizda da tatli yiyen oluyormus bulantim azaldi biraz.heralde arka arkaya ogreniriz cinsiyetleri once bahar var sonra olvidoydu heralde niki tam hatirlayamadim sonra ben sen varsin belki gijnijin dr erken davranir bizden once ogrenir sonra diger hamileler...insallah buraya mutlu haberlerle geliriz...
Defneeem ben sana mail atmismiydim elaranin erkek bebek dosyasini?
Kiz diyetinde sabah ac karnina var erkekdiyetinde de var cunku elma sirkesi ogleden sonra aksamustu Muthis alkaliii yapiyor bebegim, bak simdi biri yazar tarifi gecmiste cok konusuldu vardi ama ben unuttum olcu tam olarak neydi ve ne zaman iciliyordu....
ya latif
aynen öyle canim.ben gecen seneye kadar yöntemleri hic arastirmamistim.ücüncüye karar verince arastirdim sasirdim ne cok sey varmis dedim bir hevesle herseyi okudum denemeye calistim.ücüncüye hamile kaldiktan sonra görseydim yöntemleri cok üzülürdüm denemedim diye pisman olurdum.ama simdi arastirip denedigim icin üzülmüyorum en azindan denedim diyorum.demekki hayirlisi böyleymis.
Haklısın Sultancım bende bütün yöntemleri keşke dememek için denedim. En azından ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı buymuş diyerek içimi rahatlatacağım. Bende bir kızım daha olacak diye hissediyorum anneler hisseder derler ya ama isyan etmekte istemiyorum rabbim vermiş ben elimden geleni yaptım.
Birtanemmm senide cooooook ozledim gel arada bi ses ver hasret kaldikkızlar bu aralar cok sık giremiyorum takip etmeye calışıyorum gerci;
gijnij bacım inş iyi gidiyordur hamilelik kalp atışlarınından sonra sabırsızlıkla oglan haberinide verirsin inş
defnem inş hayırlı haberlerini verirsin canım
forever canım bebişin iyimiş hersey yolundaymış maşallah inş oglan haberinide verirsin
bejnubal canım sıkma canını masallah en azından fazlasıyla yumurtan oluşuyor ve dominant olan catlar.hadi hayırlısı bakalım inş sende en kısa zamanda haberlerini verirsin.
tubaelif canım inş sende oglusun haberini verirsin hamilelik iyi gidiyordur umarım
sultan masallah yaa ne marifetli hatunsun yaaa ellerine saglık.
tornodo canım kısmet gercekten bu işler yaaa kısmet den ötesine gecilmiyor ama sık ilişki kesinlikle inş seninde bir prensesin olur.
hanzade sende mayısta deneyeceksin sanırım hayırlısı hakkımızda
eylul canım inş bu ay olacak hiç stres yapma gönlünden gecen olur inş
yalel yok hala haberi olan yokmu
bu arada unuttugum kızlar varsa kusura bakmasın
topluca yazdım kızlar kusuru bakmayın herkes kendine iyi baksın ben okuyorum ara ara ama yazmak için cok zaman bulamıyorum bu aralar herkese ayrı ayrı dua ediyorum sizde beni anın dualarınızda.
Kesinlikle oyke tum ama tum yontemler %50 ama gijnijinki gibi iyi bir doktor siki takip tam catlama ani iliski ihtimali %90lara cikartiyor. Yada kibrista pgt yontemiyle direk....canim benim 3. kizim geliyo biliyosunben ilk kizimda yöntem denemedim sadece cocuk yapmayaa karar verdik o zaman yum. takibi falan da yapmiyodum.ikinci kizimda zaten büyük kizimi emziriyodum daha yas ilerlemeden pespese büyüsünler diye düsündük aralarinda 1 yas var yani yine yöntem denemedim.bu sefer erkek icin bir cok yöntem denedim yine kiz.yani 3 kiz anasiyim ama sana faydam olmaz heralde.en iyisi kibrisa gidip cinsiyetten emin olmak bence.ben artik yöntemlere inanmiyorum her sekilde ihtimal % 50 gibi yani bu benim düsüncem.
