Süper Anneler - 2011

Benimde yarin iliski olali 14.gun olacak hic bir belirtim yok ne akinti ne gogus arisi nede bulanti hic bir sey yok regl olcak gibi kupkuruyum. Bir ara bel agrim vardi o da artik yok beklemekten kafayi yiyecegim beni en iyi sen anlarsin bacim insallah seninde oglusun gobusundedir

KIZLAR NOLUR YARDIM....

dun doktora gitmistim soyledim sagdan yumurtam 15mm olan guzel gelisiyor bu devam ederse cuma tekrar bakar bunu catlatiriz dedi.
Gecenin bu saati yani 3, bugun aksam ustu muthis bir siskinligim vardi birde kasik rahim sancum hafif hafif biraz once uykudan uyandiran bi anlik bi sanciyla wcye kostum uzayan akinti geldi cok az ve hafif...
YUMURTA 15MMDE kendiliginden catlar mi?
Catladiysa ben dun iliski denedim, cunku son kez sali aksami iliski olsun cuma catlatirsak pazar iliski olur4- 5 guun cinsel perhiz super dedi.
Simdi bu yumurta catladimi ve catladiysa benim dun geceki iliskiden y ler olmus xler doller dimi?

ya latif

Gunaydin kusum bence bugun hemen doktora git o bakip soyler ona gore bir yol cizer sana doktorun. Gecen iliskideki yler xler yumurtani doller mi bilemeyiz bu esinin sperm hiziyla alakali. Eger hiz dusukse yde dollemis olabilir canim sen icini ferah tut guzel dusun guzel olsun ( yalniz bu lafi diyene bak)

apranxx, senin adına çok çok mutlu oldum canım. En güzel şekilde ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

ilk haftalarda yanilma oluyo.cocuklarin kres arkadasinin annesi de hamile hem de ayni dönem doguracaz.hatta bahsetmistim kadin 11-12 haftalik falanken bizim cinsiyet belli degildi onun doktoru erkek demisti.öylede hazirlanmislar zaten bir kizi var ama yine kiz istiyolardi.gecen dogumgününe geldi doktor kesin kiz demis cok seviniyolardi.yani benim gibi cinsiyeti gec ögrenmek daha iyi galiba.

canim hayirlisi olsun.allah gönlündekini versin insallah.

selam hosgeldin.kizin daha kücük galiba kac yasinda?insallah gönlündeki olur.

canim bugün tekrar gitsen doktora baktirsan olmazmi?yumurtanin durumundan emin olmus olursun.

eylülüm hersey düzelecek insallah sen de burdan hamileyimmmm diye bagiracaksin ve bebegini kucagina alacaksin.kizina kardes gelecek insallah
amin canım rabbim o günleride görmeyi nasip etsin inşş...

canım 15 mm de catlamz yumurta merak etme...bazen yum gelişirkende o akıntıyı görebilirsin telaşlanma dr gidip muayene olabilirsin için rahat etsin istersen..

canım bugun git tahlile ama aynı saate denk getir bence sonra az yükselmiş diye üzülme....hadı güzel haber getır aksama...unutmadan ılk testi nerde yaptırdıysan aynı yerde yaptır canım olur mu cihazlar farklı olunca sonuç degısıyor...

canım bak sebebi buldun sende ilaçlar işe yarar ve hemen gelir bebiş inş...bende aynen kızımda 2.ayda hamiş olmuştum buda olur dedım olmadı ustune de dünyanın sıkıntısını yaşadım...Bende yöntemden filan vazgectım canım gun aşırı deniyorum böyle oglu olanda var kızı olanda eee bizim yöntemde de oglu olanda var kızı olanda sonuç değişmiyor yani boşuna kendımı strese sokamam bu vakitten sonra.....rabbim dualarımızı kabul edip gönlümüzdekileri versin inş aminnnnnnn

Akıntı yumurtlamadan bir kaç gün önce de geliyor canım ağrıda aynı telaş yapma bendede 12.gün akıntı başladı 15. Gibi çatladı korkma cuma doktora git aynen dediklerimiz i söyleyecek

gördüm bacim gördüm ve cokkkk sevindim insallah evinizdeki mutluluk herdaim böyle olsun.evet ben dogurmadan yetistin.bak artik benim dualarim kabul oluyo galiba.

bebeğim gidiyo kızlar kanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......

bebeğim gidiyo kızlar kanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......

Değerinin düşük olmasından böyle olacağınıa anlamıştım ama ne desek boş nasip oldumu her şekilde olur. Üzülme canım yine denersin yine olur zor bir durum biliyorum ama dik durman lazım. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

birlikte ağlayalım canımmm benımmm senı o kadr iyi anlıyorum kiiii ne desm boş ağla ve rahatla....

ağlamaktan helak oldum eylülüm,gözlerim zonkluyo ama hala gözümden yaşlar sicim gibi akıyo....neye üzülsem bilemedim..bir yıldır beklediğim bebeğime mi,ayakları sevinçten yere değmeyen kızlarıma ve eşime mi,yoksa sevinçle aradığımız ailelere mi....çok üzgünüm çoookkkk....birazdan kızları almaya gidicem,nasıl söyliycem onlara...o kadar kızıyorum ki kendime,hemen herkese söylediğim için...hem de değerin düşük olduğunu bile bile...insanın ağzı dili bağlanıyo,için için biliyodum sanki böyle olacağını,herkes uçarken ben tepki veremiyodum,çünkü korkuyodum kimyasaldan...ah dilim ahhhhhhhhh

Allah razı olsun bacım,şu an sağlıklı bişey söyleyemiyorum zaten,hem suçu hem üzüntülü hissediyorum kendimi değeri görünce ilk sen ve yaşadığın düşük geldi zaten aklıma...ah keşke demeseydim kimselere,regl oldum der geçerdim,keşke yapmayaydım test falan,geciktim der geçerdim 11 ay sonra küçücükte olsa bi umuda tutunmak istedim

Canım benimya bak benimde ilk öyle oldu sonra ikincide oldu 11 aydır uğraşıyorsun ama demekki oluyormuş hepten umutsuz değilsin. Canım inan nasibimizde varsa biz ne yaparsak yapalım zaten olur. Çok yıpratma kendini. Benim bu yıl çocukların üçünün birden dersleri okadar düştükü yani şok bir durum neden biliyormusun bu erkek bebek sevdasından farkında olmadan ihmal ediyorum yada yaşadıklarımı yansıttığım için. Lütfen sorunlu olduğumuz diğer çocuklarıda unutmayalım. İnşallah yanlış anlamazsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…