- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.881
Kizlar cuma gitmeye karar verdim.sali gunu aksam ustuydu.yarin gitsem 9 da aliyo saglik ocaklari.e o zamanda 40 saat falan oluyo...en iyisi cuma gideyim ama cok zor cooookkkk beklemek...
Defnem canim ne zor beklemek biliyorum.ins oglusun gobusundedir.kac aydir hep belirti aradim durdum ama simdi sorsan belirti falan yok.ne akinti ne gogus acimasi.sadece 3-4 gundur kasik agrisi var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLAR NOLUR YARDIM....
dun doktora gitmistim soyledim sagdan yumurtam 15mm olan guzel gelisiyor bu devam ederse cuma tekrar bakar bunu catlatiriz dedi.
Gecenin bu saati yani 3, bugun aksam ustu muthis bir siskinligim vardi birde kasik rahim sancum hafif hafif biraz once uykudan uyandiran bi anlik bi sanciyla wcye kostum uzayan akinti geldi cok az ve hafif...
YUMURTA 15MMDE kendiliginden catlar mi?
Catladiysa ben dun iliski denedim, cunku son kez sali aksami iliski olsun cuma catlatirsak pazar iliski olur4- 5 guun cinsel perhiz super dedi.
Simdi bu yumurta catladimi ve catladiysa benim dun geceki iliskiden y ler olmus xler doller dimi?
ya latif
canım eylülün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi 1 yıldır .buna da cok şükür..sırada ben varımmm...
Cok güzel görünüyorlar ellerine saglik canimKizlarinin yeni yasi kutlu olsun nice yillara
Bende 8 hafta bitti 9.haftayı yaşıyoruz 3hafta sonra gel test için dedi 11 .hafta bitmiş 12.haftaya girmiş olacağım ama ben araştırdım tam kesin belli olmayabiliyormus erkek deyip 16.haftada kıza dönen çok var canım ya ..asermelere çok inanma bende kızımda tatlı yedim çok bunda ekşi yiyorum ama arkadaşlarla konuşuyoruz da aynı cinsiyette çocukları olan bütün arkadaşlarım hamileliklerinde farklı şeyler asermisler birinin iki kizi var birinde çok tatlı yedim dedi öbüründe ekşi asermis ama oda kız vücut eksik olan gıdaları istermiş canım güzel haberler vermek dilekleriyle
Haklısın Sultancım bende bütün yöntemleri keşke dememek için denedim. En azından ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı buymuş diyerek içimi rahatlatacağım. Bende bir kızım daha olacak diye hissediyorum anneler hisseder derler ya ama isyan etmekte istemiyorum rabbim vermiş ben elimden geleni yaptım.
sultan gördün müüüübebeğim oluyo benimde şükürler olsun Rabbime....sen doğurmadan yetiştim gördün mü
merhaba arkadaşlar, benimde 1 kızım var ve 1 tanede oğlum olsun istiyorum. ilk sayfalardan okudum biraz ama çok fazla sayfa var. bitirmek mümkün değil bende buradan yazışıp yardım almaya karar verdim, daha güncel olacağını ve daha taze bilgilerin paylaşıldığını düşünüyorum. diyete başladım,2 hafta oldu mayısta çalışmalara başlıycaz. eşim hiçbir şey yapmıyor yapmak istemiyor oda erkek olsun istiyor ama açıkça söylemiyor. kalsiyumu kestim. başka takviye almadım henüz almakta kararsızım, sizler alıyormusun bilmiyorum son sayfaları pek okumadım. dediğim gibi baştan sona gelmek istedim ama mümkün görünmüyor.....şu an kızım kalkmamı istiyor, ağlıyor sonra tekrar yazarım..... görüşmek üzere .........
KIZLAR NOLUR YARDIM....
dun doktora gitmistim soyledim sagdan yumurtam 15mm olan guzel gelisiyor bu devam ederse cuma tekrar bakar bunu catlatiriz dedi.
Gecenin bu saati yani 3, bugun aksam ustu muthis bir siskinligim vardi birde kasik rahim sancum hafif hafif biraz once uykudan uyandiran bi anlik bi sanciyla wcye kostum uzayan akinti geldi cok az ve hafif...
Catladiysa ben dun iliski denedim, cunku son kez sali aksami iliski olsun cuma catlatirsak pazar iliski olur4- 5 guun cinsel perhiz super dedi.
