- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.901
Canım benimya bak benimde ilk öyle oldu sonra ikincide oldu 11 aydır uğraşıyorsun ama demekki oluyormuş hepten umutsuz değilsin. Canım inan nasibimizde varsa biz ne yaparsak yapalım zaten olur. Çok yıpratma kendini. Benim bu yıl çocukların üçünün birden dersleri okadar düştükü yani şok bir durum neden biliyormusun bu erkek bebek sevdasından farkında olmadan ihmal ediyorum yada yaşadıklarımı yansıttığım için. Lütfen sorunlu olduğumuz diğer çocuklarıda unutmayalım. İnşallah yanlış anlamazsın beni
Canım geçmiş olsun Allah tekrardan nasip eder inşaallah. Sağlıklı olmayan gebelikte düşük olur Allah sağlıklı bebek versin sana ve cümlemize. Kızlarına sımsıkı sarıl öp acıların hafifleyecektir .
yok bacım niye yanlış anlayayım,gerçeğin ta kendisini söylüyorsun...ne olduysa bu erkek bebek sevdasından oldu...son aylarda bıraktım ama geçen aylara yazık...Rabbim en kısa zamanda tekrar nasib etsin inşallah
Allah razı olsun canım,benim asıl affedemediğim kendime olan öfkem...keşke hemen söylemeseydim,şimdi kızları da üzmüş olucam,çok üzülecekler...3 gündür susam susam diye öpüyolardı karnımı
bebeğim gidiyo kızlarkanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......
bebeğim gidiyo kızlarkanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......
cnm gecmış olsun hayırlısı böyleymış....tez zamanda tekrar olcak ınşallah....ağlamaktan helak oldum eylülüm,gözlerim zonkluyo ama hala gözümden yaşlar sicim gibi akıyo....neye üzülsem bilemedim..bir yıldır beklediğim bebeğime mi,ayakları sevinçten yere değmeyen kızlarıma ve eşime mi,yoksa sevinçle aradığımız ailelere mi....çok üzgünüm çoookkkk....birazdan kızları almaya gidicem,nasıl söyliycem onlara...o kadar kızıyorum ki kendime,hemen herkese söylediğim için...hem de değerin düşük olduğunu bile bile...insanın ağzı dili bağlanıyo,için için biliyodum sanki böyle olacağını,herkes uçarken ben tepki veremiyodum,çünkü korkuyodum kimyasaldan...ah dilim ahhhhhhhhh
Canim cok gecmis olsun agla agla rahatlarsin ne desem bos herseyde vardir bir hayir belki suan senin icin dogru bir zaman degildi allah en dogru zamanda kucagina almayi nasip etsin oglusunu.
Bana gelince kizlar cevremde boyle fazlaca ornek oldugu icin heveslenmemek adina adetim 10 gun gecmeden test yapmama karari aldim. Cunku kendimi bu duruma fena kaptird surekli wcye gidip hasta mi oldum diye kontrol ediyorum ve bugun 4 tane ov testi yapmisim. Artik kendimi frenliyor dusunmekten basimada agrilar girdi bebek yokmus gibi devam edecegim varsada 8 gun sonra kan verip size mujdeyi veririm kizlar.
cnm gecmış olsun hayırlısı böyleymış....tez zamanda tekrar olcak ınşallah....
evet acele etme ve bırşeyı çok düşününce başa gelıyo...sureklı adet oldummu dıye wc ye gıdersen beyın sınyal alıyo ve adet alıyosun...deneme yaptığını unutup herşeyı oluruna bırakmak lazım...
Oyle yaptim cicegim facebooktaki oyunlara sardim kafam dagiliyor yemek temizlik derken dusunmemeye calisiyorum.
ohh en ıyısını yapmışın....farm heroes saga var tavsıye ederım :)
Hep istek geliyor ama ben candy oynuyorum :)))
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm Umudunu yitirme lütfen güzel günler seni bekliyorbebeğim gidiyo kızlarkanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......
Canim cok gecmis olsun agla agla rahatlarsin ne desem bos herseyde vardir bir hayir belki suan senin icin dogru bir zaman degildi allah en dogru zamanda kucagina almayi nasip etsin oglusunu.