Bebegim benim niye istemedin hemen mailini yaz atiyorum hemenhayır kuşum atmadın ben o yüzden kız bebek diyetinde var diye biliyorum zaten :44:
isteeee buuuuuu beklenen haberrrrr.:119::119::119::119::119:apranaxxim canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah .ayyy cok güzel oldu bu haber ruh ücüzlerinden sirada eylülüm var hadi bakalimmm.:118:
kızlar bişey sorucam,şimdi benim bat günü hcg değerim 10 çıktı....salı günüydü....sizce 2 gün sonra olsun diye yarın mı gideyim,yoksa 3 olsun hem de daha çok yükselsin diye cuma mı gideyim sağlık ocağına :26:
hala regl mi oldum diye kontrol ediyorum yaaa
canlarımmm hepinize çok ama çok teşekkür ederim....
hala rüyada gibiyim,evde kıyamet koptu söyleyince...kızlar eşim havalara uçtular...bazen ne gerek var rahatımı bozmaya yapmayayım diyodum amaaaaa,şu an o kadar mutluyum ki....dünden beri prenses gibi hissediyorum kendimi...eşim ayrı kızlar ayrı,tatlılar börekler,annecim su istermisin,aşkım ayaklarını uzat,annenizi üzmeyin fısıltıları....tezgahın üstünde yemek dolu,duyan sarmış sarmalamış getirmiş...meğer ne kadar hazırmışız bebeğe...Rabbim sana şükürler olsun....babası ablaları şimdiden biberon emzik almışlar bile,hepsi kırmızıkıza da uyar mış erkeğe de...inanmazsınız beşiklere bakarken yakaladım bugün onları inşallah değerim yükselir de hevesim boğazımda kalmaz
çok ama çooooookkkk mutluyum kızlar,bana gelen her güzelliğin on katın bin katı sizin olsun inşallah
Defnem sen ne yaptın?
kızlar bişey sorucam,şimdi benim bat günü hcg değerim 10 çıktı....salı günüydü....sizce 2 gün sonra olsun diye yarın mı gideyim,yoksa 3 olsun hem de daha çok yükselsin diye cuma mı gideyim sağlık ocağına :26:
kızlar bunu yazmak için tam 11 ay bekledimçok şükür Rabbime ki nasib etti....ağlamaktan gözlerim şişti hala inanmıyorum,o kadar silik bir çizgiydi ki,bat bugün ve ben öğleden sonra idrar testi yaptım....hayalet çizgi çıkınca koşa koşa kan testine gittim hastaneye...ve sonucu aldım hcg 10...ama çok düşük çıktı,çok korkuyorum ya kimyasalsa diye....Rabbim dualarımı geri çevirmedi ne kadar şükretsem azdır...şimdi iki rekat şükür namazı kılıcam ve öğrendiğim dakika aklımdan ilk geçen "hakkımda hayırlısı neyse onu nasib et Rabbim"
eşim ve kızlar henüz bilmiyor,pasta yaptım,üstüne "bebek geliyor" yazdım.. masaya getiricem...telefonumu da tam onları görebilecek bi yere koydum..videoya çekicem ilk anlarını....kızlar evimde net bağlantısı yok,sapık gibi ikide bir ablama gelip yazıyorum,bi süre cevap yazamazsam merak etmeyin...
hepinizi çooookkkkkkk seviyorum
Masallah apranax cim darisi isteynlerin basina insallah oglusunu saglikla alirsn kollarina kizlar kiz bebek icin adet bittikten sonra sık iliski birde ovulasyondan sonra 3 gun gectikten sonra olur diyorlar kiz analari yardim etsenize ayol yumurtlama dan sonra 3gun gecince de kiz ihtimali var mi bir akil varin lutfenñnnnnnn
Gijnijj kusum ben bekliyorum dedigim gibi benim adetim zaten her ay 5 6 gun gec geliyor simdi test yapipta cikmazsa yada degerim apranaxxin gibi dusuk cikarsa kafada kurarda kurarim. Bugun yine iki idrar testi daha yaptim negatif((
Apranaxim kusum insallah darisi basima insallah bizim evimizde bayram yerine donsun cok istiyoruminsallah allah pasani sag salim kucagina almayida nasip eder.. Bence cuma git iyice yukselmis olur acale etme bekle canim bende beklemedeyim. Bendede tik oldu dk basi adet mi oldum diye donuma bakip duruyorum kafayi yicem en sonunda ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?