Simdi bu yumurta catladimi ve catladiysa benim dun geceki iliskiden y ler olmus xler doller dimi?
ya latif
amin canım rabbim o günleride görmeyi nasip etsin inşş...eylülüm hersey düzelecek insallah sen de burdan hamileyimmmm diye bagiracaksin ve bebegini kucagina alacaksin.kizina kardes gelecek insallah
KIZLAR NOLUR YARDIM....
ya latif
canım bugun git tahlile ama aynı saate denk getir bence sonra az yükselmiş diye üzülme....hadı güzel haber getır aksama...unutmadan ılk testi nerde yaptırdıysan aynı yerde yaptır canım olur mu cihazlar farklı olunca sonuç degısıyor...kızlar bişey sorucam,şimdi benim bat günü hcg değerim 10 çıktı....salı günüydü....sizce 2 gün sonra olsun diye yarın mı gideyim,yoksa 3 olsun hem de daha çok yükselsin diye cuma mı gideyim sağlık ocağına :26:
hala regl mi oldum diye kontrol ediyorum yaaa
kendim hamile kalmis kadar sevindim. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy,
ovulasyondan 3 gun sonra kizi birak bebek bile olmaz. oglunda ne yaptiysan tersini yap. kizi olanlarin cogu SIK iliski. adet biter bitmez gun asiri iliski. ovulasyon gununden kacin, sonraki gunde 2 defa falan yap.
ben regl oldum, dr gittim. burada ozel hastane yok, saglik ocagi gibi olanlar kurumlar uzman dr sevk ediyor. bos bulunup 5 aydir deniyoruz deyince sevk etmedi. sperm testide hastanede yapiliyor maalesef. tahlillerimi yaptirdim, benim guatirim var. ilac az gelmeye baslamis birde kansizlik baslamis. bunlar bebek olmasini engeller dedi. ilaclari duzenledi. kotu olan hormon ilaclari en erken 3 ayda etki ediyormus. drla bayagi sohbet ettik. 3 gun cinsel perhiz sonra cift cizgi yakin olmaya basladiginda, yani ov.dan 1 gun once o gun ve ertesi gun dene dedi. kendisinin boyle oglu olmus guya. gerci umrumda degil, bebegim olsunda. artik inanmiyorum yontemlere. tek ayrinti iliskilerin arasi 24 saat olsun ki spermler kendisini yenilesin dedi. bakalim bu ayda onu deneyelim.
durum budur, bu tarz sorunlari olanlara duyrulur.
@eylul canim gecmis olsun, gordum gecen yazdigini. pihtilasma problemi varmis. bizimde kaderimizde boyle ugrasmak varmis. benim kizim cok rahat olmustu, sandim bu da hoppp hemen olur, nirdeeeeeeeee???
ek, diz dirsek pozisyonunu onermedi, oyle derin olmuyor dedi.
KIZLAR NOLUR YARDIM....
ya latif
gördüm bacim gördüm ve cokkkk sevindiminsallah evinizdeki mutluluk herdaim böyle olsun.evet ben dogurmadan yetistin.bak artik benim dualarim kabul oluyo galiba.
canım bugun git tahlile ama aynı saate denk getir bence sonra az yükselmiş diye üzülme....hadı güzel haber getır aksama...unutmadan ılk testi nerde yaptırdıysan aynı yerde yaptır canım olur mu cihazlar farklı olunca sonuç degısıyor...
bebeğim gidiyo kızlarkanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......
bebeğim gidiyo kızlarkanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......
birlikte ağlayalım canımmm benımmm senı o kadr iyi anlıyorum kiiii ne desm boş ağla ve rahatla....
Değerinin düşük olmasından böyle olacağınıa anlamıştım ama ne desek boş nasip oldumu her şekilde olur. Üzülme canım yine denersin yine olur zor bir durum biliyorum ama dik durman lazım. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Allah razı olsun bacım,şu an sağlıklı bişey söyleyemiyorum zaten,hem suçu hem üzüntülü hissediyorum kendimideğeri görünce ilk sen ve yaşadığın düşük geldi zaten aklıma...ah keşke demeseydim kimselere,regl oldum der geçerdim,keşke yapmayaydım test falan,geciktim der geçerdim 11 ay sonra küçücükte olsa bi umuda tutunmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?