Bana gelince kizlar cevremde boyle fazlaca ornek oldugu icin heveslenmemek adina adetim 10 gun gecmeden test yapmama karari aldim. Cunku kendimi bu duruma fena kaptird surekli wcye gidip hasta mi oldum diye kontrol ediyorum ve bugun 4 tane ov testi yapmisim. Artik kendimi frenliyor dusunmekten basimada agrilar girdi bebek yokmus gibi devam edecegim varsada 8 gun sonra kan verip size mujdeyi veririm kizlar.
selam hosgeldin.kizin daha kücük galiba kac yasinda?insallah gönlündeki olur.
ağlamaktan helak oldum eylülüm,gözlerim zonkluyo ama hala gözümden yaşlar sicim gibi akıyo....neye üzülsem bilemedim..bir yıldır beklediğim bebeğime mi,ayakları sevinçten yere değmeyen kızlarıma ve eşime mi,yoksa sevinçle aradığımız ailelere mi....çok üzgünüm çoookkkk....birazdan kızları almaya gidicem,nasıl söyliycem onlara...o kadar kızıyorum ki kendime,hemen herkese söylediğim için...hem de değerin düşük olduğunu bile bile...insanın ağzı dili bağlanıyo,için için biliyodum sanki böyle olacağını,herkes uçarken ben tepki veremiyodum,çünkü korkuyodum kimyasaldan...ah dilim ahhhhhhhhh
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm Umudunu yitirme lütfen güzel günler seni bekliyor
Ama defne 8 gün çok hayatım catlariz kız biz burda stres istemiyorsan evde test yapma boşuna bat tan 3.4gün sonra hastanede kan testi yaptır çıkar bence tabi yine senin tercihin
Bende yazdigim gunden beri cevap yazan yok diye uzuluyordm tesekkur ederi m
Kizim agustosta 4unu bitiriyor. Bende daha once yazdigim gibi kalsiyuu kestim ama bir arkadasimin tavsiyesiyle etide kestim..... cunku bir arkadasi cinde bulunmus ve oglu varken kiz istiyormus, orada tek co u yasasi oldugundan bu isi siki tutuyorlarmis, o da ogrenmiski bol kalsiyum ve et yemesi gerek.....sonucta kizi olmus. benim icin arkadasim o arkadasiyla irtibata gecti karbonhidrat agirlikli beslensin eti calsiyumu kessin demis bende diyeti dedigi sekilde uyguluyorum bakkalim ne olacak..... hayirlisi. Yalniz cok zorlaniyorum mart ortasi gibi basladi diyete oturtabilmem ay sonunu buldu. Mayis yada haziran gibi denemelere baslamak istiyorum sevgiyle kalin.....
Allah sanada nasip eder insallah bir prenses canim bir tarifte benden olsunisten gelmis kocayi sicak su dolu kuvete at 2 güne bir yatsin sonra halvet herkese vermiyordum bak degerini bil benim kocam cok sever banyoda yatmayi 3 tane prenses verdi bana su siralar yasakli 2 sene sonra denemem olacak insallah oglani verdigi gün ona tekrar banyo hazirlarim artik versin pasami nehali varsa görsün demi bacim
Bende yazdigim gunden beri cevap yazan yok diye uzuluyordm tesekkur ederi m
Kizim agustosta 4unu bitiriyor. Bende daha once yazdigim gibi kalsiyuu kestim ama bir arkadasimin tavsiyesiyle etide kestim..... cunku bir arkadasi cinde bulunmus ve oglu varken kiz istiyormus, orada tek co u yasasi oldugundan bu isi siki tutuyorlarmis, o da ogrenmiski bol kalsiyum ve et yemesi gerek.....sonucta kizi olmus. benim icin arkadasim o arkadasiyla irtibata gecti karbonhidrat agirlikli beslensin eti calsiyumu kessin demis bende diyeti dedigi sekilde uyguluyorum bakkalim ne olacak..... hayirlisi. Yalniz cok zorlaniyorum mart ortasi gibi basladi diyete oturtabilmem ay sonunu buldu. Mayis yada haziran gibi denemelere baslamak istiyorum sevgiyle kalin.....
Kizlar yumurtlamadan birgun once denedik sizce kizim olurmu ayrica adetim iki gun gectiama test yapritmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?